banči06
|
Pozdravljene še z moje strani. Tudi jest vas redno berem in spremljam, ker pa imam doma bolj počasen internet, predvsem iz službe. V službi pa sej veste, je pa bolj malo časa. Tudi jaz bi prosila, da popravite oz. dopolnite moje podatke in sicer imam sedaj PDP 26.6. (prej 29.6.), morfologijo 10.2., je to moja druga nosečnost, doma imamo že enega fantka, stara pa sem 31 let. Pri prvem nismo spraševali za spol in tudi pri drugem ne bomo. Je pač večje presenečenje in pričakovanje, če ne veš. Mož je sicer želel zvedeti za spol, vendar ga v prvi nosečnosti ni bilo nikoli pri ultrazvoku zraven, tako da sploh ni imel možnosti spraševati, jaz pa seveda itak nisem hotela vedeti. Ampak, ko sem rodila fantka, je priznal, da je bilo bolje, da nisva nič vedela. Glede opreme tudi jaz še nič ne kupujem, ker imam večino stvari še od prej. Bom pa verjetno proti koncu nosečnosti morala dokupiti kakšne cunjice, ker je prvi marčevski, pa bodo verjetno prej potrebni kakšni kratki rokavčki. Voziček imam Quinny-jev, s tremi kolesi in je super. Je sicer velik, dokaj težak, ampak odlično vodljiv. Takrat sem vzela takega, ko nisi potreboval posebej še košare, ker se je že ležišče dovolj spustilo. Omogoča pa tudi kombiniranje z lupinco Maxi cosi. Toliko zaenkrat. Se vam pa še oglasim. Aja, še glede srečanja. Bi tudi prišla, sploh na Rudniku mi bolj odgovarja, ker sem doma blizu Grosuplja in se vsak dan praktično mimo vozim. Glede na to, da sem dopoldne v službi, pa bi mi bolj pasalo popoldne. Ampak, ker nas je toliko, se bomo itak težko zmenile tako, da bo vsem prav.
|