|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.1.2009 22:33:46   
Anonimen
kaj pa če bi si spekla uno reč....user posted image a veš, k je kt hostjauser posted image , čist tanko, sam ne vem kak se to nardi...moka pa voda verjetnuser posted image pa da narišeš gor z unimi jedilnimi barvami? sliko se ziher da najdit kako primerno, če poguglaš, sam kak bi to prekopirala pol na ono? kr za v printer verjetno niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
21.1.2009 22:35:10   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ulla, Ajvy, hvala!user posted image  Ja, torto bom sama delala. Če prišparam za dve torti, je to že kar dosti, pa še bolj okusne so domače.

to verjamem....nisem misnla da ne bo okusna,...samo kako zaboga boš spravla Indiano gor??

user posted image
Imaš kako idejo?

ta prava ja....k še smetane ne znam stepst prav...user posted image user posted image user posted image žal mi je ....toda tu ti ne morem biti v pomoč.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
21.1.2009 22:35:58   
Ajvy
Ulla...a se pr tebi že kaj dogaja??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
21.1.2009 22:37:13   
Anonimen

kaj recimo user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4754
21.1.2009 22:40:12   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ne vem...a je prišel ptiček na okensko polico......po zrno.....al še ne .....

a hišni pajek že plete mrežo.....

a je vlaga dovolj vlažna....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
21.1.2009 22:43:46   
rumba
Ulla, ja, poznam to s hostijo. Lahko greš tu na Brnčičevo (bolj veleprodaja za pekarne) in ti v minutki naprintajo, neseš domov in napopaš na torto. Sem že razmišljala o tem.... Samo mi ta hostija ne potegne.user posted image  Sej vem, sama sem si kriva, kaj si tako otežujem življenje...user posted image  Zdaj sem prišla na idejo, da grem v Mullerja, kupin en paketek lego Indiana Jones, samo uni dvojni motor s figurco Indy-ja, pol pa okrasim torto v stilu gozdne ceste, dam gor motor in basta. Pa imam dve muhi na en mah: kocke in torto.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
21.1.2009 22:45:25   
rumba
Nič, grem jaz v horizontalo pod kožo gledat tole torto.user posted image user posted image
Nočko!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
21.1.2009 22:46:34   
Ajvy

Ulla, ja, poznam to s hostijo. Lahko greš tu na Brnčičevo (bolj veleprodaja za pekarne) in ti v minutki naprintajo, neseš domov in napopaš na torto. Sem že razmišljala o tem.... Samo mi ta hostija ne potegne.user posted image  Sej vem, sama sem si kriva, kaj si tako otežujem življenje...user posted image  Zdaj sem prišla na idejo, da grem v Mullerja, kupin en paketek lego Indiana Jones, samo uni dvojni motor s figurco Indy-ja, pol pa okrasim torto v stilu gozdne ceste, dam gor motor in basta. Pa imam dve muhi na en mah: kocke in torto.user posted image user posted image

to je pa dobra ideja.....to bo veselja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
21.1.2009 22:47:17   
Anonimen

ahauser posted image k nism bla zihruser posted image k je tolk vsegauser posted image

ne, nč od tegauser posted image

pa tud drgač neč...al kajuser posted image sej ne vem...je že bolj bogo vse skp, počutje pa to...sam konkretno pa nč ne kaže...jst bom marca rodilauser posted image

rumba no vidišuser posted image sej znašuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
21.1.2009 22:51:05   
Ajvy

Nič, grem jaz v horizontalo pod kožo gledat tole torto.user posted image user posted image
Nočko!

nočko

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
21.1.2009 22:52:04   
Ajvy

ahauser posted image k nism bla zihruser posted image k je tolk vsegauser posted image

ne, nč od tegauser posted image

pa tud drgač neč...al kajuser posted image sej ne vem...je že bolj bogo vse skp, počutje pa to...sam konkretno pa nč ne kaže...jst bom marca rodilauser posted image

uf...marca....jst pa ne...no, vsaj upam, ....kolk ti je pa kej gramaže nameru G??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
21.1.2009 22:59:26   
Anonimen
14 dni nazaj okol 2500...sam ne vem, po moje ni blo tolkuser posted image pri Uli je blo tak čas namenjeno 1800, je bla skor panika...pa se je čez dober mesec rodila z 2975....tale zdej čez 3000 bo že verjetno, sam kej dost pa ne...no, vsaj upamuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
21.1.2009 23:18:17   
Ajvy

14 dni nazaj okol 2500...sam ne vem, po moje ni blo tolkuser posted image pri Uli je blo tak čas namenjeno 1800, je bla skor panika...pa se je čez dober mesec rodila z 2975....tale zdej čez 3000 bo že verjetno, sam kej dost pa ne...no, vsaj upamuser posted image

joj...meni je tudi rekla, da bo tale otroček večji od TArje....jst tudi upam, da ne bo veliko večji....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
21.1.2009 23:40:21   
Anonimen
user posted image si ne predstavljam rodit 4kilskega otroka user posted image OMG...še to moje pišče je šlo komi vnuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4764
21.1.2009 23:47:43   
Ajvy

user posted image si ne predstavljam rodit 4kilskega otroka user posted image OMG...še to moje pišče je šlo komi vnuser posted image

jst tudi ne.....sje pravim..ne čakaj predolgo.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
21.1.2009 23:48:26   
Ajvy
nočko punce....

Rumba...da ne boš preveč sanjala Indiane..kako rešuje tebe in cel svet user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
22.1.2009 6:31:38   
Ronči
šoping uspel.

Dva polovarja v naf nafu, dva v ny, torbica - rdeča, in malo bižuterije.

Za Klaro samo flaške, nič lepega nism vidla, katastrofa od ca in Hm, katastrofa od turbo limača!!!! Še copatk nisem našla!!!!

Z nakupom sm zadovoljna - po redni ceni bi bla polovarčka v naf nafu 57,80, dala sem pa 18,90!!!!!
Polovarja iz NY po 5€, torbica 12€ in zapestnice ter uhančki po 2,9€.

Zadovoljna!!!

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
22.1.2009 6:44:59   
Anonimen
jutro....

ronči sam da si zadovoljnauser posted image   jst že sto let nism nč kuplauser posted image bi pa mogla mal za Ulo pogledat, hlače so ji naenkrat vse kratkeuser posted image očitno se je odločla mal zrastituser posted image

dons sma celo do 6ih spaleuser posted image dosežek...sam občutim ga pa ne glihuser posted image

lep dan si naredte user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4768
22.1.2009 7:08:53   
Ronči
Klarica je tudi zrastla, sedaj ima 76 cm!!

Nogico pa 20!!!

Moram ji copatke kupit. V vrtcu so vsi v cicibankah ipd.... Klara je trenutno edina v snugle feet...al tipsi toe ne vem katerih... V tem se ji ne potijo nogice, vsaj  ne tako zelo kot v cicibankah. So ji pa že skoraj tesne. V čem jih imate ve obute v vrtcih??

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
22.1.2009 7:23:42   
Anonimen
ula ma une usnjene...ala roobeez al kaj...k sem ji prek ebaya naročla...in tud ne mislim menjatuser posted image je dobila take trde, ala ciciban, pa ful štorasto v njih hodiuser posted image kt da bi ji pancerje  gor daluser posted image tko da jst pr teh ostajam...

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4770
22.1.2009 8:22:50   
bačko
Jutro!
Madejka danes ob 11 imam morfologijo!PA ti?
Jaz sem se odločila da če bo fantek bo Žiga, če pa bo punčka bo pa Lora!
Rumba da se čim prej pozdravite!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič držite pesti, da bom dobro opravila pregled!Gre možek z menoj!No lepo se imejte!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
22.1.2009 8:24:02   
baja*
jutrouser posted image

evo me, na bolniškiuser posted image  saj mogoče se trapasto sliši, sam jaz sem res fuul vesela za ta podaljšan vikend, viroza gor al doluser posted image  mali je v vrtcu, stari na šihtu... tak da mam malo časa samo zaseuser posted image
sanek vse najboljše za nazajuser posted image user posted image
ronči super za nakupuser posted image  Rene ima shoeszoo copatke (one z ebaya) in so mi superuser posted image  pa njemu tudiuser posted image  glih včeraj sem naročla nove...
rumba ojej boščkiuser posted image  evo samo za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa da bo RD uspeluser posted image  tvoja torta bo pa itak prava poslastica - za oči in ustauser posted image
ulla a vaša je tud bolj zgodnji tip? No, Rene je celo dans potegnil do 6.30, kar se ni zgodilo že ...uf, dolgouser posted image . Če najdeš kako idejo, kak prepričat otroka, da bi spal tam nekje do 7-ih, 8-ih kar povej na glasuser posted image
ajvy samo da je blo vse v redu na pregleduuser posted image  maš prav, raje 100x zastonj kot 1x premalo... A ime že imata?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
22.1.2009 8:26:46   
baja*
bačko bomo držale pestkeuser posted image  itak bo vse v reduuser posted image
Lepi imeni... Lora - to pa prvič slišim... kje sta ga našla?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
22.1.2009 9:35:48   
tejči77
Kak ste vse pridne in naspidirane. Moja ima v vrtcu kar ene no name copate z medvekom pujem, cicibanke so mi kot eni pancarji.
Jaz sem pa včeraj našega novega sončka videla. Je bil ful živahen, se obračal in mahal kot za stavo. Je že kar velik, 37mm in sem danes 10t5d noseča.user posted image user posted image  Pa še slabo mi zadnje dva dni ni več in sem prav srečna. Ajvy, PDP je 15.08.09. Zdaj se pa lahko začnejo stavnice.

Kaj lahko jaz tudi stavim, ali Ajvy in Ulla že vesta kaj bo?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
22.1.2009 9:49:59   
baja*
tejči super za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?