Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, čuvaj se. Jaz tudi grem, ker tamala spi komaj eno uro, pa že ves čas nekaj pojokcuje tako da bo verjetno spet nemirna noč. Pa raje grem kar spat... Lahko noč. a ti to nas opisuješ, Taja je šla sicer že malo po 19 uri spat,ampak se stalno premetava, pa stoka, pa ful težko diha,ko je vsa zabasana , tako,da se bomo tudi mi kar precej zbujali danes, no vsaj jaz,ker se zbudim vsakokrat,ko zastoka... nočko In? Kako ste spali? Mi smo dobro. Zvečer je imela mala vročino in sva ji dala calpol in potem je bil razmeroma mir do jutra. Bolj je imel šove moj dragi, ker sem smrčala... Vse se vrača, vse se plača! Kar nekaj je bentil in sem mu rekla, da ta dva meseca bo pa že zdržal, saj ponavadi ne smrčim, sam ko sem . Pol sem bila pa tak dobra, da sem se potrudila počakat, dokler ni on zaspal prvi. midve sva tudi super spale, moj je bil v nočni, Taja je malo stokala, ampak ni bilo panike....pa še nek nov položaj mi je uspelo najti,me niso nič kolki boleli danes zaupaš kaki položaj je to? da sprobam
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|