Vilika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 vilika, ful maš luškančka!! Hvala ti. Pa ves poslinjen levi rokav ima tudi - polžek mali. IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: čipka No, mi že veselo pačasi uvajamo GH-moram pa reči, da riževe kašice ne več, ker je imela grozne izpuščaje po ritki zaradi tega, tako da zdej pripravljam samo svežo zelenjavo včasih pa tudi že pripravljeno od hippa. Poleg pa seveda še aptamil. No, za seznam: 01.01.2009 smo začeli počasi uvajat gh. Tia se 3 počasi malo obrne iz hrbta na bok-vendar na trebuh še zdaleč ne ...bomo vidl.. To pa prvič slišim, da lahko faše izpuščaje po ritki zaradi riževe kašice. Kaj je bila to alergija na riž, ali kaj? Rok se samo na trebuh prekotali, nazaj na hrbet samo po čudnem spletu okoliščin. Ne sedi, se niti ne prime za moje roke, da bi ga lahko potegnila v sedeč položaj, se ne odriva z nogicami, če ga držiš pokonci, da se s podplatki dotika tal... To so nam vse preverjali na posvetovalnici za 6 mesecev. Danes, ko smo imeli cepljenje, ker je bil prejšnji teden bolan, pa sem v kartoteki celo prebrala, da je P napisala, da je blago hipoton... Za izpuščaje tudi jaz ne vem.. ima pa naš zadnji teden malo bol rdečo ritko - in mažem z vsem živim, še po puder sem šla.. in zaenkrat ni izboljšav Kaj pa dejansko pomeni hipoton? Ah, to pomoje za svojo informacijo napišejo, da ga pol naslednjič spet malo 'izprobajo'. Bo že - vse v svojem času. Naš je tako živo srebro, skoz se zvija, maha... pa se še vedno ne obrne na trebušček, niti nazaj. Obrne se na bok, sedi z mojo pomočjo ali založen - kratek čas mu dovolim, prime se za moje roke in se hoče potegniti (to traje že 2 meseca sigurno) samo se ne more ker je pretežek , zato ga jaz primem za prstke... potem pa gre. Z nogicami se že lep cajt ful odriva in korakce dela po prstkih (samo ga raje ne treniram preveč - bo pozabil na sonožni refleks pri plavanju ).... Tako da eni imajo ene vrline drugi druge. Naš je bolj precizne sorte - prijem s prstki že zelooo dobro obvlada. Zadnjič ko si pisala o rozini, sem mu jo dala na mizo - tik tak je bila v ustih , sem jo zadnji cajt prestregla. Packonček mali. IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Tudi jaz sem se zamislila da ga včasih neprevidno puščam na kavču zadekanega s povštri pa čeprav samo za 10 sekund. Dovolj da pride do kakšne kozlarije. Zdaj bom pa definitivno nehala! GH mu zdaj dajem že 2x na dan, dopoldne in popoldne, pa čaj zraven. Mu nekako kar paše, da ga ne dojim zraven. Drugače pa zgleda tako -ko vstane dojenje -(če je ravno povpraševanje se še vmes podojiva. -GH -2x dojenje -GH -Dojenje za lahko noč Je pa definitivno potreboval, ker je imel premalo mleka. Vsaka porcija GH pa je cca 160-180g. Zdaj je to že na uč ni več na vago. Pa da ne bo katera mislila da sem si sama zmislila ta urnik. To ga kar lepo Ivan narekuje! Če je zadekan je že zelo veliko narejenega. Jaz ga po 'najinem' padcu (HB ni bilo posledic) vedno zadekam ali preložim v stajico.. In se na postelji skoraj nikamor ne premakne - kako mu je uspelo takrat pasti , mi ne bo nikoli jasno. V stajici, pa je vedno obrnjen za 180 stopinj? Naše hranjenje je podobno vašemu -ponoči mleko (zadnje čase izpušča nočni obrok) -ko vstane mleko -GH - mlečna kaša -mleko -GH - sadna/zelenjavna kaša -mleko za lahko noč (vanj dam žličko riževe kašice) IZVIRNO SPOROČILO: Mercator center Šiška, sreda 11.2. 10h-11h začetek Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici! cebrca-Ivan gajka-Rok tejkaz-Jaša buhtlčk-Gašper sayuri - L&Z Vilika - Vid Grem zdaj pančat. Nočka!