|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
22.1.2009 20:26:31   
čipka
Erin, držim pesti da je vse ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image    - saj mora bit. No, pa če je slika glave uredu, pol je ok, ane?

No, mi že veselo pačasi uvajamo GH-moram pa reči, da riževe kašice ne več, ker je imela grozne izpuščaje po ritki zaradi tega,user posted image tako da zdej pripravljam samo svežo zelenjavo včasih pa tudi že pripravljeno od hippa. Poleg pa seveda še aptamil.  No, za seznam: 01.01.2009 smo začeli počasi uvajat gh.  Tia se 3 počasi malo obrne iz hrbta na bok-vendar na trebuh še zdaleč neuser posted image ...bomo vidl..

za danes:
cebrca - IVAN
Čestitke za polovičko! user posted image

Vilika - VID
pingo80 -  LANA

Čestitke za 5 mesecev!

in še za včeraj:

Lana, Maruša, Rok in Jaka  za obmesečnico!

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
22.1.2009 20:27:36   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Tilnu so slikali glavico in je vse ok. Je imel probleme z očmi in so ju z rešilcem peljali v bolnico. Sedaj spi, Erin ga pa gleda zraven. Boga boga.user posted image Joj, to je tko hudo, ko v strahu gledaš svojega otročka.... SAj bo vse ok, sigurno bo. Mora bit. Sem ji napisala, da vse mislimo nanjo.user posted image

Sayuri, prav si napisala. Vse držimo pesti za mirno noč in da bo Tilen u redu! Erin drži se!!!!!!!!!!!!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
22.1.2009 20:34:22   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Cebrca, joj kok je tvoje poste fino brat. V živo je bilo pa sploh fino. 11.2. sem si pa že zacahnila v planerju.
Srečanje danes - res super. Nasmejale smo se, načvekale,... Otroci so bili pridni - eden bolj kot drug.
Cebrca, boš imela pa en lep spomin za Ivanovo polletnico. Lepo slikico.

Ja res je pasu čvek. Zame je bil to danes balzam za dušo. RR je pa še viki krema čez!user posted image user posted image

Slikce bodo pa res lep spominček. Komaj čakam da vidim kakšne bodo. Ena je zastonj, druge pa če hočem pa plačam. Bom videla kam me bo potegnilo!user posted image Najbrž bom ob evrčke!user posted image

Seznam pa že delam!!!!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
22.1.2009 20:40:31   
cebrca
gajka si že poštimala svoje desce??????

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
22.1.2009 20:45:46   
gajka
Eden že sladko spi, drugi pa meditira pred TV. A nadaljujeva? user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
22.1.2009 20:51:25   
cebrca
Ja ja lahko nadaljujeva, pri nas je enaka situacija potem ko sem tavelicka vrgla z računalnika!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
22.1.2009 20:52:46   
gajka
Samo, da naju ne bodo potem druge avgustovke site! user posted image

Koliko GH pa že daješ Ivanu?

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
22.1.2009 20:54:12   
gajka
Sem mojemu povedala, kako je spet en avgustovček padel na tla... Sva se kar malo zamislila, kolikokrat tako neprevidno pustiva Roka na previjalni za par sekund, pa je na 110 cm višine in še ploščice na tleh! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
22.1.2009 20:54:54   
gajka
cebrca - za kakšne slike so vaju pa to ujagali?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
22.1.2009 21:01:20   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: čipka
No, mi že veselo pačasi uvajamo GH-moram pa reči, da riževe kašice ne več, ker je imela grozne izpuščaje po ritki zaradi tega,user posted image tako da zdej pripravljam samo svežo zelenjavo včasih pa tudi že pripravljeno od hippa. Poleg pa seveda še aptamil.  No, za seznam: 01.01.2009 smo začeli počasi uvajat gh.  Tia se 3 počasi malo obrne iz hrbta na bok-vendar na trebuh še zdaleč neuser posted image ...bomo vidl..

To pa prvič slišim, da lahko user posted image faše izpuščaje po ritki zaradi riževe kašice. user posted image Kaj je bila to alergija na riž, ali kaj?
Rok se samo na trebuh prekotali, nazaj na hrbet samo po čudnem spletu okoliščin. Ne sedi, se niti ne prime za moje roke, da bi ga lahko potegnila v sedeč položaj, se ne odriva z nogicami, če ga držiš pokonci, da se s podplatki dotika tal... To so nam vse preverjali na posvetovalnici za 6 mesecev. Danes, ko smo imeli cepljenje, ker je bil prejšnji teden bolan, pa sem v kartoteki celo prebrala, da je P napisala, da je blago hipoton... user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
22.1.2009 21:01:45   
cebrca
Tudi jaz sem se zamislila da ga včasih neprevidno puščam na kavču zadekanega s povštri pa čeprav samo za 10 sekund. Dovolj da pride do kakšne kozlarije. Zdaj bom pa definitivno nehala!

GH mu zdaj dajem že 2x na dan, dopoldne in popoldne, pa čaj zraven. Mu nekako kar paše, da ga ne dojim zraven. Drugače pa zgleda tako
-ko vstane dojenje
-(če je ravno povpraševanje se še vmes podojiva.
-GH
-2x dojenje
-GH
-Dojenje za lahko noč

Je pa definitivno potreboval, ker je imel premalo mleka. Vsaka porcija GH pa je cca 160-180g. Zdaj je to že na uč ni več na vago.
Pa da ne bo katera mislila da sem si sama zmislila ta urnik. To ga kar lepo Ivan narekuje!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
22.1.2009 21:02:25   
gajka
cebrca - a velja tole nadaljevanje za čvek za kdaj drugič? Me že malo pobira... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
22.1.2009 21:03:15   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Na srečanju je bilo super!user posted image user posted image user posted image Sicer samo 5 čvekic, ampak ta pravih in imele smo se fino!user posted image
2 sta zatajili user posted image  Anita, Matejchi, kaj pa vama je tajko pognalo strah v kosti, da vaju ni bilo?

Očitno nisva ta pravi...user posted image

Ryssa
, glej da se ne boš še v službi za joške stiskala... tega se pol težko odvadiš, sodeč po moških, ki se praskajo po jajcih.. moj HB se ne.

Eden že sladko spi, drugi pa meditira pred TV. A nadaljujeva? 

Kateri je kje??

Erin user posted image user posted image .

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
22.1.2009 21:03:53   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ena malo pred vhodom v samo merc štacuno kar profesionalno slika otročke in eno slikico od serije ki jih naredi plača mercator. Ostale pa če želiš kupiš. Jih bom pa tudi sama prvič videla 11.2. Se je pa Ivan ves čas smejal ko ga je slikala. Mulo doma ko ga jaz se pa noče!user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
22.1.2009 21:06:14   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Ena malo pred vhodom v samo merc štacuno kar profesionalno slika otročke in eno slikico od serije ki jih naredi plača mercator. Ostale pa če želiš kupiš. Jih bom pa tudi sama prvič videla 11.2. Se je pa Ivan ves čas smejal ko ga je slikala. Mulo doma ko ga jaz se pa noče!user posted image

Ja, če pa nisi profi fotograf! user posted image

Rok pa zadnje dni svoje žnable in jezik ''grize''. Je na momente tak kot kaka stara baba brez proteze... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 22.1.2009 21:07:41 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
22.1.2009 21:06:34   
cebrca

cebrca - a velja tole nadaljevanje za čvek za kdaj drugič? Me že malo pobira... user posted image

OK lahko, sem šele zdaj to prebrala. Še malo preberem, ne zameri, danes sem prišla v zagon, ker sem sestradana po RR.user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
22.1.2009 21:07:37   
matejchi
cebrca praviš, da so "nategovalčki" povsod... jaz sem lani peljala Žiga k fotografu s torto za 4. rojstni dan in je serija 6 slik ne vem več koliko denarja... pol jih pridem pa iskat sta bile pa še dve zraven in mi jih je ponudila v odkup (naredila jih je itak celo serijo) pa sem jo vprašala kaj pa naredite z njimi, če jih ne vzamem... in kaj je rekla... uničimo jih... grhhh itak da sem jih vzela, samo kje je logikaaaa??

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
22.1.2009 21:08:47   
matejchi
Jaz bom do zločina tukaj pol pa grem vodoravno... user posted image je šel na beer or two... 

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
22.1.2009 21:09:00   
cebrca
gajka pa še to! Čipka piše o izpuščajih po ritki. Mislim da je kar pogosto, da se včasih otročku pri uvajanju GH ritka vname, ker začne drugače kakat. Možno da je to to. Lahko pa je tudi alergija, vse je možno!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 22.1.2009 21:13:00 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
22.1.2009 21:11:46   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

cebrca praviš, da so "nategovalčki" povsod... jaz sem lani peljala Žiga k fotografu s torto za 4. rojstni dan in je serija 6 slik ne vem več koliko denarja... pol jih pridem pa iskat sta bile pa še dve zraven in mi jih je ponudila v odkup (naredila jih je itak celo serijo) pa sem jo vprašala kaj pa naredite z njimi, če jih ne vzamem... in kaj je rekla... uničimo jih... grhhh itak da sem jih vzela, samo kje je logikaaaa??

Saj drugače jaz nebi. Pa ima ravno danes 6 mesecev. Pa bo namesto torte slikce dobil!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
22.1.2009 21:12:14   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Tu ni logike, ampak samo dobra marketinška psihologija. Najbrž ni veliko staršev, ki ne bi odkupili še dodatnih slik svoji otrok, če so pa luštni videt.
Pa saj je en kup podobnih zadev še drugod - npr. tiste fotke, ki jih printajo v kakšnih Gardalandu podobnih parkih, pa tudi ni rečeno, da slike tudi prodajo. Očitno si s tistimi, ki jih prodajo, še vse ostale pokrijejo, pa še ostane jim.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
22.1.2009 21:13:29   
gajka

gajka pa še to! Čipka piše o izpiščajih po ritki. Mislim da je kar pogosto, da se včasih otročku pri uvajanju GH ritka vname, ker začne drugače kakat. Možno da je to to. Lahko pa je tudi alergija, vse je možno!

Naš bi lahko izpuščaje fasal po ritki od ultra smrdljivega kakca, ki ga ima zdaj, ko smo tudi na GH. user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
22.1.2009 21:17:42   
gajka
Sem nekaj postov nazaj nekaj ''grozila'' s svojim odhodom... No, zdaj pa res grem.
Good night, ladies! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
22.1.2009 21:18:25   
cebrca
Mercator center Šiška, sreda 11.2.  10h-11h začetek

Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade
Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici!

cebrca-Ivan
gajka-Rok
tejkaz-Jaša

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
22.1.2009 21:24:18   
buhtlčk

Mercator center Šiška, sreda 11.2.  10h-11h začetek

Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade
Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici!

cebrca-Ivan
gajka-Rok
tejkaz-Jaša
buhtlčk-Gašper

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?