Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:57:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you naša je dobrih 20 minut v svoji sobici, pa si je skoz neki pela, govorila, čez čas, ko pa ni nihče od naju prišel tja, pa začela jokati.pa sem ji samo dudo popravljala, je nisem nič v naročje vzela. no, in sedajle spi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:59:56
|
|
|
|
ključek
|
grem spat, vas jutri preberem do konca, pa seznamček poštimam........... nočko.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:00:47
|
|
|
|
gloria
|
na A KANALU je ena odaja o otrocih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:01:56
|
|
|
|
gold fish
|
primerjava pampersk...poljskih/nemških..... ali je komentar sploh potreben ......
< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.1.2009 22:04:19 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:03:10
|
|
|
|
pf
|
Grem počasi počivati. Upam, da bo danes kaj manj potrebe po dudki.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:08:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ma ne gre mi...ta je pa slikana mal prej...je pa nekaj v albumu starih 10 dni .. ..grem zdaj točno še enkrat pogledat, če je atiju podoben
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:08:58
|
|
|
|
pf
|
Gold fish res ni potreben komentar. Pa kak fensi se drugače sliši, da uporabljaš pamperske, a ne? za poljske, pa če sem čisto odkrita tudi nemške, ki sem jih včasih kupila v Intersparu in BC-ju nisi nek zakon.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:10:41
|
|
|
|
gold fish
|
...če pogledaš zadnji dve sliki.....tam se vidi krivec..zakaj vsaj nam ponoči premočijo......nemške so lepše odrezane in jo lepo zapogneš....te poljše pa imajo kar neko plahto ob strani....ko ne gre preko bedrce zapognit, ker nasede in ...eto...mokro... ..jaz jih bom samo še gori v A kupovala...samo kaj, če včasih kdo pride pa prinese te poljske, pa misl bog ve kaj mi je prinesel
< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.1.2009 22:11:17 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:14:35
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ma ne gre mi...ta je pa slikana mal prej...je pa nekaj v albumu starih 10 dni V redu je, saj sem jih vidla že tele s knjigico, že takrat ko si jih gor dala ampak vedno pozabim katerega otroka sem vidla , ker vas osebno ne poznam. Pričakovala sem malo bolj okroglega dojenčka pa je nekje tam kot Lovro-mašina a ma Lovro pol tud že 8kg?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:14:57
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa kupujem new baby,pamperske in imajo še tiste vpojne zarezice v plenički.Ravno zaradi tega so mi fajn.Enkrat pa sem jih v šparu,te poljske vzela,pa niso imele teh zarezic,so bile čist gladke,ja pa tud premočile so Aja,pa še manjše so,kot pa te nemške al avstrijske al koji palac so že
< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.1.2009 22:15:30 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:17:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you naša je dobrih 20 minut v svoji sobici, pa si je skoz neki pela, govorila, čez čas, ko pa ni nihče od naju prišel tja, pa začela jokati.pa sem ji samo dudo popravljala, je nisem nič v naročje vzela. no, in sedajle spi. sem jo šla prečekirat............duda je že zunaj.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:18:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer! spet ne folgam.... IZVIRNO SPOROČILO: gold fish primerjava pampersk...poljskih/nemških..... ali je komentar sploh potreben ...... samo obstajajo tudi poljske, ki imajo elastičen del pri trakcu za zalepit. Z gosenico to reklamirajo. No, take so malo boljše kot te čisto neelastične. Jaz se moram tudi v DM v A spravit. V katerega ti hodiš? V Šentilju je DM al pa Bipa?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:19:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ma ne gre mi...ta je pa slikana mal prej...je pa nekaj v albumu starih 10 dni .. ..grem zdaj točno še enkrat pogledat, če je atiju podoben ...saj sem ga tudi z njim slikala pa mi ne dovoli objavit ker ni obrit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:19:56
|
|
|
|
*bubi*
|
nič, najboljše, da grem spat. Bi morala še marsikaj napisat.... pa nisem pri volji. Edino še za pf.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:20:52
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:23:58
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ma ne gre mi...ta je pa slikana mal prej...je pa nekaj v albumu starih 10 dni V redu je, saj sem jih vidla že tele s knjigico, že takrat ko si jih gor dala ampak vedno pozabim katerega otroka sem vidla , ker vas osebno ne poznam. Pričakovala sem malo bolj okroglega dojenčka pa je nekje tam kot Lovro-mašina a ma Lovro pol tud že 8kg? ...ma tko mu ni vidit ...je pa res velik za slišat..mah ko bo shodil bo vse pokuril ... ...ej mamice z *iskušnjo*...gdaj se to dobivanje 200 g. na teden več ali manj umiri ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:25:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* samo obstajajo tudi poljske, ki imajo elastičen del pri trakcu za zalepit. Z gosenico to reklamirajo. No, take so malo boljše kot te čisto neelastične. Jaz se moram tudi v DM v A spravit. V katerega ti hodiš? V Šentilju je DM al pa Bipa? ...samo jaz sem te poljske dobila...zdaj kake so...so.... Jaz hodim v tistega pri Eurosparu, pa zraven tistega novega nakupovalnega centra.....Wasserwerkstrasse.... V šentilju da bi bil DM al Bippa to je nekaj novega najbližja Bippa mislim, da je v Lipnici desno od Kade v centru al je še katera prej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:26:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ma ne gre mi...ta je pa slikana mal prej...je pa nekaj v albumu starih 10 dni .. ..grem zdaj točno še enkrat pogledat, če je atiju podoben ...saj sem ga tudi z njim slikala pa mi ne dovoli objavit ker ni obrit ja, jaz grem na tisto po mailu firbcat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:27:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz se moram tudi v DM v A spravit. V katerega ti hodiš? V Šentilju je DM al pa Bipa? kdaj boš šla? Mogoče bi nas šlo več .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:30:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ej mamice z *iskušnjo*...gdaj se to dobivanje 200 g. na teden več ali manj umiri .... zdaj počasi....no tam nekje od 6 meseca dalje...odvisno tud od aktivnosti .... moj prvi pikec je imel recimo od avgusta pa do novembra, ko sva hodila na preglede skoz 8 kg....avg. pri 9mes. cca 8100g, novembra - 12 mesecih - 8200g.... je pa z 10 shodil.....in je imel 8 kg mislim, da še kar en cajt pol
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:30:57
|
|
|
|
gold fish
|
monologi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:31:12
|
|
|
|
gold fish
|
zakaj ne pišete
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:31:37
|
|
|
|
gold fish
|
lara čveka in meta čveka ...dol iz skypa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:33:06
|
|
|
|
gold fish
|
pa nič...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 22:36:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ma ne gre mi...ta je pa slikana mal prej...je pa nekaj v albumu starih 10 dni .. ..grem zdaj točno še enkrat pogledat, če je atiju podoben ...saj sem ga tudi z njim slikala pa mi ne dovoli objavit ker ni obrit ja, jaz grem na tisto po mailu firbcat ...ja in ....ma vsak ko ga vidi drugače reče....danes smo gledal slikce od rojstva in je res velika sprememba...ma to je itak pri vsakemu
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?