|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
21.1.2009 21:26:35   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Mi smo imeli že 2 alarma....kaj nas še čaka ponoči user posted image

user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 176
21.1.2009 21:27:08   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobilauser posted image .
HB zdej bo pa mal miruuser posted image , bo vsaj manj oprezanja za njimuser posted image

A si potem novo kupila?

jauser posted image pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas.
sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forumuser posted image , da vidte kakšen je bil to veselje.

Koliko si pa zanjo odštela? user posted image  za Filipove uživancije user posted image

sem šla na nacenejuser posted image 40Eur, a je bbol moja uživancija, se mi zdi tok fajnuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 177
21.1.2009 21:27:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Videk je pa danes že zaspal. user posted image user posted image user posted image Žogo sma pospravla za jutri.user posted image user posted image

Ej, tudi Gregi že spi user posted image

Mogoče bo pa bolje user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 178
21.1.2009 21:27:57   
mafi

Videk je pa danes že zaspal. user posted image user posted image user posted image Žogo sma pospravla za jutri.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 179
21.1.2009 21:27:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

letala sem cel dopoldne za to kli.čevo hojico, a sem jo dobilauser posted image .
HB zdej bo pa mal miruuser posted image , bo vsaj manj oprezanja za njimuser posted image

A si potem novo kupila?

jauser posted image pa evrčki so tud šlo, ma celo LJ. sem obrnila pa so kar drage, no za moje pojme, glede na to, da ne mislim met več nobenega in da bo v njej kratek čas.
sej sem ga slikala pa shranila na shrani.si, pa mi klin.c nikakor noče dat na forumuser posted image , da vidte kakšen je bil to veselje.

A nisi kupila v sparu?

Sam res, so pocen pa kr ok. Pri ns jo je moja mami kupila sam Gaja še ne ve kaj z njo početuser posted image , raj sedi zraven nje in se igra s koleški, pa gunca jo sm pa tjauser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
21.1.2009 21:28:40   
špelin@

A si potem novo kupila?

Koliko si pa zanjo odštela? user posted image  za Filipove uživancije user posted image

sem šla na nacenejuser posted image 40Eur, a je bbol moja uživancija, se mi zdi tok fajnuser posted image

Naj se dobro obnese user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 181
21.1.2009 21:28:58   
mafi

user posted image user posted image user posted image upam da alarem zahinavi

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 182
21.1.2009 21:29:11   
*Tiana*

A si potem novo kupila?

ej, v šparu so jih meli za 27,90 če se ne motim...to ti je že Barbaw povedala....a jih niso mel več...al ti niso ble všeč...al kej druzga?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 183
21.1.2009 21:29:50   
špelin@
Eh, sendviča je zmanjkalo user posted image  Pa takooo slasten je bil... user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 184
21.1.2009 21:30:28   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

A si potem novo kupila?

A nisi kupila v sparu?

Sam res, so pocen pa kr ok. Pri ns jo je moja mami kupila sam Gaja še ne ve kaj z njo početuser posted image , raj sedi zraven nje in se igra s koleški, pa gunca jo sm pa tjauser posted image

user posted image user posted image user posted image sej bo kmalu pogruntala kako lahko šiba v njej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
21.1.2009 21:31:32   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Ojej Špelin@ upam, da ne dobite koz. Inkubacijska doba je pa res malce daljša tako, da vam ne preostane drugo kot čakanje. Pa user posted image user posted image user posted image za tickeruser posted image . In user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je tvoj možek cele dneve odsoten. Verjamem, da si proti večeru že čisto izmozgana.

Iz vsega srca hvala za tvoje besede in user posted image  Se mi zdi, da se takoj bolje počutim, ker vem, da nisem sama user posted image

Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na treninguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

nina7, uživaj jutri in se malo sprosti user posted image

sesil, upam, da se vaša tečkica hitro umiri user posted image user posted image  Madonca, tudi potapljačica si? user posted image

****, a samo 10 minut ti je naklonil? user posted image user posted image

O, Svojeglava is here user posted image user posted image

hijenca, a je Videk mrknil ali še trenira košarko? user posted image

*Tiana*, super, da je bilo princeski všeč na plesnih user posted image
Ej, tisočko maš!!! user posted image

Srčekgirll, kaj pravi knjiga? user posted image

Pozdravčki še ostalim čvekam user posted image

Sej pravm al sm jst tuk blond da ne štekam te knjige al je pa res tko glupo napisana. Morem še enkrat prebrat, da bom kej štekala.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 186
21.1.2009 21:32:16   
Anonimen

Ej, tudi Gregi že spi user posted image

Mogoče bo pa bolje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Vida in Gregija. Tiana mi smo mel tud že dva, sam mi ni blo treba gor, je ratala tišina.
Upam, da boste mel mirno noč, pa vse ostale tud

Tana sej bo Brina tud jedla zelenjavo enkrat, vsake tolk časa ji daj, enkrat že bo.Ne se preveč sekirat.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
21.1.2009 21:32:19   
Anonimen

Eh, sendviča je zmanjkalo user posted image  Pa takooo slasten je bil... user posted image

jest bi tud enga

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
21.1.2009 21:32:50   
hijenca

Te pa si še enega privošči, si lahko prvoščiš ker si šlankarca.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 189
21.1.2009 21:33:08   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Sej pravm al sm jst tuk blond da ne štekam te knjige al je pa res tko glupo napisana. Morem še enkrat prebrat, da bom kej štekala.

Zato te pa sprašujem user posted image  Osebno je sicer ne poznam, je pa pred časom prijateljica omenila, da je za en user posted image   user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 190
21.1.2009 21:33:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ojej Špelin@ upam, da ne dobite koz. Inkubacijska doba je pa res malce daljša tako, da vam ne preostane drugo kot čakanje. Pa user posted image user posted image user posted image za tickeruser posted image . In user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je tvoj možek cele dneve odsoten. Verjamem, da si proti večeru že čisto izmozgana.

Iz vsega srca hvala za tvoje besede in user posted image  Se mi zdi, da se takoj bolje počutim, ker vem, da nisem sama user posted image

Mene je pa dedc razp.i.zdil - je komaj prišel domov, hitro zmetal oblačila s sebe, si dal gor trenirko in letel na treninguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

nina7, uživaj jutri in se malo sprosti user posted image

sesil, upam, da se vaša tečkica hitro umiri user posted image user posted image  Madonca, tudi potapljačica si? user posted image

****, a samo 10 minut ti je naklonil? user posted image user posted image

O, Svojeglava is here user posted image user posted image

hijenca, a je Videk mrknil ali še trenira košarko? user posted image

*Tiana*, super, da je bilo princeski všeč na plesnih user posted image
Ej, tisočko maš!!! user posted image

Pozdravčki še ostalim čvekam user posted image

Evo me... moj kadi na balkonu jaz pa hopa mal gor na RR..user posted image user posted image

Knjiga...to je mislila ko si rekla da imas knigo nekaj na temo mirnega spanca...ali podobno v zvezi z uspavanjem dojencka...

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
21.1.2009 21:33:37   
mafi

A si potem novo kupila?

A nisi kupila v sparu?

mah kje, vse kao zmankaluser posted image , nimam jaz sreče- že glede na včeraj, pol pa še danes... user posted image je že čist preklel hojico ko sva se okol peljala, men se je pa
samuser posted image user posted image user posted image , pa sem mu kar rekla: no stari pol pa nabaci 80Eur pa greva po chiccovouser posted image user posted image , sej sva pomoje tolk benza porabila....,
ampak fora je bla ta da je sploh nisva kupila ker sva čist obupala, pol me pa fotr kliče pa prav da bo pogledal v Kočevju- in sem prek telefona
govorila z prodajalko, da mi pove katera sploh je..., no važen dobilauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 192
21.1.2009 21:34:49   
špelin@

Tehtnica tega žal ne dopušča user posted image  Če nočem it "gor", je to to user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 193
21.1.2009 21:35:15   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

A si potem novo kupila?

A nisi kupila v sparu?

no se ji saj nekaj  dogajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
21.1.2009 21:35:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Evo me... moj kadi na balkonu jaz pa hopa mal gor na RR..user posted image user posted image

Koliko minut imaš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
21.1.2009 21:35:43   
tana7
punce, hvala vam za odgovoreuser posted image

ja, prva ideja je, da jutri dobi 2x sadje - torej ob 14.00 enako kot ob 11.00
to itak ni samo sadje, ampak zmešam jabolčni sok s suhimi marelicami, riževimi kosmiči, potem banana/kaki in sveža sliva, pa še naribana hruška/jabolko
ko to neha papat, temu primešam še ali skuto ali jogurt, pa potem poje še nekaj žličk

če bo jedla to ob 14.00, potem je jasno, da bi ona jedla, ampak ne dobi tistega, kar ji je všeč

špelin@, kaj pa naj jim napišem glede kozjega jogurta? cela štorija je to, da sem ji dala bio kozji jagodni jogurt in to je to... misliš, da je kakšen smisel v tem, da jim grem to pisat?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 196
21.1.2009 21:35:52   
Anonimen

Tehtnica tega žal ne dopušča user posted image  Če nočem it "gor", je to to user posted image

Tehtnica potegne do 120kg nic bat...user posted image user posted image  Imas vsaj se ene 60kg fore...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
21.1.2009 21:36:58   
mafi
****: si bo treba še an računalnik nabavituser posted image , da ne boš tako skakala okoli in čakala priliko kdarj bo frej

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 198
21.1.2009 21:37:16   
Anonimen

Koliko minut imaš? user posted image

Ne vem... zdej ima se telefon...user posted image user posted image user posted image  upam da bo dolgo cvekal...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
21.1.2009 21:37:38   
hijenca

Tehtnica potegne do 120kg nic bat...user posted image user posted image  Imas vsaj se ene 60kg fore...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?