|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
20.1.2009 12:05:27   
bjondi
Hojla,jaz sem iz pregleda .Smo poslušali user posted image  in je lepo tika takal.Voda je vredu,železo pa pravi da je na meji 115 user posted image
Drugače pa me je še vaginalno pregledal,ker sem včeraj spet imela rjave in ponoči krvave izcedke pa je  blo vse vredu vidt.
Zgleda da je od kašlanja.Sem pa v 17 tednu in še ne čutim metuljčkov.

Naslednji UZ imam 20.2.09
               za spol pa bo ostalo user posted image .
               stara 33
               doma imam Karin 8,5 let
               rodila bom v LJ

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
20.1.2009 12:10:22   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: sončki

....
spol bo pa tokrat presenečenje no vsaj enkrat
bi rada rodila ne da bi vedla kaj nosim  user posted image
....

Bravo, jaz sem se tudi tako odločila, pa je prviuser posted image . Tako da bo moj user posted image v prvih mesecih prikrajšan za roza/modre oblekice, hi, hi, hi....

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
20.1.2009 12:12:07   
sončki
a je tko enkrat mora bit presenečenje user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
20.1.2009 12:22:25   
*pikica
loveforever: morfologijo imam 2.2.2009 ob 16.00!
Sm že na forumih zasledila da jo kritizirajo, tak da sm se hotla prestavit...
ampak mi je bedno zdj sredi nosečnosti iskat drugo ginekologinjo, pa zaenkrat
je blo še vse vredu! Upam da bo tak tudi ostalo!
Kaj je zafurala pri tebi, če ti ni bedno o tem govorit?
Kdaj imaš ti morfologijo?

Neposredna povezava do sporočila: 2929
20.1.2009 12:24:49   
ajdish
Zivjo punce.

Sem se ena junijka (2009 seveda user posted image ). Berem vas ze zelo dolgo in zvem veliko uporabnih stvari, glede na to da bom prvic v vlogi mamice. Pri mojem miskotu cutim premike ze precej dolgo-od 17. tedna. Je pa res, da sem (bila) v pasu zelo priscipnjena in da baje bolj vitke prej zacutimo dogajanje. Tako da sedaj, ko sem noseca 20 tednov ze zelo mocno brca in je ze fant z roko na trebuhu cutil mocne brce. Je pa dober obcutek, ker na ta nacin ves, da je mali živ in živahen. Upam, da se bo ze v trebuhu zmatru in bo potem ko ven pride pridno spaluser posted image -optimist, ni kaj.

Prosila bi, ce lahko se mene uvrstite na vas seznamcek:

noseča prvič
starost 24 let
bojda bo fantek user posted image  (Tim)
rodila v Ljubljani
naslednji pregled: morfologija 6.2.

joj...ocitno ve, da o njem prisem, ker me je se med pisanjem trikrat mocno sunil:)

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
20.1.2009 12:34:54   
Tina111
Živjo punce

Sm zdele mal zadremala in sm se čist zmedena in blesava zbudila. sanjala sm da je blo konec sveta in da so ognjene krogle padale..., v glavnem čist kr nekiuser posted image user posted image user posted image . Tole spanje čez dan ni zameuser posted image .
Bjondi čestitke za user posted image . Pa vseeno počivaj če maš izcedkeuser posted image .

Hanuši - čestitam za morf user posted image user posted image user posted image . Pa za to k ste tudi user posted image  odkrili. Mene čaka še 10 doooolgih dni da vidim našga ali našo pikico. Joj sm že nestrpna. Bolj za spol ker ko redno brca itak vem da ostalo štima 100% user posted image .

sončki - dobrodošla user posted image user posted image user posted image . Si pa pridna mamica. Kar 4 boš mela user posted image . Men se že tri zdi velik. Kok pa imaš razlike med njimi? Si zelo mlada za 4 user posted image . Pa kakšnega spola so ?. Nimaš kej babji firbciuser posted image .

Vožičke se splača kupovat na akcijah če jemleš cele komplete. Najbolj je spremljat na internetu. Naprimer sonček ma dostkrat kej. Drugače so pa cene za znoretuser posted image . Skor tko k da bi že avto kupoval user posted image  user posted image .

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
20.1.2009 12:39:10   
banči06
Pozdravljene še z moje strani.

Tudi jest vas redno berem in spremljam, ker pa imam doma bolj počasen internet, predvsem iz službe. V službi pa sej veste, je pa bolj malo časa.

Tudi jaz bi prosila, da popravite oz. dopolnite moje podatke in sicer imam sedaj PDP 26.6. (prej 29.6.), morfologijo 10.2., je to moja druga nosečnost, doma imamo že enega fantka, stara pa sem 31 let. Pri prvem nismo spraševali za spol in tudi pri drugem ne bomo. Je pač večje presenečenje in pričakovanje, če ne veš. Mož je sicer želel zvedeti za spol, vendar ga v prvi nosečnosti ni bilo nikoli pri ultrazvoku zraven, tako da sploh ni imel možnosti spraševati, jaz pa seveda itak nisem hotela vedeti. Ampak, ko sem rodila fantka, je priznal, da je bilo bolje, da nisva nič vedela.

Glede opreme tudi jaz še nič ne kupujem, ker imam večino stvari še od prej. Bom pa verjetno proti koncu nosečnosti morala dokupiti kakšne cunjice, ker je prvi marčevski, pa bodo verjetno prej potrebni kakšni kratki rokavčki.
Voziček imam Quinny-jev, s tremi kolesi in je super. Je sicer velik, dokaj težak, ampak odlično vodljiv. Takrat sem vzela takega, ko nisi potreboval posebej še košare, ker se je že ležišče dovolj spustilo. Omogoča pa tudi kombiniranje z lupinco Maxi cosi.

Toliko zaenkrat. Se vam pa še oglasim.

Aja, še glede srečanja. Bi tudi prišla, sploh na Rudniku mi bolj odgovarja, ker sem doma blizu Grosuplja in se vsak dan praktično mimo vozim. Glede na to, da sem dopoldne v službi, pa bi mi bolj pasalo popoldne. Ampak, ker nas je toliko, se bomo itak težko zmenile tako, da bo vsem prav.

(odgovor članu ajdish)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
20.1.2009 12:50:38   
sončki
oj tastarejši je 12 je fant potem je punca 10
in tamlajša je punca 15m mam občutek da bo
spet punca čeprav niti ena nosečnost ni ista
vse so drugačne

Moji Sončki

(odgovor članu ajdish)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
20.1.2009 12:55:00   
Tina111
Lenika in lino - moja meja za zadnega user posted image  je bila 30 let. No mal sm prehitela user posted image , eno leto, ampak itak vem da je sedaj pa zadnjič. Sm mnenja da bi mal prej kot v penziji mela več časa zase. Takrat k še ne bom rabla palčke za oporo pri hoji user posted image , da bom lahko še kam šla. Ja bomo vidl kako bo. Sm že od 19 leta mamica in mislm da sm dost pridna da mam tri user posted image . Pa še zaradi cr ne bom tvegala kej več. Pri tem posegu bom dala še jajcevode zvezat. Nimaš potem problemov z kontracepcijo, sploh k so zadnje čase tabl tok na slabem glasu. A kera pozna ta postopek. Bi blo fino še kaj slišat o tem preden mi to naredijo. Nisem še slišala nič slabega ampak lahko da kaj ne vem.

Joj kileuser posted image user posted image . Zdej ko mi ni več slabo kr napredujem. Res da pr men še ni taka panika ampak mam rit že zdej tako k trebuh. Problem je k gre večina v rit in v noge pol sm pa k ena mejhna raca. Upam da bom dojila da bom šla prej dol. Zdej pač se ne mislim bremzat s hrano. Je vse tok dobruser posted image .

ajdish - Lepo da si se ti tudi upogumlauser posted image user posted image user posted image . Nas je vsak dan večuser posted image . Ja o pridnih user posted image  pa kr sanjaj zdej ko še lahkouser posted image . Ma mal staršev to srečo. Sicer je pa to tako kratko obdobje ko so majhni da je čist vseen če so bolj zahtevni. Vsaj vemo da jih imamo. Že tko jih moraš še prehitro prosit naj se pridejo mal pocrkljat potem ko zrastejo. Nimajo časa. Vidim pri starejši. Važno je da so zdravi.

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
20.1.2009 13:01:29   
Tina111
sončki - fino boš mela to razdeljeno po letih. Bova obe zdej vidle kako je če maš dva z majhno razliko v letih. Aja, ti maš prva dva že tako. no pa maš dva kr fina pomočnika. Men je tudi starejša kr v pomoč. Sploh ko kaj kuham mi ga mal počuva ali pa če moram na hitro v trgovino. Je zelo pridna. Vidim da si bila mlada mamica pri prvem. No sej si zdej tudi. Bova prej konec s to karierouser posted image . Ali mate pa mogoče pr vas še nadaljevat?

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
20.1.2009 13:03:03   
ajdish
Joj... PDP sem pozabilauser posted image . Zaenkrat je 13.06.2009 sam mislim, da mi ga bodo pri morfologiji prestavili ker je bil pikc zmeraj precej velik za svojo starost.

Papa

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
20.1.2009 13:07:47   
sončki
Ne ne nič več, no upam pravijo, da se zarečenega
kruha naješ no saj bi si po porodu dala mireno
pa mi je ginekolog reku, da to pri meni ne pride
v pošev ker mam zelo poškodovan maternični
vrat, ampak težav v nosečnosti ni tko, da ne
vem kaj bom z zaščito , kar se tiče razlike
pa je dejstvo, da je prvo leto hudo potem je pa
super res izkušnje pri taprvim so bile krasne.
Ko pa so še malo večji si pa zmagovalec, igajo
se skupaj dolgčas jim ni ma faj res.

Moji Sončki

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
20.1.2009 13:09:43   
sončki
no jaz sem 3-jo rodila 5 tednov pred pdp na 3d
sem dobila pa drug rok in pred tem tadrugim
rokom sem rodila 1 teden prej tko da komi čakam 3d user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
20.1.2009 13:16:59   
lenika
Tina111 a ni tako, da moraš biti za sterilizacijo star najmanj 35 let?

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
20.1.2009 14:32:15   
Tina111
Ja po tanovem celo 36. Dobila sm napotnico od g . Z njo moram it v babiško šolo nasprot porodnišnice. Tam izpolnim neke obrazce ki potem grejo na komisijo. Tam potem precenjo ali je odobreno ali ne. V nekaterih primerih potem glede na situacijo leta niso pogoj. Upam da bo meni odobreno. Moja g pravi da imam velike možnosti. Bomo pa videli. Še nisem šla tja. Bom sporočila ko bo kaj novega.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
20.1.2009 15:10:12   
lenika
A to zato, ker boš imela že 3 otroke ali so potrebni kakšni zdravstveni razlogi?

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
20.1.2009 15:26:33   
Tina111
Ne. Zato ker je to že moja 5 nosečnost in to mi je uspelo vsakič v prvo, tako da sem očitno zelo plodna. Mela sem dva ss. Bo pa to moj tretji otroček ki bo rojen s cr in glede na mojo konstrukcijo in zaradi operacij moja g odsvetuje še kakšno nosečnost. Tabletke pa nasplošno težko prenašam. Imam hude glavobole takrat. ne bi mi verjetno glih odobrili če bi bil potreben poseg samo zaradi sterilizacije. Ker pa to lahko naredijo med cr, pa po moje ne bojo komplicirali. Vzame jim par minut samo da na jajcevode pripnejo sponkice. Tako so mi razložili.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
20.1.2009 16:42:59   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Kje pa imaš morfologijo v četrtek? Tudi jaz jo ima ob 11 v porodnišnici!Oh vem kako se počutiš ko imaš preglede samo dopoldne?Katerega G pa imaš v Leonišču?Jaz imam Dr.Steblovnikovo.Je zelo uredu!Jaz vedno potem zamudim v službo ali pa moram iti prej iz službe!

Moja G je dr. Premru Sršen. Sem tudi zelo zadovoljna. Morfologijo imam tudi jaz v porodnišnici, mislim da ob 10h ali 11h...moram preverit...Res se že veselim!!! Verjetno bom vzela kar dopust.
Novinke dobrodošle user posted image user posted image  Bom popravila seznamček, ko pridem iz službe.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
20.1.2009 17:16:27   
HINDI
alina mene tudi ni na seznamu, prosim, če me dodaš
stara sem 28
1user posted image
PDP - 08.06.09
baje bo user posted image
morfologija - prestavljena iz 20.01.09 na 26.01.09 - ker sem zbolela :(
kraj poroda: Ljubljana

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
20.1.2009 18:26:27   
biba14
Ojlauser posted image
Pozdravljene vse novinkeuser posted image user posted image .
Ajdish, vidim, da ti je všeč isto ime kot namauser posted image user posted image user posted image .
Drgače pa jaz nekih pametnih brcik še vedno ne čutim, včasih se mi zdi, da me nekaj bockne v bušija,ampak toje tko,1-2x na dan,kakšnega ničuser posted image .
Trebuh mam tud jaz že velik,kar za kakšen mesec ali 2 prehitevauser posted image , tako da normalne hlače že samevajo v omari. Pridobila pa sem 4kg.
žal se vam na kavici v Lj ne bom pridružila, ker je do tja kar 140kmuser posted image , verjamem pa,da se boste naklepetaleuser posted image .

Lep pozdravčekuser posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 20.1.2009 18:29:59 >

(odgovor članu HINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
20.1.2009 18:49:25   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: banči06
...
in sicer imam sedaj PDP 26.6. (prej 29.6.),
....

...zdaj sem pa 29. junija ostala sama user posted image ...

Banči06, a si kaj posebej opozorila ginekologinjo, da ne želiš vedeti spola? Ker pol bom morala jaz moji vsakič povedat, se mi zdi, da je pozabljiva za takšne stvariuser posted image . Ali ti gin pač ni povedala, ker je nisi nič vprašala.

(odgovor članu banči06)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
20.1.2009 18:57:48   
loveforever
*pikica imela sem izcedke in šla na pregled (  moja g je bila na dopustu ) in je rekla da to ni nnič takšnega. čez dva dni bolj krvavkast izcedek in spet grem in spet nič in je rekla da ni  nič da ona nič ne vidi. in ko se mi je ta tretjič to naredilo ko je bila čista kri, mi je rekla da naj si vse skupaj predstavljam kot lažno menstruacijo. in potem je šla poslušat srček in je rekla da ga ne sliši in da naj čez en teden pridem na pregled. drugo jutro sem se prebudila in vstala - kri se je vlila..... in sem takoj odšla v bolnico in jih lepo prosila za pregled in so ugotovili da je plod že par dni mrtev. ona pa bi me pustila cel teden krvavet...... je to normalno. in tudi to da srček ni bil mi je rekla čisto izi, čes "h,mmm tole mi je malo čudo ker srček ne slišim več, bomo počakal da vidmo če se kaj spremeni." nisem ginekolog ampak mislim da če srce neha biti  ga ne moreš več oživeti. čez 1 mesec bi lahko rodila.......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
20.1.2009 19:06:56   
biba14
Ojoj loveforever...tole pa je žalostna zgodbicauser posted image ...tako, da user posted image user posted image user posted image ker si sedaj z nami in je vse dobrouser posted image user posted image .
Kar se tiče menjave g.,sedaj v user posted image je morda res težko...jaz sem z mojim fffuuuulllll zadovoljna,ker je user posted image , ampak ker sem se preselila in je 100km v user posted image malo daleč, sem začasno našla drugega (ki je tud user posted image )), da me vodi še teh zadnjih 5mesecev, potem pa grem nazaj. Bom pa pri novem delala res le program, na 3d pa grem vseeno še k mojemu,ker ima to možnost za doplačilouser posted image .
papa

< Sporočilo je popravil biba14 -- 20.1.2009 19:09:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 2948
20.1.2009 19:30:34   
Mala_princeska

Loveforever user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ,
kako so lahko eni g. tako brezčutni in nestrokovni user posted image user posted image , pa pustimo zdaj to - glavno da je sedaj s user posted image  v bušiju vse ok.

No.....nekaj o energiji otročkov (ko berem, da se pogovarjate o pridnosti)  - moja skoraj 5.letna princesa je danes 3.ure plavala, potem pa je šla še na svojo telovadno uro - hodi na telovadbo in menda je po telovadbi še kar pokala od energije. V glavnem imam zelo aktivnega otročka, ajej kaj me čaka v drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa jezik že vrti 100 na uro, šele zdaj vidim kakšna sem bila jaz kot mala, ko mi je mami vedno govorila - le čaki da ti bodo otroci nazaj odgovarjali in jezikali.....user posted image . Jo, moramo že krotiti pri teh letih.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
21.1.2009 7:59:53   
skuštrana
Hojla...

Loveforever, jaz imam tudi z Benčičevo zelo zelo slabe izkušnje, ampak še zdaleč ne tako slabe kot ti user posted image

Energija otročkov - enkrat davno, ko se Ars še ni rodil sem spraševala na RR, če je kaj povezano karakter otroka v trebuhu in zunaj njega. No, pri nas je full - liza je že v trebuhu razgrajala 100 na uro, cel trebuh mi je nosilo sem in tja, pa noge ven štrlele, pa..Uf, ko se spomnim. Ars je bila pa bolj len, javil se je enkrat na dan, vedno na istem mestuuser posted image In tako je tudi zunaj - Liza je naspidirana full, nič je ne zanima dlje kot 10 min, stalno leta sem in tja, risank ne more gledat 8pri4 letih) dlje kot 10-15 min, pa še takrat razmišlja nekja čisto drugega..Ars je pa bolj miren, lahko sedi pri miru, gleda Baby Einstina tudi po 20 min(pri 15m), se sam zaigra,...Tale, ki je trebuhu pa spet razgraja..Jao meniuser posted image

Sončki in ostale - dobrodošle...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?