|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
21.1.2009 22:12:06   
kaja02
bella- uh Škotska bi bla pa res predalečuser posted image , Šolta je otok nasproti Splita, so pa tam tko prijazni, so razred zase, nižje proti jugu greš, prijetnejši so ljudje

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
21.1.2009 22:12:12   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

tinka- črpanje mleka s črpalko ni pokazatelj koliko mleka še imaš, saj otrok veliko več ven potegne, pa tudi mleko ves čas nastaja, tudi takrat ko se otrok doji. Jaz si tud včasih iztiskam, si ga nato shranim, in ga načpam ful različno, enkrat sam cc.70ml, večinoma pa okoli220ml, na zizo.
pride pa vsakih 20min do iztekovalnega refleksa, sem pa opazla da če enakomerno črpaš pa po 10minutah.

aha, še kaja, hvala tudi tebi, kaj pa je to iztekovalni refleks? da ful teče al kaj. joj js nč ne vem. kaj sem včeri rodila??user posted image ker js sem samo ene 15 min zdržala pol pa obupala in se sama sebi smilila, joj nimam več mleka...
črpam si pa tut zato, da si mal zaloge nardim in za četrtke, ko grem na rekreacijo, da bi user posted image lahk user posted image nahranu pač ko bi bil lačen, ne pa da js že prej cel dan računam, kdaj morva jest, da se vse izide čez cel dan. dans sem pač sprobala, če sploh hoče jest iz flaške. vsej to je uspelo.
a lahko potem js po vsakem dojenju izčrpam mleko, kolkr ga pač načrpam in ga skupi zlijem?
hvala še enkrat obema!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
21.1.2009 22:20:32   
kaja02
tinka- ....ja da fejst teče; na začetku prve dni gre res bolj počasi, sedaj delam to že približno 2 m, pa mam flaško polno v 5min., sem pa jaz tud na začetku mislala, da nimam več mleka, ne obuzpaj;

lakh si po vsakem dojenju še izčrpaš, posledično boš čez nekaj dni imela vedno več mleka, glede shranjevanja pa ne vem če lahk pol skup zlivaš, mislim tisto kar je isti dan menda lahk; ne vem, jaz kar sproti zmrzujem, pa če je to sam 70ml. al pa 200ml( to si razdelim, ker imam namen uporabit za kašice pa ne bom rabla toliko mleka naenkrat), si pa zraven napišem datum pa količino

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
21.1.2009 22:28:18   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

tinka- ....ja da fejst teče; na začetku prve dni gre res bolj počasi, sedaj delam to že približno 2 m, pa mam flaško polno v 5min., sem pa jaz tud na začetku mislala, da nimam več mleka, ne obuzpaj;

lakh si po vsakem dojenju še izčrpaš, posledično boš čez nekaj dni imela vedno več mleka, glede shranjevanja pa ne vem če lahk pol skup zlivaš, mislim tisto kar je isti dan menda lahk; ne vem, jaz kar sproti zmrzujem, pa če je to sam 70ml. al pa 200ml( to si razdelim, ker imam namen uporabit za kašice pa ne bom rabla toliko mleka naenkrat), si pa zraven napišem datum pa količino

aha, hvala ti, tole je bla tolažba, ki sem jo res rabla!

za shranjevanje sem pa misla - jutri rabim zvečer za en obrok in bi si po vsakem obroku čez dan še napumpala in skup zlila. to je mnda ok.

pa še za zmrzovanje: kam pa daš zmrznat? tut js bi si mal nardila zalogice za kašice in te stvari. vidim pri sestri, da zdej deva tisto mleko v prahu in mi je brezveze, če lahka mam še vedno svoje mleko.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
21.1.2009 22:36:18   
tinka14
nč, grem spat.

noč.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
21.1.2009 22:42:12   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

tinka14 s pupmanjem dobiš manj mleka ven kot z dojenjem, ker pri dojenju otrok naredi bolj močen vakum kot pumpica. Če ti ne gre fajn mleko ven si jih mal zmasiraj in daj topli obkladek gor ali pa kar pod fajn topel tuš. Tak je meni svetovala patronažna.

mal bolj podrobno še :) masiram si jih med pumpanjem?? al pa obkladek? al prej, pa pol pumpat? hvala ti katja!

enostavno - pumpanje po sexu...user posted image , ko so fajn zmasirane pa pregnetene...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 21.1.2009 22:44:26 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
21.1.2009 22:46:27   
kaja02
ne po , med sexsomuser posted image , men vedno ful ven teče, se včas kar mal čudn počutim, ko je vse okol mene mokruser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
21.1.2009 22:48:36   
kaja02
tinka- prelijem mleko v živilske vrečke ( po nasvetu patronaže), zavežem, označim  in dam v zmrzovalnik

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
21.1.2009 22:51:39   
matejchi
Kdaj bo že lep sončen dan? a si ga lahko samo narišem in uživam?? Manjka mi zraka..........................................................user posted image
Lahko noč, grem se po postelji metat, ker zaspat tako ne bom mogla.. user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
21.1.2009 23:02:27   
kaja02
matejchi- čez ene 2-3 mesece, ko bo zunaj bolj toplo, do takrat pa si ga narišuser posted image   pa sladke sanje

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
21.1.2009 23:05:23   
kaja02
uh zdaj bom pa jaz tud raje likala, grem v vodo pa bo( obožujem vodo)

sem gledala 24.ur, ko so britanci dosegl rekord o podvodnem likanju

zdaj še pa sam jest bluzim tle gor, a res ni dobene več?user posted image

nič lahko noč ter sladke sanje

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 21.1.2009 23:07:33 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
21.1.2009 23:30:50   
Erin
Jaz še bluzim tukaj... no pa grem tudi spat :))

cebrca, sayuri- dorodošli nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
21.1.2009 23:37:18   
Erin
Se pravi Lj- ŠIŠKA MErkatori ob 10-11..user posted image user posted image user posted image Tam k zadnjič??user posted image

Jaz bom zamujala..se pravi bom okol 11 ali še kaj čez..

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
22.1.2009 6:23:48   
gajka
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image samo za vas!

Današnje obmesečnice:

user posted image

cebrca - IVAN
Čestitke za polovičko! user posted image

Vilika - VID
pingo80 -  LANA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Jaz pa že pokonci strašim, ker imava ful zgodaj P (morava kakšno minutko pred 7h od doma). Ma, tole je čisto prezgodaj zame! user posted image Me že skrbi, ko bo treba vsak dan začet vstajat ob 5h. user posted image

tinka14 - glede črpanja in shranjevanja mleka najdeš nekaj reči na strani od LLL. Drugače pa mleko, ki ga načrpaš v enem dnevu, komot zamrzneš skupaj, samo prej ga ločeno ohlajaj v hladilniku na isto temperaturo, predno ga skupaj zliješ. Sicer pa meni ni jasno glede tega zamrznjenega mleka. Jaz sem ga včasih kar veliko zamrznila, ful pazla na higieno pri tem, ko sem ga pa odtalila, je pa vso po vrsti ful smrdelo in sem čisto vso stran zmetala. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 22.1.2009 6:26:22 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
22.1.2009 6:44:39   
tejkaz
Jutro

Cebrca in Sayuri, WB.

Matejchi, v Ljubljani se dobimo ker je na sredini user posted image

Zoja Miša, saj smo ti rekle, da določi, pa nisi hotela. Pa je bilo največ glasov za Šiško. Enkrat je eni prav, drugič bo pa drugi. Midva še ne veva če bova prišla. Jaša je ponoči enkrat zakašljal. Da ne bi spet zbolel. Pa odvisno kako se bova nahranila prej. Mogoče bom samo zamudila.

Tinka, s spanjem jaz nisem dobila ven nič. Res, prav nič. Pa sem se trudila tudi po dvajset minut pa nič. Ko pa je vlekel, je pa teklo. Verjetno je res kakor je Kaja napisala, ko se enkrat joške navadijo, pa teče. Jaz sem obupala s črpanjem, raje dve uri matram Jaša da se naje. Pa sprijaznila sem se s tem, da dokler ne bo imel goste večerje in bo dlje spal, pač ne bom mogla iti zvečer na aerobiko ali pa kam ven.

Joj, tole dojenje, čez dan me zavrača, joče se ko ga hočem nahraniti, ponoči pa prede kot mucek ko se stisneva. Sem že razmišljala da mu jaz nisem všeč user posted image

cebrca - IVAN

Vilika - VID
pingo80 -  LANA

Čestitke za 5 mesecev!

Vilika, a si se mogoče premislila in prideš danes?

Erin, ja verjetno tam kot zadnjič.

Gajka, dobro opravita.

Eva se je zbudila...

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
22.1.2009 7:23:43   
naty13
Jutro.

Naju ne bo danes. user posted image user posted image user posted image user posted image Se je očitno Jošt nalezel od Nejca. Že dva dni se matrava s hrano, tako GH in flašo. Pa nos pucamo 100 na uro. In še meni nagaja grlo in nos. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se raje odločila, da ostaneva doma, se pozdraviva do cepljenje. Pa se udeleživa drugič. Danes pa neopravičene. user posted image

Sva bila včeraj na UZ kolkov. Vse bp.user posted image Pa še tehtali smo se. In imamo par gramčkov manj kot 8 kg. Tam nekje 7950g. user posted image

Spali smo tudi dobro. Jedli ob 4h. Ja zvečer pa ne, mu morava dati v spanju, tam okrog 21h. Ob 17h je tolk že zaspan, da noče jesti. user posted image

Upam, da vas danes do konca preberem.

Cebrca in Sayuri WB. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
22.1.2009 7:31:36   
sayuri
Tudi jaz vam javljam, da nas žal ne bo.user posted image Včerajšnji ZArin kašelj je napredoval in vse kaže, da gre za bronhitis. user posted image  SMo šli ponoči inhalirat. Revica ni mogla dihat, imela je koraj 60 vdihov na minuto.user posted image  Po inhalaciji je ob petih zaspala in še zdaj spi. Ob 10h grem zopet z njo v ZD.
Lovro je ok, nobene reakcije na cepljenje. Lepo se imejte, načvekajte se še zame. Mi je hudo, ker vas ne bom videla. AMpak kaj čmo....

Aja, pa po vedro kave sem prišla...itak user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
22.1.2009 7:43:48   
anita goitan
jutroo
punce ne da jaz zdej v kaj silim, a ne bi rajš prestavili na en bolj pomladni izvenvirusno bacilni dan, auser posted image   Sej so vsi user posted image po vrsti neki bolni...
Punčka pa ni dobro..zelo težko diha, mamica si pa s težavo črpa mleko ker ji psiha nagaja pa še v taki nečloveški bolniic je-leži na tleh

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
22.1.2009 7:44:48   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Aja, pa po vedro kave sem prišla...itak user posted image user posted image

Hm, je sploh nisem skuhala user posted image

Je pa zdajle sveža topla in dišeča. Posebej zate. In seveda tudi za ostale user posted image

Eva v vrtcu, Jaša še spi.

Da komentiram dalje:

Ryssa, mi nimamo fliperja, ker nimamo banje.

Sandra, močno upam da je bila vaša noč boljša. A z Romano se še kaj slišita? Pozdravi jo. Če bo še sploh vedela kdo sem. Ona ima Denisa, ne?

Katja, super še za tvojega, da ti tako pomaga. Saj je že med nosečnostjo bil zelo priden, ne? Tudi glede obvešanja. Jan je pa res luštkan. Glih taprav. Ti kar delaj po svojem občutku.

Bella, ne vem kako se je P pisal. Na halji sem uspela prebrati samo Ljubljana - Moste. Očala je imel in malo škili. Prijazen ampak ima čudne teorije. In naslednjič imava spet pri njemu. Drugače je pa Jaša že od nekdaj moško ime in še dobro da ste dali T pred ime za punčko. Je bilo ravno zanimivo pri P. Pride v predprostor in mu sestra reče, naslednji je Jaša, fant je, star je.... Je mogla povedat da je fant, ker vsi mislijo da je punčka. Čeprav jaz še res nisem slišala da bi bila Jaša punčka.

Kaja, Gajka in še tiste ki vas zanima, Jaša še ne sedi sam. Tudi posedam ga načeloma ne. Kaj šele da bi se sam dvignil gor. On je še  zelo zadovoljen če leži in se igra. Včeraj je bil že tečkec, Eva mu je še malo nagajala in sem ga posedla. Pa je kar obsedel tako. Je dolgo trajalo preden se je zvrnil.

Zdaj pa še nekaj pojem, spakiram, potem bo pa že Jaša buden.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
22.1.2009 7:45:51   
tejkaz
Anita, jaz nisem za to, da prestavimo. Saj nas je še kljub temu dosti, ki bi se dobile. Bomo pa še eno srečanje naredile. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
22.1.2009 7:49:29   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Punčka pa ni dobro..zelo težko diha, mamica si pa s težavo črpa mleko ker ji psiha nagaja pa še v taki nečloveški bolniic je-leži na tleh

Nisem čisto dobro sledila - a tebe zaradi tega ne bo?
Sicer pa žalostno, ampak tako je pač v slovenskih bolnicah. Na infekcijki in pediatrični v Ljubljani vsa okna prepuščajo. Sploh si ne znam predstavljat kako je.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
22.1.2009 7:58:05   
Zoja Miša
Tinka, sorry za pozen odgovor. Ampak sta že Katja in Kaja ukrepala, sreča da nas je več. Res iz pumpe potegne manj kot otrok. Ampak dejansko koliko manj ne vemuser posted image . Če je otrok zadovoljen je po mojem vse o.k. Bi se verjetno jokal, če bi bil še lačenuser posted image  Nič se ne obremenjuj preveč, da ne izgubiš mleka. Res pa si med pumpanjem zraven masiraj in topel obkladek vsaj pol ure pred pumpanjem gor, pomaga. Izčrpano mleko lahko hraniš v hladilniku do 5 dni. Tistega iz skrinje sem pa tudi jaz, tako kot Gajak vrgla stran, je imel čuden okus.user posted image  In lahko ga med sabo mešaš, saj jaz ga in je o.k. Preden ga mu daš, ga pogreješ, seveda.

UrskaP, po mojem moraš otroka poslušati. MI2 kašico jeva predno greva v pižamo in potem še mleko.

Bella, škoda, upam, da se kmalu vidimo!

Srečanje: ja halo, kaj sedaj odpovemo ali kako?!

user posted image
cebrca - IVAN

Vilika - VID
pingo80 -  LANA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
22.1.2009 8:00:37   
Zoja Miša
user posted image

Če odpovemo, sporočite!!!!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
22.1.2009 8:03:01   
tejkaz
Midva prideva.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
22.1.2009 8:16:44   
cebrca
Midva tudi prideva, moram it od hiše, čene se mi bo zmešalo. Sem bila dovolj med štirimi stenami zaradi bolezni zaprta!!"

SE VIDIMO!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?