christiana21
|
Hojla punce! Izgleda, da ste se imele na srečanju prav lepo. Škoda, ker nisem mogla prit . Jaz sem se uspešno preselila. V novi hiši je bilo na začetku hladno kot v Sibiriji, zdaj pa smo po dveh dneh s pomočjo dveh električnih radiatorjev in enega kaloriferja uspešno zagreli. Kalorifer je še zdaj moj zvesti spremljevalec, še posebej pod tuš in na wc . Ne vem kaj mi je...skos me zebe, čeprav je v hiši že 23 stopinj, sem jaz še kar v puloverju. Najprej sem bila ful navdušena nad novim domom, potem so se pa začele težave: bojler je samo 10 literski , še posode ne moreš normalno oprat. Treba je nekje najt novi bojler, da se bomo lahko vsaj normalno tuširali. Signala za mobitel tukaj ni, pa sem samo 3 km iz Pesnice, tv programov ne vleče nič in internet signal preko mobitela je grozno slab. Če ne bi bilo še elektrike, bi jaz in moj dragi živela kot Robinzon, hehe. Meso sva imela 2 dni zakopano zunaj v snegu , ker sva misleč, da ima hladilnik, ki je bil v novi kuhinji, mali zamrzovalni predal, prinesla meso s seboj, namesto, da bi ga dala tašči. To smo uredili včeraj, ko sem jaz kupila novi hladilnik z zamrzovalno omaro. Juppyyyy, meso ni več zakopano za hišo. Včeraj sem imela ultrazvok v Mb in zdravnica je povedala, da bomo imeli punčko , ker fantkom se na ultrazvoku žemljica ne vidi, ker je nimajo . Ime imava z dragim že izbrano, tako, da ne bo težav pozneje, ko se bo rodila. Težava pa bo, če se je zdravnica zmotila, ker se ne moreva uskladit za ime, če bi bil fantek. Lep pozdrav!
|