Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 17:12:19
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 joj pupe... nič se vam že doooolgo nisem oglasila Me še sprejmete medse? Sicer pa pridno napredujemo in nestrpno pričakujemo avgust... Ste se nekaj za srečanje menile? Seveda te sprejmemo! Zdaj pa morš klepetat z nami Hecam see...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 17:14:25
|
|
|
|
ana**
|
tanaturaja dobrodošla! Ej...sej jaz jaz sem tudi prvič tak daleč in sm danes 16t6d in sm prvič začutila Je fuul lepo... In kratko Zdaj je že vse mirno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 17:21:53
|
|
|
|
angelito
|
hej hej hej tanatoraja imas se kar nekaj casa za metuljcke v trebuhu... jaz sem jih zacutila na primer sele v 19. tednu... no, ampak tudi moja mami je bla bolj pozna, tko da ocitno tudi tuki geni prinesejo svoje... sedaj ko sem pa v 29. tednu so pa ze prave brce, ob tem pa se trebuscek izboci enkrat na eni, nato na drugi strani... sej busi je tudi ze kar lep okrogel - kot da bi pojedla odbojkasko (ali celo kosarkasko) zogo ... ce vas zanima, sem dala nekaj fotk v album... sej je bil ze cas... nazadnje sem busija slikala v 19. tednu... evo mene, grem iz sluzbe... cav bav
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 21:50:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
ooo živa25 welcome back,... ja zdej se neki za miting menmo.. kao drug teden.. samo upam da bo kej lepše vreme kot je ta teden ana** juhej, tok sem happy, metuljčki, juhu... zdej ne manjka več veliko do pravih brcik tanatoraja pozdravljena... res je... jz sem metuljčke začutila dokaj kmalu, brcike pa v 20 tednu... zdej v 25 tednu pa brca k nora... kaj šele bo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 22:03:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes naš zmenek: zaenkrat vodi lokacija City Park... in sicer Pod vodo... dan pa zaenkrat po 2 odgovorih pride sreda... ostale, javite se še kaj... da še jz oddam svoje mnenje... tudi jaz sem za sredo in lokacija City Park... če je varianta tud cajt okoli 17h, ker prej so itak službe... tole še kar drži... še vedno nas je največ za sredo 28.1.... po 17h... lahko tudi ob 18h
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 22:04:59
|
|
|
|
angelito
|
tanatoraja pozdravljena... res je... jz sem metuljčke začutila dokaj kmalu, brcike pa v 20 tednu... zdej v 25 tednu pa brca k nora... kaj šele bo morda sem imela metuljcke ze prej, pa nisem vedela, ker pac kot 1. noseca nisem vedela kaj pricakovati in kaj cutiti...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 22:06:58
|
|
|
|
angelito
|
juhuuuuu.... sreda bo kaj kmalu tuuuu... tortice....mnjamimnjami...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 22:15:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
hihi, sej moja je tud prva nosečnost...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 22:27:47
|
|
|
|
PapuaNG
|
evo, še moji podatki za tabelo: PDP 25.5.2009, 1. nosečnost. aja, pa 26 jih štejem zaenkrat :D Mamo pa jutri morfologijo, tako da upam, da izvemo tudi spol Sva šla z dragim v egipt za en teden, tako da sem čisto out, kar se foruma tiče...pa še v službi je dela več kot dovolj. Ampak bo tako vsaj čas hitreje minil. Upam, da bo jutri vse ok, mali pa sicer brca že kar pošteno, jaz se pa brc kar ne naveličam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 21.1.2009 22:36:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
ana**, pat74, bjondi, vim, HINDI, katrinka, anonimna, M1987 ...kdaj imate naslednji pregled imamo neposodobljen seznam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.1.2009 8:47:57
|
|
|
|
Pat74
|
Modrooka naslednji pregled imam 23. 2. Kar se pa tiče srečanja, mene ne bo, ker sem popoldne zasedena s prevažanjem starejše na balet/kako drugo dejavnost. Lepo se imejte in kaj dobrega popijte in pojejte!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.1.2009 9:14:38
|
|
|
|
PapuaNG
|
Tako, pa smo dali tudi morfo čez Zgleda vse v redu, tut spol se je potrdil kot po pričakovanjih . Sem bila pa kar malo razočarana nad UZ, ker se ni nič kaj dosti videlo, no, vsaj jaz nisem kaj dosti videla. Tudi z veliko domišljije ne No, pa važno, da je ginekologinja vse videla, da je tako, kot mora biti. Naslednji pregled pa 27.2.2009. Sva z dragim razmišljala, da bi šla še na 3d, ampak sem se odločila, da ne grem. Itak bomo malega škrata videli, ko se rodi Pa še finančno nisva ravno krepka sedaj...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.1.2009 10:21:36
|
|
|
|
bjondi
|
Hojla, Blueeyes,dej nasladnjo sredo al pa kak dan še enkrat spomni za zmenek pod Vodo. Naslednji pregled mam morfologijo 20.2.09-Bjondi... A lahko dam sam en predlog???A bi imela ful dela Blueeyes ,če bi nas dala na spisku po PDP-ju?-da bomo lažje navijali...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.1.2009 10:53:53
|
|
|
|
tanatoraja
|
No, da še jaz dopolnim seznam: stara sem 28 let, to je moja 1. nosečnost, nimam še nobene štruce doma, naslednji pregled bo 9.2.2009, za spol pa še ne vem. Takrat bom v 18t, a mislite, da bom lahko takrat že izvedla za spol, al bo treba še mal počakat? Kdaj ti pravzaprav naredijo tista 2 brezplačna UZja, ki nam pripadata? Jaz sem 2 že imela, drugega bolj zaradi izcedka in bolečin, zaradi katerih sem sedaj na bolniški Ali sem jih torej že izkoristila in bom ostale morala plačati? Če bo naš dejt res v sredo bolj pozno, se po vsej verjetnosti vidimo !
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.1.2009 11:45:29
|
|
|
|
M1987
|
Blueeyes NS sem imela 21.1., ampak je bil naš velik samo 4,1 in ni mogla narediti NS, ker mora biti velik vsaj 4,5 No zdaj imam 4.2. 2009 dop G, pop pa NS v Lj porodnišnico - tako da bom v enem dnevu dvakrat videla mojo Blagor meni Bomo videli kakšni bodo izvidi, da grem drug dan zjutraj še na Polikliniko na HT Bodite mi v veselju in smehu, pa pridno božajte svoje trebuščke
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.1.2009 12:00:43
|
|
|
|
ana**
|
Živjo bejbike.. Meni je sodelavka ravnoo prinesla kosilce Jst sm took lačna,da bi lahko volka pojedla ona pa mi prinese čist mičken solate Je rekla,da sm jo tok zgroženo pogledala,da mi je kr še svojo odstopla Naše detece je včeraj migalo,da sm ga čutila danes pa čist nič več Jst sm pa bla tak vesela mačkica moja jst mam naslednji pregled ju3 dobim izvide pa za MF se grem zmenit.. Glede tortic pa še nebom nč rekla.. Bomo vidli kak bo v službi.. tanatoraja ja itak,da se spol v 18t že lahko vidi Mi smo že na NS vidli kaj mamo. Sicer še ni bilo takrat 100% je blo pa nekje 90% Jaoo filozofiram Lahko se vidi,če ni sramežljiv in pokaže kaj ima med nogicami
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.1.2009 12:05:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Hojla, Blueeyes,dej nasladnjo sredo al pa kak dan še enkrat spomni za zmenek pod Vodo. Naslednji pregled mam morfologijo 20.2.09-Bjondi... A lahko dam sam en predlog???A bi imela ful dela Blueeyes ,če bi nas dala na spisku po PDP-ju?-da bomo lažje navijali... evo, a je cool??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.1.2009 12:08:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Živjo bejbike.. Meni je sodelavka ravnoo prinesla kosilce Jst sm took lačna,da bi lahko volka pojedla ona pa mi prinese čist mičken solate Je rekla,da sm jo tok zgroženo pogledala,da mi je kr še svojo odstopla dober tek... jz sm tud zdej na malci... mjaskam sendvič..pardon 2.. he he, lakota je huda reč...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.1.2009 12:10:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes naš zmenek: zaenkrat vodi lokacija City Park... in sicer Pod vodo... dan pa zaenkrat po 2 odgovorih pride sreda... ostale, javite se še kaj... da še jz oddam svoje mnenje... tudi jaz sem za sredo in lokacija City Park... če je varianta tud cajt okoli 17h, ker prej so itak službe... tole še kar drži... še vedno nas je največ za sredo 28.1.... po 17h... lahko tudi ob 18h torej na prošnjo bjondi... premikam datum,... namesto 28.1. se dobimo 4.2.2009... a še vedno mate čas??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.1.2009 12:14:15
|
|
|
|
Grahec
|
Pa še ena nova tukaj, sicer imam kar kmalu PDP tako, da ne bom dolgo vaša . Po rodu sicer nisem z LJ, ampak živim pa že dobrih deset let tle. PDP 6.3.2009, 1 nosečnost in logično doma še nobenega otročka, naslednji pregled pa 28.1.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 22.1.2009 12:14:45
|
|
|
|
ana**
|
Me čokolada iz police tak gleda... In se bom ravnokar vstala in jo vzela Kar ne morem se ji upret... Bo katera? Dam ji samo 1košček drugače se mi bo že poznalo kje blue ti pa si hitra glede seznama Za naše tortice pa še nevem Vse je še odvisno..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?