|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
21.1.2009 14:35:19   
Sulfinija
Gold fish,prosim nujno se mi javi na ZS!Če katera od vas ve njeno mobi cifro naj mi lepo prosim javi na zs.Hvala punce!

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 276
21.1.2009 14:58:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Saraya, kolk a samo en mesec niste plačali pa kar pridejo odklopit al kaj? Jaz sem misnla, da moraš to vsaj pol leta jim bit dolžanuser posted image

ne,jaz sem za narobne mesece plačala,in ker je bilo za star mesec še odprto,za sprotni pa poravnano,so me prišli izklopit.Pa saj HB sem rešla,in sem takoj šla ven,da vidim,kaj se dogaja.user posted image .
samo me pa razp.....,ko imam sedaj teh 25 eur brezveznih stroškov,ko bi me vsaj nekdo od tam lahko obvestiluser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.1.2009 15:00:21 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 277
21.1.2009 15:01:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image pol so avstrijeske drugačne kot milerjeveuser posted image pamperske

kake so müllerjeve...tiste, ko so malo bolj debele, pa modro majo spredaj, pa neki morski motiv.... pakl zunaj je pa oranžen/rumen?

..te so zeleno pakirane...baby dry

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 278
21.1.2009 15:02:41   
gold fish

Mi vedno solze pridejo v oči, ko pomislim na coko in njeno Elo...

meni isto, drugač pa skoz čakam, da nam javi kako veselo novičko al se nam pa kaj oglasi

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 279
21.1.2009 15:17:53   
gold fish

Spet sem dobila Muser posted image -po 20 dneh in to spet poplava... Groza... Sicer me nič ne boli ampak vsake 3 tedne je pa tud ne bi imela...

jaz sem jo pa odslovila......je pa bla zdaj točna ..na 28 dni kot ponavadi.....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 280
21.1.2009 15:23:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Gold fish,prosim nujno se mi javi na ZS!Če katera od vas ve njeno mobi cifro naj mi lepo prosim javi na zs.Hvala punce!

LP mojcauser posted image

....sem že vidla zs...user posted image .... 

..ne rabima več interpolauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 281
21.1.2009 15:32:24   
Lara Croft
uživajte!!
imate dež?

Ja, dež... tudi v Kopru... ma jst sem dala Laro kr z lupinco v nakupovalni voz, dežnik, zame kapuco in sva šli... prišla, zapravla 100 € in šla... Ma sem mučo kuntjenta... sem kupla en kup pripomočkov za v kuhinjo, teh, ki so bli v prospektu, šparovem, na vakum....
Pa še ene čevlje sem si kupla, seveda meni pade v uč vedno tisto, kar ni znižano,.... hahaha

,jaz pa ne grem v avto z ,preveč ceremonij

Ma kakšnih? Torbo imam vedno napravljeno, tja smo šle, ko je bla sita.... sem se samo oblekla in gas.... user posted image

Je danes spet fižoletke jedla.... ker pa sva prišli pozno, sem jo najprej podojila, potem dala kašico in je potem samo 30ml dodatka še spila...

Samo sem se odločla, da ji do enega desetega leta ne bom dala drugega kot mleko, ker imam premalo rok za vse sproti spucat.... user posted image user posted image user posted image Ko ji dam v usta hoče takoj še roko zatlačit.. pa pazim na roko pa na drugo roko v eni roki imam žličko.. pa hitro popucam, kar ven pade.... ajutoooooooooouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 21.1.2009 15:33:10 >

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 282
21.1.2009 15:51:42   
Lara Croft
Vsak dan težje si predstavljam, da bi se mi kaj takega zgodilo...

Jima ni lahko, ne...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 283
21.1.2009 17:37:40   
urska238
meta21 - jst sm iz kamnika

sej mene tut zanima, če je mogoče kera z mojga konca??? sej verjetno ste že vse povedale s kje ste, sam ne vem, k sm se vam šele zdej pridružla...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 284
21.1.2009 17:44:12   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Imamo pa še smotane poljske pamperske na zalogi. Kak klump je pa to. Komaj čakam, da jih porabim, ampak jih noče zmanjkati, ker mullerjeve uporabljam vmes, ker so sto in ena proti poljskim pamperskam. Kake so pa avstrijske trojkica pa ne vem, ker smo imeli samo enkico avstrijsko, tiste pa so bile naše tudi iste kvalitete. Vidim edino, da je velika razlika med active baby in baby fit tako v vpojnosti, vonju in materialu. Cela znanstvenost so tele pleničke.

mi tud imamo te poljske, zato jih pa zdaj ful nucam, da se jih rešim že enkrat..... avstrijske baby dry so super, pa ob starneh imajo elastično ko te poljske nimajo....

sem zadnjič dala obe plenici skupaj, to te točno kap..... našemu premoči samo zato, ker ob straneh niso lepo rezane, pa ne moreš lepo zapognit kot na avstrisjkih(nemških)

mi imamo pa plenice Fixies... in so res super... nikoli ne premoči ponoči... ob rojstvu smo uporabljali tudi pampers, ampak je potem dobil rdečo ritko, pa je patronažna rekla naj zamenjamo pleničke, pa je bilo potem res takoj boljše

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 285
21.1.2009 17:49:55   
morango
Ojla,

ja lepe so slike teh septembrskih sončkov. Eden lepši kot drugi.

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 286
21.1.2009 17:58:35   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: leda

in da dodam kakofoniji mnenj o uvajanju goste hrane še eno. naši tule v zd moste so absolutno proti uvajanju pred 6. mesecem (govorimo seveda o dojenih).
Ja, jaz sem pri 3 mesecih vprašala zdravnika, kako kaj z uvajanjem, pa mi je jedrnato rekel: Do pol leta ne rabi nič drugega. Je tak čuden stric, za katerega velja, manj je več.

In pač samo dojim. Tako moč imajo besede moških. Ma res, mleka mam dost, zdi se mi fajn povezava s tamalo, pa še praktično je. Tako da še nič ne dodajam, samo enkrat na teden dobi par žličk čaja, pa bl zato, da se žličke navadi.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 287
21.1.2009 18:01:17   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: urska238

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Imamo pa še smotane poljske pamperske na zalogi. Kak klump je pa to. Komaj čakam, da jih porabim, ampak jih noče zmanjkati, ker mullerjeve uporabljam vmes, ker so sto in ena proti poljskim pamperskam. Kake so pa avstrijske trojkica pa ne vem, ker smo imeli samo enkico avstrijsko, tiste pa so bile naše tudi iste kvalitete. Vidim edino, da je velika razlika med active baby in baby fit tako v vpojnosti, vonju in materialu. Cela znanstvenost so tele pleničke.

mi tud imamo te poljske, zato jih pa zdaj ful nucam, da se jih rešim že enkrat..... avstrijske baby dry so super, pa ob starneh imajo elastično ko te poljske nimajo....

sem zadnjič dala obe plenici skupaj, to te točno kap..... našemu premoči samo zato, ker ob straneh niso lepo rezane, pa ne moreš lepo zapognit kot na avstrisjkih(nemških)

mi imamo pa plenice Fixies... in so res super... nikoli ne premoči ponoči... ob rojstvu smo uporabljali tudi pampers, ampak je potem dobil rdečo ritko, pa je patronažna rekla naj zamenjamo pleničke, pa je bilo potem res takoj boljše
Evo, da vidim, če znam vsa mnenja spredalčkat.
Mi pa s plenicami nič kaj ne kompliciramo. Premoči ji ne, tako da zdaj uporabljam milerke pa eko iz Müllerja in iz DM. Skratka, sem imela pamperske iz Müllerja, nemške, pa je edino pri njih kakec ven ušel. Pa še bl plastične se mi zdijo.

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 288
21.1.2009 18:02:09   
morango
Urška238, pozdravljena!!!

Lepega, zvedavega fantiča imaš.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 289
21.1.2009 18:03:32   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Evo, da vidim, če znam vsa mnenja spredalčkat.
Uokvirit bi blo bolj na mestu. 

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 290
21.1.2009 18:05:59   
morango
Men je pa dete začelo spat pozno popoldne in takrat kar potegne tud ene tri ure. Pol se nam pa spet vposteljodajanje zavleče.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 291
21.1.2009 18:07:39   
morango
Vas pridem še kaj pogledat, zdaj pa jest šibam. Je še zelenjavna juha z gobami od kosila, jaz pa ful lačna.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 292
21.1.2009 18:25:21   
Lara Croft
Kako me jezi, ker nekaj ne znam sestavit..... ufaaaaa... pa čist po slikci delam, ma ne štekam in ne štekam... pa tk enostavno zgleda....

Pa eno kotno poličko tudi ne morem namontirat, ker bi mogla glih tam vakum napopat, kjer so fuge...

Jaaa, pa stajico smo dobili... jst mam vse v škatlah, nimam skoraj več kam stopit...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 293
21.1.2009 18:28:57   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kako me jezi, ker nekaj ne znam sestavit..... ufaaaaa... pa čist po slikci delam, ma ne štekam in ne štekam... pa tk enostavno zgleda....

Pa eno kotno poličko tudi ne morem namontirat, ker bi mogla glih tam vakum napopat, kjer so fuge...

Jaaa, pa stajico smo dobili... jst mam vse v škatlah, nimam skoraj več kam stopit...

si pa pravi mojster ratala................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 294
21.1.2009 18:30:02   
ključek
prejle sta bila pa moja sestrca pa bratec na obisku..............user posted image user posted image user posted image user posted image ............ju je ln najprej mal čudn gledala, sam hit popredalčakla kam pašeta, tko da jo je kr sestrca mela, jaz sem šla pa malo časopis brati.............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 295
21.1.2009 18:58:38   
petrax
Pozdravček!
No mi smo danes mel že drugo pikico, je mali skor dve uri spal k smo dam pršli. So ga pa res zmatral, že dolg ni tolk spal podnev. Aja drugače smo pa veliki 67,5cm in tehtamo 6950g. Vse je pa vredu.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 296
21.1.2009 19:00:03   
petrax
Aja pa komi sem vas najdla, sem rokico iskala ne pa puščico user posted image user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 297
21.1.2009 19:08:42   
petrax
Vidm da imate vse proti poljskim pamperskam.  No in sem tud jaz zdej probala ta "nemške", pa jih moram nažalost prov spluvat. Vsak jutr sem malega skoraj ožemala, ker pride čez. Tko da zdej sam še poljske, k druge k pamperske pa tud niso kul. Sem že par probala, pa vse premočjo ponoč.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 298
21.1.2009 19:47:52   
Lara Croft
Vidm da imate vse proti poljskim pamperskam.

Jst sem ene pamperske kupla v Merkatorju, ker je bla neka akcija, drugače v DM.... sploh nisem vedla, da so drugačne... pa je Lara ful ful rdečo ritko, češpico in trebušček dobila... no, zdej po nekaj tednih, sem jih spet probala dat pa je ok... ma samo za čez dan, ker so res slabe. Še ena je za porabit.... So mi fajn pamperske iz DMja in tudi ene pamperske iz mulerja. So imeli tri vrste pa nisem vedla kaj vzet...

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 299
21.1.2009 20:07:42   
petra1978
Ojla čveke.
Ste tolko naklofale, da vas človek komaj folga. Se vam prav vidi, da ene že celo noč prespite in imate potem energijo še tu gor sedet. Jaz sem ob 22h že čisto izmučena, tolko da se še k user posted image  stisnem, pol pa že spim. Danes bom pa šla še prej spat, je šel user posted image  v nočno, Gal se je pa zjutraj zbudil ob 5.45, jaz bi pa še tako spala. Potem smo se pa cel dan potepali, smo peljali moj avto da mi menjajo prednjo šipo, ker je bila počena. Jaz imam pač srečo s tem kamenjem na cesti. Moj avto je star 4 leta, pa je to tretja šipa, ko mi jo menjujejo.

Glede pleničk je pa pri nas tako, da imamo čez dan večinoma mulerjeve pleničke, ponoči mu pa dam pampersko iz mulerja, pa mu še nikoli ni premočila. Sem mu pa probala tudi polsko pampersko, ta pa mu je premočila. Zadnjič sem za foro zvagala pleničko, ki jo je imel celo noč gor in je imela 210 g več, kot pa prazna. To pomeni, da je skoraj 2 dcl polulal čel noč. To je pa dosti ne? Moj se je tako user posted image , ko je videl, da plenico vagam.

Urška238, pozdravljena še iz moje strani.

Tia, od kod pa si ti? Se mi zdi, da bi mogle bit midve nekje blizu doma.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?