|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
21.1.2009 8:27:19   
bačko
Jutro!
Hanuši čestitam user posted image user posted image user posted image za morfologijo in da ste že zvedeli spol.Čestitam za user posted image
Alina potem pa se bova sigurno videle v porodnišnici na pregledu!Bom malo okoli čekirala če bom ugotovila katera si!Jaz pa ne dobim dopusta!user posted image user posted image
Loveforever zelo žalostno.To je bilo grozno doživetje.user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem letor zamenjala G.Ker sem bila pri prvem pregledu kar razočarana nad njim.Samo pretipal me je in to je bilo to!In sem ga zamenjala.

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
21.1.2009 9:11:12   
lenika
Skuštrana, naš Matic je tudi že v trebuhu zelo razgrajal in tudi po rojstvu pokazal, da je težko kakšno sekundo na miru. No in sedaj v drugo bo kot kaže enako. user posted image

Bačko, kako ne dobiš dopusta za pregled?

Loveforever še dobro, da si menjala ginekologinjo. Madona, zdravniki morajo biti tudi ljudje.

Jaz sem danes že veliko bolje, vročine nimam več, ampak sem še kar slaa in mi bo pasalo biti še doma do petka. V ponedeljek pa nazaj v službo, popoldne pa na morfologijo.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
21.1.2009 9:57:42   
lino
hihihi, tudi naš Mare je bil že v trebuhu tak razgrajač...in sedaj ni nič bolje-so mi ga celo želeli ožigosati, kot hiperaktivnega, čeprav to ravno ni, ker se tudi zamoti...ima pa res veliko energije, ki jo usmerjamo v šport. Trenira judo in tekmuje skoraj vsak teden (tudi zunaj države in je skoraj vedno 1, 2, ali pa redko 3-ima res dobrega trenerja iz Ukrajine). Treninge ima 3xtedensko po 2 uri, razen ob petkih, ko imajo dva treninga skupaj, kar pomeni od 4:00-8:00 non stop trening (če pade kak kazenski ukrep morajo tudi po 200 ali več počepov narediti še po treningu-vsaka kazen 50 več...), pa pride domov še vedno poln energije...svaka mu čast.
Glede na to, da še nisem toliko noseča (18-19t) zaenkrat ne bi upala napovedati, kako se bo ta odnesel, ker brcike čutim samo tu in tam, ko se umirim, pa še to bolj raztezanje-se mi zdi...pa pustimo se presenetiti...

Punce, glede vozičkov sva se pa včeraj (tk za lušte) z mojim le malo poigrala in sva jih kar po netu iskala. Na bovhi sem našla par res dobrih modelov (po videzu), ki so npr. služili v trgovini kot razstavni artikli in so zato precej cenejši...pa tudi novi se dobijo zelo poceni...(200-300€) ali pa rabljeni par mesecev še ceneje. 
Sama sem si zagledala takega starinskega, takega z velikimi kolesi, ki ima vse na okroglo narejeno...men je bil zeloooo všeč (zažiga) in tudi moj je bil navdušen in sem že skoraj za ceno klicala, ko sva pa pričela razmišljati o tem, da ga bova morala v 2. nadstropje nositi in v avto ne gre...pa je na žalost navdušenje spuhtelo, ker ravno za pozerstvo pa ne morem reskirati €.

No toliko za danes, ker tipkam kar v službi (si mal privoščmuser posted image ), da pa le ne bom predolgo, vas še samo lepo pozdravim in vam pošljem user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
21.1.2009 10:19:08   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Tale, ki je trebuhu pa spet razgraja..Jao meniuser posted image

No, moja prvorojenka v trebuhu ni ne vem kako hudo razgrajala - pa je naspidirana 100 na uro. user posted image

Skuštrana, pestro bo - bo user posted image pa tvoj drugorojenec miril. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
21.1.2009 10:21:41   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino

hihihi, tudi naš Mare je bil že v trebuhu tak razgrajač...in sedaj ni nič bolje-so mi ga celo želeli ožigosati, kot hiperaktivnega, čeprav to ravno ni, ker se tudi zamoti...ima pa res veliko energije, ki jo usmerjamo v šport. Trenira judo in tekmuje skoraj vsak teden (tudi zunaj države in je skoraj vedno 1, 2, ali pa redko 3-ima res dobrega trenerja iz Ukrajine). Treninge ima 3xtedensko po 2 uri, razen ob petkih, ko imajo dva treninga skupaj, kar pomeni od 4:00-8:00 non stop trening (če pade kak kazenski ukrep morajo tudi po 200 ali več počepov narediti še po treningu-vsaka kazen 50 več...), pa pride domov še vedno poln energije...svaka mu čast.
Glede na to, da še nisem toliko noseča (18-19t) zaenkrat ne bi upala napovedati, kako se bo ta odnesel, ker brcike čutim samo tu in tam, ko se umirim, pa še to bolj raztezanje-se mi zdi...pa pustimo se presenetiti...

Punce, glede vozičkov sva se pa včeraj (tk za lušte) z mojim le malo poigrala in sva jih kar po netu iskala. Na bovhi sem našla par res dobrih modelov (po videzu), ki so npr. služili v trgovini kot razstavni artikli in so zato precej cenejši...pa tudi novi se dobijo zelo poceni...(200-300€) ali pa rabljeni par mesecev še ceneje. 
Sama sem si zagledala takega starinskega, takega z velikimi kolesi, ki ima vse na okroglo narejeno...men je bil zeloooo všeč (zažiga) in tudi moj je bil navdušen in sem že skoraj za ceno klicala, ko sva pa pričela razmišljati o tem, da ga bova morala v 2. nadstropje nositi in v avto ne gre...pa je na žalost navdušenje spuhtelo, ker ravno za pozerstvo pa ne morem reskirati €.

No toliko za danes, ker tipkam kar v službi (si mal privoščmuser posted image ), da pa le ne bom predolgo, vas še samo lepo pozdravim in vam pošljem user posted image

user posted image user posted image user posted image za velikega sina športnika, pa srečno pri izbiri vozička. user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
21.1.2009 10:25:46   
*pikica
loveforever to je pa res žalastno! Mi je kr groza, ko slišim take slabe stvari o moji ginekologinji!
Upam, da bo moja nosečnost potekala brez komlikacij, potem pa se difinitivno prestavim k drugi ginekologinji.

Včeraj sm čutla prve intenzivne brcike mojega user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
21.1.2009 10:40:54   
sončki
user posted image za brcike 

Moji Sončki

(odgovor članu *pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
21.1.2009 10:41:25   
lenika
Kar se tiče vozičkov, sva midva pred tremi leti res izbrala malo dražje, a hotela sva kvalitetnega, ki bo zdržal vsaj dva ali tri otročke.

(odgovor članu *pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
21.1.2009 11:21:39   
fragola
Pozdravljene souser posted image , kolk ste vi pridne pri pisanju, jaz vas berem, vendar ne redno pišem, se bom mogla popravit.
No jaz imam morfologijo 10.2. v Postojni pri dr.Merlotu in komaj čakam!!!

Zdaj me pa zanima, ker pač je to moj prvi otrok in z nosečnostjo nisem bila še tako daleč, me zanima, kakšne so prve brcike, ker nekaj čutim, vendar nevem kaj jeuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
21.1.2009 11:58:16   
Anonimen
bačko... če za pregkled ne dobiš dopusta imej pa bolniško. To pa lahko dobiš. Moje sodelavke za vsak pregled pri G. vzamejo bolniško. In tudi sama sem vprašala svojega G. in je reku, da ti G. da papir, da si bila pri njemu, potem greš pa k svoji zdravnici in ona ti da za tisti dan bolniško. Kaj boš jemala dopust. Tistega boš še fajn lahko rabila za spočit.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
21.1.2009 12:00:30   
lenika
Fragola, čez kakšen teden ali dva boš točno vedela in se ne boš več spraševala, če je to to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
21.1.2009 19:45:25   
anikabanika
Vse vas pozdravljam, sem nova na tem forumu. Sem pa tudi nova glede nosečnosti user posted image   zdej je že 19. teden in zanima me do katerega tedna pa naj bi začutli prve premike otroka ? Jaz še nič ne čutim, pa me zanima do kdaj še ima čas.
Aja, pa kako je kaj pri vas s kilogrami ? Presneto, pri meni gre kar gor. Je že zdaj šlo za 5 kg.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
21.1.2009 19:51:17   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: anikabanika

Vse vas pozdravljam, sem nova na tem forumu. Sem pa tudi nova glede nosečnosti user posted image   zdej je že 19. teden in zanima me do katerega tedna pa naj bi začutli prve premike otroka ? Jaz še nič ne čutim, pa me zanima do kdaj še ima čas.
Aja, pa kako je kaj pri vas s kilogrami ? Presneto, pri meni gre kar gor. Je že zdaj šlo za 5 kg.

Kolikor sem brala do 24. tedna (glede brcik, če sem narobe napisala me popravite).
Moj user posted image  se veselo "sprehaja" po trebuhu in kar konkretno (nič premočno user posted image ) brca, še posebaj ga občutim ko dlje časa sedim v službi v lepo sedečem položaju in sem vsa blaženauser posted image user posted image .
Pa ko veliko spijem, me non stop na wc pritiska. user posted image user posted image

Glede kg pa ne vem koliko sem se popujsala, ker nimam tehtnice pri roki. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 21.1.2009 19:52:25 >

(odgovor članu anikabanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
21.1.2009 20:12:15   
Tina111
dobrodošla anikabanika user posted image user posted image user posted image

Ja ma princeska prav. Nekje do 24t naj bi čutila brcike. Ker si prvič noseča jih ne čutiš ker ne veš kako to zgleda. So najprej zelo nežni premiki, sčasoma pa je user posted image  močnejši takrat pa boš sigurno vedela da se ti oglaša. Mene zna kar konkretno že sunit . Sm pa na koncu 21t.

Vidim da je danes bolj zatišje tuki.  Kile pa tudi mene že jezijo. Kr gor lezejo. Sicer skos neki jem, ampak k si ne morem pomagat. Mam tak apetit da se že mal bojim, če bo šlo tako naprej bom težko dol spravla po porodu user posted image .

Sm pa danes dobila s komisije da hočejo kopijo materinske knjižice. Le kaj bojo tam tazga vidli da bi se potem kaj lažje odločali za podaljšanje bolniške. Menda me ne bojo zdej ko sm že od 9t doma, fliknli nazaj delat. Ne bom mogla stat 8 ur pa še tiste težke lonce prestavlat. A ma kera kej pojma o tem. A se je keri že to zgodil, tiste ko ste doma? sm mal v skrbeh user posted image .

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
21.1.2009 20:35:02   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

potrdilo za partnerja velja 3 leta

Meni je bilo rečeno, ko sva z mojim dragim obiskovala šolo za starše leta 2003, da potrdilo velja za vedno ! (ne bom pa trdila). Zato se mi zdi vse skup čudn.....

A katera kaj ve koliko časa velja potrdilo za partnerja, ki je že obiskoval materinsko šolo?

Se majčice o tem pogovarjajo....Pa mi je malo čudno da bi veljalo samo omejeno let......hm...hmm...user posted image user posted image

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
21.1.2009 21:12:33   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Tina111

Sm pa danes dobila s komisije da hočejo kopijo materinske knjižice. Le kaj bojo tam tazga vidli da bi se potem kaj lažje odločali za podaljšanje bolniške. Menda me ne bojo zdej ko sm že od 9t doma, fliknli nazaj delat. Ne bom mogla stat 8 ur pa še tiste težke lonce prestavlat. A ma kera kej pojma o tem. A se je keri že to zgodil, tiste ko ste doma? sm mal v skrbeh user posted image .

Jaz pa do zdaj mi niso nikoli komplicirali, upam, da ne bojo komplicirali in da bo vse ok!
Jaz sem prav danes dobila da se mi bolniška podaljša do 2.3, potem itak se mi bo naprej . tako da marec in april bom še na bolniški konec marca bom šla na dopust potem pa je že porodniškiuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
21.1.2009 21:24:51   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                   
user posted image  mery15031981                                                   
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                               

user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                            
user posted image nina16                             
user posted image bambinca                                                                                            
user posted image Tej_a                                         
user posted image salcka                                       
user posted image  Liam                    
user posted image Anikabanika

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)P:26.01. user posted image 1.Anej Ian 5.5.07               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel                   

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina*   (27 let, por. LJ)  P: 19.01, M: 22.01    user posted image                                  
user posted image  Mucica1     user posted image  

user posted image   Nina16      M: 05.01. user posted image         

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) M: 26.01              
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:        user posted image   1. Matic 12.5.2006       
user posted image Meridaub                      

04.06.
user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 10.2., M: 28.01    user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                          
user posted image smrketa24   (       )    P: 22.01.      user posted image
user posted image Mony25      (           )      P: 30.01     
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image             

05.06.

user posted image jabolka  (27 let, por. IZOLA )  P: 28.01.   

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (29 let,por. LJ) P: 13.2., M: 22.1. user posted image  1. Žana 1,5 l                              
user posted image emelly     

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*   
user posted image MK8     P: 22.01                                                         

08.06

user posted image cesarica13  (31 let, por. MB )  P: 6.02, M: 11.02.   
user posted image manna    (          )   M: 27.01.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image 1. Tadej 5,5 l 2. Luka 4 l                                                      
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image   bibi                                                               
user posted image   Mala_ princeska (26 let, por. NM)  M: 27.1.                  
user posted image   Hanuši    M: 19.01. user posted image                                                          

11.06.

user posted image kalateja (25 let, por. SG)    M: 30.1.  user posted image          
user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image                                               

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 16.1.         1. Rubi 2 leti
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  M: 30.01 user posted image                  

13.06.

user posted image Julyo8

user posted image princ_princeska      

user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           M: 05.02.
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 3.02.      

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy                   P: 13.1., M: 30.01 user posted image                     
user posted image amaya                        P: 13.1.                       
user posted image Majana79                  M: 29.1.              
user posted image ronja1a

18.06.

user posted image tincaminca   
user posted image fejči

19.06.

user posted image  Biba14     (26 let, por. MB )    user posted image                                          
user posted image  Skuštrana                P: 13.01.
user posted image   Mitmor                                                    
user posted image Sončki  (33 let)  M: 03.02. user posted image

20.06.  

user posted image
loveforever  (23 let, por. CE)  M: 09.02.     1. Tjaša 2 leti
user posted image
 Dodi                             
user posted image nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

21.06.  

user posted image Lino  (30 let)    P: 3.02.                     2user posted image     1. Mare 10 let
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let, por.SG)       P: 02.02.                 1user posted image                              
user posted image Pomaranči (čeprav navijam za raka)

23.06.  

user posted image fragola                     P: 13.1, M: 10.2                       
user posted image maycha                    M: 05.02.       

24.06.

user posted image 22zlatolaska19          
user posted image  Gantar  (28 let)       P: 5.02.       

25.06.  

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 20.2.  user posted image   1. Karin 8,5 l                      

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam                                      

29.06                      

user posted image Lsica   user posted image     

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO)
user posted image   Luši  (20 let)            M: 06.02                          

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 89

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
21.1.2009 21:33:37   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Alina potem pa se bova sigurno videle v porodnišnici na pregledu!Bom malo okoli čekirala če bom ugotovila katera si!Jaz pa ne dobim dopusta!user posted image user posted image

NO vsaj z dopustom nimam težav. So mi ravno včeraj izplačali lanskega, letošnjega pa tudi ne mislim koristit...no odvisno od počutja. Sem na takšnem delovnem mestu, da ni tako zelo problematično, če me en dan ni ali če pridem kasneje. Včasih grem v pisarno kar v soboto in nadoknadim za nazaj.

Jutri bom pa tudi jaz pozorna v porodnišnici user posted image user posted image user posted image . Dobro opravi!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
21.1.2009 21:51:46   
nova10ka
Loveforever user posted image upam, da se ti kaj takega ne bo zgodilo nikoli več.

Menjava G
- jaz sem glih v procesu menjanja in sem ful v dilemi, a naj to nardim zdaj ali kasneje. Tko da imam februarja tri datume za pregled - prvi teden pri mojemu G, pri katerem sem že 9 let, drug teden pri G, h kateri bi šla zdaj in tretji teden samoplačniško morfologijo. pojma nimam kaj narest glede menjave...

potrdilo za partnerja velja 2 leti -vsaj tako so mi rekli avgusta 2007 na materinski šoli ljubljanske porodnišnice. so pa rekli, da se da zmenit tudi za kakšno podaljšanje, predvsem, če ima par več otrok.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
21.1.2009 22:16:38   
kittycat
Ceeer!
Se ena junijka na vidikuuser posted image Vas ze nekaj casa berem in je vse zelo zanimivo.
Rok imam 24.6.2009, morfologijo pa 9.2. Za spol se ne vemo, ker se skrivauser posted image ,
mogoce ve, da sem firbec, pa brcike se tudi cakamo. Bom pa rodila v Celju,
tolk zaenkrat, lepo se (s)mejte!+

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
22.1.2009 0:11:21   
nemka
Jaz sem tudi spet na novo prišla sem...

Že dolgo nazaj sem se prijavila in nama je septembra končno uspelo!

Noseča sem danes 21 tednov. 2.6. pričakujemo naš dojenček!!!!

Na žalost še ne vem če bo user posted image ali user posted image . Drugi teden imam morfologijo in upam da bom saznala!

No, upam da se lahko še pridružim... user posted image

A ja, sem pa Christina, 21 let stara, živim v Beli Krajini z možem (slovenec). Jaz sem Nemka, zato ne pišem ravno vse prav po slovensko... user posted image

Kdo od vas je pa že bil(a) na 3D UZ??? user posted image

A ja, še ne vem kje bom rodila. Rada bi imela možnost za porod v vodi... ampak do postojne ja od nas nekaj 2 ure... tako da ne vem kako bo... user posted image

< Sporočilo je popravil nemka -- 22.1.2009 0:12:14 >

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

(odgovor članu kittycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
22.1.2009 6:02:14   
kaminek
ojla punce, sm kar malo zaspala glede pisanja...pa služba, bolečine, zmatranost....

no, sm pa rekla, da bom zdej zjutrej kaj napisala, preden grem v službo. ne vem, če sm se že dodala na seznam nosečk, ker se ne vidm gor, najbrž, da ne: PDP 20.6., nasl.pregled 9.2., spol ne vemo, stara sem 27 let.

pri zdravnikih morš bit ful previden in če kej ne zastopiš, takoj vprašat, ker sej so zato tam, da ti razložijo. jst bi ziher, če bi mi naredila G  pregled površno, stegnila jezik .... in tud ji rekla, da če je to njena praksa, pol grem še isti trenutek stran od nje....čudni so, res

no, upam, da kolikor toliko uživate in v pričakovanju user posted image  že načrtujete kakšne šopinge...user posted image  joj, jst sm malo gledala bodije, pa majčje, tolk so cart...ampak sm si rekla, aprila grem v akcijo in nič prej...

pozdravčke

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
22.1.2009 8:17:31   
bačko
Jutro!
Lenika pri nas je bolj težko kar tako dobiti dopust.Potem bi mogla ena delati cel dan.Delam namreč na pošti!
Anikabanika dobrodošla!user posted image Nemka in Kittycat tudi vam želim veselo dobrodošlico!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
22.1.2009 8:25:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina111

Vidim da je danes bolj zatišje tuki.  Kile pa tudi mene že jezijo. Kr gor lezejo. Sicer skos neki jem, ampak k si ne morem pomagat. Mam tak apetit da se že mal bojim, če bo šlo tako naprej bom težko dol spravla po porodu user posted image .

kar se kg tiče, sem jaz tudi "pridna". se mi zdi da sem se že lepo zredila.pomoje za enih7kg(se nisem tehtala)user posted image
najbolj smešno pa je, da še občasno vedno bruhamuser posted image po določeni hrani. sem ugotovila, da ne smem jesti palačink, ker vedno ko smo jih jedli semuser posted image .  no to se mi v prviuser posted image ni dogajalo in sem se tudi počasneje redila.

kar se pa komisije tiče, jaz sem tudi na bolniški pa mi do zdaj nišče ni niti omenil, da lahko kopijo zahtevajouser posted image
zakaj si pa na bolniški?

začeli pa so se tudi krči v nogah ponoči. kaj za to se pije magnezij?user posted image vem da sem v prvi user posted image pila magnesol(ali nekaj podobnega) pa nisem ziher, da zaradi tega. morem v ponedeljek vprašati G.

lep dan

(odgovor članu Tina111)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
22.1.2009 8:27:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Anikabanika dobrodošla!user posted image Nemka in Kittycat tudi vam želim veselo dobrodošlico!user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošle še z moje straniuser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?