|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
22.1.2009 21:33:45   
sayuri

Mercator center Šiška, sreda 11.2.  10h-11h začetek

Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade
Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici!

cebrca-Ivan
gajka-Rok
tejkaz-Jaša
buhtlčk-Gašper

sayuri - L&Z

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
22.1.2009 21:34:51   
tinka14
evo me. uspelo je. napumpala čez cel dan mlek in šla na odbojko. user posted image je skopal user posted image , ga nahranil in dal spat. vse brez najmanjšega problema. mam pa zdej tolk zaloge, da še moram eno rundo opravituser posted image . bom dala zmrznt in bo za naslednji četrtek pripravljeno!

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Tinka, vidiš da je mleko. Koliko časa si pa potrebovala da si 200 ml napumpala.

In še enkrat vsaka čast Zoji Miši in Ryssi. Zame si ti dve zaslužita prav posebno medaljo. Jaz dvomim da bi bila takšen karakter.

tam nekje pol ure. zdejle si spet pumpam in je v 15 min 100 ml.
IN PA Zoji Miša in Ryssa, res, kapo dol!!! zdej šele res vidim!

IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Pa saj je en kup podobnih zadev še drugod - npr. tiste fotke, ki jih printajo v kakšnih Gardalandu podobnih parkih, pa tudi ni rečeno, da slike tudi prodajo. Očitno si s tistimi, ki jih prodajo, še vse ostale pokrijejo, pa še ostane jim.

js sem jo v minimundusu kr ukradla, ker bi jo itak stran vrgl. pa ne nobenim povedat...

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Jaz bom do zločina tukaj pol pa grem vodoravno...  je šel na beer or two... 

mmm, js ga tk rada gledam, sploh zarad tega Hja. njamsi...

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
tinka sam da je mleko Pa ne it na pumpanje, se še prehitro naveličaš

ne bom - oz. po potrebi! verjamem, da maš hitro dovolj. sej pol je kr cel dan lahk
pumpanje-hranjenje-pump-hran-p-h... user posted image

ja, to je to, čakam, da še neha tečt, pol pa grem.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
22.1.2009 21:36:12   
tinka14
aha, pa še erin želim, da bo vse ok!!!!!!!!!!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
22.1.2009 21:43:52   
anita goitan
ja če mačke-mačkona ni doma, miški plešeta..šele sedaj  zapsla, jaz še pod tuš in spat

user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 22.1.2009 21:44:49 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
22.1.2009 21:44:43   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Erin mi je pravkar poslala sms, da sta s Tilnom na opazovanju v bolnici, ker je bošček padel iz kavča. Držite pesti, da je vse ok.

Mislimo nate in na Tilna, Erin user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem do tegale posta prišla....

Verjeli ali ne, kar po hrbtu me je zgomazela in za glavo sem se prijela... kako je to grozen prizor... in res mora biti hudo le sta na opazovanju.....

Erin, Tilen user posted image user posted image user posted image

NAJ BO VSE DOBRO! user posted image user posted image user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
22.1.2009 21:57:42   
Vilika
Vsi BOLANČKANI otročki - čimprejšnjo ozdravitev user posted image

Vid se še 1 x zahvaljuje vsem ki ste mu čestitali za današnjo obmesečnico user posted image in pošilja eno fotko:
user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
22.1.2009 22:01:05   
tinka14
vilika, ful maš luškančka!!

js zdej grem. csi pa spat!

noč.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
22.1.2009 22:09:42   
kaja02
vilika- iiiiiii, kak lep medi

tinka- a vidiš, da je šlo, user posted image

kaj pa fotke iz srečanja, a jih nič ne bouser posted image , mater sem firbčna, a ne?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
22.1.2009 22:13:14   
karmar
Ivan, Vid in Lana čestitam za obmesečnice!user posted image
Tega o zamrzovanju mleka za kašice pa nisem prej pomislila. A vas veliko to dela? Sama sem tudi poskusla črpat, a je tako malo prišlo ven po dojenju, da sem kar opustila vse skupaj.
matejchi a so uradne ure vsak dan al samo pon-sre-pet?
matejka jaz sem opazla da če ji podiram kupčka obrnjeno nazaj ( gleda kontra meni in naslonjena name) lahko prileti kaj malega ven, če pa jo samo nosim obrnjeno naprej, pa samo rigne. Ne vem če sem ti kaj pomagala...
erin upam da je vse ok s Tilenomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
22.1.2009 22:31:38   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

vilika, ful maš luškančka!!

Hvala ti. Pa ves poslinjen levi rokav ima tudi - polžek mali.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: čipka
No, mi že veselo pačasi uvajamo GH-moram pa reči, da riževe kašice ne več, ker je imela grozne izpuščaje po ritki zaradi tega,user posted image tako da zdej pripravljam samo svežo zelenjavo včasih pa tudi že pripravljeno od hippa. Poleg pa seveda še aptamil.  No, za seznam: 01.01.2009 smo začeli počasi uvajat gh.  Tia se 3 počasi malo obrne iz hrbta na bok-vendar na trebuh še zdaleč neuser posted image ...bomo vidl..

To pa prvič slišim, da lahko user posted image faše izpuščaje po ritki zaradi riževe kašice. user posted image Kaj je bila to alergija na riž, ali kaj?
Rok se samo na trebuh prekotali, nazaj na hrbet samo po čudnem spletu okoliščin. Ne sedi, se niti ne prime za moje roke, da bi ga lahko potegnila v sedeč položaj, se ne odriva z nogicami, če ga držiš pokonci, da se s podplatki dotika tal... To so nam vse preverjali na posvetovalnici za 6 mesecev. Danes, ko smo imeli cepljenje, ker je bil prejšnji teden bolan, pa sem v kartoteki celo prebrala, da je P napisala, da je blago hipoton... user posted image

Za izpuščaje tudi jaz ne vem.. ima pa naš zadnji teden malo bol rdečo ritko - in mažem z vsem živim, še po puder sem šla.. in zaenkrat ni izboljšav user posted image
Kaj pa dejansko pomeni hipoton? Ah, to pomoje za svojo informacijo napišejo, da ga pol naslednjič spet malo 'izprobajo'. Bo že - vse v svojem času.
Naš je tako živo srebro, skoz se zvija, maha... pa se še vedno ne obrne na trebušček, niti nazaj. Obrne se na bok, sedi z mojo pomočjo ali založen - kratek čas mu dovolim, prime se za moje roke in se hoče potegniti (to traje že 2 meseca sigurno) samo se ne more ker je pretežek user posted image , zato ga jaz primem za prstke... potem pa gre. Z nogicami se že lep cajt ful odriva in korakce dela po prstkih (samo ga raje ne treniram preveč - bo pozabil na sonožni refleks pri plavanju user posted image )....
Tako da eni imajo ene vrline drugi druge.
Naš je bolj precizne sorte - prijem s prstki že zelooo dobro obvlada. Zadnjič ko si pisala o rozini, sem mu jo dala na mizo - tik tak je bila v ustih user posted image user posted image user posted image , sem jo zadnji cajt prestregla. Packonček mali.

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Tudi jaz sem se zamislila da ga včasih neprevidno puščam na kavču zadekanega s povštri pa čeprav samo za 10 sekund. Dovolj da pride do kakšne kozlarije. Zdaj bom pa definitivno nehala!

GH mu zdaj dajem že 2x na dan, dopoldne in popoldne, pa čaj zraven. Mu nekako kar paše, da ga ne dojim zraven. Drugače pa zgleda tako
-ko vstane dojenje
-(če je ravno povpraševanje se še vmes podojiva.
-GH
-2x dojenje
-GH
-Dojenje za lahko noč

Je pa definitivno potreboval, ker je imel premalo mleka. Vsaka porcija GH pa je cca 160-180g. Zdaj je to že na uč ni več na vago.
Pa da ne bo katera mislila da sem si sama zmislila ta urnik. To ga kar lepo Ivan narekuje!

Če je zadekan je že zelo veliko narejenega. Jaz ga po 'najinem' padcu (HB ni bilo posledic) vedno zadekam ali preložim v stajico.. In se na postelji skoraj nikamor ne premakne - kako mu je uspelo takrat pasti user posted image , mi ne bo nikoli jasno. V stajici, pa je vedno obrnjen za 180 stopinj?
Naše hranjenje je podobno vašemu
-ponoči mleko (zadnje čase izpušča nočni obrok)
-ko vstane mleko
-GH - mlečna kaša
-mleko
-GH - sadna/zelenjavna kaša
-mleko za lahko noč (vanj dam žličko riževe kašice)

IZVIRNO SPOROČILO:

cebrca-Ivan
gajka-Rok
tejkaz-Jaša
buhtlčk-Gašper

sayuri - L&Z
Vilika - Vid

Grem zdaj pančat. Nočka!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
22.1.2009 22:33:19   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

vilika- iiiiiii, kak lep medi

kaj pa fotke iz srečanja, a jih nič ne bouser posted image , mater sem firbčna, a ne?

Ja pravi medi je user posted image

jaz bi tud mau fotke gledala, da vidim če ste kaj zrasli user posted image , oziroma kako so otročki veliki...

zdaj pa res ajat

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
22.1.2009 22:35:00   
K_a_t_j_a
Erin in Tilen držim pesti, da bo vse vredu, pa itak da bo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem bila kar šokirana, ko sem to prebrala.user posted image

Vsi, ki ste bolani vam želim, da se čimprej pozdravite! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes so pa skoraj same slabe novičke padale.user posted image
Hvala vsem za pohvale!
Pa še čestitke vsem današnjim slavljenčkom!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko in mirno noč želim vsem!user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
22.1.2009 22:55:36   
bella02
cebrca, sorry, pa tolk fajn se mi je zdelo, da boš prišla spet med ljudi. Ušlo, kaj čmouser posted image user posted image

Ryssa in Zojkomišek(user posted image ), res zaslužita same pohvale za vztrajnostuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem se pumpe na daleč izogibala.

Erin, upam, da je s Tilnom vse OK. Enga user posted image samo zanj, da ga je in ga bo še naprej čuval!

Naju spet ne bo na srečanje, ker imam 12. izpit, tako da ...user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 22.1.2009 23:11:22 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
22.1.2009 23:11:06   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: karmar
matejchi a so uradne ure vsak dan al samo pon-sre-pet?

To moraš pa pristojne vprašat...

tinka meni je pa on ata pri forenzikih njamsi, mislim da New York, mlajši pa temen... ta H.. no ja.. igralec je dober, kaj več pa ne bi... user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
22.1.2009 23:12:54   
matejchi
Naju spet ne bo na srečanje, ker imam 12. izpit, tako da ... IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Bukve zraven pa te bomo "spraševale"...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
22.1.2009 23:14:10   
bella02
Joj, mi ni smajlijev dal noter, pa še nekej sem zbrisala na cosgan.deuser posted image user posted image user posted image

No, Zoja Miša je dobila tega user posted image , Tilen pa tega user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
22.1.2009 23:20:05   
matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

cebrca-Ivan
gajka-Rok
tejkaz-Jaša
buhtlčk-Gašper

sayuri - L&Z

Kak dan dva ne bi počakale??? user posted image

RD RR

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
22.1.2009 23:28:08   
bella02
Še nekaj slikic, potem pa učit!

Crkljanje pri očitu
user posted image

Smejko v ležalniku
user posted image

Ka pa je?
user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
22.1.2009 23:32:13   
bella02
matejchi, sam še midve strašiva tle goruser posted image user posted image user posted image . Bodo še rekli, da je naju kdo najeluser posted image user posted image user posted image . Nič, zdej pa res cao!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
22.1.2009 23:32:36   
kaja02
bella- lepe slikce, kuk ma mala lepe velke oči;  a zdaj pa še učit??? kok ti znese, jaz bom zdaj zdaj padla v postlo

lahko noč

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
22.1.2009 23:39:19   
žanneža
Tudi mi smo zboleli.user posted image

Po štirih dneh prehlada (kašelj, zamašen nosek) se stanje ni nič popravilo. Bila sem res v dilemi, ali jo sploh peljati k zdravniku zaradi prepolnih čakalnic bolanih otrok, poleg tega pa je bila brez vročine in dobre volje, jedla je normalno. HB, da sem jo peljala! Vnetje desnega ušesa ter nakazan začetek bronhitisa!user posted image Ubošček mali!
Dobile sva AB Hiconcil in Ventolin, poleg tega pa naj bi nadaljevala s Prospanom za lažje izkašljevanje.

V lekarni so me opozorili, da Ventolin sploh na za tako majhne otroke (šele od 2 let dalje) in da ima veliko stranskih učinkov (npr. pospešeno bitje srca,...) in da če bila ona na mojem mestu, bi ga dajala samo 1-2 dni, potem pa ne več! Halo??????????????user posted image
In kaj naj sedaj storim? Trenutno ji ga ne dajem. Že tako jo zvija pa AB in Prospanom! Sayuri, sem opazila, da tudi ti daješ Ventolin. Kaj so pa rekli tebi?

Erin in Tilen
tudi jaz držim peti , da bo vse o.k.  

Vsem bolanim želim, da se čimprej pozdravite!

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
22.1.2009 23:42:07   
žanneža
Popravek!

Erin in Tilen
tudi jaz držim pesti , da bo vse o.k.

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
22.1.2009 23:42:29   
matejchi
user posted image

...zaradi RR?user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 22.1.2009 23:43:59 >

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
22.1.2009 23:46:23   
matejchi
Ne morem verjamet kolk je vnetij ušes pa teh pizuser posted image ...sem kar obsedena ratala s pucanjem nosa.....user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
22.1.2009 23:48:52   
matejchi
user posted image

(moj pa sedmo pivo pije...user posted image )

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?