Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 7:49:16
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro vsem! Pri nas smo pa danes bolj zgodaj vstali Sem morala malemu še pravljico prebrat preden je šel v varstvo. Sicer pa se grem danes pokazat mojemu zdravniku, da se zmeniva ali grem lahko v ponedeljek v službo ali naj bom še malo doma, da neham kašljat in gnoj iz nosu pihat. No, zdaj grem pa naprej brat, da bom vsaj v 5. delu na tekočem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 7:50:41
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro.. ni kaj sm mogla vstat, majstri so ze tu...jaz bi pa takop se rada spala....vceri sm bla tolk zmatrana,sem mela pol mal krcev.Ampak,k sreci je minilo...se moram bolj paziti....Upam,da bodo danes kej koncali...Sem upala tud,da bo pralnica gotova pa ne bo, tak da bom novipralni stroj,ki mi ga prpeljejo jutri dala zaenkrat kar v otrosko. no,se beremo se pol pa lep dan vsem lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 7:50:48
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz sem že v Lenartu mami kafe kuham in čakam da je ura 8.30 da grem na CSD.. Če pa bom kaj zrihtala pa ne vem.. Jaz držim pesti, da bo tokrat uspelo, ker sicer me skoraj bolj skrbi za tisto tam na CSD-ju, kot zate
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 7:52:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobrooo jutro. Slikice mi ni za iskat pa je nebom pripela zraven. Bom drugič. Danes boste brez zajtrka.. Jaz sem že v Lenartu mami kafe kuham in čakam da je ura 8.30 da grem na CSD.. Če pa bom kaj zrihtala pa ne vem.. eto taši,da danes zrihtaš vse kot je treba,brez jezee
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 7:53:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro.. ni kaj sm mogla vstat, majstri so ze tu...jaz bi pa takop se rada spala....vceri sm bla tolk zmatrana,sem mela pol mal krcev.Ampak,k sreci je minilo...se moram bolj paziti....Upam,da bodo danes kej koncali...Sem upala tud,da bo pralnica gotova pa ne bo, tak da bom novipralni stroj,ki mi ga prpeljejo jutri dala zaenkrat kar v otrosko. no,se beremo se pol pa lep dan vsem lejca jutro! kaj vse pa še imaate za porihtat?ti se le pazi in se ne naprezaj preveč
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 7:55:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro vsem! Pri nas smo pa danes bolj zgodaj vstali Sem morala malemu še pravljico prebrat preden je šel v varstvo. Sicer pa se grem danes pokazat mojemu zdravniku, da se zmeniva ali grem lahko v ponedeljek v službo ali naj bom še malo doma, da neham kašljat in gnoj iz nosu pihat. No, zdaj grem pa naprej brat, da bom vsaj v 5. delu na tekočem kaj ti je pa obljubil,da si mu šla tako zgodaj brat pravljico kdaj pa nehaš delat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 7:55:50
|
|
|
|
spps
|
feliša dobrooo jutro,si že kaj pridna?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:01:20
|
|
|
|
felix7
|
kaj je, punce, ne morte spat? jaz sem bila danes že malo čez 7 v službi in sem taka, kot bi me vlak povozil. Ne vem, če bom zdržala do konca...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:01:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša dobrooo jutro,si že kaj pridna? bi se dal razglabljat zaenkrat sedim za računalnikom in berem RR
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:02:06
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ojla! vidm da ste pridne....že kr na 5.delu.....dobre ste..... jst sm na hitr.....mam virozo in ležim že cel dan.....sm čist ertik.....sicer na vodi kaže da se mogočee še v kej hujšga razvije.....sm zaenkrat sm brez tabletov......sam čajčki....in to je to...... jutr mam pregled.....tko da bom bl gnila šla v Lublano.....upam pa da je vse v redu z bebico.....nč vas pozdravljam pa se tipkmo k bom bolš.... papa Lepo počivaj pa res veliko čaja pij!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:04:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj je, punce, ne morte spat? jaz sem bila danes že malo čez 7 v službi in sem taka, kot bi me vlak povozil. Ne vem, če bom zdržala do konca... sočustvujemo z vami,ki ste še v službi,pa ne moremo spat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:05:05
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro vsem! Pri nas smo pa danes bolj zgodaj vstali Sem morala malemu še pravljico prebrat preden je šel v varstvo. Sicer pa se grem danes pokazat mojemu zdravniku, da se zmeniva ali grem lahko v ponedeljek v službo ali naj bom še malo doma, da neham kašljat in gnoj iz nosu pihat. No, zdaj grem pa naprej brat, da bom vsaj v 5. delu na tekočem kaj ti je pa obljubil,da si mu šla tako zgodaj brat pravljico kdaj pa nehaš delat? Nič ni obljubil, le knjigico je vzel in se tako fino stisnil k meni, da nisem mogla rečt ne Delam še do 10.2., potem pa dopust. Saj če v ponedeljek ne grem delat, sploh ne vem, če se mi še splača it potem za en teden delat. Bomo videli, kakšno bo počutje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:05:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša dobrooo jutro,si že kaj pridna? bi se dal razglabljat zaenkrat sedim za računalnikom in berem RR v glavnem,da si v službi,kaj pa počneš tam,pa ni važno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:06:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro vsem! Pri nas smo pa danes bolj zgodaj vstali Sem morala malemu še pravljico prebrat preden je šel v varstvo. Sicer pa se grem danes pokazat mojemu zdravniku, da se zmeniva ali grem lahko v ponedeljek v službo ali naj bom še malo doma, da neham kašljat in gnoj iz nosu pihat. No, zdaj grem pa naprej brat, da bom vsaj v 5. delu na tekočem kaj ti je pa obljubil,da si mu šla tako zgodaj brat pravljico kdaj pa nehaš delat? Nič ni obljubil, le knjigico je vzel in se tako fino stisnil k meni, da nisem mogla rečt ne Delam še do 10.2., potem pa dopust. Saj če v ponedeljek ne grem delat, sploh ne vem, če se mi še splača it potem za en teden delat. Bomo videli, kakšno bo počutje. ti se le lepo pozdravi do konca,da se ne matraš brez potrebe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:07:16
|
|
|
|
pocka
|
dobro jutro še od mene, sem si kavico privoščila, dokler mojedva jesta. Tu je tak lep sonček, midve pa ne bova mogle ven, ker je Taja še vedno ful prehlajena...letos je prav eno s***je tole, smo bili v zadnjih 3 mesecih glih ene 5 krat zunaj, ali je dež ali je burja ali smo pa bolani tasa - fajn zrihtaj, pa brez nasilja mama_m - ja fajn, želim,da se vam vse izteče po planu, če bom pa rabila št. od teh delavcev, ti pa javim, ali bo pa moj tvojega vprašal, če se bosta kaj videla . Saj pri nas bo še kar en lep čas trajalo, moramo najprej papirje zrihtat. aja, cunjic še vedno nisem začela prat, mogoče danes, to govorim zdaj že 10 dni A torbe za v P si boste že začele pripravljat? V tisti knjigici od Pušenjaka (nosečnost od tedna do tedna) piše pri 32 tednu, da naj si počasi pripravimo torbo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:10:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka A torbe za v P si boste že začele pripravljat? V tisti knjigici od Pušenjaka (nosečnost od tedna do tedna) piše pri 32 tednu, da naj si počasi pripravimo torbo. mam parajt sam materinsko in zdravstveno zobno krtačko sem si že nabavla ostalo,kar bom potrebovala poleg,bom pa šla v februarju nabavit seznam sem si tud napisala,če me slučajno kaj prehiti,bo pa moj bolj bogi,ko bo mogu okol letat in nabavljat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:11:59
|
|
|
|
trezika
|
dobro jutro Vau, dans sn pa dokaj hitro pokonci... se vidi, da sn šla hitro spat Aja, mi je končno uspelo posodobit svoj buši v albumu... te nove slike so iz 32. tedna... pa baje je ena aprilčica rodila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:12:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Nina00 in spps,pocka in ostale punce hvala da držita pesti da porihtam.. Ma zdaj pa bi skoraj že mogla. Bom si mačko dala v torbo zraven in če ji kaj nebo prav bom ji mačko ven spustila..pa bo ona vidla kje je hudič doma . Samo pol mam še malo časa da našo mačko naučim kak je treba bit grozna, ker je prelena da bi še z repom pomigala kaj da bi še mogla v koga skočit..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 23.1.2009 8:16:00 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:13:01
|
|
|
|
Nina00
|
Tulipan12 za pregled. Koliko časa pa še delaš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:15:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša dobrooo jutro,si že kaj pridna? bi se dal razglabljat zaenkrat sedim za računalnikom in berem RR a misliš da to ni pridnost,če bereš RR ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:15:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika dobro jutro Vau, dans sn pa dokaj hitro pokonci... se vidi, da sn šla hitro spat Aja, mi je končno uspelo posodobit svoj buši v albumu... te nove slike so iz 32. tedna... pa baje je ena aprilčica rodila a že aprilčica?kam se jim pa mudi trezika-kateri buši je za seznam?
< Sporočilo je popravil spps -- 23.1.2009 8:20:04 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:17:00
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka A torbe za v P si boste že začele pripravljat? V tisti knjigici od Pušenjaka (nosečnost od tedna do tedna) piše pri 32 tednu, da naj si počasi pripravimo torbo. Pa saj piše počasi Prejšnjič sem si jo prpravla lih 2 dni preden sem šla rodit (pa sem rodila 1 dan pred rokom), tako da sedaj iz vraževerja ne smem prehitro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:17:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka A torbe za v P si boste že začele pripravljat? V tisti knjigici od Pušenjaka (nosečnost od tedna do tedna) piše pri 32 tednu, da naj si počasi pripravimo torbo. jaz še je nimam..še imam čas.. (to pa jaz govorim že lep čas )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:18:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika dobro jutro Vau, dans sn pa dokaj hitro pokonci... se vidi, da sn šla hitro spat Aja, mi je končno uspelo posodobit svoj buši v albumu... te nove slike so iz 32. tedna... pa baje je ena aprilčica rodila dobro jutro.. kak? aprilčica?? saj se hecas a ne? pol grem takoj torbo za P. pripravit..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 23.1.2009 8:23:08
|
|
|
|
spps
|
trezika,kje si pa zasledila apričico?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?