|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
21.1.2009 16:49:31   
jernejav
Hvala punce! Super steuser posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
21.1.2009 17:35:39   
angelito
hej hej

brinaB in ostale =>  user posted image user posted image  hvala za pohvale slikic... skoda, ker se nisva slikala ob kaksni drugacni svetlobi (npr. soncnem vremenu) - bi bile lepse... ampak ce bi cakala na sonce, bi morda ze prej rodila user posted image user posted image  ...tko sva pa na hitrco zimprovizirala z vsemi mogocimi lucmi v sobi, pa je glih tko v redu...

sem se pa mogla slikat - je bil ze skrajni cajt, ker nazadnje sem se v 19. tednu... takrat nisem mela se (skoraj) nic busija... zdej sem pa ze lepa zogica...

diti => cestitke za strokovca user posted image user posted image  ... zdej se ti je pa ogromen kamen odvalil od srca, a ne? ... no zdej pa uzivaj na polno...

evo, sibam zdej iz sluzbe...

cav bav

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
21.1.2009 18:23:22   
sonček85
angelito:ja kr lepo pojdi domov in si spočijuser posted image user posted image user posted image user posted image
mmmmm midva z bejbijem sva se pa tko najedla da dihat ne moremuser posted image user posted image user posted image ja ati pa delauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
21.1.2009 18:30:24   
detelja
 sonček85 da te potolažim, naš ati tudi dela, ko pa ne dela in ne spimo smo pa pri njegovih starših, ker je oče ful zbolel...tako, da mam že vsega pomalem čez glavo...danes oz. že cel teden se počutim tako nekam čudno, neka otožnost me daje, potem pa me še vse boli, po kosilu mi je bilo ful slabo...verjetno malo dela vreme malo pa hormoniuser posted image ....sem ful jezna, ker smo bili zmenjeni, da gremo bebi kupit stvari pa seveda, da gremo, ko pa bi blo treba it pa vedno nekaj pride vmesuser posted image ...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
21.1.2009 18:32:17   
brigita23
no pa sem nazajuser posted image
hvala punce za lepo dobrodošlico, vidim da se tukaj že vse kar lepo poznate, jst pa bom potrebovala še nekaj časa da vas spoznam in si zapomnem kdaj ima katera rok..
Ja sonček85, bi te prosila če me lahko daš zraven na seznam.user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
21.1.2009 18:36:19   
sonček85
detelja:ja tako je to ,takle mamo ,kaj češ

Boge smouser posted image

Ja tudi pri nas ko se zmenimo da gremo v nakup za bebija vedno prestavimo ,saj moj pravi da je še prehitro ,pa rečem ja kja pa če nas kaj prehitiuser posted image moj bi šel vse kupovat zadnji dan če bi lahkouser posted image
brigita :z veseljem te dam na seznam ,samo posreduj mi še podatke za naš seznam,koliko si stara če ni skrivnost,datum RD ,koliko otrok že imaš,kolika user posted image je to,datum naslednjega pregleda in spol če vešuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
21.1.2009 18:37:37   
detelja
brigita23 ne trudi se z učenjem naših rokov, ker itak saj veš "nosečniška pozabljivost" delujeuser posted image ...zato rajši poglej na seznam pa boš točno vedela kdaj bo katera dobila svojega sončeka...jaz sem zadnjič šla v trgovino vse sem vedela kaj moram kupit, ko pa stopim do prve police pa booooommmm...niti ene stvari se nisem mogla spomnituser posted image ...kupila sem vse drugo...zato pa pametni pišejo, ampak jaz včasih pogledam na listek pa če takoj ne vzamem kaj rabim pozabimuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
21.1.2009 18:42:02   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja:ja tako je to ,takle mamo ,kaj češ

Boge smouser posted image

Ja tudi pri nas ko se zmenimo da gremo v nakup za bebija vedno prestavimo ,saj moj pravi da je še prehitro ,pa rečem ja kja pa če nas kaj prehitiuser posted image moj bi šel vse kupovat zadnji dan če bi lahkouser posted image

moj pa reče ja lahko gremo, potem pa nekaj vmes pride in ne gremo...in potem ne reče ja pa bi lahko potem šli...ampak spet moram jaz utrujat, če gremo takrat...in ga včasih vpr. kaj bomo pa dnaes delali in odg. ne vem...pol pa veš da mi gre kar na user posted image ...in zdaj čakam soboto, upam, da m une bo treba delat...in zjutraj če ne bo interesa potem mu povem, da naj doma leži in buli v tv in da greva z bebijem v nabavo in da se mi slučajno ne premakne iz sedežne...bom mu pa tudi povedala svoje...sicer vem, da me malo preveč daje jeza in slaba volja itd...on pa je pod pritiskom zaradi mene in zaradi očeta-ker res je hudo in nikoli ne veš kdaj bo kaj prišlo vmes, ampak vseeno...ko pa sem že kje z njin pa hodi za mano ko kak pes...pa ga vpr. bova to vzela ali rajši ono...ja on ne ve...jaz imam prijatejlice pa še na forumu sem pa naj se pozanimam kaj je boljšega...joj, moški...moja prijatejlica je rekla, da je določene stvari šla sama kupit določene pa je svojemu napisala seznam mu je dala in je rekla, da je sploh ne briga kdaj bo kupil in kako pač to mora nabavit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
21.1.2009 18:42:29   
sonček85
brigita .res je kar je detelja napisala ,nme muči se z datumi in podobno ,saj je seznamček dosegljiv in pokukaš tjauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
21.1.2009 18:44:13   
Nalini
Upam, da bom res zdržala tja do 40. tedna, potem mi je že vseeno user posted image . Imam pa občutekuser posted image , da bom rodila prej in bom pristala pri marčevkah. Sicer pa narava naredi tako kot je prav ... in brezveze se je sekirat. Jaz ogormno počivam in ležim in spimuser posted image . Danes popoldne sem prespala 2. uri --- prav lepo je bilo user posted image . Upam, da bo user posted image  tudi tako rad spal kot mami (ati pravi, da bo zaspanec po mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - kar jaz dvomim) - upam pauser posted image .

detelja ... držim pesti, da se bo vse dobro končalouser posted image
verjamem, da ti je težko,... ampak zdaj moraš gledati nase in na otročka .... (tudi jaz sem imela v zadnjih mesecih kar nekaj trenutkov, ko se mi je paralo srce zaradi meni dragih oseb,..... zjokala sem se,... in se prepričala, da moram biti močna zaradi otročka,..... vem pa, da ni lahko)

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
21.1.2009 18:46:30   
sonček85
detelja:ja tako je ko pa deci res nimajo včas pojma o tem.Tudi moj ko mu pokažem kako stvar kaka se mu zdi reče ja ti bolje veš k jst pa ko  bova šla kupovat boš kupla jst o tem nimam pojma,pol se mi pa blesavo zdi kaj sprašujem .No sej bebija pa tudi nisem sama naredila.Tako da mu samo rečem ja ok boma šla in konec.Sej ga bom pa V TRG. MUČILA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
21.1.2009 18:48:05   
sonček85
NALINI:naša boš in pikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nene bebi bo lepo čakal in bo na rok ali pa preko ,boš videla.user posted image

Jaz pa pravim da bo naš bebi zaspanček kot ati k kr naprej počiva ,se uleže na kavč pa že spiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
21.1.2009 18:51:54   
detelja
nalini saj veš v nosečnosti delajo hormoni in mogoče je še malo vreme krivo, dosti sem sama in potem veš, moti te včasih vse...bolj si občutljiv...če sem odkrita jaz se toliko ne sekiram za nobenega, ampak mi je hudo to, ko se zmenimo, da gremo za bebo kupit stvari in vedno glih to treba prestavit in to zadnjo minuto in potem sem ful žalostna...drugače pa je tudi mene strah kako dolgo bomo zdržali...upam, da vsaj do 37 tedna...ampak itak bomo vse na datum rodile tako, da se ne bomo sedaj že sekirale kaj bouser posted image  mi imamo rok na velikonočni petek-postuser posted image ...če bo najin bebi po naju potem bo spal dan in noč, vmes pa bo bolj lenuser posted image  ampak imam občutek, da bo kontra obema...ta teden je cel dan in noč tako živahen..danes me je že ob 6 zbudiluser posted image ...včeraj pa smo ob 5 tako kolcali, da sem mislila, da bom padla iz postelje...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
21.1.2009 18:53:07   
Nalini
Moj pa z mano rad hodi po trgovinah user posted image user posted image user posted image user posted image  (pa bolj ga vlečejo cotike, ki so roza barve user posted image  ... ker so mu tak lepe). Samo jaz mislim, da bo fantek (danesuser posted image ,.. jutri bo spet punčkauser posted image ).
Sem mu že malo pokazala po trgovinah kje kaj je , da se bo znašel, ko bo šel v nabavo v prvih tednih po porodu ....
Mi je pa prav smešen, ko gleda v trgovinah stvari,... pa reče,... to bova rabila pa ono .... pa dude,... pa vse živo kar vidi ....

V soboto pa greva v Graz, da še nabaviva nekaj stvari za otročka (seveda, če bom ok ....). Ker potem bom na bolniški in v Avstrijo ne bom več šla .... Ziher je ziher.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
21.1.2009 18:58:38   
Nalini
jaz pa včeraj nisem spala od 3. ure zjutraj ....user posted image
danes pa od 5. ure ...
bejbi je brcal, pa zadnje dni se mu tak kolca .... mi je prav hudo, ko ga matra ...

sonček vsekakor bom vaša (pa če bo ravno marec),... ker sem navajena na vasuser posted image .. (berem vas, pišem manj, ker ni bilo časauser posted image ) ... se bo pa to spremenilouser posted image ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
21.1.2009 19:03:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ampak imam občutek, da bo kontra obema...ta teden je cel dan in noč tako živahen..danes me je že ob 6 zbudiluser posted image ...včeraj pa smo ob 5 tako kolcali, da sem mislila, da bom padla iz postelje...
priden bebi pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja naš bebi se tudi prvi zbudi ,pol pa še mami,hecno pa je k brcama ko gre mami na wc okol 3.00user posted image user posted image user posted image pol je pa men to tak lepo da spat nočem dokler ne neha brcatuser posted image
nalini:seveda si našauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
21.1.2009 19:06:50   
Pat74
Vidim, da so si tile naši moški več ali manj podobni, sploh kar se nakupov tiče - no, saj moj gre kar rad v trgovino, ko mu napišem spisek za fasngo - kar se tiče pa oblek, ipd. pa tema oz. rad komplicira, za vsako malo večjo stvar naredi pravo analizo, zato mu je kdo že večkrat zadevo splel pred nosom. Ma vse preštudira, išče mnenja - klinc men se pa ne da - če mi je kej všeč, se hitro odločim, pa kupim.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
21.1.2009 19:10:15   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

rad komplicira, za vsako malo večjo stvar naredi pravo analizo....
Ma vse preštudira, išče mnenja - klinc men se pa ne da - če mi je kej všeč, se hitro odločim, pa kupim.

a ti to govoriš o mojem ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
21.1.2009 19:13:51   
Pat74
Ja no, kaj sem rekla - po mojem je zato kriv tisti Y kromosom!!!!user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
21.1.2009 19:39:46   
diti
Hvala vsem za čestitke. Res se mi je odvalil kamen od srca!

Junona, jaz sem pri pesmi že analizirala pesniška sredstva, vsebinskega dela se pa še nisem lotila, ker sem ravnokar prišla domov. Bom jutri v službi dokončala, pa še svoja sodelavca, ki imata že kar nekaj let izkušenj, povprašala za mnenje. A je do jutri popoldne še dovolj časa, da ti vse to sporočim? Sicer pa je pri vsebinski analizi tako: vsak učenec si bo prestavljal pesem po svoje in interpetacija besedila je svobodna, načeloma tu pustimo prosto pot učenčevi domišljiji; tako so mene poučili. Ena od metod, ki jo uporabljamo pri obravnavi umetnostnih besedil: učenci na podlagi asociacij predstavijo svoje občutke ob pesmi ... ok, zdej sem že zatežilauser posted image Skratka, če velja, posredujem komplet zadevo jutri.

Sonček, kdaj bodo pa kakšna srečanja? Jaz še delam do 24. 2., potem se mi pa sanja ne, kaj bom počela doma do 12. aprilauser posted image  mislim, da bom pogrešala službo, ali pa tudi neuser posted image

Tako, zdaj pa spat (ja, jaz hodim spat ob osmihuser posted image )

Lahko noč vsem in sladke sanje.

Diti

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
21.1.2009 19:42:28   
sonček85
diti:ja ne vem kaj je s srečanjem.Jaz se na LJ ne spoznam in bo najbolje da organizira ena punca z okolice LJ ,pa potem se dogovorimo za datum in lokacijouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
21.1.2009 20:48:05   
rea27
oj ste pridne...malo me ni, pa berem celih 6 strani...hehehehe
no, jaz sem končala z jogiji in posteljicami in previjalnimi mizicami..če se temu reče gnezdenje ne vem, vem pa da sva včeraj z mojim dragim sestavila posteljico, danes dopoldan pa še previjalno mizico..Potem sva seveda obrnila celotno spalnico, tako da bo naša princeska totalno komot :)

Sem se pa malo pozanimala, kaj je potrebno jesti sedaj ko se bližamo ali ste že..v tretjem trimesečju..Sedaj se razvijajo možgani in pljučka, zato je dobro oživati omega-3 maščobe, ki jih najdete v slaniku, lososu, skuši in pa repičnem, orehovem in sojinem olju...hehe, toliko malo info..

psssst, da ne bi katera povedala, da špricam francoščino..se mi ne da :) :)

papa dp jutri

rea27

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
21.1.2009 20:50:47   
brigita23
evo moje podatke:
to je moja 1.nosečnost, torej bo to tudi moj 1.user posted image , spola še nevemo, PDP imam 28.4.2009, naslednji pregled UZ pa 19.2.2009, aja stara sem pa 25let in sem iz CE.
No sonček85 naj te potolažim da imama podobne atije, tudi mojmu dragemu se vse zdi prehit tako da razen enih nogavičk ki sem mu jih kupila za božička nimamo doma še nič za user posted image  , tak da punce ne se sekirat. Imam pa že vse naštudirano, razen vozička, tukaj še malce kolebam za katerega se naj odločim.
Detelja ja prav imaš, user posted image  pa spominuser posted image to ne gre skupi, pa tud kar precej zmedene znamo bit, vsaj jazuser posted image user posted image user posted image in pa seveda čustvene, men se zdle dgaja, da če nekdo že samo mal bolj naglas govori z mano se user posted image .

hormončki pač

< Sporočilo je popravil brigita23 -- 21.1.2009 20:59:38 >

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
21.1.2009 20:51:56   
angelito
drage moje souser posted image

moski => ocitno so si res zelo podobni... tudi moj prestudira sleherno zadevo in jaz skoraj osivim predno se za kaj odloci... ta velike stvari za bebico ze mava zgolj zato, ker sem sforsirala in ga prisilila v to, da sva sla in kupila... bi pa on najraje do zadnjega tedna z vsem pocakal... ze zdej mi govori, da kompliciram, ker pravim da hocem met vse pristimano in nabavljeno 1 mesec pred porodom - tj. do 11.3. ... jaz kompliciram in panicarim - haloooooo?

detelja => cisto razumem tvojo potrtost in slabo voljo... tudi jaz sem si malo drugace predstavljala svojo prvo nosecnost... moj ze odkar sem noseca skoraj skoz studira za pravosodni izpit... tko, da ga ni skoraj nic doma, ker je v knjiznici... ce pa je slucajno doma, pa je itak vecinoma ves napet in nasikan al pa zmatran...tko da ogromnokart nimam nic kaj dosti od njega - ne pri opravilih, ne pri neki custveni opori... ker skoz studira, seveda, tudi nima casa, da bi kam sla... ej, res upam, da bo tole naredil, da si tudi jaz malo zivce spocijem pred porodom... sej skusam bi potrpezljiva, pa razumevajoca, pa mu stati ob strani, saj vem, da je ta izpit nekaj najtezjega v zivljenju (in by the way naslednje leto ta izpit caka mene user posted image )... sam mene tudi vcasih zmanjka, pa s potem zasmilim sama sebi, pa se zjokam za vsak drek... ah, hvala bogu za sestricne, starse in prijateljice in seveda, vas drage sotrpinke user posted image ...

soncek85 => kako si se zmenila za dopust? in bravo za bolnisko user posted image

dopust=> jaz bom sla na dopust cca. 7.2.2009, potem pa direkt na porodnisko....jupiiiii... ne da se mi vec v sluzbo hodit... pa itak se mi delovno razmerje z julijem 2009 iztece in prekine, tko da nimam kaj dopusta sparat...

no, to je zaenkrat od mene vse...

lep vecer!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
21.1.2009 20:54:58   
angelito
Sem se pa malo pozanimala, kaj je potrebno jesti sedaj ko se bližamo ali ste že..v tretjem trimesečju..Sedaj se razvijajo možgani in pljučka, zato je dobro oživati omega-3 maščobe, ki jih najdete v slaniku, lososu, skuši in pa repičnem, orehovem in sojinem olju...hehe, toliko malo info..

jaz sem si zadnjic kar omega-3 v kapsulah kupila v dm-ju... upam, da bo kaj pomagal... ker rib pa jaz res kaj dosti ne jem... sem bolj mesojedec...

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?