|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
21.1.2009 22:56:07   
Limona
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Limona,kaj ti še kr vztrajaš?

Sem še kar 2 v 1.
Bom videla jutri kaj bodo rekli v porodnišnici. Po moje me bodo spet domov poslali, jaz pa več hodit ne morem tako me boli spodnji del trebuha in vse kosti kaj so spodaj user posted image

Upam, da se bo hčera hitro pozdravila in ne bosta rabile it v B.  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: christiana 21

oj punce...dan se mi je čist ok začel, zdaj me je pa bivša soseda prestrašila z besedami, da sva z dragim prehitro začela razmišljati o nabavljanju stvari za najino deklico in, da to prinaša nesrečo, ker se potem pogosto zgodi, da je z otročkom kaj narobe. Večino stvari sva dobila, teden dni nazaj pa sva kupila voziček in posteljnino za zibelko. Ker nisem imela dopoldan kaj delati, sem šla zibelko zrihtat in dat notri posteljnino, da vidim, kako bo izgledala zibelka čez slabe 4 mesece, ko bo najina deklica prišla na svet. Po končanem delu me je klicala bivša soseda in vprašala kaj delam, povedala sem ji za zibelko, pa je rekla, da to prinaša nesrečo.
Kdaj ste ve začele kupovati stvari za otročka in ali verjamete tem govoricam?

Takšne babje čenče pa ne poslušaj. Tudi jaz sem imela prvič vse zalo hitro sestavljeno in pripravljeno...
Normalno je, da se veseliš in pripravljaš. Ti kar, daj si duškauser posted image

Tako zdaj pa grem spat user posted image
Lahko noč!

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 226
22.1.2009 5:34:05   
tasa_m
dobro jutro..
user posted image za vse..

jaz sem že vse prečekirala na RR..sem bla zdaj 2 dni bolj površna. user posted image

In ja nič nisem spet zrihtala na CSD-ju. Pa tu v Lenartu so za odstrel user posted image . Sem včeraj padla kr v jok tam pri njej ona pa tak hladno, pa čimprej prinesite še tist papir. Da bi jo lahko vstrelila..res kak sem bla jezna in vse kar spada zraven..user posted image
Ma kriva sem sama verjetno ker nisem pravočasno videla( ker sem zaposlena za določen čas) da mi ni napisal dokler imam pogodbo podaljšano user posted image . Pol pa mi je začela jamrat da mi bo nekih 55% plače računala pa sem jo samo gledala. Nič mi ni blo več jasno user posted image kaj bo mi računala 55% če pa sem vso leto delala oz. še več.. Za ****..
Grem zdaj čez urco v Mb. da mi da še ta štempl pa dopiše zraven jutri pa spet na CSD v Lenart..user posted image

christiana 21 .. ne se sekirat za te babje čenče.. jaz sem tudi imela voziček doma že pri polnih 3 mesecih. Takrat se mi je še dalo it v trgovino in kupovat stvari za našo user posted image . Zdaj ko sem v 8 mesecu pa sem prav SREČNA da imam res že vse (no nimam še plenic za enkratno uporabo in kremic iz lekarne user posted image ) ker se mi ne da nikamor hodit..še po špecerijo mi je prava muka it. Tak da glavo gor pusti sosedo naj ima te vraže in ji drugič reči naj jih trosi pri naslednji hiši..ne pri vama..user posted image
user posted image

Limona.. kaj pa ti čakaš?? Mi čakamo na dobre novičke da si že povila stručko, ti pa si še veselo 2v1. Upam,da se čimprej rešiš, sploh zdaj ko je tik pres tem in te vse boli..
Pa le glej, da nam bodo javili,ko boš rodila,..čakamo na informacije.. (sicer pa ko sem bolj aktivna na RR tudi jaz čekiram januarčice tak da bomo že zasledile ko boš 2. mamica postalauser posted image ). user posted image da bo čimprejuser posted image

elevitka.. upam,da ne zboliš. Naj te dragi carta in kiha čajčke, ko pride domov. Malo pa lahko zamenjata vlogi.. user posted image

matcar .. kako je z Leo?? Je že boljša? Evo še ena user posted image zanjo in zate user posted image .

Sem koga pozabla pol se opravičujem.. user posted image

Danes grem na kosilo k tašči..bo naredla kašnice in zelje za papcatuser posted image . In jaz in moj jezik sva se povabla kr sama na kosilo, pol pa mi itak ni mogla odrečt, ko sem že rekla da kr pridem ob 13h (še sreča da imajo stalno nekje ob enaki uri kosilouser posted image ). Samo uro je spremenila,tak da bomo jedli vsi skupaj,ko pride moj še iz službe..
pol pa greva še v trgovino po nakup..hladilnik že kliče po tem..user posted image

Se tipkamo kaj bolj pol ko pridem v Mb..user posted image

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 227
22.1.2009 7:21:32   
matcar
Dobro jutro tudi iz moje strani. Hvala za kafe, ga že pijem veselo.user posted image
Kaj ti je manjkalo? Saj ti mora plačo pisat za 12 mesecev nazaj, ne glede, kako pogodbo imaš. To sploh ne igra vloge.Mater so idijotiuser posted image !
Upam, da ti bo ratalo danes porihtat vse, brez problemov. Držim pesti!
Lea je že boljša, samo mora še vseeno bit doma, da se čisto porihta. Je pa mene začelo grlo bolet že včeraj, sem neka čudna, pa saj se sploh ne čudim, ko pa je tako vreme smotanouser posted image ! Upam samo, da ne bo kaj hujšega spet, mi ni zdravil za jematuser posted image !
Elevitka, ti si ok? Upam, da ja. Včeraj si bila nekam redkobesednauser posted image !Jaz res upam, da ne bomo zbolele vse skupaj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 228
22.1.2009 7:25:28   
tasa_m
matcar.. saj plačo mi je vpisala za vseh 12 mesecev, ampak pri delovni dobi mi komplicira na CSD-ju ker mi bo pač potekla pogodba nekje marca in zdaj komplicira da mi mora napisat kak dolgo imam pogodbo pri njem, da ona lahko mene prijavi. Ne vem sicer kam, ker včeraj ko mi je rekla da ni vredu napisano sem bila v šoku in je res nisem polsušala do konca.. user posted image
Kaj me bo prijavla na borzo ali kaj, če meni marca poteče pogodba?? Pol lahko dobim še iz borze kaj € ali kaj? Nič mi ni jasno in res pojma nimam več o ničemer..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 229
22.1.2009 8:07:08   
matcar
Kam bi te rada prijavla? Saj nima nič s temuser posted image ! Ti se sama greš prijavit na borzo, ko ti poteče pogodba, samo javiš jim, da ti je potekla, ker se ti na borzi vpiše del.doba, ko se ti izteče porodniška. Tvoj delodajalec pa ti jo vpiše, ko ti knjigo vrne. Zavarovana pa si tudi. Ne vem, no! samo, da zaj****! Kreteni!!!! Kaj to si bila v Mb-ju na csd-ju?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 230
22.1.2009 9:07:20   
tasa_m

Kam bi te rada prijavla? Saj nima nič s temuser posted image ! Ti se sama greš prijavit na borzo, ko ti poteče pogodba, samo javiš jim, da ti je potekla, ker se ti na borzi vpiše del.doba, ko se ti izteče porodniška. Tvoj delodajalec pa ti jo vpiše, ko ti knjigo vrne. Zavarovana pa si tudi. Ne vem, no! samo, da zaj****! Kreteni!!!! Kaj to si bila v Mb-ju na csd-ju?

ne v Lenartu sem bla. Tota je itak zabita. Saj pravim..kuj neke si stalno zmišljuje..
saj grem jutri spet nazaj k njej..user posted image ampak itak bo mi spet neke falilo.. verjetno

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 231
22.1.2009 9:43:33   
elevitka
Matcar ma mene nekaj kuha že 3 dni se počutim ko drek, kiham, šmrkam, trebuh me boli kot da bi požrla slona, skoz slabo, glavo mi bo razneslo.

Tasa pošlji jo v Maloro... pa kaj so vsi nesposobni ?? vzemi si za vsak slučaj pogodbo o delu ali aneks... kjer maš navedeno od kdaj do kdaj si zaposlena. Prijavljat te nima ona kaj... to narediš sma tak kot je rekla matcar (na zavod). Najraje bi šla z tabo in jo nadrla ko cucka... mater je težko vse ob enem povedat kaj rabiš ne...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 232
22.1.2009 9:48:49   
elevitka
Al pa pokliči na CSD Lenart in reči naj ti povejo kaj vse potrebuješ za to kar si želiš uredit, ker ti vsakič ko prideš nekaj manjka, in da nisi v bolniški zato ker ti je tečno, ampak z razlogom ker imaš zdravstvene težave in nimaš želje se vsak dan vozit v Lenart in krast bogu dane ker se oni ne znajo zjasnit kaj rabijo.

Reči da jim boš izstavila račun za potne stroške user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
22.1.2009 9:50:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Al pa pokliči na CSD Lenart in reči naj ti povejo kaj vse potrebuješ za to kar si želiš uredit, ker ti vsakič ko prideš nekaj manjka, in da nisi v bolniški zato ker ti je tečno, ampak z razlogom ker imaš zdravstvene težave in nimaš želje se vsak dan vozit v Lenart in krast bogu dane ker se oni ne znajo zjasnit kaj rabijo.

Reči da jim boš izstavila račun za potne stroške user posted image

sem že študirala o tem, da bi jim kaj izstavila ja..user posted image

saj mi je dala zdaj en list pa mi rekla da naj samo napiše dokler imam pogodbo. Tak da zdaj pa res srčno upam, da bo tak kot mora bit. Drugače pa naj začne ona dalje urejat. saj zato je tam..user posted image

upam,da se ti čimprej pozdraviš.. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.1.2009 9:51:11 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 234
22.1.2009 12:42:55   
matcar
Elevitka, saj z mano ni nič boljše, se tudi slabo počutim že dva dni, me full grlo boli. Neka gripa razhaja. Upam, da ti bo boljše. Čajčeke pit, pa kaki lekadol tudi lahko vzameš. Pa čimveč počivat.
Tasa, ti pa oni troli tam na csd-ju povej, da če je nesposobna, naj komu drugemu službo odstopi.!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 235
22.1.2009 13:05:16   
elevitka
matcar... saj samo še ležim popoldan, dopoldan komaj preživim sede na šihtu user posted image

za tako plačo ko jo majo one grem jaz rade volje na njeno mesto delat... pa potni stroški pa bom mali bogec user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 236
22.1.2009 14:51:55   
matcar
Ja, ne? Pa zaj*** jih tudi ne bi. Sigurno bi več imeli ob tebe, kot pa majo zdaj.user posted image
Prav tak, ti samo leži lepo, da ne bo kaj narobe. Saj bo boljše.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 237
22.1.2009 15:12:44   
tasa_m

Ja, ne? Pa zaj*** jih tudi ne bi. Sigurno bi več imeli ob tebe, kot pa majo zdaj.user posted image
Prav tak, ti samo leži lepo, da ne bo kaj narobe. Saj bo boljše.

se strinjam. Bom predlagala oni da če ji ni za delat da poznam zamenjavo..user posted image user posted image
sem dobila štempl pa podpis tak da upam da nebo jutri spet neke našla ker te pa jo bom poslala res v 3 krasne..user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 238
22.1.2009 15:20:22   
matcar
Jaz  tudi, držim pesti!
Ti jo kr pošli nekam, zasluži si že!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 239
22.1.2009 16:44:27   
eva Ana
jaz sem pa imela danes pregled in smo user posted image  8t in 1 dan, veliki pa 14mm, PDP pa imam 2.9., srček nam veselo bije
sedaj pa s pozitivnimi mislimi naprej

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 240
22.1.2009 17:17:59   
matcar
Superuser posted image ! Čestitke!
Boš šla na NS?

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 241
22.1.2009 20:42:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

jaz sem pa imela danes pregled in smo user posted image  8t in 1 dan, veliki pa 14mm, PDP pa imam 2.9., srček nam veselo bije
sedaj pa s pozitivnimi mislimi naprej

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 242
22.1.2009 20:43:58   
tasa_m

Nosečnice: user posted image

user posted image     mars.2903, PDP januar 2009
user posted image      VRTNICA84, PDP 25.01.2009
user posted image      cati, PDP 10.02.2009
user posted image      Vesnozaver, 16.02.2009
user posted image      MalaČebelica, 17.03.2009
user posted image      tasa_m, PDP 18.03. 2009
user posted image      KOKICA32, 20.03.2009
user posted image      matcar, PDP 08.04.2009
user posted image      KaTkA24, PDP 14. 04 2009
user posted image      frutolina, PDP 20.04.2009
user posted image      Maj_taj, PDP 01.05.2009
user posted image      ebetka, PDP 01.05 2009

user posted image      andrejka_237, PDP 09.05.2009
user posted image      miška 82, PDP 12.05.2009
user posted image      christiana21, PDP 16.05. 2009
user posted image       _srečnica_, PDP 27.05.2009
user posted image      cesarica13, PDP 10.06 2009
user posted image      ribička,  PDP 07.06 2009
user posted image      anadami, PDP julij 2009
user posted image      elevitka, PDP 27.07. 2009
user posted image      kea, PDP 18.08. 2009
user posted image     *TaMiKaaaa*, PDP 08.09.2009
user posted image       eva Ana, PDP 02.09.2009

Mamice in dojenčki ali dojenčice:   user posted image

user posted image       Blackcoffee, Thor, 07.12. 2008
user posted image      žabicamala, Žan Luka, 30.10.2008
user posted image      lyra*, Zoja & Zara, 15.10.2008
user posted image      B.M., Matic, 27.09.2008
user posted image      *bubi*, bubika, 04.09.2008
user posted image     Saraya, Marisa, 27.08.2008
user posted image     gold fish, Jaka, 17.08.2008
user posted image     Blacky, Teja, 17.07.2008

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 243
22.1.2009 22:41:36   
matcar
Punce, za danes se poslavljam. Lahko noč in lepe sanje vsem skupaj, tudi vašim bušijem.
Pa-pa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 244
23.1.2009 7:05:40   
matcar
Dobro jutro,punce!
Tu je en dober user posted image , za nov "delovni" dan.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.1.2009 8:34:23   
tasa_m

Dobro jutro,punce!
Tu je en dober user posted image , za nov "delovni" dan.

dobro jutro. Hvala za kafe,..sem jo rabla..

Zdaj pa grem na CSD  upam da porihtam vse kar še moram, ker res nimam več volje skakat okoli..user posted image
sem včeraj šla po špecerijo v Špar pa so mi tak noge zatekle da kr joj. Da se o križu ne menimo. Bolel kot 100 user posted image in sem komaj včeraj do postelje prilezla. Me je moj dragi zmasiral ampak ni nič kaj pomagalo..user posted image
Se tolažim da bo že,..saj še malo pa bo marec tu..user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 246
23.1.2009 9:47:30   
matcar
Jaz tudi upam, da ti bo uspelo danes, končno, porihtat vse. Cajt bi že bil.
Uf, vem kak je , ko te križ boli. Sma na istem. Saj bo, malo še, pa bomo rešene totih mukuser posted image !

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 247
23.1.2009 9:50:38   
elevitka
Lepo enim... ene ste že proti koncu, ene smo komaj dobr začele pa že komaj čakamo konec. Aja htela sem vprašat kaj je kter šla v bolniško ali vsaj skrajšala delovnih na polovičen delovni čas zarad bolečin v križu in groznih glavobolov v času nosečnosti?  Kaj porečejo na to ginekologi... al moram za to it jamrat k osebni zdravnici ?

Nisem tolk pametna user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 248
23.1.2009 12:17:14   
elevitka
Kaj zdaj mariborčanke kje ste vse ?

jaz sem lakom ama -  da še kateri naredim lušte prilagam tole:

user posted image

OBOŽUJEM LIGNJE user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.1.2009 12:39:37   
christiana21
Hojla mariborčanke.
Kako ste? Vidim, da danes nekaj zabušavate s čvekanjem.
Predvidevam, da nekatere hodite v šolo za starše, oziroma ste jo že dale skozi. Jaz sem danes dragega klicala, naj naju prijavi za februarja. A čas tam hitro mine in je zanimivo, glede na to, da traja 7krat po 2 uri? Je to šola za bodoče atije, da so lahko zraven pri porodu?

Lep pozdrav vsemuser posted image  in user posted image

P.s. Elevitka, tebi pa hvala, ker si mi lušte naredila z tem krožnikom polnim lignjev, ti ti porednicauser posted image , še nekaj minut nazaj se mi je luštalo špagetov z bolonjsko omako, zdaj bi pa lignje papalauser posted image . Samo lignjev žal nimam v zamrzovalnikuuser posted image . Očitno bomo makarone papali vseeno.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......