Anonimen
|
Blacky, si že slišala komad od Smolarja: Brez dlake na jeziku... Aja, pa kar se tvojih slikic tiče, jaz sicer ponavadi ne govorim komu je kdo podoben, ampak tokrat pa moram reči, da se mi zdi da je Nejc full podoben očku Almera, tudi jaz navijam, da se vrnete 4...pol pa kavica pade IN PA POZDRAVTA SE Z BOROM! Italic zelo lepo si napisala, da se nisi obupala nad ljudmi. Samo ne vem zakaj se vse skrivate na netu IN PA, TO BO POŠTAR VESEL, LOL, A ŽE VE KAKŠNE MOŽNOSTI IMA NA OBZORJU? Danes sem šla v trgovino in sem bila najbolj srečna, ko sem prišla nazaj domov. V Mullerju prodajalka tečna ko sam vrag. V Hoferju mi je ena ženščina dihala za ovratnik, kašljala vame, me porivala s tistim vozičkom. Potem sem dala kartico je pa še buljila ko sem hotla kodo odtipkat in sem jo imela pa dost. Sem se prav nastrojeno postavila proti njej, jo pogledala grdo kot sem le lahko in ji je kapnilo, da se je umaknila. Mislim gggrrrr. To mi gre pa res na živce, če nekdo kar rine vate. Se mi je zgodilo tudi že, da se je od bivšega fotr znajdu z mano v lekarni in se prav freh naslonil na pult in še komentiral kaj mi je dala farmacevtka...btw - antibiotike za vag. vnetje . Je bil tako nadležen, da mu je farmacevtka prav rekla, naj se odstrani, ker to je pa too much. Sem ji bila prav hvaležna, ker je bilo tik na tem, da mu sama kaj zabrusim nazaj. Lidija, srečno z ušmi! Mirjam 80...nisem zasledila kakšen kombinezon iščeš. Če je zimski, ga imamo mi iz chiccota. Full Živo rumen. Lep. In ja, nosečka sem. 4.2. imam prvi pregled. Držim pesti, da čim prej pride tetka in se mi pridružita obe z Almero! Kar se tiće Avstralije. Jaz si zelo želim it tja, moj bi tudi žel. Sva oba bolj take nenavezane sorte, kar se tiče Slovenije, oz. domačega kraja. Edino kar mene res že dolgo drži nazaj sta moja starša. Mislim, da bi moj dragi šel, saj je logično, glede na to kakšne mu njegovi delajo. Ampak moje bi pa res zlomilo. Tega si pa ne bi oprostila. Če bi šli pa zraven pa...bye bye TAKOJ . In da se Metuljcici321 odgovorim. Sydney Ima eno prošnjo. Ali ima katera elektronsko paparico in bi bila tako prijazna, da bi mi jo poslala. Dam mail na ZS. LEPO PROSIM!
< Sporočilo je popravil coraly -- 22.1.2009 21:15:51 >
|