|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
22.1.2009 21:11:05   
neboglasnica
Blacky30: uživajte... jaz moram pe do Metuljčice ponje, potem bomo pa še mi uživali!!

Umpa: tudi Staš se kar naprej vleče za ušesa in se praska. Bog ne daj, da ima predolge nohte, je vse krvavo. P pravi, da je to neke vrste ninica. Ja, bolje, kot da se za pimpeka vleče.

Sasi13: sem te dni na vas mislila. Pocajtajte se hitro in mami, spočij se, tvoji moški te potrebujejo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , evo za vas

A to je vse kar ste naklofale? Ste vse pred TV?  Ok, potem pa uživajte, se prebiramo jutri.

Nočka,

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
22.1.2009 21:11:42   
Anonimen
Blacky, si že slišala komad od Smolarja: Brez dlake na jeziku...user posted image
Aja, pa kar se tvojih slikic tiče, jaz sicer ponavadi ne govorim komu je kdo podoben, ampak tokrat pa moram reči, da se mi zdi da je Nejc full podoben očkuuser posted image

Almera, tudi jaz navijam, da se vrnete 4...pol pa kavica padeuser posted image  IN PA POZDRAVTA SE Z BOROM!

Italic zelo lepo si napisala, da se nisi obupala nad ljudmi. Samo ne vem zakaj se vse skrivate na netuuser posted image
IN PA, TO BO POŠTAR VESEL, LOL, A ŽE VE KAKŠNE MOŽNOSTI IMA NA OBZORJU?user posted image user posted image user posted image

Danes sem šla v trgovino in sem bila najbolj srečna, ko sem prišla nazaj domov. V Mullerju prodajalka tečna ko sam vrag. V Hoferju mi je ena ženščina dihala za ovratnik, kašljala vame, me porivala s tistim vozičkom. Potem sem dala kartico je pa še buljila ko sem hotla kodo odtipkat in sem jo imela pa dost. Sem se prav nastrojeno postavila proti njej, jo pogledala grdo kot sem le lahko in ji je kapnilo, da se je umaknila. Mislim gggrrrr. To mi gre pa res na živce, če nekdo kar rine vate. Se mi je zgodilo tudi že, da se je od bivšega fotr znajdu z mano v lekarni in se prav freh naslonil na pult in še komentiral kaj mi je dala farmacevtka...btw - antibiotike za vag. vnetjeuser posted image . Je bil tako nadležen, da mu je farmacevtka prav rekla, naj se odstrani, ker to je pa too much. Sem ji bila prav hvaležna, ker je bilo tik na tem, da mu sama kaj zabrusim nazaj.  user posted image

Lidija, srečno z ušmi!

Mirjam 80...nisem zasledila kakšen kombinezon iščeš. Če je zimski, ga imamo mi iz chiccota. Full Živo rumen. Lep.
In ja, nosečka sem. 4.2. imam prvi pregled.  Držim pesti, da čim prej pride tetka in se mi pridružita obe z Almero!
Kar se tiće Avstralije. Jaz si zelo želim it tja, moj bi tudi žel. Sva oba bolj take nenavezane sorte, kar se tiče Slovenije, oz. domačega kraja. Edino kar mene res že dolgo drži nazaj sta moja starša. Mislim, da bi moj dragi šel, saj je logično, glede na to kakšne mu njegovi delajo. Ampak moje bi pa res zlomilo. Tega si pa ne bi oprostila. Če bi šli pa zraven pa...bye bye TAKOJuser posted image  .
In da se Metuljcici321 odgovorim. Sydneyuser posted image

Ima eno prošnjo. Ali ima katera elektronsko paparico in bi bila tako prijazna, da bi mi jo poslala. Dam mail na ZS. LEPO PROSIM!

< Sporočilo je popravil coraly -- 22.1.2009 21:15:51 >

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4677
22.1.2009 21:12:53   
neboglasnica
Almera: sem te klicala danes, pa si imela izgleda vročo linijo, je ves čas piskalo tu tu tu

DD: danes smo spet gledali, saj si pišemo vprašanja in odgovore in Sara je spet vedela odgovore na eno vprašanje. Očitno se res občasno ponavljajo.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
22.1.2009 21:15:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: coraly

Ima eno prošnjo. Ali ima katera elektronsko paparico in bi bila tako prijazna, da bi mi jo poslala. Dam mail na ZS. LEPO PROSIM!

Mislim, da je objavljena kar na RR. Če greš na dojenček forum oz. preden klikneš na julijske čveke imaš cel kup reči. In vmes je tudi nekaj o paparici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:16:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4680
22.1.2009 21:20:03   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: coraly

Mislim, da je objavljena kar na RR. Če greš na dojenček forum oz. preden klikneš na julijske čveke imaš cel kup reči. In vmes je tudi nekaj o paparici.

Evo, sem poiskala, pa njej piši...

http://www.ringaraja.net/forum/paparica_kdo_potrebuje/m_3194943/tm.htm

Neposredna povezava do sporočila: 4681
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:20:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4682
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:31:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4683
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:31:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4684
22.1.2009 21:32:27   
sasula
Mi smo imele pregled, Anelie meri pri 6 mesecih 69 cm in ima 7440 kg. Pa poslali so nas v razvojno, ker ima tako močan tonus. Poleg tega imamo tudi benigni miklonus. Morda katera kaj ve o tem???? Pa ne me spet ignorirat, če se ne javim tako pogosto kot ostale, ker mi enostavno sploh ne znese,. Moja je kot živo srebro:) user posted image

Poleg tega že 4 dan uvajam GH, tri dni sem bučke , ki jih je še kar sprejela in danes jabolko, pljunila mi ga je v obrazuser posted image Drugače pa sem izjemno utrujena od teh nočnih hranjen, moja ne bo šla dol s prsi, če bo šlo tako naprej. KDaj ste pričele uvajati drugi obrok GH????????
Hvala vsem, ki mi boste odgovorile.

GLuGlu: koliko ima tvoj mali, full je hiter v razvoju in cute.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:36:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4686
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:36:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4687
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:38:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4688
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:38:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4689
22.1.2009 21:39:00   
nanka

IZVIRNO SPOROČILO: sasula

Poleg tega imamo tudi benigni miklonus. Morda katera kaj ve o tem???? n

KDaj ste pričele uvajati drugi obrok GH???????? ko je prvega lepo sprejela (1 GH=kosilo, 1=večerja, mlečna kašica, pa še vmes ji dam kako sadje)

Nimam pojma kakšna diagnoza je to, prvič slišim

Neposredna povezava do sporočila: 4690
22.1.2009 21:39:41   
sasula
A prav navaden riž, ne riževe kosmiče? Hvala, S

Neposredna povezava do sporočila: 4691
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:40:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4692
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:40:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4693
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:41:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4694
22.1.2009 21:41:51   
lex
jaz danes nisem za nikamor. tečna ko 10000user posted image  na kupu, moji 4 me imajo tud verjetno že poln ku.rac. sem vse 4 napizd.ila ko me je pa Vita pogledala me je pa odneslo po termometer in ja imamo jo gospo vročino na obisku z 39,2 pod pazduhami. mejte se lepo se beremo ko bom boljše volje. danes sem vstanju še samo tulit in šrajat in - eh grem dragemu še neko darilo spakirat, plus tega da sva se skregala, ker nima čestitke zraven. bi mogla bit verjetno jasnovidna da se na šihtu niso zmenili kaj kdo zrihta. no vedno jaz letam za temi pro.letimi darili uni mladi jungiči ko majo pa ves pisan cajt na svetu pa se ne moreta 2 skup vsest v avto in it iskat darilo. ne je že preveč tu mačuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lex pa lex pa lahko gresta pa še vse tri otroke lahko zraven vlečeta...................................
piham diham, ne pomaga, grem se izčivljat nad cotami. čaw baw se tipkamo jutri

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:43:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4696
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:43:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4697
22.1.2009 21:43:54   
nanka
Lex bejž pod kovter s tako vročino, pusti cunje

Neposredna povezava do sporočila: 4698
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:45:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4699
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 21:46:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?

Imela sem simptome (navedite katerega). (75%)

Nisem imela/se ne spomnim. (25%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!