|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
21.1.2009 20:59:30   
angelito
a imate ze kaj popek izbocen... kolegica je rekla, da se to dogaja v 6. mesecu... jaz ga se nimam - a to pomeni, da ga ne bom imela? morda katera kaj ve?

hvala za info...

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
21.1.2009 21:00:42   
angelito
no evo, zdaj mam pa jaz monologe...

brigita => PDP mas pa na rojstni datum moje mame user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
21.1.2009 21:04:06   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

Sem se pa malo pozanimala, kaj je potrebno jesti sedaj ko se bližamo ali ste že..v tretjem trimesečju..Sedaj se razvijajo možgani in pljučka, zato je dobro oživati omega-3 maščobe, ki jih najdete v slaniku, lososu, skuši in pa repičnem, orehovem in sojinem olju...hehe, toliko malo info..

jaz sem si zadnjic kar omega-3 v kapsulah kupila v dm-ju... upam, da bo kaj pomagal... ker rib pa jaz res kaj dosti ne jem... sem bolj mesojedec...

kok pa si noseča, mislim v katerem tednu je dobr to začet jematuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
21.1.2009 21:09:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Ja no, kaj sem rekla - po mojem je zato kriv tisti Y kromosom!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
21.1.2009 21:10:44   
angelito
ja jaz sem sedaj sredi 29. tedna... omega 3 dodatke (das gesunde plus iz dm-ja) jem sedaj cca. 14 dni in sicer poleg centrum materna => http://www.lekarnar.com/Vitamini-in-minerali/Kombinacije/Centrum-Materna-vitamini-in-minerali-za-nosecnice/

prej pa sem tudi eno kuro z omega 3 naredila => v obliki dodatkov neovin + dha => http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177963 ...

malo spreminjam te vitaminske dodatke... tko malo pestrosti...

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
21.1.2009 21:16:54   
angelito
jooojjjj.... jutri moram pa na OGTT... kok se mi ne da... pa se tok zgodi je treba it... pred sluzbo... no, sej itak na polikliniki delajo le med 7.00 in 9.30... mi je pa sestra moje G rekla, da mi ni treba it tesca... in tudi ne bom sla... se bom lepo jaz zjutri napapcala kot obicajno, potem pa naprej... ce ne mi bo od vsega cukra na prazen zelodec se zelo slabo... no, kakorkoli, res upam, da bo vse o.k....

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
21.1.2009 21:19:40   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: diti

Hvala vsem za čestitke. Res se mi je odvalil kamen od srca!

Junona, jaz sem pri pesmi že analizirala pesniška sredstva, vsebinskega dela se pa še nisem lotila, ker sem ravnokar prišla domov. Bom jutri v službi dokončala, pa še svoja sodelavca, ki imata že kar nekaj let izkušenj, povprašala za mnenje. A je do jutri popoldne še dovolj časa, da ti vse to sporočim? Sicer pa je pri vsebinski analizi tako: vsak učenec si bo prestavljal pesem po svoje in interpetacija besedila je svobodna, načeloma tu pustimo prosto pot učenčevi domišljiji; tako so mene poučili. Ena od metod, ki jo uporabljamo pri obravnavi umetnostnih besedil: učenci na podlagi asociacij predstavijo svoje občutke ob pesmi ... ok, zdej sem že zatežilauser posted image Skratka, če velja, posredujem komplet zadevo jutri.

Sonček, kdaj bodo pa kakšna srečanja? Jaz še delam do 24. 2., potem se mi pa sanja ne, kaj bom počela doma do 12. aprilauser posted image  mislim, da bom pogrešala službo, ali pa tudi neuser posted image

Tako, zdaj pa spat (ja, jaz hodim spat ob osmihuser posted image )

Lahko noč vsem in sladke sanje.

Diti

Diti, zlata si, ne bo prepozno.
Se mi pa zdi pesem nekako zapletena, ker govori v metaforah - imam prav? Kako bi ti učencem razložila posamezno kitico?
Potem pa še vprašanja:
1. Ribe naj bi čakale na svoje junake - razložite, kaj naj bi to pomenilo.
2. Kako pa je mogoče, da so knjige polne zvezd in mavrice čiste?
3. Na kaj knjige v resnici čakajo?
4. O katerih "darovih" narave govori pesem?
5. Katere "darove" pa omenja poleg naravnih?
6. So vsi ti "darovi" takšni kot darila, ki jih dobimo, recimo, za rojstni dan?
7. Ali lahko tudi z vsemi rožami in ribami načeloma počnemo, kar koli hočemo?
8. V kakšnem smislu so torej vse ribe in rože darovi, kaj lahko počnemo z njimi ali v zvezi z njimi?
9. Imamo do takšnih darov tudi dolžnosti? Kakšne?
10. Naštejte vsaj pet darov, kakršni so ribe, rože in knjige ter razložite, zakaj spadajo v isto skupino darov.
11. Najdite čim bolj domiselne pridevnike, ki bodo zamenjali tiste v drugem verzu druge kitice.

Najlepša hvala in lp.user posted image

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
21.1.2009 21:22:49   
*Junona*

jooojjjj.... jutri moram pa na OGTT... kok se mi ne da... pa se tok zgodi je treba it... pred sluzbo... no, sej itak na polikliniki delajo le med 7.00 in 9.30... mi je pa sestra moje G rekla, da mi ni treba it tesca... in tudi ne bom sla... se bom lepo jaz zjutri napapcala kot obicajno, potem pa naprej... ce ne mi bo od vsega cukra na prazen zelodec se zelo slabo... no, kakorkoli, res upam, da bo vse o.k....

To pa moraš sigurno biti tešča. Ker se lahko zgodi, da ti pokaže povišan sladkor in boš mogla na dieto, v resnici pa ti sploh ne bi bilo treba.
Rezultati ne bodo realni, če boš zjutraj jedla. Zato pa smo bile vse na ta pregled naročene zgodaj zjutraj, da nismo bile predolgo lačne.

Fajn zrihtaj.user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
21.1.2009 21:30:02   
angelito
a to sem vam ze povedala...da sem zadnjic dvignila ze vse papirje na CSD user posted image user posted image ... jmupiiiiuser posted image user posted image

za porodnisko => 1. obrazec, ki ga izpolnim jaz (obrazec S-1/1) in vkljucuje tudi odlocitev o paketu za novorojencka in 2. obrazec za delodajalca (obrazec priloga S-1);

za očetovski dopust => oba obrazca => enega izpolni sam => obrazec S- 1/2 in drugega delodajalec => priloga S-1;

obrazec za otroski dodatek pa je itak baje na netu... no, s tem se bom ukvarjala po porodu...

potem se moram pa se malo pozanimat o zdravstvenem zavarovanju otroka ... predvsem o rokih, da ne bom zamudila cesa...

so mi pa tudi na CSD povedali, da ljubljanska obcina ne da nobenega denarnega zneska ob rojstvu => razen tistim socialno ogrozenim user posted image user posted image user posted image ... sam to se mi res ne zdi fer... ker nekatere obcine dajo tudi do 500 EUR... kot da je nam, ki smo iz ljubljane kaj lazje???? haloooo??? zivljenje je se drazje tukaj, kot izven... pa sej vem, da je najvec noseck v ljubljanski obcini, ampak vseeno, saj ima tudi toliko vecji proracun... menim, da bi mogli to prakso poenotiti... a kaksna jankovica pozna? da bi mu mal povedala in mu na duso popihala? user posted image user posted image user posted image

no, tko, sej zdej bom pa res pocas zakljucila, ker mi res ni fajn, da sama sebi neki pisem...

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
21.1.2009 21:32:43   
angelito
To pa moraš sigurno biti tešča. Ker se lahko zgodi, da ti pokaže povišan sladkor in boš mogla na dieto, v resnici pa ti sploh ne bi bilo treba.
Rezultati ne bodo realni, če boš zjutraj jedla. Zato pa smo bile vse na ta pregled naročene zgodaj zjutraj, da nismo bile predolgo lačne.

pa kako??? zakaj mi je pa potem izrecno se na listek napisala, da mi ni treba bit... haloooo???

mah, bom sla pa za vsak slucaj tesc tja... groza... upam, da bom zdrzala brez hrane in da ne bom bruhala...

hvala ti junona...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
21.1.2009 21:37:21   
brigita23

a to sem vam ze povedala...da sem zadnjic dvignila ze vse papirje na CSD user posted image user posted image ... jmupiiiiuser posted image user posted image

za porodnisko => 1. obrazec, ki ga izpolnim jaz (obrazec S-1/1) in vkljucuje tudi odlocitev o paketu za novorojencka in 2. obrazec za delodajalca (obrazec priloga S-1);

za očetovski dopust => oba obrazca => enega izpolni sam => obrazec S- 1/2 in drugega delodajalec => priloga S-1;

obrazec za otroski dodatek pa je itak baje na netu... no, s tem se bom ukvarjala po porodu...

potem se moram pa se malo pozanimat o zdravstvenem zavarovanju otroka ... predvsem o rokih, da ne bom zamudila cesa...

so mi pa tudi na CSD povedali, da ljubljanska obcina ne da nobenega denarnega zneska ob rojstvu => razen tistim socialno ogrozenim user posted image user posted image user posted image ... sam to se mi res ne zdi fer... ker nekatere obcine dajo tudi do 500 EUR... kot da je nam, ki smo iz ljubljane kaj lazje???? haloooo??? zivljenje je se drazje tukaj, kot izven... pa sej vem, da je najvec noseck v ljubljanski obcini, ampak vseeno, saj ima tudi toliko vecji proracun... menim, da bi mogli to prakso poenotiti... a kaksna jankovica pozna? da bi mu mal povedala in mu na duso popihala? user posted image user posted image user posted image

no, tko, sej zdej bom pa res pocas zakljucila, ker mi res ni fajn, da sama sebi neki pisem...

maj te potolaži js sem še gor in sem prebrala tvo postuser posted image user posted image ,
tudi js sem danes te papirje mal urejala. Sam js si mislim obrazca S1/1 in S1, kr iz neta sprintatuser posted image , a si ti na CSD dobla kake druge?
Pa še neki očetovski dopust, a to pripada vsakemu?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
21.1.2009 22:08:53   
sonček85
brigita:hvala za podatke,ja in tudi mi nimam še skoraj nič,razen previjalne in banjice katero mi je dala soseda.No pa nekaj malega je božiček prinesel za user posted image
Mami/jaz je pa kupila en bodi user posted image brez atija ki pa ga je bil na koncu zelo vesel user posted image
moj dopust:ja vse sva se dogovorila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala
angelito:to pa prav pride,ti linki za papirjeuser posted image user posted image user posted image ja za ogtt pa bodi raje tešča sej ni tako hudo kot mislimo.Meni je prav pasalo to spiti,pa še žejna ne lačna nisem bilapo tem.Sem jedla šele okol 12.00(kri in pila  sem pa  ob 8.00)

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.1.2009 22:09:12 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2637
21.1.2009 22:15:19   
angelito
Sam js si mislim obrazca S1/1 in S1, kr iz neta sprintat , a si ti na CSD dobla kake druge?

Sam js si mislim obrazca S1/1 in S1, kr iz neta sprintat , a si ti na CSD dobla kake druge?

jaz sem sla raje kar osebno na CSD, da bom res taprave obrazce dobila... pa se zraven sem bila v zdravstvenem domu... tko da je bilo ob poti...

po mojem, da so isti kot na netu...

ocetovski dopust pripada (ce hoce) vsakemu zaposlenemu ocku po porodu => so pa razlike med placanim (mislim, da 15 dni) in neplacanim (mislim, da 75 dni)... obstaja pa se neko nadomestilo brez dopusta => za nezaposlene ocke (obrazec S-2/1)... daj malo si preberi o tem se na netu, da te ne bi jaz kaj zavedla, saj sedaj po spominu govorim (kar mi je tam referentka povedala) => CSD ljubljana siska => http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/druzinskiPrejemki.asp 

glede na to, da nisva porocena, se morva pa se na termin s socialno delavko narocit, da bomo napisali zapisnik o priznanju ocetovstva => to listino je treba tudi kar veckrat kam prilozit

upam, da ti je sedaj kaj bolj jasno...

Neposredna povezava do sporočila: 2638
21.1.2009 22:17:57   
angelito
saj nisem dala linkovuser posted image ... se zal nisem tok potrudila... le podcrtala sem stvari, da je bolj pregledno... ne bit jezne name user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
21.1.2009 23:39:45   
frutolina
joooooooooooj ne...napišem toliko..potem me pa vrže ven user posted image

tak sem zmantrana da se mi ne da več: vglavnem, danes sem bila spet v MŠ in je ful zanimivo user posted image

angelito, raje res idi tešča...za vsak slučaj. Drugače pa tudi naša občina ne da nič user posted image  ah ja,
pravosodni tudi mene nekoč čaka user posted image

Linki:
Porodniški dopust: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/porodniskiDopust.asp

Očetovski dopust: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/ocetovskiDopust.asp

Dopust za nego in varstvo otroka:  http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/dopustNegaVarstvo.asp 

Ostali (starševski dodatek, otroški, za veliko družino, pomoč ob rojstvu otroka..) : http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/druzinskiPrejemki.asp

Štipendija (za študentke, ki boste po porodu upravičene): http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/trg_dela_in_zaposlovanje/stipendije/

Sem še kaj pozabla? user posted image  spomnite me...
Aja, tiste ki še niste: http://varnaprihodnost.org/index.html

Lahko noč...

< Sporočilo je popravil frutolina -- 21.1.2009 23:42:49 >

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
22.1.2009 7:10:10   
april09
Jutro...
upam,da ste dobro spale..Jaz imam tako tezko glavo,kot da sem tik pred boleznijo.Ne vem od kje,ker sva z malo ze cel teden doma user posted image  ampak pocutje ni fantasticno..
Tko da detelja ... se ena  v klubu nekega cudnega pocutja...mene pa mori ta zaprtost doma,vreme, ... po drugi strani spet neka rutina, ki mi je dosadna.. k bi vsaj na kak sprehod lahko sla..

Popek ..meni s ni izbocil ne zdaj ne v prejsnji nosecnosti.

OGTT- v LJ ni treba bit tesc za 50mg test.

ZAdeve glede porodniske ... Soncek - mroda daj na seznam in zbrisi kaksne druge zadeve (ala mere v 1 tromesecju,..)
Sem mal polinkala tekst z istimi linkikot jih je frutolina prilepila..

Porodniski dopust
Očetovski dopust
Dopust za nego in varstvo otroka
Razno (linki na levi strani)
Štipendija (za študentke, ki boste po porodu upravičene):

V Lj imajo vsaj na Vicu kar pripravlejne pole,ki jih lahko dvignes. Ocetje oddajo vloge sele po rojstvu, mame oddamo dve vlogi - proodniski dopust 105 dni (pripada vsaki) in dopust za nego in varstvo otroka /preostanek leta) (mora bit zivorojen otrok)

Zdravstveno zavarovanje otrok - eden od starsev, ki je zaposlen nese rojstni list v sluzbo in tam uredijo vse potrebno - prijavijo otroka. Kartico dobis brez kaksnega urgiranja na dom.

< Sporočilo je popravil april09 -- 22.1.2009 7:11:00 >

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
22.1.2009 7:23:47   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Tko da detelja ... se ena  v klubu nekega cudnega pocutja...mene pa mori ta zaprtost doma,vreme, ... po drugi strani spet neka rutina, ki mi je dosadna.. k bi vsaj na kak sprehod lahko sla..

jutro...kako ste kaj? jaz sem trenutno danes boljše samo kako dolgo bom...sicer je danes ati doma, ampak ker sem taka otožna, razdražljiva me lahko kaj hitro kaj razpi....a veš april09, da sem včeraj ob pol 8 (zvečer) šla s prijateljico na sprehod, zunaj je tako deževalo, ampak sem šla in potem sem se boljše počutila....sicer pa sem res ful čudna, ko je lepo vreme se mi ne da včeraj ko pa je bilo res gnilo vreme pa sem imela voljo...ma čudno je to nosečniško razpoloženje včasihuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
22.1.2009 7:28:10   
april09
ja,saj jaz sama ne bi imela problema it, vsaj do trgovine.. ampak ker imam kasljajoco bubico doma, v Lj smog in megla ponavad + dez, to ni glih opcija. sploh ker ima fazo,da ce ji kaj ne pase bi se A) nosila B) se poci na tla user posted image  pa mi ne a ne b ne disi.. v shopping center pa je ravno ne bi plejlala.da ne govorim, da je tud ona ornk navelicana bit doma, da za mano nosi jakno in cevlje user posted image  mi je tok hudo. upam, da danes vsaj ne bo dezevalo skoz in da jo dam v vozicek in akcija .. vsaj za 15 min dop in pop.

ti pa le pozitivno danes,k je dragi doma.. ne splaca se... raje se imejta lepo kot pa kaksen kreg in pregovarjanje.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
22.1.2009 8:17:08   
Pat74
O, April09 ti si tudi še s tamalo doma, jaz tudi, pa bi šla tudi rada malo ven, saj danes jo bom malo peljala - drugač se pa midve zamotiva tako, da jo oblečem v Evin baletni dres in naštimava muziko, pa akcija...

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
22.1.2009 8:33:47   
april09
Aja, tiste, ki boste sle v ikeo..priporcam tole: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70103207
se montira na rob previjalke. sem danes dovbila in mi je super.. lahko dan not plenice, razno kozmetiko, smeti,... kul no..

Pat, ja sva tud se doma.. ma saj je ni problem zamotit,sam meni in njej manjka it veeenn.. mislim, da po zajtrku sibave,da izkoristim cas, ko ne pada dez. moram pogldat kaksne so temperature user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
22.1.2009 8:49:23   
Cveta28
Jutro bejbike!
Jaz sem se pa danes zbudila polna novih moči in sem pripravljena na akcijo user posted image !
Slavistke - sem mislila, da sem se v srednji šoli končno znebila vprašanja 'pa kaj je hotel s tem pesnik povedat?' pa vidim, da ne bo šlo user posted image user posted image user posted image Upam, da bomo ohranile stike še potem, ko bodo naši user posted image hodili že v šolo in nam boste potem s svojim strokovnim znanjem priskočile na pomoč user posted image   Diti user posted image user posted image user posted image za opravljenega strokovca!
Popek imam tudi jaz še vedno lepo 'notri' in dvomim, da se mi bo izbočil. Mi je moj koder že večkrat povedal, da mu je moj popek ful všeč user posted image
Nmag dvomim, da si bom pri G zamenjala datum, ker ima moj ob petkih sestanke z zunanjimi sodelavci in potem ne bi mogel priti na UZ user posted image Bomo mogle kar počakati na naš meeting.
Šoping naših 'Y kromosomov' - moj koder je pa ženska v malem, noben šoping (obleke ali hrana) ne mine, da on ne bi bil poleg. Za koderčka bova itak vse skupaj kupovala, ker je on že večino stvari izbral in večinoma nakupuje zelo preudarno. V štirih letih si skoraj nisem kupila ene stvari, da je prej on ne bi 'požegnal' user posted image
Sonček hvala za novičke o zupancdam. Sem se že spraševala kaj dela. Upam, da se bo družinica čimprej pozdravila.
Brigita23 ti pa user posted image med nami aprilčicami. Nalini me te pa ne damo marčevkam!!!user posted image
Papirologija bomo 'rihtali' v februarju. Me že sedaj glava boliuser posted image user posted image user posted image
Zdravstveno zavarovanje otroka se veže na enega od zaposlenih staršev, a ne. kaj pa če med porodniško obema staršema prenehajo pogodbe o zaposlitvi? Kako pa se potem to ureja??? Se moram spomnit in vprašat na CSD-ju next mesec.
Patronažna služba v KR - ker bom po rojstvu šla v 'oskrbo' k moji mamici, rodila pa v LJ, sem se pozanimala kako je z obiski patronažne službe pri nas. Uglavnem ful prijazna sestra mi je ponudila naj jo pokličem ko grem na porodniško in bo prišla na dom in se bomo vse dogovorile, jupi za zdravstvo!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
22.1.2009 8:53:35   
Cveta28
april hvala za IKEA nasvet...gremo februarja po komode, postelje itd. v Graz in Celovec. To bo pravi IKEA šoping dan ali dva user posted image user posted image user posted image

KONČNO!!!! Voziček je že tu!!!!! Sem včeraj klicala v Italijo kako kaže z našim fancy vozičkom in so me razveselili z novico, da ga že imajo v Udinah (danes naj pri ga imeli še v Gradišišču). Sedaj morajo samo še pogledati ali je poleg prispela tudi previjalna torba. držimo figice!!!!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
22.1.2009 9:15:15   
rea27
dobro jutro, dober dan!

Hej, ali katera namerava kupiti angel care? Sem zadnjič eno pretresljivo zgodbo slišala o tem, da je ena ženska to zadevo (AC) dobila, ni je kupila. ker je rekla, kako preserancija pa je to??!! No..in..je njenemu bebiju rešilo življenje!!! Baje, da detece ni dihalo v zibki, na kar se je sprožil alarm, sredi noči so še v pižamah leteli na urgenco, kjer so ugotovili, da bebi zadiha samo parkrat na minuto, moral pa bi 20x do 30x!!!! In so ga takoj hospitalizirali in mu pomagali. In potem ta mamica napiše en post, kako je vesela,da ga ima (AC) in da je njenemu sinku rešil življenje.

Zdaj pa, za vse tiste, ki si morda to zadevo ogledujete, ali si pa še boste (angelcare.si) priporočam, da si kupite model AC401 kjer je združena nanny in vgrajen senzor premikanja..in če se dojenček ne premakne (diha) 20 sec, se oglasi alarm...

Jaz ga danes naročim..če bo katera za, naj mi sporoči, ker ga bom dobila malček ceneje..v štacunah je po 160 EUR..jaz pričakujem ceno 120 EUR (je pa iz Anglije)..bolje 40 EUr popusta kot pa nič :)

lepo se imejte

rea27

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
22.1.2009 9:27:03   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Jutro bejbike!
Jaz sem se pa danes zbudila polna novih moči in sem pripravljena na akcijo user posted image !
Slavistke - sem mislila, da sem se v srednji šoli končno znebila vprašanja 'pa kaj je hotel s tem pesnik povedat?' pa vidim, da ne bo šlo user posted image user posted image user posted image Upam, da bomo ohranile stike še potem, ko bodo naši user posted image hodili že v šolo in nam boste potem s svojim strokovnim znanjem priskočile na pomoč user posted image   Diti user posted image user posted image user posted image za opravljenega strokovca!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sigurno si bomo pomagale, meni Diti že zdaj, seveda ne smem pozabiti na Pat74, ki mi je nekaj časa nazaj tudi priskočila na pomoč.

Hvala obema.user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
22.1.2009 9:27:45   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Jutro...
upam,da ste dobro spale..Jaz imam tako tezko glavo,kot da sem tik pred boleznijo.Ne vem od kje,ker sva z malo ze cel teden doma user posted image  ampak pocutje ni fantasticno..

Popek ..meni s ni izbocil ne zdaj ne v prejsnji nosecnosti.

OGTT- v LJ ni treba bit tesc za 50mg test.

ZAdeve glede porodniske ... Soncek - mroda daj na seznam in zbrisi kaksne druge zadeve (ala mere v 1 tromesecju,..)
Sem mal polinkala tekst z istimi linkikot jih je frutolina prilepila..

Porodniski dopust
Očetovski dopust
Dopust za nego in varstvo otroka
Razno (linki na levi strani)
Štipendija (za študentke, ki boste po porodu upravičene):

V Lj imajo vsaj na Vicu kar pripravlejne pole,ki jih lahko dvignes. Ocetje oddajo vloge sele po rojstvu, mame oddamo dve vlogi - proodniski dopust 105 dni (pripada vsaki) in dopust za nego in varstvo otroka /preostanek leta) (mora bit zivorojen otrok)

Zdravstveno zavarovanje otrok - eden od starsev, ki je zaposlen nese rojstni list v sluzbo in tam uredijo vse potrebno - prijavijo otroka. Kartico dobis brez kaksnega urgiranja na dom.

Angelito, to pa nisem vedela, oprosti. Upam, da ne zameriš. Sem ti hotela vse dobro. Pri nas moraš obvezno biti tešč. Ne bit jezna.user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?