Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:17:05
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, coprnica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:17:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku je.b..o te on, kje se pa ti potikaš ??? a si me kaj pogrešala? kako je Alči nisem nič za nazaj brala Ma tako nekaj srednjega; v cifrah 650AM, 420GH. GHji ne lavfa najbolj, AM pa brez problemov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:18:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sej bo počasi, boš videla. jz sem bila tudi ful pesimist, ko sva opremljala stanovanje, ker je vse tako drago, ampak sej gre, boš videla, kako bo potem lepo, ko bosta čisto na svojem sej vem, sam jaz sem že v štartu ful razočarana, kuhinje so tooollk drage in zdej si bom mogla kr eno vzet in me vse mine. res je pa da tudi po drugi strani komi čakamm da bova na svojem in bova imela več placa, če ne drugega a ti bo lažje če ti napišem da jaz še sedaj nimam kuhinje . počasi se daleč pride jaz pa mam namen v soboto na kavo pridet ti kar, za kofi se pa ne sekirat jo dobiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:18:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku je.b..o te on, kje se pa ti potikaš ??? a si me kaj pogrešala? kako je Alči nisem nič za nazaj brala Ma tako nekaj srednjega; v cifrah 650AM, 420GH. GHji ne lavfa najbolj, AM pa brez problemov Halo?! To je FUL veliko!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:18:34
|
|
|
|
Estrella*
|
tally: ja sem te pogrešala . Drugače pa počas si nabavi samo najnujnejše, pa boš potem dokupovala vsak mesec kaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:19:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, pojdita za pohištvo oz. opremo malo preko meje, se najde kaj lepega, kvalitetnega in ugodnega, v Mömax-u sem videla (in kupila) same fajn zadeve Razen če sta za bolj high class izpeljanke Sem pa mnenja, da je ravno pri kuhinji in postelji najvažnejše, da ne šparaš! Btw: Svea je draga ko pra.sica!!! svea se je pa meni zdela najceneša od tega kar sva midva do sedaj gledala, ne vem sej imava še neki časa za preštudirat zadeve, pa mogoče kaj najdemo. aja pa še za vrtec sva klicala v Po in je rekla do spetembra ničččččč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:20:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku je.b..o te on, kje se pa ti potikaš ??? a si me kaj pogrešala? kako je Alči nisem nič za nazaj brala Ma tako nekaj srednjega; v cifrah 650AM, 420GH. GHji ne lavfa najbolj, AM pa brez problemov Halo?! To je FUL veliko!!! a to ti ni dost, men se zdi ogromno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:20:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku je.b..o te on, kje se pa ti potikaš ??? a si me kaj pogrešala? kako je Alči nisem nič za nazaj brala Ma tako nekaj srednjega; v cifrah 650AM, 420GH. GHji ne lavfa najbolj, AM pa brez problemov Halo?! To je FUL veliko!!! Edino AM veliko popije, GH pa ne najbolje. Gregi poje 500-850GH, je sigurno bolj kalorična kot AM.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:20:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, pojdita za pohištvo oz. opremo malo preko meje, se najde kaj lepega, kvalitetnega in ugodnega, v Mömax-u sem videla (in kupila) same fajn zadeve Razen če sta za bolj high class izpeljanke Sem pa mnenja, da je ravno pri kuhinji in postelji najvažnejše, da ne šparaš! Btw: Svea je draga ko pra.sica!!! svea se je pa meni zdela najceneša od tega kar sva midva do sedaj gledala, ne vem sej imava še neki časa za preštudirat zadeve, pa mogoče kaj najdemo. aja pa še za vrtec sva klicala v Po in je rekla do spetembra ničččččč ja kdaj se pa seliš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:20:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku je.b..o te on, kje se pa ti potikaš ??? a si me kaj pogrešala? kako je Alči nisem nič za nazaj brala Ma tako nekaj srednjega; v cifrah 650AM, 420GH. GHji ne lavfa najbolj, AM pa brez problemov Halo?! To je FUL veliko!!! Edino AM veliko popije, GH pa ne najbolje. Gregi poje 500-850GH, je sigurno bolj kalorična kot AM. saj neki, kateri AM ji pa daješ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:20:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, pojdita za pohištvo oz. opremo malo preko meje, se najde kaj lepega, kvalitetnega in ugodnega, v Mömax-u sem videla (in kupila) same fajn zadeve Razen če sta za bolj high class izpeljanke Sem pa mnenja, da je ravno pri kuhinji in postelji najvažnejše, da ne šparaš! Btw: Svea je draga ko pra.sica!!! svea se je pa meni zdela najceneša od tega kar sva midva do sedaj gledala, ne vem sej imava še neki časa za preštudirat zadeve, pa mogoče kaj najdemo. Ups, potem so se pa časi spremenili... Ko sva midva nabavljala, je bila Svea med najdražjimi, ampak kvalitetna pa je in to krepko aja pa še za vrtec sva klicala v Po in je rekla do spetembra ničččččč Ah, dr.ek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:21:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sej bo počasi, boš videla. jz sem bila tudi ful pesimist, ko sva opremljala stanovanje, ker je vse tako drago, ampak sej gre, boš videla, kako bo potem lepo, ko bosta čisto na svojem sej vem, sam jaz sem že v štartu ful razočarana, kuhinje so tooollk drage in zdej si bom mogla kr eno vzet in me vse mine. res je pa da tudi po drugi strani komi čakamm da bova na svojem in bova imela več placa, če ne drugega a ti bo lažje če ti napišem da jaz še sedaj nimam kuhinje . počasi se daleč pride jaz pa mam namen v soboto na kavo pridet ti kar, za kofi se pa ne sekirat jo dobiš ok pridem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:21:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sej bo počasi, boš videla. jz sem bila tudi ful pesimist, ko sva opremljala stanovanje, ker je vse tako drago, ampak sej gre, boš videla, kako bo potem lepo, ko bosta čisto na svojem sej vem, sam jaz sem že v štartu ful razočarana, kuhinje so tooollk drage in zdej si bom mogla kr eno vzet in me vse mine. res je pa da tudi po drugi strani komi čakamm da bova na svojem in bova imela več placa, če ne drugega a ti bo lažje če ti napišem da jaz še sedaj nimam kuhinje . počasi se daleč pride jaz pa mam namen v soboto na kavo pridet A boš spet Schumacher
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:23:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sej bo počasi, boš videla. jz sem bila tudi ful pesimist, ko sva opremljala stanovanje, ker je vse tako drago, ampak sej gre, boš videla, kako bo potem lepo, ko bosta čisto na svojem sej vem, sam jaz sem že v štartu ful razočarana, kuhinje so tooollk drage in zdej si bom mogla kr eno vzet in me vse mine. res je pa da tudi po drugi strani komi čakamm da bova na svojem in bova imela več placa, če ne drugega a ti bo lažje če ti napišem da jaz še sedaj nimam kuhinje . počasi se daleč pride jaz pa mam namen v soboto na kavo pridet ti kar, za kofi se pa ne sekirat jo dobiš ok pridem a bo padel čvek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:24:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, pojdita za pohištvo oz. opremo malo preko meje, se najde kaj lepega, kvalitetnega in ugodnega, v Mömax-u sem videla (in kupila) same fajn zadeve Razen če sta za bolj high class izpeljanke Sem pa mnenja, da je ravno pri kuhinji in postelji najvažnejše, da ne šparaš! Btw: Svea je draga ko pra.sica!!! svea se je pa meni zdela najceneša od tega kar sva midva do sedaj gledala, ne vem sej imava še neki časa za preštudirat zadeve, pa mogoče kaj najdemo. aja pa še za vrtec sva klicala v Po in je rekla do spetembra ničččččč ja kdaj se pa seliš?? namen sva imela konec marca- začetek aprila, preden meni porodniška poteče, seveda če bova kaj opreme nabavila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:24:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sej bo počasi, boš videla. jz sem bila tudi ful pesimist, ko sva opremljala stanovanje, ker je vse tako drago, ampak sej gre, boš videla, kako bo potem lepo, ko bosta čisto na svojem sej vem, sam jaz sem že v štartu ful razočarana, kuhinje so tooollk drage in zdej si bom mogla kr eno vzet in me vse mine. res je pa da tudi po drugi strani komi čakamm da bova na svojem in bova imela več placa, če ne drugega midva imava kuhinjo od Garanta pa sem ful zadovoljna. je ful velika (mam kuhinjo 4,5 m x 5m) pa sploh ni bla tolk draga kolk je bla če ni skrivnost? midva sva danes bila v lesnini in gledala svea-e pa bova mela vse skupi leseni del 4m recimo pa pride čez 3000€ , mogoče to za nekoga ni nek znesek za naju je pa trenutno preveč evo sem šla prav po moj zvezek, kamor sem si pisala vse stroške, da ti bom točno povedala, da te ne bom zavajala: leseni del naju je prišel 3.300€ (cca.10m kuhinje) +bela tehnika - pomivalni stroj: 580€ - hladilnik in zamrzovalnik: 730€, - steklokeramična plošča: 380€, - pečica: 440€, - mikrovalovka: 100€ vse skupaj: 5530€ (madonca a je blo res tolk )
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:24:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku je.b..o te on, kje se pa ti potikaš ??? a si me kaj pogrešala? kako je Alči nisem nič za nazaj brala Ma tako nekaj srednjega; v cifrah 650AM, 420GH. GHji ne lavfa najbolj, AM pa brez problemov Halo?! To je FUL veliko!!! Edino AM veliko popije, GH pa ne najbolje. Gregi poje 500-850GH, je sigurno bolj kalorična kot AM. Lej, za primerjavo - moja mala pika je do enega leta jedla takole (je imela ful rada AM): zjutraj 2 deci AM, za malico max. 200 g sadja, za kosilo šalčko klasičnega kosila, popoldne 150 g jogurta oz. skutke, zvečer pa spet 2 deci AM. To je bil maksimum. Pa ti veš, kakšna baba je bila in še vedno je?? NEHAJ SE SEKIRAT!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:25:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sej bo počasi, boš videla. jz sem bila tudi ful pesimist, ko sva opremljala stanovanje, ker je vse tako drago, ampak sej gre, boš videla, kako bo potem lepo, ko bosta čisto na svojem sej vem, sam jaz sem že v štartu ful razočarana, kuhinje so tooollk drage in zdej si bom mogla kr eno vzet in me vse mine. res je pa da tudi po drugi strani komi čakamm da bova na svojem in bova imela več placa, če ne drugega a ti bo lažje če ti napišem da jaz še sedaj nimam kuhinje . počasi se daleč pride jaz pa mam namen v soboto na kavo pridet A boš spet Schumacher ne ne bom mogla ker gre moj popoldan na šiht in rabi avto, me bo odpelu do mafi potem pa naju moj brat pride iskat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:25:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, coprnica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:25:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, pojdita za pohištvo oz. opremo malo preko meje, se najde kaj lepega, kvalitetnega in ugodnega, v Mömax-u sem videla (in kupila) same fajn zadeve Razen če sta za bolj high class izpeljanke Sem pa mnenja, da je ravno pri kuhinji in postelji najvažnejše, da ne šparaš! Btw: Svea je draga ko pra.sica!!! svea se je pa meni zdela najceneša od tega kar sva midva do sedaj gledala, ne vem sej imava še neki časa za preštudirat zadeve, pa mogoče kaj najdemo. aja pa še za vrtec sva klicala v Po in je rekla do spetembra ničččččč Če ne gre drugače boš tudi na bolhi najdla kakšen podarim, da vsaj začasno vzpostaviš normalno stanje. Mi smo podarili celoten regal za dnevno sobo in sedežno, ki bo ziher še komu služila nekaj let. Kuhinjo pa le vzami tako kot je treba. Momax ima na netu program za izris in cenik, da vidiš koliko te pride. Tudi Ikea ima to na netu. Kakšen privat mizar ti lahko naredi kuhinjo. Moja tašča je ful prišparala tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:26:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sej bo počasi, boš videla. jz sem bila tudi ful pesimist, ko sva opremljala stanovanje, ker je vse tako drago, ampak sej gre, boš videla, kako bo potem lepo, ko bosta čisto na svojem sej vem, sam jaz sem že v štartu ful razočarana, kuhinje so tooollk drage in zdej si bom mogla kr eno vzet in me vse mine. res je pa da tudi po drugi strani komi čakamm da bova na svojem in bova imela več placa, če ne drugega midva imava kuhinjo od Garanta pa sem ful zadovoljna. je ful velika (mam kuhinjo 4,5 m x 5m) pa sploh ni bla tolk draga kolk je bla če ni skrivnost? midva sva danes bila v lesnini in gledala svea-e pa bova mela vse skupi leseni del 4m recimo pa pride čez 3000€ , mogoče to za nekoga ni nek znesek za naju je pa trenutno preveč Kuhinja in kopalnica sta ta največji strošek. Moje mnenje je, da se pri kuhinji ne spalča prav šparat, ker če kupiš škart, potem računaj, da jo boš menjala v roku 5-10 let najkasneje. Poglej kake razprodja exponatov, če pridejo v poštev ali pa počakaj na kako hudo akcijo. Moja kuhinja , saj si jo vidla je mislim okoli 9 tekočih metrov in je prišla s popusti z vsemi aparati razen mikrovalovke 10 000 eu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:28:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sej bo počasi, boš videla. jz sem bila tudi ful pesimist, ko sva opremljala stanovanje, ker je vse tako drago, ampak sej gre, boš videla, kako bo potem lepo, ko bosta čisto na svojem sej vem, sam jaz sem že v štartu ful razočarana, kuhinje so tooollk drage in zdej si bom mogla kr eno vzet in me vse mine. res je pa da tudi po drugi strani komi čakamm da bova na svojem in bova imela več placa, če ne drugega midva imava kuhinjo od Garanta pa sem ful zadovoljna. je ful velika (mam kuhinjo 4,5 m x 5m) pa sploh ni bla tolk draga kolk je bla če ni skrivnost? midva sva danes bila v lesnini in gledala svea-e pa bova mela vse skupi leseni del 4m recimo pa pride čez 3000€ , mogoče to za nekoga ni nek znesek za naju je pa trenutno preveč Kuhinja in kopalnica sta ta največji strošek. Moje mnenje je, da se pri kuhinji ne spalča prav šparat, ker če kupiš škart, potem računaj, da jo boš menjala v roku 5-10 let najkasneje. Poglej kake razprodja exponatov, če pridejo v poštev ali pa počakaj na kako hudo akcijo. Moja kuhinja , saj si jo vidla je mislim okoli 9 tekočih metrov in je prišla s popusti z vsemi aparati razen mikrovalovke 10 000 eu Lahko rečem samo HB, da nimam tako velike kuhinje, ker jo bom enkrat menjala v 5-ih letih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:31:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sej bo počasi, boš videla. jz sem bila tudi ful pesimist, ko sva opremljala stanovanje, ker je vse tako drago, ampak sej gre, boš videla, kako bo potem lepo, ko bosta čisto na svojem sej vem, sam jaz sem že v štartu ful razočarana, kuhinje so tooollk drage in zdej si bom mogla kr eno vzet in me vse mine. res je pa da tudi po drugi strani komi čakamm da bova na svojem in bova imela več placa, če ne drugega midva imava kuhinjo od Garanta pa sem ful zadovoljna. je ful velika (mam kuhinjo 4,5 m x 5m) pa sploh ni bla tolk draga kolk je bla če ni skrivnost? midva sva danes bila v lesnini in gledala svea-e pa bova mela vse skupi leseni del 4m recimo pa pride čez 3000€ , mogoče to za nekoga ni nek znesek za naju je pa trenutno preveč evo sem šla prav po moj zvezek, kamor sem si pisala vse stroške, da ti bom točno povedala, da te ne bom zavajala: leseni del naju je prišel 3.300€ (cca.10m kuhinje) +bela tehnika - pomivalni stroj: 580€ - hladilnik in zamrzovalnik: 730€, - steklokeramična plošča: 380€, - pečica: 440€, - mikrovalovka: 100€ vse skupaj: 5530€ (madonca a je blo res tolk ) a tole je cena za spodnji in zgornji leseni del, sej veš kaj mislim, a so v ceno všteta tudi zgornje omarice? midva bova imela pol manjšo kuhinjo od tvoje pa bi mogoče prišlo v poštev. lahko mi tudi na ZS pišeš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:31:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku je.b..o te on, kje se pa ti potikaš ??? a si me kaj pogrešala? kako je Alči nisem nič za nazaj brala Ma tako nekaj srednjega; v cifrah 650AM, 420GH. GHji ne lavfa najbolj, AM pa brez problemov Halo?! To je FUL veliko!!! Edino AM veliko popije, GH pa ne najbolje. Gregi poje 500-850GH, je sigurno bolj kalorična kot AM. Lej, za primerjavo - moja mala pika je do enega leta jedla takole (je imela ful rada AM): zjutraj 2 deci AM, za malico max. 200 g sadja, za kosilo šalčko klasičnega kosila, popoldne 150 g jogurta oz. skutke, zvečer pa spet 2 deci AM. To je bil maksimum. Pa ti veš, kakšna baba je bila in še vedno je?? NEHAJ SE SEKIRAT!!! Pri nas imamo narobe svet, ko je bila stara 5m, ni hotla mleka in je hotla GH, sedaj ko sem hotla zmanjšat AM na zju3 in zvečer, ga je pa ona začela žlapat po 200 -230 na obrok in GH le malo povoha za hudo lakoto potešit Saj ji nič ne manjka, samo borbe mi ne dajo miru. Se pa čudim tvojim otrokom, da kjlub relativno malim obrokom, imajo orng kilažo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 21:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelin@ dobr si se spomnila s tickerji. Aha a pol je obletnica 27.3 . Ma sej to akcijo majo vsako leto pa ni kej velik folka ponoč, čez dan ga je pa full,ga je blo že dons kr dost. Tally pejta za kuhno v Ikeo pogledat, jo je kolegica tm kupla pa ni bla neki draga, pa ma kr velko pa otok zravn. Naša je bla kr draga,elementi so dragi,če hočš mal boljše,pa pult je ns koštal še pa još.Sam moj je včasih kuhne prodaju pol se pa zmišljuje. Drugač pa ne neki slabo vzet, da ne boš pol menjala kmal Jest mal prošnje spet pošiljam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?