Majuska
|
'čer drage dame, evo mene končno doma ... z mojim pregledom na koncu ni bilo nič, ker me je zjutraj presenetila bemtiš, pa ravno danes. Žal ni nič manj boleče kot pred nosečnostjo, kot nekatere pravijo, da se kasneje te stvari porihtajo. Stalno čutim, da se nekaj dogaja. Brezveze. Še dobro, da imam vložke doma Sva bila pa zato z Aleksandrom pri babici, ki ga je pocrkljala, pa še njena frendica je prišla, ki je postala babica 6 tednov za nami Tako smo se zaklepetale, da nisem utegnila v trgovino in smo to opravili, ko smo pobrali še očka. Moram reči, da mali v novem kombinezonu vzbuja ful pozornosti, saj je živo rumen No, še mal vas preberem ... IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Majuska, vauuuu, za objavljeno porodno zgodbo. Čestitke!!! Sem jo sicer že prebrala, a jo bom še enkrat. A nisi ti zgodbe tja poslala? Tukaj so jo prebrali in te prosili za objavo???? Vau, ne morem verjet, da to tu delajo. Drži se danes na pregledu! Kaj za en pregled pa imaš? Ja, nisem morala verjeti. Preko ZS me je kontaktirala ena novinarka z revije, ki je očitno uporabnica RR in je zgleda prebrala zgodbo. Me je ornk presenetila, pozitivno seveda Imela naj bi proktologa, pa je vse skupaj odpadlo.