Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:26:31
|
|
|
|
čipka
|
Erin, držim pesti da je vse uredu - saj mora bit. No, pa če je slika glave uredu, pol je ok, ane? No, mi že veselo pačasi uvajamo GH-moram pa reči, da riževe kašice ne več, ker je imela grozne izpuščaje po ritki zaradi tega, tako da zdej pripravljam samo svežo zelenjavo včasih pa tudi že pripravljeno od hippa. Poleg pa seveda še aptamil. No, za seznam: 01.01.2009 smo začeli počasi uvajat gh. Tia se 3 počasi malo obrne iz hrbta na bok-vendar na trebuh še zdaleč ne ...bomo vidl.. za danes: cebrca - IVAN Čestitke za polovičko! Vilika - VID pingo80 - LANA Čestitke za 5 mesecev! in še za včeraj: Lana, Maruša, Rok in Jaka za obmesečnico!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:27:36
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Tilnu so slikali glavico in je vse ok. Je imel probleme z očmi in so ju z rešilcem peljali v bolnico. Sedaj spi, Erin ga pa gleda zraven. Boga boga. Joj, to je tko hudo, ko v strahu gledaš svojega otročka.... SAj bo vse ok, sigurno bo. Mora bit. Sem ji napisala, da vse mislimo nanjo. Sayuri, prav si napisala. Vse držimo pesti za mirno noč in da bo Tilen u redu! Erin drži se!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:34:22
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Cebrca, joj kok je tvoje poste fino brat. V živo je bilo pa sploh fino. 11.2. sem si pa že zacahnila v planerju. Srečanje danes - res super. Nasmejale smo se, načvekale,... Otroci so bili pridni - eden bolj kot drug. Cebrca, boš imela pa en lep spomin za Ivanovo polletnico. Lepo slikico. Ja res je pasu čvek. Zame je bil to danes balzam za dušo. RR je pa še viki krema čez! Slikce bodo pa res lep spominček. Komaj čakam da vidim kakšne bodo. Ena je zastonj, druge pa če hočem pa plačam. Bom videla kam me bo potegnilo! Najbrž bom ob evrčke! Seznam pa že delam!!!!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:40:31
|
|
|
|
cebrca
|
gajka si že poštimala svoje desce??????
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:45:46
|
|
|
|
gajka
|
Eden že sladko spi, drugi pa meditira pred TV. A nadaljujeva?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:51:25
|
|
|
|
cebrca
|
Ja ja lahko nadaljujeva, pri nas je enaka situacija potem ko sem tavelicka vrgla z računalnika!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:52:46
|
|
|
|
gajka
|
Samo, da naju ne bodo potem druge avgustovke site! Koliko GH pa že daješ Ivanu?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:54:12
|
|
|
|
gajka
|
Sem mojemu povedala, kako je spet en avgustovček padel na tla... Sva se kar malo zamislila, kolikokrat tako neprevidno pustiva Roka na previjalni za par sekund, pa je na 110 cm višine in še ploščice na tleh!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 20:54:54
|
|
|
|
gajka
|
cebrca - za kakšne slike so vaju pa to ujagali?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:01:20
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka No, mi že veselo pačasi uvajamo GH-moram pa reči, da riževe kašice ne več, ker je imela grozne izpuščaje po ritki zaradi tega, tako da zdej pripravljam samo svežo zelenjavo včasih pa tudi že pripravljeno od hippa. Poleg pa seveda še aptamil. No, za seznam: 01.01.2009 smo začeli počasi uvajat gh. Tia se 3 počasi malo obrne iz hrbta na bok-vendar na trebuh še zdaleč ne ...bomo vidl.. To pa prvič slišim, da lahko faše izpuščaje po ritki zaradi riževe kašice. Kaj je bila to alergija na riž, ali kaj? Rok se samo na trebuh prekotali, nazaj na hrbet samo po čudnem spletu okoliščin. Ne sedi, se niti ne prime za moje roke, da bi ga lahko potegnila v sedeč položaj, se ne odriva z nogicami, če ga držiš pokonci, da se s podplatki dotika tal... To so nam vse preverjali na posvetovalnici za 6 mesecev. Danes, ko smo imeli cepljenje, ker je bil prejšnji teden bolan, pa sem v kartoteki celo prebrala, da je P napisala, da je blago hipoton...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:01:45
|
|
|
|
cebrca
|
Tudi jaz sem se zamislila da ga včasih neprevidno puščam na kavču zadekanega s povštri pa čeprav samo za 10 sekund. Dovolj da pride do kakšne kozlarije. Zdaj bom pa definitivno nehala! GH mu zdaj dajem že 2x na dan, dopoldne in popoldne, pa čaj zraven. Mu nekako kar paše, da ga ne dojim zraven. Drugače pa zgleda tako -ko vstane dojenje -(če je ravno povpraševanje se še vmes podojiva. -GH -2x dojenje -GH -Dojenje za lahko noč Je pa definitivno potreboval, ker je imel premalo mleka. Vsaka porcija GH pa je cca 160-180g. Zdaj je to že na uč ni več na vago. Pa da ne bo katera mislila da sem si sama zmislila ta urnik. To ga kar lepo Ivan narekuje!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:02:25
|
|
|
|
gajka
|
cebrca - a velja tole nadaljevanje za čvek za kdaj drugič? Me že malo pobira...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:03:15
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Na srečanju je bilo super! Sicer samo 5 čvekic, ampak ta pravih in imele smo se fino! 2 sta zatajili Anita, Matejchi, kaj pa vama je tajko pognalo strah v kosti, da vaju ni bilo? Očitno nisva ta pravi... Ryssa, glej da se ne boš še v službi za joške stiskala... tega se pol težko odvadiš, sodeč po moških, ki se praskajo po jajcih.. moj HB se ne. Eden že sladko spi, drugi pa meditira pred TV. A nadaljujeva? Kateri je kje?? Erin .
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:03:53
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka cebrca - za kakšne slike so vaju pa to ujagali? Ena malo pred vhodom v samo merc štacuno kar profesionalno slika otročke in eno slikico od serije ki jih naredi plača mercator. Ostale pa če želiš kupiš. Jih bom pa tudi sama prvič videla 11.2. Se je pa Ivan ves čas smejal ko ga je slikala. Mulo doma ko ga jaz se pa noče!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:06:14
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca IZVIRNO SPOROČILO: gajka cebrca - za kakšne slike so vaju pa to ujagali? Ena malo pred vhodom v samo merc štacuno kar profesionalno slika otročke in eno slikico od serije ki jih naredi plača mercator. Ostale pa če želiš kupiš. Jih bom pa tudi sama prvič videla 11.2. Se je pa Ivan ves čas smejal ko ga je slikala. Mulo doma ko ga jaz se pa noče! Ja, če pa nisi profi fotograf! Rok pa zadnje dni svoje žnable in jezik ''grize''. Je na momente tak kot kaka stara baba brez proteze...
< Sporočilo je popravil gajka -- 22.1.2009 21:07:41 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:06:34
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka cebrca - a velja tole nadaljevanje za čvek za kdaj drugič? Me že malo pobira... OK lahko, sem šele zdaj to prebrala. Še malo preberem, ne zameri, danes sem prišla v zagon, ker sem sestradana po RR.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:07:37
|
|
|
|
matejchi
|
cebrca praviš, da so "nategovalčki" povsod... jaz sem lani peljala Žiga k fotografu s torto za 4. rojstni dan in je serija 6 slik ne vem več koliko denarja... pol jih pridem pa iskat sta bile pa še dve zraven in mi jih je ponudila v odkup (naredila jih je itak celo serijo) pa sem jo vprašala kaj pa naredite z njimi, če jih ne vzamem... in kaj je rekla... uničimo jih... grhhh itak da sem jih vzela, samo kje je logikaaaa??
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:08:47
|
|
|
|
matejchi
|
Jaz bom do zločina tukaj pol pa grem vodoravno... je šel na beer or two...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:09:00
|
|
|
|
cebrca
|
gajka pa še to! Čipka piše o izpuščajih po ritki. Mislim da je kar pogosto, da se včasih otročku pri uvajanju GH ritka vname, ker začne drugače kakat. Možno da je to to. Lahko pa je tudi alergija, vse je možno!
< Sporočilo je popravil cebrca -- 22.1.2009 21:13:00 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:11:46
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi cebrca praviš, da so "nategovalčki" povsod... jaz sem lani peljala Žiga k fotografu s torto za 4. rojstni dan in je serija 6 slik ne vem več koliko denarja... pol jih pridem pa iskat sta bile pa še dve zraven in mi jih je ponudila v odkup (naredila jih je itak celo serijo) pa sem jo vprašala kaj pa naredite z njimi, če jih ne vzamem... in kaj je rekla... uničimo jih... grhhh itak da sem jih vzela, samo kje je logikaaaa?? Saj drugače jaz nebi. Pa ima ravno danes 6 mesecev. Pa bo namesto torte slikce dobil!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:12:14
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi cebrca praviš, da so "nategovalčki" povsod... jaz sem lani peljala Žiga k fotografu s torto za 4. rojstni dan in je serija 6 slik ne vem več koliko denarja... pol jih pridem pa iskat sta bile pa še dve zraven in mi jih je ponudila v odkup (naredila jih je itak celo serijo) pa sem jo vprašala kaj pa naredite z njimi, če jih ne vzamem... in kaj je rekla... uničimo jih... grhhh itak da sem jih vzela, samo kje je logikaaaa?? Tu ni logike, ampak samo dobra marketinška psihologija. Najbrž ni veliko staršev, ki ne bi odkupili še dodatnih slik svoji otrok, če so pa luštni videt. Pa saj je en kup podobnih zadev še drugod - npr. tiste fotke, ki jih printajo v kakšnih Gardalandu podobnih parkih, pa tudi ni rečeno, da slike tudi prodajo. Očitno si s tistimi, ki jih prodajo, še vse ostale pokrijejo, pa še ostane jim.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:13:29
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca gajka pa še to! Čipka piše o izpiščajih po ritki. Mislim da je kar pogosto, da se včasih otročku pri uvajanju GH ritka vname, ker začne drugače kakat. Možno da je to to. Lahko pa je tudi alergija, vse je možno! Naš bi lahko izpuščaje fasal po ritki od ultra smrdljivega kakca, ki ga ima zdaj, ko smo tudi na GH.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:17:42
|
|
|
|
gajka
|
Sem nekaj postov nazaj nekaj ''grozila'' s svojim odhodom... No, zdaj pa res grem. Good night, ladies!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:18:25
|
|
|
|
cebrca
|
Mercator center Šiška, sreda 11.2. 10h-11h začetek Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici! cebrca-Ivan gajka-Rok tejkaz-Jaša
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 22.1.2009 21:24:18
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Mercator center Šiška, sreda 11.2. 10h-11h začetek Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici! cebrca-Ivan gajka-Rok tejkaz-Jaša buhtlčk-Gašper
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?