|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
20.1.2009 14:34:26   
Ajvy
Zdravo......semo morala iti malo spati, nisem ponoči, pa je bilo treba mau nadoknadit.....

V glavnem.....pri G....vse v redu, dovolj vode, pretoki v redu...dojenček je okol 2900 g težak, kar pomeni ,da bo nekoliko večji od Tarje....Zgleda je zaspanost pripisati mojim napadom migrene,,.....sem zelo vesela ,da sem šla....kontrola čez 1  teden....

Ne, Ulla nič ne zgleda da te bom prehitela...tak da prosim, če torbo počasi pripraviš....user posted image
A si že šla  v šoping....al čakaš, da ti vodo prej odtečeuser posted image
Kako je z Ulo??

Glede tašče ...sploh ne bom komentirala...pol se pa sprašuješ kako jim je uspelo svoje preživljat......

bačko....hvala za pestke....jst te čist razumem, glede dvigovanja....lahko samo manj dvguješ....da pa sploh ne bi...pa jst nisem mogla....ne vem......
A kr že morfologija ...vav....kako čas potuje.....

Freycha.....super za mlekeca...sem prav vesela, da se je toliko ljudi javilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in super za toliko zbranih škatel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za lepe želje.....

Sanek...hvala za lepe želje....
Meni moja G nikoli ni prepovedala dvigovanja, vbistvu sploh ni ničesar rekla  v tej smeriuser posted image

Madejka...hvala za lepe želje....
to pa je bila reakcija na odhod.....uf to bo še pestro......TArja pa z vročino reagira.....bomo videli....ah tile naši malčki..po eni strani ti laska, ko tako izkaže svojo ljubezen , po drugi strani pa me je tega kar strah.......

Tejči...jst tudi ne vem zakaj si si nas dovolila pustit brez tvojgea sodelovanja user posted image user posted image user posted image

Siskamiska....sem še tu...nikamor še ne grem.....ni še čas....hvala za skrb

Kapica....ajoj....js bi te pa prav rada kej vidla....
NO, v glavnem...prijetno hujšanje.- čeprav hujšaš lahko tudi v Sloveniji....lepo da se oglasiš.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
20.1.2009 20:54:07   
Ajvy
Spet nikjer nobene....upam, da uzivckate.......

Nam se je racunalnik sesul....in smo zgubil vse podatke....ce katera kaj ve, kako se to nazaj dobi,....se priporocam.......

drugace pa...kako ste kaj...

MIdva imava danes 2. obletnico poroke...ne morem verjet, kako cas bezi.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
20.1.2009 20:57:45   
Anonimen
Ima pa 15.5 kg.Jo paše zmeraj nisem zmerila koliko je velika.J

ojej bačko, to pa je orenk babauser posted image ne pa naše pišče, k ma dobrih 10user posted image pa še do tja smo se komi pririnli...

freycha za tole bioresonanco res v rogaško ful hodijo in hvalijo...jih dost poznam...

nakar mali pobruha mene, sebe, svoj stolček in še pol kuhne

ja, tajming pa znajo izbrat, tile naši otrociuser posted image

Ne vem zakaj sem bila taka tepka in si nikoli nisem vzela čas za RR.

no sam da te je pamet srečalauser posted image user posted image oz. hvalabogu za retromerkuruser posted image user posted image

uf, bodije pa Ula ktere še 74 nosiuser posted image user posted image

mal shujsat, preden se pred domacimi pokazem

user posted image a se bojiš da te naujo prepoznali...men je za crknt smešno, ko mama ene slike na hladilniku in v dnevni in če vprašam Ulo kdo je na sliki reče ati in tetauser posted image user posted image user posted image user posted image tkole je pol...in ne morm jo prepričat da je to mami...ona vztraja da je duga teta (druga teta)user posted image

Ne, Ulla nič ne zgleda da te bom prehitela...tak da prosim, če torbo počasi pripraviš..

no, zdej počas jo bom pa res....ablubmuser posted image

A si že šla v šoping..

pleničke že mamuser posted image user posted image

Glede tašče ...sploh ne bom komentirala...pol se pa sprašuješ kako jim je uspelo svoje preživljat......

sam resuser posted image glede na take in podobne bedarije so upravičeno ponosneuser posted image sej veš tist v stilu - kak sem kej svoje gor spravlauser posted image čudno, resuser posted image

evo, sm si cajt vzela pa vas mal pokomentiralauser posted image k se mi glih ljubi....zdej grem pa ene ankete vnašat...to se mi pa ne da glih...sam bodo evrčkiuser posted image tko da....

sem pa mela dons zadnji pregled pri moji g, nič se ne dogajauser posted image user posted image se super počuti notri...tko da zdej še sam v p hodim na kontrole...pa noge mi ful zatekajouser posted image

ula je boljše, mal manj kašlja, čeprov vročino še kr ma...okol 38, tko da ji niti ne zbijam, nej nardi tasvoje....pol pa itak sama pade...sej bo...če pa do četrtka ne bo boljš, se gremo pa še enkrt pokazat...ušeske, da se neb kej skuhalo...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
20.1.2009 21:02:29   
Anonimen
Nam se je racunalnik sesul....in smo zgubil vse podatke....ce katera kaj ve, kako se to nazaj dobi,....se priporocam.......

da se...če masta particijo narjeno, tko ni problema....če pa ne je pa mal težje...bi mogla disk prklopit na drug računalnik in s tistimi windovsi pol pridt do podatkov na disku....tko nekak....tist k ve, bo že znal...sam jst nism touser posted image vem pa da se da vse nazaj dobit, če znaš seveda...tko da v lov za kakšnim maherjemuser posted image

pa čestitke za obletnicouser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4704
20.1.2009 21:03:17   
siskamiska
Ajvy jst sm tle user posted image . Kuham kosilo za možka in čakam da se prigunca domov.
Čestitke za 2 obletnico poroke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj jih bo vsaj še 60 user posted image .

Ula user posted image user posted image user posted image  za Ulo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
20.1.2009 21:03:41   
Ajvy
Ulla....super za pleničke.....česittke za nakup.....

Bogica Ula....upam, da se čimprej pozdravite in da ne bo šlo nič naprej....

Mene tudi Tarja na slikah ne prepozna....vedno reče ati in teta...tako kot pri vasuser posted image sem včasih prav malo užaljena,...

a da se še nič ne dogaja....pol pa naju bo pohopsalo v enem dnevuuser posted image user posted image user posted image ...kako pa to da hodiš zdej v P na preglede....??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
20.1.2009 21:05:50   
Ajvy
Siskamiska...a ni malo pozno za kosilo??

Ulla...mah sem jezna, ker je šlo vso dokumentovje v rit, pa slikice....HB sem jih skoraj sproti dajala razvijat...tak da jih ne fali veliko.....
Mislm..jezna....žal mi je....ampak sej bo.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
20.1.2009 21:06:02   
Anonimen
kako pa to da hodiš zdej v P na preglede....??

sej še ne...zdej bom...k moja g nima ctg-ja...tko da na pdp šibav v porodnišnco...lohk bi mela pri njej še vmes en pregled, sam tko nima smisla glih....če bo kaj, grem tko rodit...če ne bo nič, pa čakamuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4708
20.1.2009 21:08:47   
siskamiska
Ajvy sigurno se da dobit nazaj, nes v kako računalniško podjetje al pa poklič tisto firmo SOSED k se ukvarjajo z compi. Ziher se da zrihtat. Slike so meni neprecenljiv spomin. Ja res je pozno za kosilo, samo če ga še ni domov ga pač čakam. Ravno zarad tega mava midva zunanji disk in dajeva back up gor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
20.1.2009 21:13:14   
madejka
Ulla pridna si bla!user posted image user posted image

Siskamiska mojga še tud ni... in ga še ne bo ene par uruser posted image Ampak kosilo je še jedel domauser posted image Kaj pa kuhaš dobrega?

Ajvy kak se ti počutiš?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
20.1.2009 21:32:07   
siskamiska
Madejka govejo župco z ribano kašo, špinačo in pire user posted image . Za popaja user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
20.1.2009 21:45:57   
madejka
Mnjamiuser posted image Kak bi jaz zdaj to jedlaaaaaaaaaaaauser posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 4712
20.1.2009 21:47:24   
siskamiska
Če zelo pohitiš v Lj boš mogoče še kej dobila user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
20.1.2009 21:53:39   
madejka
Mah si grem hrenovke kuhat... user posted image
Aja pa par slikc sem dala na blog, če če kera videtuser posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 4714
20.1.2009 23:13:55   
Ajvy
Ulla...aja tako gre to pri vas....naša ma ctg v sosednji sobi.....
Upam, da te čimprej pošiba..ker te nam več dolgo čakala...dans k mi je rekl,a da ima detece že 2900g ..me je kar malo zabolelo spodaj.....user posted image user posted image

Siskamiska..
.mah sejvem, da je smotan, ker nimava nič shranjen...mah...za firme pa trenutno res nimava denarja....ker bova komaj čez mesec pršla...tak da bova raje brez slikic....pač tako je....

vav...špinača...moja najljubš jed.....a veš...sej če ga dolg ne bo..jst sem med lačnimi user posted image

Madejka...super vesela sem ,ker dobivam take brce, da moram prav pogledat, če nemara že kaka rokica kje dol štrli ...user posted image user posted image
Pa  ti???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
20.1.2009 23:16:44   
pupi
Madejka vsak dan čekiram, če si že izdala ime, za novega pubeca user posted image . Jaz sem takoj za čvek, upam, da sem sploh zaželjena, ko pa se tak malo družim tu goruser posted image . Saj vas berem samo za pisat mi ni user posted image . Maj pa je taaaaaaaaaak lepi, lepi. Mu ful paše kombinizonček user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
21.1.2009 8:07:31   
Ronči
Jaz sem pa na dopustuuuuuuu

Sis ima izpit v Lj, pa grem z njo pol pa v šoping. rabim novo torbico.

You can't fix stupid.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
21.1.2009 8:15:12   
Ronči
kAJ ZAKEGA IŠČEM

http://tbn1.google.com/images?q=tbn:ljuBXLAHVNjyuM:http://www.stylepath.com/local_image/82/30/88230%3F1197573503

http://i3.iofferphoto.com/img/item/454/283/46/tosca16aS.jpg

http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.zurnal24.si/export/sites/z24/_data/galleries/2008/02/06/z_stil_valentinovo/6_rdeca_torbica.jpg_1718805835.jpg&imgrefurl=http://www.zurnal24.si/cms/zstil/moski_pogled/index.html%3Fid%3D32097%26action%3Ddetail%26image%3D6&usg=__gAPMWZ8vNAn071J_QEZrLaNyIHM=&h=500&w=370&sz=14&hl=sl&start=20&um=1&tbnid=_DByV5pr6Pf9-M:&tbnh=130&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dtorbica%26um%3D1%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26sa%3DN

< Sporočilo je popravil Ronči -- 21.1.2009 8:16:25 >

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
21.1.2009 8:43:12   
bačko
Jutro!
Za Ullo pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Ajvy saj jo vseeno dvigujem samo res ko je nujno.Ko jo moram dati v avtosedež in ko jo jemlem iz pojstelje.Drugače pa jo ne dvigujem.Včasih ko hoče iti k men se cartati ga se vsedem na kavč in potem se ona stisne k meni.
Ja kar že morfologijo imam.Komaj čakam!
Jaz bi tudi šla na dopust pa ga ne dobim ker imamo zelo veliko bolnišk.Bom pa šla vse pred porodniško.
No bodite pridne!

Neposredna povezava do sporočila: 4719
21.1.2009 8:43:33   
Freycha
dobro jutro!

mi smo včeraj šli k P na posvetovalnico in cepljenje in je ugotovila, da ima vneto grlo, pa ušeska in noska čisto zabasanega user posted image  jaz sem pa mislila, da ji le malo iz nosa teče user posted image  valda je ni cepila, sam kapljice za nos in ušeska je dala, pa Hikoncil (ampak hvala bogu zelo malo dozo, pa še to na 12. ur). V nos ji kapljic ne bova dajala, ker je to itak neverending story in mi ni ok, da toliko antibiotikov dobiva.......

sva pa včeraj čakali dve uri, da sva prišli na vrsto. Ob 5.15 je bila naročena, prišli sva pa na vrsto malo čez 7. s tem da hodi ona ob 7h spatuser posted image  Hvala bogu edino, da so bili tudi večji otročki, pa se je z njimi igrala. Sploh z enim fantkom se je takoj zaštekala in sta skupaj razgrajala po ZD. Jooojjj ta otrok je za vse piz.darije takoj zraven..... pa vseh bedarij se takoj nauči. Potem je pa mamica fantku prepovedala, da bi hodil še bedarije delat, pa ga je Dita hodila žicat, ker je rabi kompanjona user posted image user posted image user posted image  škump mali.......

Danes zjutraj sem se pa jaz čisto prehlajena zbudila user posted image user posted image user posted image

Pupi, valda si ti tut vabljena, kake trobiš user posted image  Torej štajerke lahko rezerviramo datum 31.1., to je sobota??

ronči, ti zavidam dopust user posted image  pa upam, da najdeš, kar iščeš user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
21.1.2009 9:09:09   
madejka
Ajvy no saj brcike so boljše kot če jih ni, neuser posted image Boš mogla res začet gledat, kje kaka roka ven gledauser posted image
Mah naš ta mali tud miga, noč in dan... ista fora ko Majuser posted image Mislim, da se bo meni mešalo ko sta oba hiperaktivcauser posted image

Ronči 
user posted image user posted image user posted image za dopust... zdaj bi pa lahko malo blog posodobla, ker je Klara še dojenček na zadnjem postuuser posted image Za torbice ti pa ne znam povedat, ko jih sama zelo redko nosim. Zdaj je kar ogroooomna torba na sporedu skoz... in še večja bouser posted image user posted image

Freycha ja hitro na vitaminčke, da še tebe kaj ne zagrabi.user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za Dito, da je hitro pocajta! tak dolgo sta čakaliuser posted image Šit... Jaz ga morm še naročit. Nam je samo dala, da enkrat februarja pa da naj januarja pokličemouser posted image
Zarad mene lahko rezerviramo ta datum za srečanje, sem ga že napovedala domauser posted image A pri Marogici bomo?

Pupi kake fore maš! Itak da priiiiidiiii!!! Da spet vidimo princeske... vsaj 3 bojo na kupu!user posted image
Imena tamalčka pa tu ne boš zasledilauser posted image Ga še sama ne vevauser posted image

Bačko kdaj maš morfologijo?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
21.1.2009 9:10:06   
Ajvy
oj....zajtrkujem..kaj pa čem...pol pa razmišljam al bi šla malo pospravljat al kr mau zaležt....

Madejka...a imaš že ime ???Mislim, ti vem, da ga že imaš...otroček v trebuščku- ga tudi že ima??

Pupi..ti pa si en lenuh...veš kaj....kakršne klepetulje smo, sploh ne rabiš veliko energije za klepetatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ronči...jjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee...dopust....lepo počivčkat..noge v luft....
Uf ...glede torbice ti pa žal ne znam pomagat.....

Bačko...sej to je vse kar lahko storiš...omejiš dvigovanje...kej več pa že ne moreš--no, vsaj jst nisem mogla...mau sem aktivnosti prilagodila....ko pa je bila bolna ...se pa sploh nisem dala motit...je pa res da je možek vskočil , ko me je začelo bolet....

Freycha....uf..boga Dita....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi....je pa tole res neverending story.....mene je takih stvari najbolj strah..ko se nič ne vidi, pa je vse vneto.....
Bogica.....ti pa tudi...

lekadol plus c
prijazen do želodca
prijazen do srca
vitaminov veliko imaaaaaaaaaa

sem še zaplesala zraven....sam dobr da tega ne moreš vidt, ker sem precej okorna s tem trebuhom....
user posted image user posted image user posted image user posted image mal te morm pohecat

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
21.1.2009 9:11:39   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy no saj brcike so boljše kot če jih ni, neuser posted image Boš mogla res začet gledat, kje kaka roka ven gledauser posted image
Mah naš ta mali tud miga, noč in dan... ista fora ko Majuser posted image Mislim, da se bo meni mešalo ko sta oba hiperaktivcauser posted image

sej vem....je bilo že prav boleče včeraj..ampak sem uživala...mi je dal user posted image vetra....

A tvoj pa spet hiperaktivec.....jah..gospa..takle model ste si izbraliuser posted image user posted image user posted image bohve kakšnega so namenili...user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
21.1.2009 9:12:53   
Ajvy
Bačko..ima v petek mensezdi morfo....

Pupi...nehaj se pustit prosit in idi na to srečanje.....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
21.1.2009 9:25:37   
madejka
Ajvy nima še imena... je še v pogajanjuuser posted image Za Maja od prvega dne ni bilo vprašanja... če bo fantek, bo Maj in tako je ostalouser posted image Pri tem pa ne moreva skup prituser posted image

user posted image user posted image user posted image sem si te predstavljala, ko plešeš s tem trebuhomuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?