MetiLu
|
Dan! Noč spetr katastrofa... ob 2.00 se je zbudil, pa sem mud ala sirup, pa za pit, pa dlesni sem mu namzala, pa pocartala sem ga, pol po eni uri dajanja sem ga mela pa zadost, sem bla pa huda, pol pa jok in ... ah, prvič sem ga psutila tulit in sem zraven gladko zaspala, tko da sem jok poslušala le enih 10 min, pol smo se pa zbudil ob 7.30, tko da se je očitno kar lepo ulegel in sam zaspal jao meni, je res kriza, ker se tud približno ne naspim Pri zobarju ni blo hudega, mi zoba ni odpiral, ker mi ga je že 2x zdravil in kanale pucal, sam pol sem zanosila, pa nisva mogla slikat, če je ok narejeno ... ker me ne boli, zaenkrat ne bova nič delala, mi je pa dal napotnico za rentgen ... mi je pa vseeno spucal še kamen, kar je blo pa daleč od prijetnega ... Ej Blaža, moj zobar je tud mlad, pa tak je k Sebastjan Cavaza mi je popolnoma vseen kaj mi dela (no seveda po zobeh), k ko fejst zgleda Dolenjka, sej za to kremco vem, da je močna, sam sem probala, da sem vidla reakcijo... 1 dan ni blo nič, ko sem pa drugi dan še enkrat namazala, je pa dobil pikice, ki so že skoraj čist izginile sej sem ga nehala zdej mazat, ker vidim, da je še preobčutljiv... bo treba nazaj na podplatke Janey za selitev! Joj, spet tok citiranja, vas bom pol prebrala, ko gre Janez spat ...