|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
21.1.2009 18:40:34   
cebrca
Živijo punce!!!!!! I'M BACK!!!!!
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Sem vas takoooooooooooooooooooooooooooo pogrešala!!!!!
Za nazaj mi bo mogoče uspelo prebrat naslednje letouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem pa priletela pogledat, kje bo jutri tajni sestanek user posted image user posted image , pa vidim da še ni čisto odločeno.

Vglavnem, pri nas doma je bila totalna norišnica pa niti ne toliko zaradi Ivanan, ampak zaradi user posted image , ki še danes kašlja in smrka. Pa niti ne znam primerjat, kdo je bil bolj siten: Ivan, ker je bil bolan, ali user posted image ker je bil sam bolan in Ivan sitenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vglavnem končno mi je uspelo naredit generalno po hiši, je bilo tako hudo, da si niti svojih staršev nisem upala spustit v hišo!

OK, zdaj pa šibam, se vidimo jutri!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
21.1.2009 18:47:13   
gajka
ceeeebrcaaa! user posted image Pa kje se nam ti skrivaš? Sej ti damo odpustek pri branju za nazaj, ampak pod pogojem, da se nam boš zdaj bolj redno javljala! user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
21.1.2009 19:02:53   
buhtlčk
Alo cebrca!! :))

Fajn da si nazaj..

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
21.1.2009 19:21:30   
sayuri
No, jst sm tud nazaj. SMo končno zamenjali operateraterja in danes so iz T2 končno vse poštimali.

Samo tok, da se javim.

Grem gledat, kaj ste se zdaj za jutri zmenile???

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
21.1.2009 19:22:54   
sayuri
Vidm, da glasujete. Sem za Šiško ali City park user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
21.1.2009 19:47:53   
Zoja Miša
No, odločitev je padla, meni sicer na paše, ni Mullerja, ampak o.k., večina je odločila. Živela demokracijauser posted image

Srečanje:
user posted image  Se vidjamo!user posted image

Slikice super!user posted image user posted image user posted image

Jaša sedi, svaka mu čast. user posted image  Naše se prekucne kot snopuser posted image

Ja, gripa in kar nekaj po luftu lazi.user posted image  Ampak menda še ni krizeuser posted image user posted image user posted image  

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
21.1.2009 19:49:21   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

No, jst sm tud nazaj. SMo končno zamenjali operateraterja in danes so iz T2 končno vse poštimali.

Samo tok, da se javim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in Cebrca user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
21.1.2009 20:05:07   
Ryssa
Helou user posted image

Katja menjaj kozo, kar je preveč je pa preveč user posted image
Alternativa pa itak gre v nos dohtarjem, ker jim jemlje zaslužek. Pol pa nej oni kej pametnega pogruntajo in pozdravijo otroka in ne samo vlečejo bolezen user posted image Ja itak, če bi otroka ozdravili pol spet ne bi blo zaslužka, je boljš vlečt user posted image
Pa zdej že dovoljenja dajejo? Nism vedla, da je treba k P po dovoljenje. Svašta. Jaz bom dajala otroku tist kar bom sama hotla, ne pa kar mi bo nekdo dovolil. Itak se pa še sami med seboj ne znajo zmenit, ne pa da bi jih še poslušala, jaz se ravnam izključno pa tamalemu.

Je pa luštkan Jan user posted image

tejkaz oooo kok Jaša že sedi, pa luštkan je user posted image
Naš bi tud kr sedel, pa mu ne dovolim. V naročju se sam potegne naprej in hoče sedet tak, da se mene ne dotika s hrbtom user posted image Ni variante, da ga nazaj stiščim.

Pri nas pa nič novega, vse po starem. Pa sej, hvalabogu.

A ima katera fliperja za v bano? Imam tak deja vu filing, da je ena pred kratkim že to spraševala....user posted image Ampak se ne spomnim...
Kopamo se v taveliki banji in ker je precej velik ga je težko držat, zato razmišljam o fliperju, da bi ga kr noter dala pa voila user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
21.1.2009 20:16:48   
buhtlčk

Samo tok, da se javim.

Halooooooooooo še tebi, dobrodošla nazaj!! :))

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
21.1.2009 20:21:11   
buhtlčk
Naš bi tud sedel, se prime za moje roke pa se potegneva gor. Pa kar sedi ene tri sekunde, pol pa pade. Ob opori npr na kavču pa bi sedel v nedogled. Itak mu ne pustim velik, sam čist mal :) Sej ne more bt nič narobe al boljš da čist počakam, da bo sam sedel?

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
21.1.2009 20:21:54   
sandra123

Samo tok, da se javim.

Sayuri, Ceberca, WB user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.1.2009 20:22:00 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
21.1.2009 20:31:54   
URSKAP
Ojla
Po dolgem času se tud jaz mal oglasim. Hvala za čestitke upam da mi bo uspelo za nazaj prebrat sam mislim da sem nekje pri 10. januarju ostala od takrat pa je strani olla..
V glavnem smo pridni, lepo jemo 1x na dan- do sedaj sem dala jabolko, banano(se mi zdi da je imel po njej kislino-ful polival a je možno?)pa korenček, sedaj sem pa brez idej kakšen namigec !!!
Ponoči mamo pa še vedno budnico vsake 3 ure. Zanima me kdaj ste začele dajat svojim GH zvečer in kdaj zvečer, sem mal zmedena okrog tega?! pred kopanjem pa potem kopanje pa še mal flašo pa zizo al kako gre to?
Pa se opravičujem če ste to temo ravno obdelale vendar res nisem mogla sodelovat res hvala za odgovor.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
21.1.2009 20:37:34   
URSKAP
Buhtlčk pri nas je tudi tako. Žan bi bil v naročju kjer ni variante, da se name naslanja je ful naprej k nogicam skoz sklonjen ga ne morem nikakor v kakšno drugo držo spravit. Sam ne more sedet, na kavču ob opori in založen s povštri pa bi bil tud 2 uri se mi zdi je čist zadovoljen se lepo igra in vse gleda in nadzira. Tudi jaz ga ne pustim več kot max 10min.

(odgovor članu URSKAP)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
21.1.2009 20:41:18   
sandra123
Čeruser posted image , mi je uspelo še ta zadnjo princesko v posteljo spravituser posted image , pa sem malo prišla pogledat, kaj se dogajauser posted image
Pri nas je bila spet cel dan katastrofa user posted image ...spet nista hoteli spat ob 13-ih, pa smo šle lepo z avtom po Tino v šolo, pokličem očeta, če je doma in smo se šle malo potepatuser posted image ...Obe sta potem zaspali v avtu na poti domov- ob 15.30 in sta spali celo pol urceuser posted image user posted image user posted image in potem nič spanja do19.30user posted image user posted image user posted image ...Punce, vam povem, jaz sem res že pri koncu z mojimi baterijami
user posted image ...Zdajle bi morala pod tuš in spat, pa me je groza današnje noči in bom še malo pogledala, kaj je zanimivega na netu....Ja, poleg vsega kar se zadnje čase dogaja, se mi je pa danes še to zgodilo, da me je zagrabilo v križu in da se sploh ne morem več zravnatuser posted image , boli pa ko 100user posted image ...pa sem samo dvignila Tajo z lupinico vred...

Lp, Sandra

(odgovor članu URSKAP)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
21.1.2009 21:11:38   
betty
Mi smo pa danes uspesno prvic jedli jabolko.  ravno danes na 5 mesecev!

1/2 domacega jabolka sem skuhala in zmiksala v kasico. vodo/kompot pa je potem spil po flaski. njami!  in potem kakanje... ga je pognalo!

zdej sva Roka skopala, mora se jesti potem pa upam ,da zaspi pred 22.30. vceraj je bil ful pozen. ni hotel zaspanckati. blagor tistim, katerim dojencki zaspijo sami v postelji. meni noce vec. pa tko lepo je bil ze vzgojen. sedaj zaspi samo se v rokah. noro.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
21.1.2009 21:21:30   
matejchi
Pol pa pridite v Hipermarket Kamnik, da pride še Anita... user posted image

Saj res, zakaj pa zmeraj LJ? Koliko pa je sploh "Ljubljančank"?

< Sporočilo je popravil matejchi -- 21.1.2009 21:25:04 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
21.1.2009 21:25:41   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

gajka- ne ni skrivnost , gremo na Šolto, smo tam bili že 2 leti zapored, lani zaradi nosečnosti nismo šli,  nam je tam tako všeč, ker ni skomercializiran, ni toboganov takšnih in drugačnih (plačljivih mislim), ni avtovčkov.... skratka imajo gugalnice, pa navadne tobogane, vsak večer majo živo glasbo, skratka zastonj zabava, saj boš vidla, ko bo Rok večji, bo hotu mal sem mal tja, pa gre dnar še prehitro iz denarnice; pa plaža nam je všeč, imamo " svoj" borovček smo čist za obalo, apartma je večji kot doma stanovanje, klima, velik sprehajalnih poti,ma ni da ni

Uf.. korajžni tako daleč... user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
21.1.2009 21:32:32   
sayuri
DA ne pozabim za seznam.
Smo imeli danes drugo cepljenje. Cepljen je bil samo Lovro, ker ZAra nekaj pokašljuje.
Mere pri 6. mesecih pa so:
Lovro 9.500g, 70cm (dvomim, da ga je prav izmerilauser posted image )
Zara 8.100g, 67cm

Upam, da ne bo reakcije na cepljenje in da Zarino kašljanje ne bo prerastlo v kaj hujšega. Če bo vse ok, se jutri vidimo.

Noč

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
21.1.2009 21:52:19   
tinka14
zoja miša (pa ne vem še katera), rabim pomoč:
sposodila sem si črpalko in sem zvečer napumpala 50 ml mleka. in je mali itak vse spil, pol pa še zizu in je še vedno dobil mleko, črpat ga pa ni več hotl user posted image user posted image user posted image . men ni nč več jasn. a je mogoče, da malček še vedno dobi mleko, izčrpat ga pa ne morem več, al bo meni počasi zmanjkal mleka??? zdejle sem potem še 1x probala in je še šlo ene 30 ml ven. zdej sem pa spet živčna, če je zato tak suhec???

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
21.1.2009 21:57:13   
K_a_t_j_a
Lana, Maruša, Rok in Jaka user posted image user posted image user posted image za obmesečnico!
Gajka lep avatar! user posted image
Tudi moj user posted image mi veliko pomaga pri gospodinjskih opravilih. Kuha, pomiva, včasih sesa, zna cote dat prat, sam jih moram jaz prej razvrstit, tudi Jana previja, mu da za jest... V glavnem je kar priden, sam površn pa včasih preveč.
Nell super, da je Tibor tak gibčen!user posted image
tejkaz user posted image za samostojno sedenja Jaškota!

Vsem, ki ste bolani (kaja02, andrejaboris,naty13) user posted image user posted image user posted image
nyna84 dober vic user posted image user posted image user posted image
tinka14 tudi meni ni blo danes za vstat iz postelje, pa še brez energije sem bila čist, pol sem si pa en ornk kafe skuhala, pa je blo mal boljše.
Sandra123 user posted image user posted image user posted image Tist kar je pa tvoj ati naredil, pa res ni lepo.
anita goitan user posted image user posted image za hčerko tvoje prijateljice, naj se čimprej pozdravi.
cebrca in Sayuri dobrodošli nazaj! user posted image
Ryssa tudi Jan se mi tak gor naredi v sedeč položaj, ko ga imam na rokah. Kar pokonc bi bil, kar čičal.user posted image Pa tudi, če ga za roke primem se sam potegne v sedeč položaj. Je res močen glede na to koliko kg ima.user posted image
URSKAP tudi tebe je fajn spet brat! Večkrat se oglasi!user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
21.1.2009 22:00:06   
K_a_t_j_a
tinka14 s pupmanjem dobiš manj mleka ven kot z dojenjem, ker pri dojenju otrok naredi bolj močen vakum kot pumpica. Če ti ne gre fajn mleko ven si jih mal zmasiraj in daj topli obkladek gor ali pa kar pod fajn topel tuš. Tak je meni svetovala patronažna.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
21.1.2009 22:02:56   
bella02

user posted image

žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image  

user posted image

Nejka23 - JAKA
betty - ROK

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hej!
Spet sem vagala našo Tejo in v 14-ih dneh ni pridobila nič. Je pa tako kot Katjino user posted image dobre volje, ponoči spi, miga 100/h, pa tudi suhcena ni. Samo to nenaraščanje teže me žre ko user posted image . Pa tudi poliva skoraj ne več. Je pa res, da sedaj kaka 2x na dan, prej pa 1x na 2 dneva. Ji pa dajem Novalac. Vem, da obstaja eno mleko, mislim da Milumil, za to, da se otroci bolj redijo. Nimajo pa AR, kot ima naša, ker je veliko polivala. Ker mi je P rekla, da naj do februarja, ko imam pregled, še ne začenjam z GH, zato še nisem, sva le nekaj poskušali. Pa bi blo treba glede na to nenaraščanje teže?

Fajn vas je brat, ko se pregovarjate za mesto srečanja. Naju tokrat žal ne bouser posted image .

sandra, sem brez besed, le user posted image user posted image user posted image ti lahko pošljem

gajka, to metanje igrač na tla je pa tudi naša nova zabava - za Tejo, za mamico ne. Enkrat al dvakrat poberem, pol pa konc. Ne boš ti mene hecala, puncauser posted image

tejka, kako Jaša že lepo sedi. A sem ti že povedala, da bi midva za prvo punčko skoraj izbrala ime Jaša, pa so se vsi okoli nekej oglašali, pol je pa mož rekel Tjaša in basta! Je samo T dodaluser posted image .
A je bil ta pediater Šuštaršič?

Kaja02, sem prebrala, da greste na Škotsko, ko pa je Matejchi rekla, da ste korajžni, sem šla pa še enkrat gledat in vidim Šoltouser posted image user posted image user posted image . Kje je že to? Men se je pa ta Jadran s svojimi lastniki mal zasral in me nič ne vleče dol. Žal!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
21.1.2009 22:06:51   
kaja02
tinka- črpanje mleka s črpalko ni pokazatelj koliko mleka še imaš, saj otrok veliko več ven potegne, pa tudi mleko ves čas nastaja, tudi takrat ko se otrok doji. Jaz si tud včasih iztiskam, si ga nato shranim, in ga načpam ful različno, enkrat sam cc.70ml, večinoma pa okoli220ml, na zizo.
pride pa vsakih 20min do iztekovalnega refleksa, sem pa opazla da če enakomerno črpaš pa po 10minutah.

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
21.1.2009 22:06:55   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

tinka14 s pupmanjem dobiš manj mleka ven kot z dojenjem, ker pri dojenju otrok naredi bolj močen vakum kot pumpica. Če ti ne gre fajn mleko ven si jih mal zmasiraj in daj topli obkladek gor ali pa kar pod fajn topel tuš. Tak je meni svetovala patronažna.

mal bolj podrobno še :) masiram si jih med pumpanjem?? al pa obkladek? al prej, pa pol pumpat? hvala ti katja!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
21.1.2009 22:10:27   
K_a_t_j_a
Lahko si jih prej, pa tudi med pumpanjem. Obkladek pred pumpanjem. Kaj Nejc noče več bit pri prsi? Upam, da ti rata. 

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?