|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
20.1.2009 12:31:58   
tasa_m
hei punce,
jaz sem porihtala vse za CSD user posted image tak da jutri grem še na CSD in še tam porihtal pol pa bom spet lažje dihala..user posted image

matcar.. upam,da boste vredu porihtali danes z Leo.. user posted image user posted image

christiana21 ..  super da sta preseljena ampak saj bo tudi navdušenje nad stanovanjem se počasi obrnilo. In boš navdušena v nulo. user posted image Samo počasi in vse bo ok.
glede srečanja pa ne skrbi,..bomo ga zagotovo ponovile in takrat boš zraven!! user posted image
in ja ne smem pozabit.. čestitam za punčko.. user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 201
20.1.2009 12:33:42   
tasa_m

Nosečnice: user posted image

user posted image     mars.2903, PDP januar 2009
user posted image       Limona, PDP 18. 01 2009
user posted image      VRTNICA84, PDP 25.01.2009
user posted image      cati, PDP 10.02.2009
user posted image      Vesnozaver, 16.02.2009
user posted image      MalaČebelica, 17.03.2009
user posted image      tasa_m, PDP 18.03. 2009
user posted image      KOKICA32, 20.03.2009
user posted image      matcar, PDP 08.04.2009
user posted image      KaTkA24, PDP 14. 04 2009
user posted image      frutolina, PDP 20.04.2009
user posted image      Maj_taj, PDP 01.05.2009
user posted image      ebetka, PDP 01.05 2009

user posted image      andrejka_237, PDP 09.05.2009
user posted image      miška 82, PDP 12.05.2009
user posted image      christiana21, PDP 16.05. 2009
user posted image       _srečnica_, PDP 27.05.2009
user posted image      cesarica13, PDP 10.06 2009
user posted image      ribička,  PDP 07.06 2009
user posted image      anadami, PDP julij 2009
user posted image      elevitka, PDP 27.07. 2009
user posted image      kea, PDP 18.08. 2009
user posted image     *TaMiKaaaa*, PDP 08.09.2009

Mamice in dojenčki ali dojenčice:   user posted image

user posted image       Blackcoffee, Thor, 07.12. 2008
user posted image      žabicamala, Žan Luka, 30.10.2008
user posted image      lyra*, Zoja & Zara, 15.10.2008
user posted image      B.M., Matic, 27.09.2008
user posted image      *bubi*, bubika, 04.09.2008
user posted image     Saraya, Marisa, 27.08.2008
user posted image     gold fish, Jaka, 17.08.2008
user posted image     Blacky, Teja, 17.07.2008

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 202
20.1.2009 12:49:35   
matcar
Super, da ti je uspelo.user posted image
Z Leo pa morava ob dveh nazaj, ker njena D dela danes popoldan.
Christiana21, saj bo, ne se sekirat. Midva sma se lani selila 1 mesec pred Maksovim rojstvom, pa sma imela vse v razsulu, ko sem ga že rodila. Zdaj pa imamo vse ok.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 203
20.1.2009 12:59:50   
tasa_m
hvala..men se je tud kr odvalil kamen ko sem porihtala.. jutri pa se mi bo verjetno kr skaal,ko še na CSD-ju vse porihtam..user posted image

Upam, da bosta tudi vidve z Lejo vse porihtali pri dohtarju danes.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 204
20.1.2009 13:12:09   
elevitka
Babike obema držim pesti da zrihtata vse kar imata brez težav.

Meni tak ni za nič danes... če bi se dalo bi se kr zamrznila do poletja pol me pa odmrznite. Brez volje, brez apetita, brez energije,... bllleeeehhh

kdo bo kuhal dans namest mene user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 205
20.1.2009 13:15:39   
christiana21
tasa_m, fajn porihtaj na CSD in hvala za čestitke.
matcar, ti pa fajn porihtaj z tamalo, upam, da bo vse ok. Držim pesti za obe, da bosta uredili.
Jaz pa grem naprej kuhat restan krompirček in kotlete pečt.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 206
20.1.2009 14:31:57   
matcar
Tako, mi smo od D nazaj. Ima trebušno gripo, more počivat, pa dosti pit, drugače je na sporedu B. Do petka bo v glavnem doma, pa upajmoda se bo porihtala zadeva.user posted image
Elevitka, tudi jaz sem zanič že dva dni, bo zgleda krivo vreme al kaj. Tak me križ daje, da bom po*****, pa spodni del trebuha me boli. te pa še moram letat okoli.Za znoretuser posted image !
Saj bo boljše..... drugo leto!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 207
20.1.2009 14:32:46   
matcar
Aja, pa še to. Naroči nekaj domov, pa ti bo vse prišparano!user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 208
20.1.2009 14:49:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Babike obema držim pesti da zrihtata vse kar imata brez težav.

Meni tak ni za nič danes... če bi se dalo bi se kr zamrznila do poletja pol me pa odmrznite. Brez volje, brez apetita, brez energije,... bllleeeehhh

kdo bo kuhal dans namest mene
user posted image

jaz imam še nekaj palačink, če ti to kaj pomaga?? user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 209
20.1.2009 15:08:27   
elevitka
Punce karkoli za amo-amo, ker sem lačna kot volk :) vse vidim pohano.... tak zaj pa letim palačinke pečt domov ker so se mi zluštale user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 210
20.1.2009 15:54:39   
matcar
Te pa dober tek,obema!user posted image
Pa kakšno še namesto mene pojej!user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
20.1.2009 19:42:05   
matcar
Kaj zdaj, punce? Ste zaspale?user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 212
20.1.2009 19:45:03   
elevitka
Jaz sem sicer nekaj ležala ... oči me ful pečejo, sam spala pa nisem - nekak se ne počutim dobro, vse mam v grlu samo čakam da bo zletelo ven, trebuh napihnjen kot žaba, še malo pa me bo razneslo - kot preveč napihnjen balon.

user posted image

palačink sem pa spekla za izvoz user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 213
20.1.2009 19:50:38   
matcar
Da ne boš zbolelauser posted image !?
Na pohodu je trebušna gripa namreč, pazi se, ker ni lušno bit noseč, pa še bolan povrhu!
Lahko bi mi kakšno poslala po poštiuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 214
20.1.2009 22:33:03   
matcar
Nič, punce, jaz odhajam v meževo dolino, se moram spočit. Čisto sem hinuser posted image ! Me spodni del trebuha tak boli, da bom po****.
Lahko noč, pa sladke sanje vsem skupaj!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 215
21.1.2009 7:03:37   
matcar
dobro jutro! Tu je popotnica, da se bo dan začel duser posted image obro

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 216
21.1.2009 8:59:57   
matcar
Limona,kaj ti še kr vztrajaš?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 217
21.1.2009 9:23:36   
christiana21
Dobro jutro vsem!
Kako ste spale?
Jaz sem se uspela vstat pred pol ure, zdaj pa čakam, da se kavica vsede, ta čas pa bom nahranila mucka, zajčka in ribice. Potem ob kavici pa grem počasi iskat informacije za očetovski dopust. Sploh ne vem, če ga lahko fant koristi, če jaz ne delam nikjer in sem študentka. Ne vem kam je treba vlogo dat...pravzaprav, ne vem nič.user posted image
Mi lahko katera od vas pomaga? Mogoče bi mi še prav prišla informacija kaj vse je treba pred porodom uredit, da ne bom na kaj pozabila. Paket za novorojenčka imam pa itak v mislih.
L.P.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 218
21.1.2009 9:37:47   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Dobro jutro vsem!
Kako ste spale?
Jaz sem se uspela vstat pred pol ure, zdaj pa čakam, da se kavica vsede, ta čas pa bom nahranila mucka, zajčka in ribice. Potem ob kavici pa grem počasi iskat informacije za očetovski dopust. Sploh ne vem, če ga lahko fant koristi, če jaz ne delam nikjer in sem študentka. Ne vem kam je treba vlogo dat...pravzaprav, ne vem nič.user posted image
Mi lahko katera od vas pomaga? Mogoče bi mi še prav prišla informacija kaj vse je treba pred porodom uredit, da ne bom na kaj pozabila. Paket za novorojenčka imam pa itak v mislih.
L.P.

Za očetovski dopust nima veze če ti nisi zaposlena, uveljavlja ga oče - vpišejo se njegovi dohodki za obdobje 12 mesecev - koristi lahko plačanih 15 dni v strnjenem nizu ali posamično - še link z pravili in vlogami http://www.csd-mb.si/sl/page/view/Ocetje 

tukaj pa imaš še ostale vloge, razlage, pravila in roke za oddajo vlog http://www.csd-mb.si/sl/page/view/DruzinskiPrejemki

- starševski dodatek (30 dni pred rojstvom otroka , ali najkasneje 30 dni po rojstvu. Pravica v polnem obsegu traja 365 dni od rojstva otroka
- pomoč ob rojstvu otroka (Pomoč ob rojstvu otroka je enkratni denarni prejemek, namenjen nakupu opreme za novorojenca. Pomoč ob rojstvu otroka v letu 2008 znaša 269,90 EUR ali izbira med zavitki - uveljavljaš lahko pred rojstvom, najkasneje pa 60 dni po rojstvu)
- otroški dodatek (starši novorojenega otroka uveljavljajo pravico v roku 90 dni po rojstvu otroka se pravica prizna z mesecem rojstva otroka)
- dodatek na veliko družino (3 ali več otrok)
- dodatek za nego otroka ( v primeru  povečanih stroškov za otroka, ki zaradi posebnih potreb oz. hude bolezni potrebuje posebno nego in varstvo - mesečni prejemek znaša znaša 93,32 evrov )

vse urejaš na centru za socialno delo v Mariboru

< Sporočilo je popravil elevitka -- 21.1.2009 9:49:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 219
21.1.2009 9:46:09   
christiana21
Hvala ti elevitka, ti me vedno rešuješ. Pridna siuser posted image .

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 220
21.1.2009 11:46:00   
christiana21
Joj punce...dan se mi je čist ok začel, zdaj me je pa bivša soseda prestrašila z besedami, da sva z dragim prehitro začela razmišljati o nabavljanju stvari za najino deklico in, da to prinaša nesrečo, ker se potem pogosto zgodi, da je z otročkom kaj narobe. Večino stvari sva dobila, teden dni nazaj pa sva kupila voziček in posteljnino za zibelko. Ker nisem imela dopoldan kaj delati, sem šla zibelko zrihtat in dat notri posteljnino, da vidim, kako bo izgledala zibelka čez slabe 4 mesece, ko bo najina deklica prišla na svet. Po končanem delu me je klicala bivša soseda in vprašala kaj delam, povedala sem ji za zibelko, pa je rekla, da to prinaša nesrečo.
Kdaj ste ve začele kupovati stvari za otročka in ali verjamete tem govoricam?

Neposredna povezava do sporočila: 221
21.1.2009 12:03:47   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Joj punce...dan se mi je čist ok začel, zdaj me je pa bivša soseda prestrašila z besedami, da sva z dragim prehitro začela razmišljati o nabavljanju stvari za najino deklico in, da to prinaša nesrečo, ker se potem pogosto zgodi, da je z otročkom kaj narobe. Večino stvari sva dobila, teden dni nazaj pa sva kupila voziček in posteljnino za zibelko. Ker nisem imela dopoldan kaj delati, sem šla zibelko zrihtat in dat notri posteljnino, da vidim, kako bo izgledala zibelka čez slabe 4 mesece, ko bo najina deklica prišla na svet. Po končanem delu me je klicala bivša soseda in vprašala kaj delam, povedala sem ji za zibelko, pa je rekla, da to prinaša nesrečo.
Kdaj ste ve začele kupovati stvari za otročka in ali verjamete tem govoricam?

Eh Christiana ne obremenjuj se z babjimi čenčami ... to so le vraže... nič ni znanstveno dokazano, sploh pa kolk vem so pravili da prinaša nesrečo če kupuješ stvari za otroka preden zanosiš ...

Ja kdaj boš pa potem imela največ dela z nakupi ko boš tik pred zdajci in boš norela na vrat in nos kupovat vse kar ti manjka, ko boš okrogla kot sodček, te bo vse bolelo in boš utrujena?... vsak naredi po pameti, in verjamem da je bolje malo po malo, pa ko bo čas da rodiš boš imela že vse pripravljeno ...

jaz bom začela tud nekje 3-4 mesece pred predvidenim porodom nabavljat stvari ki manjkajo ... ker nikoli ne veš če rodiš v 7. mesecu nosečnosti in še nič nimaš doma urejeno.

REČI JI NAJ NEOKUSNE PRIPOMBE OHRANI ZASE, ALI PA NAJ GRE Z ČAROVNICAMI KRES KURIT IN PREBADAT VOŠČENE LUTKE !!!

˝kak me to dvigne ko nekdo na pamet bluzi in mlati prazno slamo˝

< Sporočilo je popravil elevitka -- 21.1.2009 12:04:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 222
21.1.2009 12:30:28   
matcar
No,no! Ne se tako jezit,to škodi lepoti inuser posted image ! Je pa res, da si moraš uredit vse potrebno pred porodom, ker te ta lahko kaj hitro preseneti. Počasi pa malo, po malouser posted image !
Drugače se ti preveč nabere, ko si že čisto na koncu in enostavno nimaš več energije toliko. Jaz imam izkušnje s tem, sem bila pri Maksu tak, na koncu sem ga že rodila, pa še posteljice nisem imela postavljene. Dobro, da sem bila 8 dni v B.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
21.1.2009 19:19:02   
matcar
Kaj zdaj? Ste zatrokirale?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 224
21.1.2009 22:36:22   
matcar
vidim, da danes niste za akcijo.user posted image
Pol pa lahko noč in lepe sanje vsem skupaj

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......