angelito
|
drage moje so moski => ocitno so si res zelo podobni... tudi moj prestudira sleherno zadevo in jaz skoraj osivim predno se za kaj odloci... ta velike stvari za bebico ze mava zgolj zato, ker sem sforsirala in ga prisilila v to, da sva sla in kupila... bi pa on najraje do zadnjega tedna z vsem pocakal... ze zdej mi govori, da kompliciram, ker pravim da hocem met vse pristimano in nabavljeno 1 mesec pred porodom - tj. do 11.3. ... jaz kompliciram in panicarim - haloooooo? detelja => cisto razumem tvojo potrtost in slabo voljo... tudi jaz sem si malo drugace predstavljala svojo prvo nosecnost... moj ze odkar sem noseca skoraj skoz studira za pravosodni izpit... tko, da ga ni skoraj nic doma, ker je v knjiznici... ce pa je slucajno doma, pa je itak vecinoma ves napet in nasikan al pa zmatran...tko da ogromnokart nimam nic kaj dosti od njega - ne pri opravilih, ne pri neki custveni opori... ker skoz studira, seveda, tudi nima casa, da bi kam sla... ej, res upam, da bo tole naredil, da si tudi jaz malo zivce spocijem pred porodom... sej skusam bi potrpezljiva, pa razumevajoca, pa mu stati ob strani, saj vem, da je ta izpit nekaj najtezjega v zivljenju (in by the way naslednje leto ta izpit caka mene )... sam mene tudi vcasih zmanjka, pa s potem zasmilim sama sebi, pa se zjokam za vsak drek... ah, hvala bogu za sestricne, starse in prijateljice in seveda, vas drage sotrpinke ... soncek85 => kako si se zmenila za dopust? in bravo za bolnisko dopust=> jaz bom sla na dopust cca. 7.2.2009, potem pa direkt na porodnisko....jupiiiii... ne da se mi vec v sluzbo hodit... pa itak se mi delovno razmerje z julijem 2009 iztece in prekine, tko da nimam kaj dopusta sparat... no, to je zaenkrat od mene vse... lep vecer!
|