bella02
|
žanneža - LANA matejchi - MARUŠA Čestitke za 5 mesecev! Nejka23 - JAKA betty - ROK Čestitke za 5 mesecev! Hej! Spet sem vagala našo Tejo in v 14-ih dneh ni pridobila nič. Je pa tako kot Katjino dobre volje, ponoči spi, miga 100/h, pa tudi suhcena ni. Samo to nenaraščanje teže me žre ko . Pa tudi poliva skoraj ne več. Je pa res, da sedaj kaka 2x na dan, prej pa 1x na 2 dneva. Ji pa dajem Novalac. Vem, da obstaja eno mleko, mislim da Milumil, za to, da se otroci bolj redijo. Nimajo pa AR, kot ima naša, ker je veliko polivala. Ker mi je P rekla, da naj do februarja, ko imam pregled, še ne začenjam z GH, zato še nisem, sva le nekaj poskušali. Pa bi blo treba glede na to nenaraščanje teže? Fajn vas je brat, ko se pregovarjate za mesto srečanja. Naju tokrat žal ne bo . sandra, sem brez besed, le ti lahko pošljem gajka, to metanje igrač na tla je pa tudi naša nova zabava - za Tejo, za mamico ne. Enkrat al dvakrat poberem, pol pa konc. Ne boš ti mene hecala, punca tejka, kako Jaša že lepo sedi. A sem ti že povedala, da bi midva za prvo punčko skoraj izbrala ime Jaša, pa so se vsi okoli nekej oglašali, pol je pa mož rekel Tjaša in basta! Je samo T dodal . A je bil ta pediater Šuštaršič? Kaja02, sem prebrala, da greste na Škotsko, ko pa je Matejchi rekla, da ste korajžni, sem šla pa še enkrat gledat in vidim Šolto . Kje je že to? Men se je pa ta Jadran s svojimi lastniki mal zasral in me nič ne vleče dol. Žal!
|