|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.1.2009 9:55:17   
Ronči
zRIBALA SM SKORAJ VSE (BTW. DVE STENE SMO DODATNO IZOLIRALI, POKITALI, VČERI JE BRUSU, DANES BO BARVAL) TAK DA JE PRAHA MUČOOOOOOO

ups črke, ne grem še enkrat pisat se mi mudi.

stuširana sm, oblečena na pol, ob 10 šibamo proti lj.

se javim zvečer in se pohvalim s torbico ( sicer dvomim, ponavadi za Klaro kaj kupim)
ampak, danes gledam sam zase (khm)

Lep deževen dan!!!!!!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
21.1.2009 9:55:53   
Freycha
madejka kakšen je pa nabor imen? mogoče me lahko malo pomagamo user posted image user posted image

joj ajvy dobro, da tole ni prebral v.d. možek, ker kar pikce dobi ob tej reklami user posted image user posted image user posted image  jaz bom pa zdej enega vzela ja, pa upam, da me ne položi v posteljo (čeprav bi mi full pasalo bit malo doma).......

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
21.1.2009 9:57:32   
Freycha
Madejka, mi je vseeno kje se dobimo.... če bo to v času kosila, potem bi raje tam, da se še fejst najem, če bo pa to bolj v zgodnjih urah, potem mi je pa res čisto vseeno... boste ve povedale user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
21.1.2009 12:14:24   
tejči77
potem se pa lepo imejte v soboto, štejerkeuser posted image . Da se dodobra nečvekate.
jaz pa upam, če bova našla varuško, da bi v soboto lahko prvič šla sama z lubijem nekam. Sem študirala, da bi šla malo plavat, ker me hrbtenica boli, potem pa na eno kosilo. Če nama bo ratal bom mislila, da sem v nebesih pristala, ker že od nosečnosti nisva šla nikamor.

A vaše malčke že cepijo? Kaj jih je treba naročit ali sami pokličejo? Bogica Dita, naj hitro mine in naj bo potem zdraaaaaavaaaa in zdraaaavaaaa.
Lariso bom pa jutri končno spet v vrtec odpeljala, da moja mami malo k sebi pride. Do treh jo tamala pofura, da je komaj pokonci. Larisa pa je potem še ves večer kot živc. Če ne ve več kaj bi še počela leta okrog mize xx krogov. Ali pa prinese klaviaturo, naštima muziko in te potem vleče za roke, da moraš plesat z njo. In ko ne moreš več kriči od jeze, ker misli da nočeš.user posted image  no, takle mamo mi.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
21.1.2009 12:17:09   
tejči77
Freycha, zate tudi en user posted image , da bi bilo čim prej bolje.

Naj že hitro mine ta zima, da bo manj viroz.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
21.1.2009 12:21:35   
Freycha
tejči sama moraš poklicat in ker vem, da je Larisa toliko stara kot Dita, te opomnem, da je to cepljenje za vse pri letu in pol..... Zato kar pokliči, pa se zmeni za datum user posted image

pa upam, da najdeta varuško in da si malo privoščita biti sama user posted image user posted image user posted image  Res paše včasih malo bit na off, pa tut nujno potrebno je user posted image

jaz sem se pa ravnokar z mami zmenila, da prideta z očetom v soboto malo na obisk, ker sva z Dito sami, pa da se vidimo in da mi tistih maljon škatel mleka za Dito pripeljeta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
21.1.2009 13:59:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy nima še imena... je še v pogajanjuuser posted image Za Maja od prvega dne ni bilo vprašanja... če bo fantek, bo Maj in tako je ostalouser posted image Pri tem pa ne moreva skup prituser posted image

user posted image user posted image user posted image sem si te predstavljala, ko plešeš s tem trebuhomuser posted image user posted image user posted image

hi hi ....boščka...no, sej imasta še čas...glede imena.....

raje si ne predstavljaj takih stvari....ne boš mogla spati ponoči....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
21.1.2009 14:03:02   
Ajvy
Ronči...upam ,ad ti bo uspelo gledati samo zase user posted image user posted image user posted image
Čist si bila preveč pridna danes....na dopustu si..če še ne vešuser posted image user posted image user posted image

Freycha....jst tudi...samo mi je fajn pesmca,ko se vse tka fajn rima user posted image

Tejči,...LArisa je tak hiperaktivec...user posted image uf...dobri ste....
Jst tudi držim pesti, da vama uspe nekam na samo pobegnit.....da se malo naužijeta en druzga....

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
21.1.2009 15:22:39   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Pupi...nehaj se pustit prosit in idi na to srečanje.....user posted image

user posted image user posted image  saj za čvek v živo sem jaz vedno samo tu gor sem bolj boga!! Verjetno bo zdaj malo boljše, ko bom seminarske pisala in se mogla učituser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
21.1.2009 15:28:31   
pupi
Madejak, če ti kaj pomaga. Meni je ful všeč ime, Gal, pa ma ena kolegica in pri nas pač ne pride v poštev. Od vedno, pa sem si želela Aneja, je tudi mojemu všeč, ampak je že vsak drugi Anej in bo, če bomo meli kdaj fantak, kar velik problem ime zbrat.

Jaz bi 31. prosla, če bi se dobile dopoldan, ker bi jaz šla na 5moških v dvorano Tabor, kje pa se dobimo pa mi taaaaaaaaaak vseeno samo, da se majo prdeci kje za igrat!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupi -- 21.1.2009 15:36:58 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
21.1.2009 17:43:07   
madejka
Jaz bi tud bla za dopoldansko srečanje (lahko s kosilomuser posted image )... vsaj do pol dveh bi bla rada midva doma, da bo šel mali spat.

Pupi hvala za predlog, pa mi ni tak všeč Galuser posted image Boma še mela pogovorov na to temo...huhuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
21.1.2009 18:27:07   
rumba
pupi, a na štajerskem koncu je dosti Anejev? Tu v LJ pa sploh ne, v bistvu ne poznamo nobenega drugega, še v vrtcu je samo naš.user posted image  A pol je naš v bistvu štajerc?user posted image
madejka, midva za Julijo nisva imela imena še, ko sva šla z mojim predrtim mehurjem v P.user posted image user posted image  Bi imeli pa Kristjana, če bi bil fant.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
21.1.2009 18:53:50   
Freycha
rumba Anejev in Enejev je tu kolikor hočeš. Pa Luka je na teh koncih popularno ime zadnje čase, pa Lan...... ja, štajerca mate, ni kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
21.1.2009 20:14:16   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

rumba Anejev in Enejev je tu kolikor hočeš. Pa Luka je na teh koncih popularno ime zadnje čase, pa Lan in Lana...... ja, štajerca mate, ni kaj user posted image user posted image user posted image

Se popolnoma strinjam s Freycho, tudi Tajev je dosti. Rumba Kristjan, je tudi zelo lepo ime, samo jaz poznam enega in saj vete kak je to, ko ti ena oseba popolnoma pokvari imeuser posted image .... pa z imenom Mija sem imela isti težavo. Joj to so ble štorijo, ko smo mi ime za Najo zbirali user posted image . No saj od kar imamo Najo, je to ime tudi vsepovsoduser posted image

< Sporočilo je popravil pupi -- 21.1.2009 20:15:22 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
21.1.2009 20:30:03   
madejka
Joj Pupi ne govori... kolko je Majevuser posted image Sma na videz poznala samo enga do poroda... pol pa sem bla že v P v sobi z eno, ki je mela Maija pa vedno je kaki Maj pri pediatrinjiuser posted image Za popenituser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
21.1.2009 20:47:56   
Anonimen
čer user posted image

jabko jem pa sama seb se smilim user posted image mam noge kt bi trojanske krofe obula user posted image user posted image

to sm mogla povedat...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4741
21.1.2009 20:56:14   
Ajvy
oj....kako smo....jst sem čist utrujena....user posted image se mi je direkt na pljuča parkiral...tak da kr težko diham...ampak...važno da migamo.....

Rumba...pa kje si ti punca...kje se skrivaš???
Kako kaj tvoji Rumbčki in tvoja služba....

Pupi...ja..točno vem, kako je ko ima ena oseba ime, pol pa ti ni všeč....pol ti pa tudi ime ni .....

Ulla...jst pravim, da je skrajni čas da greš rodit.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako je Ula?

Freycha...kako je z Dito??

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
21.1.2009 21:19:29   
rumba
Ajvy, mi smo bolj bogo. Sem prinesla domov en virus, ki se me drži že celi teden, kar fajn vročina, sedaj pa mi že bolj na bronhitis delujeuser posted image . Grem jutri k zdravnici. Da bo mera polna, so se nalezli vsi trije otroci, mi kuhajo že od nedelje, Julija je danes dobila antibiotik, ker ji je šlo na ušesa. Aja, pa sama sem doma z njimi cele dneve.user posted image
Jutri ima Anej rojstni dan, tako da imam za soboto že rezerviran termin pri G-rega, 15 povabljenih mulcev, pa še ne vemo, če bomo lahko izpeljali ali ne. V nedeljo pa imamo povabljeno domov žlahto. Zdaj se ravno ukvarjam s tem, kako naj mu naredim torto z Indiana Jones-om.user posted image  user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
21.1.2009 21:33:29   
Ajvy
Rumba...žal mi je ,da vam zdravje ne služi...sigurno si že čist utrujenko....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite.....
KJe pa je tvoj- mora skoz delat..najbrž...res si dobra...jst ne vem kako bi....

A torto boš sama delala??Dobra si.....jst še torte ne znam...kamoli da bi bila tematska....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
21.1.2009 21:39:05   
Anonimen
ajvy Ula je boljše....vročine nima več, sam je pa sitna za znoretuser posted image pa okol petih se mi vsak jutr zbija....groza, nouser posted image

rumbauser posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej porihtate tole....pa speljete vse fešteuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4745
21.1.2009 21:41:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ajvy Ula je boljše....vročine nima več, sam je pa sitna za znoretuser posted image pa okol petih se mi vsak jutr zbija....groza, nouser posted image

če je sitna pol je glih tolk zdrava ,da še ni čist....za pop.izdit.....to mi je najhujši proces ozdravitve...ko je nekaj na pol....tečna pa za znoret.....

bo jutri bolje....

a ob petih..kaj te trenira ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
21.1.2009 21:58:25   
rumba
Ulla, Ajvy, hvala!user posted image  Ja, torto bom sama delala. Če prišparam za dve torti, je to že kar dosti, pa še bolj okusne so domače.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
21.1.2009 22:17:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ulla, Ajvy, hvala!user posted image  Ja, torto bom sama delala. Če prišparam za dve torti, je to že kar dosti, pa še bolj okusne so domače.

to verjamem....nisem misnla da ne bo okusna,...samo kako zaboga boš spravla Indiano gor??

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
21.1.2009 22:30:14   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

to verjamem....nisem misnla da ne bo okusna,...samo kako zaboga boš spravla Indiano gor??

user posted image
Imaš kako idejo?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
21.1.2009 22:30:28   
Anonimen
a ob petih..kaj te trenira ???

to mene tud zanimauser posted image

rumba domača torta je itak zakonuser posted image težk kje naletiš na kupljeno, da je DEJANSKO dobrauser posted image
sam to z indiajno pa men tud ni jasnouser posted image naredijo vem da ti, sam kak bi pa sam...user posted image

sm še plenice dala prat, zdej bi pa lohk šla spat počasuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?