Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:37:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... še enega naredi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:38:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila? ja pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas. sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forum , da vidte kakšen je bil to veselje. Koliko si pa zanjo odštela? za Filipove uživancije sem šla na nacenej 40Eur, a je bbol moja uživancija, se mi zdi tok fajn Naj se dobro obnese upam da se bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:38:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... še enega naredi a zate????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi ****: si bo treba še an računalnik nabavit , da ne boš tako skakala okoli in čakala priliko kdarj bo frej Eh.... to so izredne razmere...pa kompromis, ker mu dam raje svoj racunalnik pa da je doma kot pa da visi v pisarni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:39:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 špelin@, kaj pa naj jim napišem glede kozjega jogurta? cela štorija je to, da sem ji dala bio kozji jagodni jogurt in to je to... misliš, da je kakšen smisel v tem, da jim grem to pisat? Ne, ni ti treba, sem videla, da je že ena dobro napisala Malo me je "špiknilo" tisto, ko je ena napisala, da strogo ni primeren za
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:39:45
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz pa moram sedaj it kuhinjo pospravit, pa pod tuš, pa za jutri spakirat, ker grema čakat na parcelo, da dobimo še zadnje okno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:40:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo me... moj kadi na balkonu jaz pa hopa mal gor na RR.. Koliko minut imaš? Ne vem... zdej ima se telefon... upam da bo dolgo cvekal... dej ga še ti poklič, pa se mal pogovarjita , boš mela saj frej računalnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
barbaw: A ves da se je danes pa kar pretegnil.... je sel vodo natocit in celo malega mirkal v banjici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:40:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... še enega naredi a zate???? Sem jedla kumarice s prelivom. mmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:40:27
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 špelin@, kaj pa naj jim napišem glede kozjega jogurta? cela štorija je to, da sem ji dala bio kozji jagodni jogurt in to je to... misliš, da je kakšen smisel v tem, da jim grem to pisat? Ne, ni ti treba, sem videla, da je že ena dobro napisala Malo me je "špiknilo" tisto, ko je ena napisala, da strogo ni primeren za ker??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:41:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... Te pa si še enega privošči, si lahko prvoščiš ker si šlankarca. Tehtnica tega žal ne dopušča Če nočem it "gor", je to to Tehtnica potegne do 120kg nic bat... Imas vsaj se ene 60kg fore... Emmmmmmmmmmm If you say so...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:41:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: A ves da se je danes pa kar pretegnil.... je sel vodo natocit in celo malega mirkal v banjici Saj vem, da je priden in ...., ampak tole je tudi dobrodošlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:41:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi ****: si bo treba še an računalnik nabavit , da ne boš tako skakala okoli in čakala priliko kdarj bo frej Eh.... to so izredne razmere...pa kompromis, ker mu dam raje svoj racunalnik pa da je doma kot pa da visi v pisarni. no to maš pa tud prav,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:42:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... še enega naredi a zate????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:42:33
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: A ves da se je danes pa kar pretegnil.... je sel vodo natocit in celo malega mirkal v banjici neki že je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:42:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... še enega naredi a zate???? Sem jedla kumarice s prelivom. mmmmmmmmmmmm kakšnim???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:43:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... še enega naredi a zate???? Sem jedla kumarice s prelivom. mmmmmmmmmmmm kakšnim??? Jogurtovimod Thomy-ja, takim kot je v macu 1000 island ali nekaj takega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:43:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 špelin@, kaj pa naj jim napišem glede kozjega jogurta? cela štorija je to, da sem ji dala bio kozji jagodni jogurt in to je to... misliš, da je kakšen smisel v tem, da jim grem to pisat? Ne, ni ti treba, sem videla, da je že ena dobro napisala Malo me je "špiknilo" tisto, ko je ena napisala, da strogo ni primeren za ker?? KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:45:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... še enega naredi a zate???? Sem jedla kumarice s prelivom. mmmmmmmmmmmm kakšnim??? Jogurtovimod Thomy-ja, takim kot je v macu 1000 island ali nekaj takega. Opla, tole bi pa krasno pasalo k mojemu sendviču
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:45:40
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 špelin@, kaj pa naj jim napišem glede kozjega jogurta? cela štorija je to, da sem ji dala bio kozji jagodni jogurt in to je to... misliš, da je kakšen smisel v tem, da jim grem to pisat? Ne, ni ti treba, sem videla, da je že ena dobro napisala Malo me je "špiknilo" tisto, ko je ena napisala, da strogo ni primeren za ker?? KLIK od kdaj je pa jogurt =mleko??? če najbolj milo komentiram
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:45:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... še enega naredi a zate???? Sem jedla kumarice s prelivom. mmmmmmmmmmmm kakšnim??? Jogurtovimod Thomy-ja, takim kot je v macu 1000 island ali nekaj takega. Opla, tole bi pa krasno pasalo k mojemu sendviču
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:46:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... še enega naredi a zate???? Sem jedla kumarice s prelivom. mmmmmmmmmmmm kakšnim??? Jogurtovimod Thomy-ja, takim kot je v macu 1000 island ali nekaj takega. Opla, tole bi pa krasno pasalo k mojemu sendviču no no kar provicirajta me z hrano, grem prej hladilnik zaklent
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:46:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 špelin@, kaj pa naj jim napišem glede kozjega jogurta? cela štorija je to, da sem ji dala bio kozji jagodni jogurt in to je to... misliš, da je kakšen smisel v tem, da jim grem to pisat? Ne, ni ti treba, sem videla, da je že ena dobro napisala Malo me je "špiknilo" tisto, ko je ena napisala, da strogo ni primeren za ker?? KLIK od kdaj je pa jogurt =mleko??? če najbolj milo komentiram nikoli blo in ne bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:46:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 špelin@, kaj pa naj jim napišem glede kozjega jogurta? cela štorija je to, da sem ji dala bio kozji jagodni jogurt in to je to... misliš, da je kakšen smisel v tem, da jim grem to pisat? Ne, ni ti treba, sem videla, da je že ena dobro napisala Malo me je "špiknilo" tisto, ko je ena napisala, da strogo ni primeren za ker?? KLIK od kdaj je pa jogurt =mleko??? če najbolj milo komentiram Iste misli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:46:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila? ja pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas. sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forum , da vidte kakšen je bil to veselje. Koliko si pa zanjo odštela? za Filipove uživancije sem šla na nacenej 40Eur, a je bbol moja uživancija, se mi zdi tok fajn ej, v šparu so jih meli za 27,90 če se ne motim...to ti je že Barbaw povedala....a jih niso mel več...al ti niso ble všeč...al kej druzga? Ma te hodulce so tko velike. Naša dva ( moj oči in mami) k sta kupvala za Vidka sta iskala kakšno bl prelčno, manjšo oz. ožjo. To k ma zdej je res super, je bla najbl ožja in dost prelčna je, pa še v gugalnik jo lohk spremenim, pa podlogo za noge ma in lohk ga jst vozm ( k je bil še majhn pa k še ni znal se poganjat) Tkole zgleda naša ( brez Vidka ):
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?