Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:26:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo imeli že 2 alarma....kaj nas še čaka ponoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:27:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila? ja pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas. sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forum , da vidte kakšen je bil to veselje. Koliko si pa zanjo odštela? za Filipove uživancije sem šla na nacenej 40Eur, a je bbol moja uživancija, se mi zdi tok fajn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:27:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa danes že zaspal. Žogo sma pospravla za jutri. Ej, tudi Gregi že spi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo imeli že 2 alarma....kaj nas še čaka ponoči Mogoče bo pa bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:27:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa danes že zaspal. Žogo sma pospravla za jutri.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila? ja pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas. sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forum , da vidte kakšen je bil to veselje. A nisi kupila v sparu? Sam res, so pocen pa kr ok. Pri ns jo je moja mami kupila sam Gaja še ne ve kaj z njo počet , raj sedi zraven nje in se igra s koleški, pa gunca jo sm pa tja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:28:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila? ja pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas. sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forum , da vidte kakšen je bil to veselje. Koliko si pa zanjo odštela? za Filipove uživancije sem šla na nacenej 40Eur, a je bbol moja uživancija, se mi zdi tok fajn Naj se dobro obnese
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:28:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo imeli že 2 alarma....kaj nas še čaka ponoči upam da alarem zahinavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:29:11
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila? ja pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas. sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forum , da vidte kakšen je bil to veselje. Koliko si pa zanjo odštela? za Filipove uživancije sem šla na nacenej 40Eur, a je bbol moja uživancija, se mi zdi tok fajn ej, v šparu so jih meli za 27,90 če se ne motim...to ti je že Barbaw povedala....a jih niso mel več...al ti niso ble všeč...al kej druzga?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:29:50
|
|
|
|
špelin@
|
Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:30:28
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila? ja pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas. sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forum , da vidte kakšen je bil to veselje. A nisi kupila v sparu? Sam res, so pocen pa kr ok. Pri ns jo je moja mami kupila sam Gaja še ne ve kaj z njo počet , raj sedi zraven nje in se igra s koleški, pa gunca jo sm pa tja sej bo kmalu pogruntala kako lahko šiba v njej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:31:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojej Špelin@ upam, da ne dobite koz. Inkubacijska doba je pa res malce daljša tako, da vam ne preostane drugo kot čakanje. Pa za ticker . In , ker je tvoj možek cele dneve odsoten. Verjamem, da si proti večeru že čisto izmozgana. Iz vsega srca hvala za tvoje besede in Se mi zdi, da se takoj bolje počutim, ker vem, da nisem sama IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening nina7, uživaj jutri in se malo sprosti sesil, upam, da se vaša tečkica hitro umiri Madonca, tudi potapljačica si? ****, a samo 10 minut ti je naklonil? O, Svojeglava is here hijenca, a je Videk mrknil ali še trenira košarko? *Tiana*, super, da je bilo princeski všeč na plesnih Ej, tisočko maš!!! Srčekgirll, kaj pravi knjiga? Pozdravčki še ostalim čvekam Sej pravm al sm jst tuk blond da ne štekam te knjige al je pa res tko glupo napisana. Morem še enkrat prebrat, da bom kej štekala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:32:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa danes že zaspal. Žogo sma pospravla za jutri. Ej, tudi Gregi že spi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo imeli že 2 alarma....kaj nas še čaka ponoči Mogoče bo pa bolje za Vida in Gregija. Tiana mi smo mel tud že dva, sam mi ni blo treba gor, je ratala tišina. Upam, da boste mel mirno noč, pa vse ostale tud Tana sej bo Brina tud jedla zelenjavo enkrat, vsake tolk časa ji daj, enkrat že bo.Ne se preveč sekirat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... jest bi tud enga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:32:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... Te pa si še enega privošči, si lahko prvoščiš ker si šlankarca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:33:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Srčekgirll, kaj pravi knjiga? Sej pravm al sm jst tuk blond da ne štekam te knjige al je pa res tko glupo napisana. Morem še enkrat prebrat, da bom kej štekala. Zato te pa sprašujem Osebno je sicer ne poznam, je pa pred časom prijateljica omenila, da je za en
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojej Špelin@ upam, da ne dobite koz. Inkubacijska doba je pa res malce daljša tako, da vam ne preostane drugo kot čakanje. Pa za ticker . In , ker je tvoj možek cele dneve odsoten. Verjamem, da si proti večeru že čisto izmozgana. Iz vsega srca hvala za tvoje besede in Se mi zdi, da se takoj bolje počutim, ker vem, da nisem sama IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na trening nina7, uživaj jutri in se malo sprosti sesil, upam, da se vaša tečkica hitro umiri Madonca, tudi potapljačica si? ****, a samo 10 minut ti je naklonil? O, Svojeglava is here hijenca, a je Videk mrknil ali še trenira košarko? *Tiana*, super, da je bilo princeski všeč na plesnih Ej, tisočko maš!!! Srčekgirll, kaj pravi knjiga? Pozdravčki še ostalim čvekam Sej pravm al sm jst tuk blond da ne štekam te knjige al je pa res tko glupo napisana. Morem še enkrat prebrat, da bom kej štekala. Evo me... moj kadi na balkonu jaz pa hopa mal gor na RR.. Knjiga...to je mislila ko si rekla da imas knigo nekaj na temo mirnega spanca...ali podobno v zvezi z uspavanjem dojencka...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:33:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila? ja pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas. sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forum , da vidte kakšen je bil to veselje. A nisi kupila v sparu? mah kje, vse kao zmankal , nimam jaz sreče- že glede na včeraj, pol pa še danes... je že čist preklel hojico ko sva se okol peljala, men se je pa sam , pa sem mu kar rekla: no stari pol pa nabaci 80Eur pa greva po chiccovo , sej sva pomoje tolk benza porabila...., ampak fora je bla ta da je sploh nisva kupila ker sva čist obupala, pol me pa fotr kliče pa prav da bo pogledal v Kočevju- in sem prek telefona govorila z prodajalko, da mi pove katera sploh je..., no važen dobila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:34:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... Te pa si še enega privošči, si lahko prvoščiš ker si šlankarca. Tehtnica tega žal ne dopušča Če nočem it "gor", je to to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:35:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobila . HB zdej bo pa mal miru , bo vsaj manj oprezanja za njim A si potem novo kupila? ja pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas. sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forum , da vidte kakšen je bil to veselje. A nisi kupila v sparu? Sam res, so pocen pa kr ok. Pri ns jo je moja mami kupila sam Gaja še ne ve kaj z njo počet , raj sedi zraven nje in se igra s koleški, pa gunca jo sm pa tja no se ji saj nekaj dogaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:35:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo me... moj kadi na balkonu jaz pa hopa mal gor na RR.. Koliko minut imaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:35:43
|
|
|
|
tana7
|
punce, hvala vam za odgovore ja, prva ideja je, da jutri dobi 2x sadje - torej ob 14.00 enako kot ob 11.00 to itak ni samo sadje, ampak zmešam jabolčni sok s suhimi marelicami, riževimi kosmiči, potem banana/kaki in sveža sliva, pa še naribana hruška/jabolko ko to neha papat, temu primešam še ali skuto ali jogurt, pa potem poje še nekaj žličk če bo jedla to ob 14.00, potem je jasno, da bi ona jedla, ampak ne dobi tistega, kar ji je všeč špelin@, kaj pa naj jim napišem glede kozjega jogurta? cela štorija je to, da sem ji dala bio kozji jagodni jogurt in to je to... misliš, da je kakšen smisel v tem, da jim grem to pisat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:35:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... Te pa si še enega privošči, si lahko prvoščiš ker si šlankarca. Tehtnica tega žal ne dopušča Če nočem it "gor", je to to Tehtnica potegne do 120kg nic bat... Imas vsaj se ene 60kg fore...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:36:58
|
|
|
|
mafi
|
****: si bo treba še an računalnik nabavit , da ne boš tako skakala okoli in čakala priliko kdarj bo frej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo me... moj kadi na balkonu jaz pa hopa mal gor na RR.. Koliko minut imaš? Ne vem... zdej ima se telefon... upam da bo dolgo cvekal...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 21.1.2009 21:37:38
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sendviča je zmanjkalo Pa takooo slasten je bil... Te pa si še enega privošči, si lahko prvoščiš ker si šlankarca. Tehtnica tega žal ne dopušča Če nočem it "gor", je to to Tehtnica potegne do 120kg nic bat... Imas vsaj se ene 60kg fore...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?