Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 20:13:56
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Čestitke Mateju, Lauri in pozdravček našemu angelčku - Eli.. za našo elo............. Tukaj se pa tudi jaz podpišem. Tolikokrat se spomnim na Elo in vedno ...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 20:22:25
|
|
|
|
gloria
|
Me to you za seznam 8200 g. 66 cm. S.P.04.03. ...pala je druga pikica in skor ni nič zajokal ta moj pikec velki ....se javim kasneje grem torto pojest ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 20:26:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Glede pleničk je pa pri nas tako, da imamo čez dan večinoma mulerjeve pleničke, ponoči mu pa dam pampersko iz mulerja, pa mu še nikoli ni premočila. Sem mu pa probala tudi polsko pampersko, ta pa mu je premočila. Tudi jaz delam podobno-podnevi mulerka (zdaj izjemoma lionstar, ker sem jih dobila pa so tudi za ponucat čeprav na prvi pogled zgleda, da bojo kar razpadle), ponoči pa pamperska-katerakoli že. Pri poljskih mi ni všeč, ker dišijo in mam občutek, da s tem neko kemikalijo daš na ritko in pogrešam elastiko, drugače mi pa še nobena ni premočila pa je tud zjutraj zelo težka. Jo bom za foro tud jest zvagala. Glede tega da premočijo oz. drekec ven pride mam pa jaz občutek (in izkušnje), da je bolj malo odvisno od plenice. Pri nas je drekec vedno pogledal ven na hrbtu kadar je bil na rokah in pri nogicah dokler se mu niso stegenca malo okrepila-od takrat samo izjemoma, lulanje pa pride ven takrat ko je na boku-zdaj še posebno, ko se zbudi in prekucna na bok.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 20:32:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria 8200 g. 66 cm. waw, to pa je dec!!! A lahko kakšno slikico prilepiš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 20:49:58
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria pol so avstrijeske drugačne kot milerjeve pamperske kake so müllerjeve...tiste, ko so malo bolj debele, pa modro majo spredaj, pa neki morski motiv.... pakl zunaj je pa oranžen/rumen? ..te so zeleno pakirane...baby dry ---bela pakunga je z zelenim...baby dray do 9kg.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 20:53:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Pozdravček! No mi smo danes mel že drugo pikico, je mali skor dve uri spal k smo dam pršli. So ga pa res zmatral, že dolg ni tolk spal podnev. Aja drugače smo pa veliki 67,5cm in tehtamo 6950g. Vse je pa vredu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 20:56:13
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gloria 8200 g. 66 cm. waw, to pa je dec!!! A lahko kakšno slikico prilepiš? ja bom
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:05:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 smo peljali moj avto da mi menjajo prednjo šipo, ker je bila počena. Jaz imam pač srečo s tem kamenjem na cesti. Moj avto je star 4 leta, pa je to tretja šipa, ko mi jo menjujejo. ...mi je to nekam znano....... ma ne vem če nismo mi v teh 4 letih večkrat menjali ...kaki avto pa maš, da vidim,če je res to krivo.....kot šipe mislim..... mi imamo trenutno spet 2 luknji, pa še malo čakamo, če še kaj prileti.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:07:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Me to you za seznam 8200 g. 66 cm. S.P.04.03. ...pala je druga pikica in skor ni nič zajokal ta moj pikec velki ....se javim kasneje grem torto pojest ... ... ...to je pa že pravi dedc ...no ja po dolžini ma 3 cm več kot naš po g pa 1650g več.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:08:55
|
|
|
|
meta21
|
Pomoč rabim... Če v albumu označiš, da želiš da album vidijo ti in prijatelji... Kdo so prijatelji in kje jih določiš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:10:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Glede pleničk je pa pri nas tako, da imamo čez dan večinoma mulerjeve pleničke, ponoči mu pa dam pampersko iz mulerja, pa mu še nikoli ni premočila. Sem mu pa probala tudi polsko pampersko, ta pa mu je premočila. Tudi jaz delam podobno-podnevi mulerka (zdaj izjemoma lionstar, ker sem jih dobila pa so tudi za ponucat čeprav na prvi pogled zgleda, da bojo kar razpadle), ponoči pa pamperska-katerakoli že. Pri poljskih mi ni všeč, ker dišijo in mam občutek, da s tem neko kemikalijo daš na ritko in pogrešam elastiko, drugače mi pa še nobena ni premočila pa je tud zjutraj zelo težka. Jo bom za foro tud jest zvagala. Glede tega da premočijo oz. drekec ven pride mam pa jaz občutek (in izkušnje), da je bolj malo odvisno od plenice. Pri nas je drekec vedno pogledal ven na hrbtu kadar je bil na rokah in pri nogicah dokler se mu niso stegenca malo okrepila-od takrat samo izjemoma, lulanje pa pride ven takrat ko je na boku-zdaj še posebno, ko se zbudi in prekucna na bok. meni ni recimo niti hoferjeva premočla...je pa res kot pravi meta....ko so bedrca bolj okrepljena...drekec nima kam , lulanje pa na boku. udari ven..ampak našemu pri N pamperskah ne, samo pri naših, ker je tisti rob drugačen.... ..grem zdaj za foro slikat obe plenici...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:18:28
|
|
|
|
pf
|
Petrax in Gloria za sistematskega in čimmanj reakcij na pikico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:22:13
|
|
|
|
gloria
|
...naj ena prosim proba če bo lahk iz shrani.si prelimala slike men sploh ne prime ...bom probala kasneje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:23:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
8200 g. 66 cm. S.P.04.03. Našo Laro bi pomastil..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:25:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pomoč rabim... Če v albumu označiš, da želiš da album vidijo ti in prijatelji... Kdo so prijatelji in kje jih določiš? Mislim, da jim pošlješ link.... napišeš emaile njihove... menda...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:31:56
|
|
|
|
pf
|
Lara si sestavila računalniško mizico do konca?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:44:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara si sestavila računalniško mizico do konca? mA ne... tista izvlečna polica mi nagaja... je ne znam pridrdit... Tudi pri leg magicu mi ostajajo tri šravfki.. ma dela vseeno.... hahaha... upam, da ne bom kej polomila.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:45:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moj možek pa jutri pride... sem mu torto naredila prej... nisem probala nič...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:50:36
|
|
|
|
pf
|
Lara malo se zadrži s torto, da jo bo možek videl v celoti. Sicer pa bravo, imaš ful energije in skozi nekaj prckaš. Pridna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:52:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moj možek pa jutri pride... sem mu torto naredila prej... nisem probala nič... Nekam si jo zakleni... Do jutri je še daleč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:54:13
|
|
|
|
arabela*
|
joj,ta naš otrok.Že pol ure je v postli,pa se samo premetava,pa obrača,pa mrda,res več ne razumem te politike...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.1.2009 21:55:01 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:54:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pomoč rabim... Če v albumu označiš, da želiš da album vidijo ti in prijatelji... Kdo so prijatelji in kje jih določiš? Mislim, da jim pošlješ link.... napišeš emaile njihove... menda... meni je mislim, da Bubi rekla, da so to tisti, ki si jih označiš pod kontakt not ..nisem pa ziher.... Moraš pa tisti link, ki ti ga napiše poslat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:57:24
|
|
|
|
gloria
|
...ma ne gre mi...ta je pa slikana mal prej...je pa nekaj v albumu starih 10 dni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 21.1.2009 21:57:26
|
|
|
|
ključek
|
naša je dobrih 20 minut v svoji sobici, pa si je skoz neki pela, govorila, čez čas, ko pa ni nihče od naju prišel tja, pa začela jokati.pa sem ji samo dudo popravljala, je nisem nič v naročje vzela. no, in sedajle spi. sem jo šla prečekirat............duda je že zunaj.......
< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.1.2009 21:58:38 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?