|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
21.1.2009 16:23:51   
Suzi*
ojla.

se mi ne da dost tipkat, samo pozdravim vas, da me ne boste pozabili.user posted image

dons sem z žano v mei taju eno štengo na stopnišču sfalila, sem se na srečo ujela na podlakt na ograjo, ampak me zdej takoooo boli roka, mam filing, da sem si jo mal nalomila al kaj za en hudič je zdej to. user posted image user posted image user posted image  grem obkladke dajat gor..... user posted image

papa

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
21.1.2009 16:36:09   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ojla.

se mi ne da dost tipkat, samo pozdravim vas, da me ne boste pozabili.user posted image

dons sem z žano v mei taju eno štengo na stopnišču sfalila, sem se na srečo ujela na podlakt na ograjo, ampak me zdej takoooo boli roka, mam filing, da sem si jo mal nalomila al kaj za en hudič je zdej to. user posted image user posted image user posted image  grem obkladke dajat gor..... user posted image

papa

suzi, upam da ne bo hujšega user posted image user posted image

Midve sva ble pa zdele eno urco pri tašči, se je tamala naletala sem in tja in po kavču gor in dol, pa mal sta se mogle nalupčkatuser posted image zdej smo pa že vsi skupaj user posted image in gremo Cosbya gledatuser posted image jest bi tako nekaj sladkega jedlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image ne vem kaj mi je... ves dan samo še to iščemuser posted image user posted image mogoče zarad ovulacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image mah, saj me bo minilo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
21.1.2009 16:51:56   
bamby
SUZI, Samo da res ne bo kaj takega, kot predvidevaš.

Naša se je tudi najedla: nekaj smokijev, čaj, jogurt user posted image ....

Tima sem pripravljala, da bi šli malo k mojim na obisk, pa ni nič kaj za to user posted image . Jah, vreme res nič ne vleče ven. Se bomo pa doma cartali.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
21.1.2009 17:29:29   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

SUZI, Samo da res ne bo kaj takega, kot predvidevaš.

Naša se je tudi najedla: nekaj smokijev, čaj, jogurt user posted image ....

Tima sem pripravljala, da bi šli malo k mojim na obisk, pa ni nič kaj za to user posted image . Jah, vreme res nič ne vleče ven. Se bomo pa doma cartali.

Starejšima dvema sem taki čas že tudi dajala smokije, zdaj pa jih nekako kar ne upam, so arašidi notri,obstajajo kakšni brez ali daš katerekoli smokije. Sem ravno zadnjič razmišljala, če bi mu dala kakega.

< Sporočilo je popravil katka37 -- 21.1.2009 17:31:50 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
21.1.2009 17:54:07   
bamby
Naša bo čez en teden že eno leto stara, tako da smo verjetno prišli skozi najhujše obdobje. Upam! Se pa nikoli ne ve. Jaz sem ji dala tiste iz Eurospina  in iz Hoferja light izvedbo, ker je arašidov manj. Jih je pa pojedla le enih par. Ostale je Tim zmazil.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
21.1.2009 18:03:42   
katka37
Aha, bom šla pogledat, hvala. Naša mulca sta jih oboževala, ko sta bila manjša.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
21.1.2009 18:03:59   
Suzi*
hvala za skrb, ampak mislim, da boli zarad udarca. user posted image  se spomnim kako sem na morju s prstkom na nogi usekala ob steno...skor 2 dni nisem mogla hodit. user posted image  pa ni blo zlomljeno.

žana je pa zdej že takoo sitna. je danes spala samo 1x in to že od pol enajstih do pol dvanajstih, pol pa nič več. user posted image  bomo dones šle kmalu spat zgleda. čeprav mi je zdej še prezgodaj da jo dajem spat, bi se sigurno zbudila.....nč, grem cartat to jokico stokico.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
21.1.2009 18:06:17   
Suzi*
aha, vas hoče pozdravituser posted image

qsmfbjjhgh renhnhnhh      cxcx xz   nmn  jm  v   mv mc   sa dxxy<   

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
21.1.2009 18:31:59   
pina-1

ista mamauser posted image user posted image

suzi, a boš malo sitnarije z naše bajte. Komi čakam da bo ura 19:30 da grem po mleko. bom šla malo iz bajte...

Naša ana pa danes nič ne je. Edino kar sem spravila vanjo je 2 boce mleka z rižolinotom, dva krhlja jabolka in sedaj žuli palčkeuser posted image . Še dobro, da ima kar neki zalogeuser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa kuhinjo do konca pospravit, če mi bosta dovolili....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
21.1.2009 18:35:36   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ista mamauser posted image user posted image

suzi, a boš malo sitnarije z naše bajte. Komi čakam da bo ura 19:30 da grem po mleko. bom šla malo iz bajte...

Naša ana pa danes nič ne je. Edino kar sem spravila vanjo je 2 boce mleka z rižolinotom, dva krhlja jabolka in sedaj žuli palčkeuser posted image . Še dobro, da ima kar neki zalogeuser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa kuhinjo do konca pospravit, če mi bosta dovolili....

Upam da bo Ana cimprej zdrava... user posted image ... Kako je kej Pino user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
21.1.2009 19:01:45   
MetiLu
Dan!
Noč spetr katastrofa... ob 2.00 se je zbudil, pa sem mud ala sirup, pa za pit, pa dlesni sem mu namzala, pa pocartala sem ga, pol po eni uri dajanja sem ga mela pa zadost, sem bla pa huda, pol pa jok in ... ah, prvič sem ga psutila tulit in sem zraven gladko zaspala, tko da sem jok poslušala le enih 10 min, pol smo se pa zbudil ob 7.30, tko da se je očitno kar lepo ulegel in sam zaspal user posted image  jao meni, je res kriza, ker se tud približno ne naspim user posted image

Pri zobarju ni blo hudega, mi zoba ni odpiral, ker mi ga je že 2x zdravil in kanale pucal, sam pol sem zanosila, pa nisva mogla slikat, če je ok narejeno ... ker me ne boli, zaenkrat ne bova nič delala, mi je pa dal napotnico za rentgen ... mi je pa vseeno spucal še kamen, kar je blo pa daleč od prijetnega user posted image  ...
Ej Blaža, moj zobar je tud mlad, pa tak je k Sebastjan Cavaza user posted image  mi je popolnoma vseen kaj mi dela (no seveda po zobeh), k ko fejst zgleda user posted image

Dolenjka, sej za to kremco vem, da je močna, sam sem probala, da sem vidla reakcijo... 1 dan ni blo nič, ko sem pa drugi dan še enkrat namazala, je pa dobil pikice, ki so že skoraj čist izginile user posted image  sej sem ga nehala zdej mazat, ker vidim, da je še preobčutljiv... bo treba nazaj na podplatke user posted image  

Janey user posted image  za selitev!

Joj, spet tok citiranja, vas bom pol prebrala, ko gre Janez spat ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
21.1.2009 19:06:27   
buči
Smo bili na kontroli, Aljaž je bolje, samo so že ušesa poredela. Upam, da ne bo še vnetja. Jaz se nekako sestavljam. Greemo v kopalnico ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
21.1.2009 19:33:42   
Blacky*
čer,

anitbiotik je očitno prijel, ker je naš škorc danes v akciji za znoret... res je popoldan spal 2,5 ure in zdaj rogovili po sobi in niti pod razno noče zaspat, a bo moral...

jaz grem pa na kavč... mal počivat

mogoče vas kasneje preberem...

papa

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
21.1.2009 20:01:43   
bamby
Čer!

Mi smo se tudi spet skopali v timijanu in se namazali, spili nekaj manj kot 2 dcl mleka in zdaj smo že v postelji. Timu sem tudi že prebrala pravljico, tako da se za nocoj od vas že poslavljam.

nočko

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
21.1.2009 20:03:26   
ella79
blacky user posted image user posted image user posted image user posted image pa so končno naše pestke pomagale user posted image sam, da je akcija in je bolje

buči user posted image user posted image user posted image tudi za vas, k gre na bolje, ošeska pa bodi tudi ok

suzi pozdravi roko. K ravno take poškodbe znajo trajat, k so neki vmes, ne zlomljeno ne celo user posted image

bejbika spi, jaz grem pa mal pokidat najprej, potem pa mejbi pridem f5 stisnt

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
21.1.2009 20:06:37   
dolenjka
Čer user posted image

Mi tut spimo, jaz pa zoprna ko user posted image  in resno razmišljam, da bi se v spalnico in v posteljo odsvaljkala, pa knjigo brala, ker drugač bom sama sebe v tazadnjo vgriznila user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
21.1.2009 20:06:37   
srečka nosečka
čer, user posted image

naša palčica pa že spi dobre pol ure user posted image . Je bila danes tako pridnna s popoldanskim spanjem. user posted image  Sem jo pustila pri babici in dediju, da sem šla k zobarju. In je frajerka z dedijem spala 2uri in 15. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Da bi bilo doma tako - ni šanse. Ve, da je mami polna energije in akcija.

Bolančki - veliko vrečo zdravja user posted image

Jutri pa pride na obisk spet patronažna, mislim, da tokrat zadnjič. user posted image  Sva prravili vse obiske. user posted image  Meni je ta ženska ful kul, ker daje res zdrave nasvete user posted image  .

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
21.1.2009 20:07:33   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Mi tut spimo, jaz pa zoprna ko user posted image  in resno razmišljam, da bi se v spalnico in v posteljo odsvaljkala, pa knjigo brala, ker drugač bom sama sebe v tazadnjo vgriznila user posted image  user posted image  user posted image

A nebi raje koga drugega? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
21.1.2009 20:11:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Čer user posted image

eh, sej ni on kriv, sploh ne vem kaj mi je, kar tečna sem user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
21.1.2009 20:17:48   
ella79

Čer user posted image

lahko mene, pa jaz potem tebe nazaj, k sem tudi sam za zabrskat se nekam user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2570
21.1.2009 20:40:09   
dolenjka
jaz pa zdaj razmišljam kaj bi, pivo al sladoled user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
21.1.2009 20:42:33   
ella79

jaz pa zdaj razmišljam kaj bi, pivo al sladoled user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

a ti pomagam pri odločitni user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
21.1.2009 20:45:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

si mi že, zdaj vem, da pivo ni za mlade mamice user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
21.1.2009 20:56:23   
srečka nosečka

si mi že, zdaj vem, da pivo ni za mlade mamice user posted image  user posted image  user posted image

torej ti lahko pivo user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
21.1.2009 20:57:57   
ella79

torej ti lahko pivo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image no, sej točno to sem tudi jaz hotla predlagat user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.