Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:04:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya luštne punce imaš. Nočko. a kr tak iz zasede...... ..pa samo nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:05:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj jo grem spet v postlo položit..................ima da spi.................. pa kaj ti ven pobegne al kaj ... ma ne se hecam..... držim pesti, pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:06:20
|
|
|
|
meta21
|
fiši, na googlu poišči skype in si program dol potegni. Ko maš enkrat inštaliranega pa deluje podobno kot msn, ja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:06:25
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..men je pa blo danes tak hecno..... ...ta veliki pikec je šel na r.d., pa se spravljama, pa preden sma šla dam lubčka malemu pikecu, pa še možeku..... pa mi reče....po pameti ....pa se začne režat....jaz pa tud.... ...kaj si je mislil, da grem na ... ja bog si ga vedi kaj si je mislil ko si se tolk poslavlala pa lubčki pa to....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:06:54
|
|
|
|
gold fish
|
...neke mačkice nas že cel večer opazujejo....mater babe...po pameti ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:07:08
|
|
|
|
gold fish
|
puhica13 hello
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:08:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 fiši, na googlu poišči skype in si program dol potegni. Ko maš enkrat inštaliranega pa deluje podobno kot msn, ja. podobno,kako je to??
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:08:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..men je pa blo danes tak hecno..... ...ta veliki pikec je šel na r.d., pa se spravljama, pa preden sma šla dam lubčka malemu pikecu, pa še možeku..... pa mi reče....po pameti ....pa se začne režat....jaz pa tud.... ...kaj si je mislil, da grem na ... ja bog si ga vedi kaj si je mislil ko si se tolk poslavlala pa lubčki pa to.... pa nisem se nič poslavljala, samo lučka pa adijo ...se mi je mudilo...v lajf
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:09:06
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...neke mačkice nas že cel večer opazujejo....mater babe...po pameti .... tut jst jih vidm MIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAV
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:11:04
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 fiši, na googlu poišči skype in si program dol potegni. Ko maš enkrat inštaliranega pa deluje podobno kot msn, ja. podobno,kako je to?? Kot forum v dvoje oz troje. Lahko se pa tud pogovarjaš in če maš kamero tudi gledaš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:11:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Evo tle: http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windows/ ...ma preden download-am...mi povej na kratko, ker se mi zdaj ne da vse brat..... ..to gre preko interneta al se mora posebej plačat... ..bolj take zadeve me zanimajo...tisto..uporaba...mi bo že moj....vskočil, če bo treba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:11:41
|
|
|
|
arabela*
|
ma,ki še cajt najdete za vse te reči,jaz še rr komaj folgam
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:11:48
|
|
|
|
meta21
|
Mašina, Lara, sva usklajeni Fiši, že davnlovdaš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:12:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma,ki še cajt najdete za vse te reči,jaz še rr komaj folgam jst tut rr ne folgam več
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:13:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Mašina, Lara, sva usklajeni Fiši, že davnlovdaš? ne, čakam komentarje..... jaz moram prej vse vedet...ne morem kar nekam not past
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:13:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Mašina, Lara, sva usklajeni Fiši, že davnlovdaš? Ja, si vidla.... Fiška, nič ne rabiš plačat..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:14:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma,ki še cajt najdete za vse te reči,jaz še rr komaj folgam jst tut rr ne folgam več jaz še samo nočne nekak pičim, pa še boljše so plačane
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:14:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Evo tle: http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windows/ ...ma preden download-am...mi povej na kratko, ker se mi zdaj ne da vse brat..... ..to gre preko interneta al se mora posebej plačat... ..bolj take zadeve me zanimajo...tisto..uporaba...mi bo že moj....vskočil, če bo treba Košta en tolk k RR. Cajt... Meni je npr. fajn, da se lahko s tujino pogovarjam. Mam kolegico v Parizu in v Ameriki pa se lahko cele ure zastonj pogovarjamo pa še pokažemo kaj. Ta v Prizu ima 3 tedne mlajšo punčko od Lovrota pol si pa mal kažemo otročke, kolk so že zrasli... Mah smo smotane, vem, ampak včasih sva ble kar naprej skupaj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:17:23
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Saraya - a spi? men marija še ne jst bom verjetno mogla it kr dol z rr da jo spravim spat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:18:25
|
|
|
|
RAČKAPK
|
uspavat Marijo pol pa AKCIJA Pridne bodite in fino še naprej klepetajte NOČKA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:18:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kok sem lačna..... grem kr spat...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:19:42
|
|
|
|
meta21
|
Jest bom tud počas šla... Otrok mi spi pol več ko pol dneva pa vseeno vsa zalimana hodim okol. Itak, ko pa že 5 al pa 6 ur spi, ko se jaz spomnim it spat. Smotka... Pa si vsak dan rečem, da bom šla naslednji dan prej spat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 23:20:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Saraya - a spi? men marija še ne jst bom verjetno mogla it kr dol z rr da jo spravim spat naša dva se pa oba nekaj mrdata, vsak v svoji sobi.... ..midva z možekom pa se bašema s tistim kolačkom.....na p...ko je v škatli...tako ital.ime ma ..ma saj ni važno, glavno, da je dobro ... ..ma če me zdaj one na ločevani berejo....spet grešim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokomNekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?