lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro.. ni kaj sm mogla vstat, majstri so ze tu...jaz bi pa takop se rada spala....vceri sm bla tolk zmatrana,sem mela pol mal krcev.Ampak,k sreci je minilo...se moram bolj paziti....Upam,da bodo danes kej koncali...Sem upala tud,da bo pralnica gotova pa ne bo, tak da bom novipralni stroj,ki mi ga prpeljejo jutri dala zaenkrat kar v otrosko. no,se beremo se pol pa lep dan vsem lejca jutro! kaj vse pa še imaate za porihtat?ti se le pazi in se ne naprezaj preveč ojla,dobro jutro, kot vedno si zelo zgodna raje ne pomislim ,kaj vse mi morjo se Zrihtat.. zunaj mi delajo vhod v hiso, nardit iz tega vhoda se pralnico, dokoncat streho, (barvala pralnice in vhoda se ne bom), potem dokoncak s ploscicami in jutri mi pride kolega se naredit murales...aja pol pride se lesar vrata nastimat za vhod in pralnico..in to je to...naj bi bli do konca januarja fertik ,sam mislim,da iz te moke ne bo tak hitr kruha...men je zdej nabolj vazn ,da dokoncajo..ma ja ,itak je vse vazn Sej moj bo pa tud hitr doma tak, koncno! Zdej ste me nekam spravle v paniko zarad pripravljanja torbice, jaz se nimam nic prpravljeno, bo treba zacet...