K_a_t_j_a
|
Na hitr napišem glede našega obiska pri zdravnici. Komentirala, upam da bom lahk zvečer. Sma sama z Janom doma zadnje dni in sploh nimam veliko časa za RR, ker zvečer ko on zaspi, grem pa še jaz pospravljat, likat... V glavnem rekla sem ji, da gremo na bioresonanco in mi je žal da sem ji to sploh omenla. Je rekla, da zakaj gremo, zakaj denar stran mečemo in naj raje damo to otroku na račun, ker to je sama bedarija... Mislim, kaj ima ona zagovorit kaj jaz delam z mojim denarjem... Sej vem, da jo je pogrelo, ker je pač to biomedicina in je alternativa zdravstvu. Potem mi je spet bilo žal, da sem ji omenila, da dajem že GH... Pa je rekla kdo mi je dovolil, sem pa rekla, da sem začela z GH po posvetu patronažne, ki mi je vse lepo razložila... Ta koza mi pa sploh ni povedala nič o GH, sam napizdla me je, da zato pa so otroci astmatični. Pa dobro, jaz Janu nebi dajala GH, če nebi tako rad jedel in bi mi kazal znake, da še ni pripravljen, itak sem pa začela po posvetu patronažne, ki mi je pač rekla, ker pač jaz nisem več polno dojila in mi začelo primanjkovat mleka, pa še Jan zelo počasi pridobiva na teži, da naj počasi začnem. Saj mu ne dajem nič takega, kar bi bilo narobe. Ko sem ji rekla, da mi je to rekla patronažna, je rekla, katera je to, pa da mi je narobe svetovala. Sem ji kar rekla, da je to njihov problem. Sem res , ker Jan tako počasi pridobiva na teži. Je pa res, da je Jan velik migec in ne da čisto nič mira in ima zelo dobro prebavo, zato mu gredo kg bolj počasi gor. Poleg tega še pa pije Allernovo, ki sploh ni tako nasitna. Obstaja samo ena vrsta Allernove in ni tako, da bi bilo npr. 1(do 6.mesecev),2(od 6. mesecev). Jan ima od 4 do 5 obrokov dnevno (3krat ali 4krat mleko 210ml), zvečer mu dam v mleko še 3 žličke riževe kaše, ima en obrok včasih polni obrok sadja ali zelenjave, včasih pa kašica+mleko. Sploh ne vem več kaj mu naj še dam za jest, da se bo malo bolj redil. Je pa čisto zadovoljen, smeji se, je dobre volje... in tako kot je napisala matejchi, da je bolje, da se sploh ne sekiram glede tega, če je dobre volje. Je zgleda bolj po meni, ker jaz sem bila tudi tak drobižek.
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 21.1.2009 15:00:53 >