![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 20:58:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz pa zdaj razmišljam kaj bi, pivo al sladoled a ti pomagam pri odločitni si mi že, zdaj vem, da pivo ni za mlade mamice torej ti lahko pivo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:00:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz pa zdaj razmišljam kaj bi, pivo al sladoled a ti pomagam pri odločitni si mi že, zdaj vem, da pivo ni za mlade mamice torej ti lahko pivo jaz sem tudi take volje, da bi najraje po kakšnem viskiju tresnila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:01:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Prav, pol si ga grem pa iskat Hvala, ker ste me prepričale
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:02:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz pa zdaj razmišljam kaj bi, pivo al sladoled a ti pomagam pri odločitni si mi že, zdaj vem, da pivo ni za mlade mamice torej ti lahko pivo jaz sem tudi take volje, da bi najraje po kakšnem viskiju tresnila kaj pa je tebi danes hudega
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:03:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Prav, pol si ga grem pa iskat Hvala, ker ste me prepričale malenkost, pa nazdravje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:03:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz pa zdaj razmišljam kaj bi, pivo al sladoled a ti pomagam pri odločitni si mi že, zdaj vem, da pivo ni za mlade mamice torej ti lahko pivo jaz sem tudi take volje, da bi najraje po kakšnem viskiju tresnila kaj pa je tebi danes hudega eehhhhhhhh, bolje, da ne veš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:04:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Prav, pol si ga grem pa iskat Hvala, ker ste me prepričale malenkost, pa nazdravje hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:04:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz pa zdaj razmišljam kaj bi, pivo al sladoled a ti pomagam pri odločitni si mi že, zdaj vem, da pivo ni za mlade mamice torej ti lahko pivo jaz sem tudi take volje, da bi najraje po kakšnem viskiju tresnila kaj pa je tebi danes hudega eehhhhhhhh, bolje, da ne veš daj ni daj, zato smo tu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:23:43
|
|
|
|
pina-1
|
čer. moji puci spita. Jaz se grem pa umit, ker sem izžeta kot cunja. Pa kašljat sem začela, da me prov pljuča bolijo. Čundo ne.. Grem se stisnit k Pinotu, ker on spi na kavču. Je zapustil sobo meni, otrokom in virusom. Nisem nad tem najbolj navdušena, ker sva navajena skupi spat, je pa to najbolje glede na sotuacijo. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:23:50
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Naš tamal je spet sam zaspal je jokal, pa sem šla 3x jaz k njemu, ga položila, pobožala in šla ven, pol je šel 1x možek, pa ga je pustil mal pojokcat in je nehal v minutki in zaspal tako da bomo pri tem tud ponoč vztrajali, mogoče se bo pa le navadil nekaj novega Je pa dones v varstvu spet spal 2uri in pol, pol pa še doma 1 uro, najbrž je malo zdelan od prehlada, čeprav dones malo manj kašlja se mi zdi ... slezov sirup očitno kar deluje Bamby, naš je tud že pojedel par smokijev (v varstvu), pa ni imel reakcije. Jutri delam pa popoldan, pa mi zjutraj ni treba ful hitet, pa cel dopoldan bom mela zase Nočko punce, grem pred tv
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:29:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz pa zdaj razmišljam kaj bi, pivo al sladoled a ti pomagam pri odločitni si mi že, zdaj vem, da pivo ni za mlade mamice torej ti lahko pivo jaz sem tudi take volje, da bi najraje po kakšnem viskiju tresnila kaj pa je tebi danes hudega eehhhhhhhh, bolje, da ne veš daj ni daj, zato smo tu zgleda da danes malo in starega luna nosi Mala je se že 100x zbudila in spet se dere
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:41:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz pa zdaj razmišljam kaj bi, pivo al sladoled a ti pomagam pri odločitni si mi že, zdaj vem, da pivo ni za mlade mamice torej ti lahko pivo jaz sem tudi take volje, da bi najraje po kakšnem viskiju tresnila kaj pa je tebi danes hudega eehhhhhhhh, bolje, da ne veš daj ni daj, zato smo tu zgleda da danes malo in starega luna nosi Mala je se že 100x zbudila in spet se dere a je luna al kaj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:50:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz pa zdaj razmišljam kaj bi, pivo al sladoled a ti pomagam pri odločitni si mi že, zdaj vem, da pivo ni za mlade mamice torej ti lahko pivo jaz sem tudi take volje, da bi najraje po kakšnem viskiju tresnila kaj pa je tebi danes hudega eehhhhhhhh, bolje, da ne veš daj ni daj, zato smo tu zgleda da danes malo in starega luna nosi Mala je se že 100x zbudila in spet se dere a je luna al kaj nimam pojma , samo izgovore iščem Zdaj spi, upam, da do jutra
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:53:28
|
|
|
|
Janey
|
čer crkjena ko hudič...ta praksa mi bo vzela vse moje živce, ki se držijo na tanki nitki in vso mojo moč. pa še v petek imam izpit. sploh ne vem če bo sfolgala. lubi in jaka sta naredila štalo, ovi leži že eno uro na kavču medtem ko jaz delam ko blesava za faks, zdaj pa naj grem še pospravit bemumater
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:55:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey čer crkjena ko hudič...ta praksa mi bo vzela vse moje živce, ki se držijo na tanki nitki in vso mojo moč. pa še v petek imam izpit. sploh ne vem če bo sfolgala. lubi in jaka sta naredila štalo, ovi leži že eno uro na kavču medtem ko jaz delam ko blesava za faks, zdaj pa naj grem še pospravit bemumater boga tašča
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 21:58:14
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey čer crkjena ko hudič...ta praksa mi bo vzela vse moje živce, ki se držijo na tanki nitki in vso mojo moč. pa še v petek imam izpit. sploh ne vem če bo sfolgala. lubi in jaka sta naredila štalo, ovi leži že eno uro na kavču medtem ko jaz delam ko blesava za faks, zdaj pa naj grem še pospravit bemumater boga tašča pardon bamujaja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 22:01:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey čer crkjena ko hudič...ta praksa mi bo vzela vse moje živce, ki se držijo na tanki nitki in vso mojo moč. pa še v petek imam izpit. sploh ne vem če bo sfolgala. lubi in jaka sta naredila štalo, ovi leži že eno uro na kavču medtem ko jaz delam ko blesava za faks, zdaj pa naj grem še pospravit bemumater boga tašča pardon bamujaja dokler ti gre še na smeh - ni sile
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 22:02:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
grem spat, jutri je nov dan nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 22:04:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey čer crkjena ko hudič...ta praksa mi bo vzela vse moje živce, ki se držijo na tanki nitki in vso mojo moč. pa še v petek imam izpit. sploh ne vem če bo sfolgala. lubi in jaka sta naredila štalo, ovi leži že eno uro na kavču medtem ko jaz delam ko blesava za faks, zdaj pa naj grem še pospravit bemumater boga tašča pardon bamujaja Kar daj mu jih, bosta imela Najo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 22:33:13
|
|
|
|
mesecnica
|
Čer. SN - glede histamina, sem prekopirala iz ene druge strani: Psevdoalergije Psevdoalergije povzroča hrana, ki vsebuje veliko histamina. Histamin je eden pomembnih posrednikov (mediatorjev) pri alergijah. Na primer v prebavilih se pri razgradnji hrane sprošča histamin, ki povzroča težave na enak način kot histamin, ki se sprosti pri alergijski reakciji. Veliko histamina je v svežih jagodah, črnem vinu, nekaterih sirih, prekajenem mesu, pa tudi v konzerviranem tuninem mesu. Po zaužitju se lahko pojavijo enaki simptomi kot pri alergijski reakciji, kar pa ne pomeni, da smo alergični na tuno. Nekatere sestavine, ki jih dodajamo hrani za lepši videz, boljši okus in večjo obstojnost, prav tako sprožajo psevdoalergije. Take snovi so konzervansi in barvila. Misar - zate in za Lano. Blaža - zate, da glavobol čimprej popusti. Itata - za super spanje. Neni13 - za varstvo. Pina-1 - za vse. Janey - za selitev in za izpit. Ella79 - upam, da kmalu popravite avto. Dolenjka - za super noč. Blacky* - za Vala. Buči - tudi zate . Bamby - za boljši apetit Anaje. Suzi* - jaz bi šla na tvojem mestu vseeno zdravniku pokazat roko, da ne bi bilo kakšnega sranja kasneje. MetiLu - za Janeza, da sam zaspi. Evo - tole samo na kratko. Zdaj me pa 4 dni ne bo. Grem malo na počitnice k našim, ker gre naš na Jahorino. Pa se bomo s tamalo šle malo uvajat . Da vidim, kako se bo obneslo. Prvič takole... Se kaj beremo...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 6:43:24
|
|
|
|
misar
|
jutro spet prva?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 6:50:14
|
|
|
|
misar
|
no ja sam moj otrok vstaja že ob 5:30h ...no ni sile, je to noč kar super prespala, glede na poln nosek. sva ji z mojim v posteljici jogi na eni strani podložila s fascikli, da bi lažje spala. no do enih je spala super, se ji res ni nič mašil nos, potem pa je frajla začela spat z nogami v luft, pa glavo navzdol, pa sem jo ene dvakrat šla obrnit, ker se ji je valjda spet nos mašil, pa se je nazaj navzdol obračala ni in ni hotela spat z nogami dol, pa glavo navzgor. no potem sem bla sita tega obračanja, sem jo k seb v posteljo vzela, pa je dobr spala do 4, pol je mela pa do konca zabassan nos, pa ništa više od spanja, sem mogla vsake 3 minutke dudo vturavat, čiščenje sred noči, bi jo pa itak u iber razkurilo...tko da, bo že a ne od mojega učenja za izpit je sam še u ostal, tko, da upam, da se kmal pozdravimo, da gremo spet v varstvo, da do 2.2. končno kaj v glavo spravim, pa da skinem ta predzadnji izpit s ku*** nič, grem zdele kavico do konca spit, pa mal za nazaj prečekirat, če bo madam dovolila. se že neki buni
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 7:23:53
|
|
|
|
blaža
|
jutro! misar, zdej bom pa jezna! Pa kaj vsak dan vstaneš pred mano?! se hecam, ti kar, magari, da Blaž malo potegne. No danes ni , je vstal že ob 6.10 Vas grem malo prebrat, ki včeraj nisem bla aktivna. Sem šla popoldne se prijavit na zavod, pa po špežo, ma s takim glavobolom in mi ni in ni popustil. me je držal že od torka zvečer, tako, da sem šla spat že ob devetih.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 7:42:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj dogaja v velemestu Sm slisu da mate nov semafor evo prvo moram sam to pokomentirat. Nismo dobili novega semaforja, to v western ne spada, mamo pa bordel in to čisto resno v Gabrčah, ki spadajo pod Senožeče. Aja pa verjetno bojo začeli gradit SN, samo ne vem še kdaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 7:46:03
|
|
|
|
blaža
|
Blacky, me veseli da je prijel antibijotik Pina upam, da boste kmalu tudi vi zdravi Janey, ne sekiraj se za pospravljanje, sej te bo počakalo. Suzi upam, da ni kej resnejšega z roko. Meti fajn da mava dobre zobarje! A kej farbaš pol, če je tko dober?! Stipe, ful lepo, da maste tisto jezerce, da hodiste gledat pernate živalce. Misar, vam tudi želim, da se nosek čim prej odmaši, pa da začnete spat z nogami navzdol.
< Sporočilo je popravil blaža -- 22.1.2009 7:47:19 >
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.