Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 9:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo te Twixy... , da vidiš kaj te čaka...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 9:48:49
|
|
|
|
pilotina
|
dobro jutro spet zaspan dan...nič ni od tega vremena tassika...ti kar spokaj diplomo na kup, da se "rešiš" tega bremena...odlašanje samo matra...no mene je kar zmatralo zanimivo, da se večina sreča s to težavo...uf, še diploma...ampak, ko je mimo, je pa kar olajšanje vam povem, da sem včeraj bila na samoplašniškem pregledu...G me je pregledal in rekel, da me maternica verjetno tako boli, ker so me dvakrat čistili...je bil kar malo hud, ker bi mi kao mogli takoj narediti UZ in nadaljevati čiščenje...je reku, da je škoda da tako mlado punco, ki še ni rodila tako matrajo oz. da to ni dobro za rodila...ampak tako je pač bilo in je mimo...predpisal mi je tablete agrulab za uravnavanje inzulina, z upanjem, da mi bo to povrnilo ciklus...ko pa pride dragi domov moram G takoj poklicati, da gremo dalje s klomifenom...UZja pa mi ni naredil, ampak zaupam vanj in verjamem, da ni bil potreben jaz pa zdej nič ne vem kdaj ali če je bila ovulacija in kdaj ali če bo prišla M...joj to me res moti
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 9:56:02
|
|
|
|
pilotina
|
tejle naši medvedki so pa res cartkani
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 9:59:06
|
|
|
|
drobtinica29
|
čaw punce! zadnje čase sem bolj malo pisala, ampak brala sem vas pa skoz,... tako da sem na tekočem o vsem pri meni nič novega,...no razen tega da kolk se mi zdi je na pohodu moja 5. nekaj se že kaže,... no pa spet nič ni ratalo,... saj bo že,... 1x sigurno bo,... nič druga ne preostane kot,... kar pogumno naprej! lep dan še naprej!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 10:29:36
|
|
|
|
tassika
|
a si dala z interneta, ker z namizja lai pa recimo z word-ovega dopkumenta tudi meni noče, pa more biti res zadnja varianta tam na strani, ker drugače kr link napiše Evo no vidim da ti je že ratalo, ker toliko časa pacam odgovor. Pilotina mogoče je to res, da je od tega in zdaj sluznica rabi malo več časa da se postavi nazaj. Meni so sicer takoj naredili še en UZ, ker se je g. tam zdelo, da je bilo premalo tkiva, ampak se je izkazalo, da je vse ok in sem ji ful hvaležna. Drobtinica bo pa drugi mesec bolje, če ne prej pa na dopustu, ko res malo pozabimo na vse skupaj.
< Sporočilo je popravil tassika -- 21.1.2009 10:32:13 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 10:36:25
|
|
|
|
pilotina
|
zdej pa še mene matra poskusim
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 11:05:00
|
|
|
|
tassika
|
jaz grem pa na : Aja pa poglejte kaj sem najdla KLIK
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 11:26:43
|
|
|
|
pilotina
|
dober tek tassi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 12:12:06
|
|
|
|
tassika
|
Evo me nazaj, sita da je joj, zdaj bi šla pa samo še spat, pa še vreme je temu primerno
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 12:32:18
|
|
|
|
MAŠKA
|
Punce pozdravljene! Vidim, da kar pridno čvekate... jaz vas berem, ampak kaj novega se pri meni ni zgodilo. Sem se pa naročila na en samoplačniški UZ pri enem drugem zdravniku, če bo kaj več ugotovil kot moja G. Pregled pa imam 4.2. tako da komaj čakam in si v bistvu kar želim, da bi našel kakšno pregradico, da bi vsaj vedela kaj je vzrok mojim ss.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 12:35:36
|
|
|
|
maj2009
|
ojla punce! ja učer sm res kr šok doživela zarad pregrade. sva se z mojim pogovarjala, tko da sm poklicala v šiško, naslov ki ga je dala rižko(še enkrat hvala ). in sm dubla datum 2.2. ob 17h, bo ravno pred ovulacijo in je rekla sestra da bo takrat najbolj vidno če je res kaj, pomoje da je res pregrada, ker itak sm šla dons kupt fs ker sm mela mal upanja, da je mogoče kej druzga vidla ampak je pokazal neg. tko da čakam na konc tedna! pozdravček
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 13:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuuu, jst sm bla pa na eni doobri KLIK. Če že kažete kaj jeste, pa naj še jst pokažem kaj pijem. MAŠKA Sej se tud pri nas nič pametnega ne dogaja... sam čvekamo in si krajšamo čas. Mal jamramo.. (jst), mal si kažemo kaj pijemo in jemo. Skratka, krajšamo čas do pregledov... Maš spet datumsko v bližini mene pregled.. Jst mam 9.2. In se jst tud bolš počutim, ker mi je našel nekaj, se tolažim s tem, da je to vzrok, ker ne rata. Tko, da te razumem. Kako si kaj drugače in tvoja pikica mala?! maj2009 SUPER, da si že uredila. Ne zahvaljuj se.... veš da z veseljem posredujem, če kaj vem oz. mam. Nič ni za zgubit in verjemi, počutila se boš bolje. Komaj čakam, da zrihtaš in poročaš. A si naročena pri dr. Možini? On je car... , moj sklep že po enem samem pregledu. Sam en nasvet.. Spuci si ušeska preden greš.. , full tiho govori. Tassi Nekatere slike z neta so "zaklenjene".. se jih ne da copy/paste... Jst moram vedno take najd, da mal zakompliciram. HVALA pa vseen.., nism vedla, da tko to dela. Vidm, da si se fajn najedla...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 13:33:07
|
|
|
|
tassika
|
Sem, sem jedla purana v gobovi omaki z širokimi rezanci pa jabolčno pito, solato sem preskočila, ker ni bilo nič pametne izbire . Glede slikc pa jaz če se ne da poiščem alternativo. Maška, bolje še eno mnenje kot pa nič, mene je poslala naprej zato (me je kar sram povedati) ker naš ZD nima še za nov UZ in je ta pokvarjen, pa se je bolj slabo videlo ampak naj bi dobili novega, upam. Maj2009 pregled bo prej kot si misliš, meni čas tako beži, da komaj dojemam, ko sem prišla oktobra z bolnice sem samo čakala kdaj bo kaj pa kdaj bova lahko, zdaj pa sem kar malo pozabila na vse te zadeve, zdaj se mi počasi zdi 1 mesec kot 1 teden, samo zaposlit se je treba pa gre. Rižko tudi jaz pijem kavico, sem pa skuhala tako močno da je kar gosta, ampak moram ker se mi spi tukaj pred to škatlo in potem delam bedarije
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 14:21:22
|
|
|
|
maj2009
|
ja rižko pri možini sem se naročila, saj si rekla da je super!!! ja moj bo šou z mano tko da bo vse ok. zanima me ali mi bo lahko on dal napotnico za operacijo al moram it k svoji g.? in kolk časa se čaka na operacijo?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 15:06:56
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Evo te Twixy... , da vidiš kaj te čaka... Iiiiiiiiiii...komaj čakam,da bo maj Hvala ti Jaz čakam,da bo ura 16.da lahko grem domov.. Nič ni za delat tako,da iščem po internetu za poroko. Mmmmm tassi kako bi zdaj pojedla to sadje Prav pred očmi ga mam maj2009 super da si se naročila! Zdaj pa upamo,da ni nič hujšega! Meni pa kava danes sploh ne paše sem samo zjutraj spila pa še to samo pol skodelice..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 17:52:14
|
|
|
|
twixy
|
Ojla babuške. Midva sva bila danes v slaščičarni. Naročila sva torto,naslednji teden pa greva samo okuse probat in se dokončno odločimo. Zdaj bi še pa v gostilno mogla it pa je moj zaspal Sem tak jezna,da bi ga kr zbudit šla!!! Pa sma se lepo zmenila da grema danes Zdaj pa se pripravite na naaavaaaal slik To bodo imeli na obliki vsi moški... Dekoracija na mizi.. Čisto tako bo samo,da bo zraven še roza barva(takšna kot v šoku) Jedilniki z rožico... Mogoče bodo tudi pokončno stali Najina prstana... Boljše da za ceno ne vprašate Identična torta ampak namesto oranžnih svetov bodo roza(pinki..kakorkoli ) Zdaj pa,če se prikažem še danes me itak ubijete
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 18:26:21
|
|
|
|
MAŠKA
|
Twixy škoda, da se nisi poročila že pred menoj... bi ti kakšno idejo ukradla. Sanjska bo tale tvoja poroka! Prstani so pa čudoviti!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 18:31:29
|
|
|
|
sonček85
|
prstana sta full lepa,A sta to ona dva k sta bila sedaj v reviji ona poročni dan take bi jst mela ,noro lepa sta in vse je krasno od dekoracije naprej MAŠKA:kako si kaj ?Upam ,da se držiš saj velikokrat pomislim kako je kaj s tabo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 20:21:33
|
|
|
|
tassika
|
Ojla bejbe, jaz sem ravnokar prišla domov, sem bila pri tašči na kosilu, sem jedla ričet in ga bom še jutri, sem dobila za domov . Ma važno da ni treba kuhat in imam potem celo ljubo popoldne zase. Twixy, meni je ful všeč namizna dekoracija, pa torta tudi, pri prstanu se mi pa zdi da ima malo preveč kamenčkov, ampak to je samo moj okus, važno da je tebi všeč. Glede torte sem pa jaz za sadno, ali pa kakšno skutino, glede na to da bo že toplo vreme to bolj sede kot kakšna težka čokoladna. No ja jaz na splošno ne maram čokoladnih. Danes sem dobila noro ponudbo za dopust 22.2. za 15 dni križarjenja za dobrih 400 eur pa ne morem it, ker tudi če mi že v službi odobrijo, imam takrat vse zdravniške zadeve, pa jih nočem prestavljat, ker bi se jih rada že znebila, ah imam pa res srečo a ne
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 21:46:50
|
|
|
|
pilotina
|
twixy...vse mi je fulllll všeč...vse te orhideje...tako so lepe...meni sta prstančka ful noraaaa...sem malo laik čeprav sem bila dvakrat poročna priča...ta tvoja prstančka sta iz belega zlata ali platine ali???
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 21.1.2009 21:49:37
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...ne bit žalko...tvoj trud bo poplačan ...verjemi mi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.1.2009 8:29:09
|
|
|
|
Nogavica
|
Twixy, kot vidim, boš imela krasno poroko. Vse je res lepo. tassika, ne biti žalostna. Boš videla, da ti ne bo žal, ko bodo vse zdr. zadeve za tabo in boš končno lahko spet začela delat na . Mene pa zadnje čase vedno bolj stiska, ko se spomnim, da bo kmalu april, ko bi naj rodila. Ali pa ko vidim kako nosečnico. Sem se pa vsaj toliko spravila k sebi, da ne hodim več brat aprilčic, ker mi je bilo zadnjih 2x tako hudo, da sem imel ves dan pokvarjen. Pa čas tako neusmiljeno beži - najprej sem računala, da bo razlika med mojima malčkoma 2,5 let, zdaj bom pa lahko srečna, če bo vsaj 3. Pol leta je šlo kar nekam, v nič.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.1.2009 8:56:31
|
|
|
|
severnica77
|
Twizy, res je vse tako lepo, da bi se še kar jaz poročila samo zaradi tega. No, midva sva namreč skupaj že 14 let, poročena pa nisva ... Je šlo nekako mimo Nogavica, pri nas je tudi tako. Sem nekako računala, da bo razlike med malčkoma 2,5 leti ... zdaj pa res vprašanje kaj bo .... Mi še niti zaenkrat ne delamo na drugem otročku, še čakam pregled pri G, ki bo komaj v sredini februarja. Drugače pa je bila sedaj to moja tretja nosečnost. Pri prvi nosečnosti je prišlo do IMN, odstranili so mi celo en jajcevod. Si lahko zamislite kako srečna sem bila, ko sem pri drugi nosečnosti zanosila na pravem mestu .... No, druga nosečnost je potekala o.k. in imam sedaj malčka starega dve leti. Pri tretji nosečnosti pa je prišlo do zapoznelega splava. Opravili so mi A v 10 tednu. Sedaj pa sem že kar prestrašena, ker vsa procedura pri IMN ali SS je res grozna... Najbolj grozno je pa tako in tako to, da izgubiš pikico.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.1.2009 8:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Nogavica Nič ni res, da je šlo pol leta v nič.... , ne govori tako. Pol leta si se še bolj ukvarjala s svojo malo pikico in.. si bla še bolj srečna, da jo imaš. Vsaj njo. Ne hodi več brat aprilčic..., jst sm nehala takoj, ko sm mela ss. Nočem več obujat spominov na to bolečino. Za vsakim dežkom, pride sonček... Še malo potrpi... Tassi.. zdravje si zrihti..., da boš lahko uresničla svojo željico. Ne met žalostnga obrazka..., na dopust je dobro it.. , ko boš sproščena in boš vedla na čem si. Evo ti eno rožico za nasmeh.. Twixi Sanjska poroka...!! Kje bojo pa medeni tedenčki.. ?!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.1.2009 9:04:49
|
|
|
|
Anonimen
|
maj2009 Ja, super je Možina. Po enxnem pregledu, ti dam svojo besedo.. sicer boš pa povedala. Pregled stane 70 EUR. Da ti vzame bris in naredi ultrazvok. Tok, da veš. Kar se napotnice tiče, še ne vem. Men je rekel tako "Če bo cista na naslednjem pregledu še prosotna, boste prišla k meni v KC. In, ker delate na zanositvi bova to poskusila urediti v 3 mesecih, če nebi... bi vas vzel pod okrilje za kakšno leto in bi počasi spremljala dogajanje". Očistil vam bomo jajcevode.. in.. odstranli.. in bla, bla... " Vse zvem na pregledu. Itaq si pa ti pred mano tako da.. boš zvedla prej kaj več.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?