|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 19:22:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 19:25:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
21.1.2009 19:25:46   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

a ve boste kaj oblekle malčke za maškure? Boste kam šli? Jaz bi ga pa ne vem kje naj kaj kupim? V katerih trgovinah pa majo kaj za obleči za tko majhne?

joj, jaz pa tako sovražim pust in maškare

ne vem, ne vem, ne vem kaj bomo naredili, nisem sploh razmišljala

to mi deli!
jz tud sovražim maškare. od malega. že za v vrtec sem tulila, da ne bom NIČ. in jokala, k sm mogla bit indijanka 1x.

pol nisem samo jaz tista čudna user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4278
21.1.2009 19:26:08   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

netki zdej so tut takšni dnevi se mi zdi da je veliko ljudi depresivnih. Jaz se tut ne počutim preveč dobro. Sem bla včeraj čist adijo k sem prišla iz sistemackega k je mali tolk joku da niso mogl nič delat z njim.    A vi ste šli včeraj h zobarju? Ker men je rekla da bi mogli it ampak k je takšen da bolš da gremo naslednjič. In ne veste kolk me je strah it na sistemackega čez en mesec z njim.    sem mojmu že povedala da ma da si zrihta fraj da bo šel z nama ker drugače rajš ne grem. Pa vem da ni prvi takšen primer sam mene je čist iz tira vrglo. Če doma se še do zdaj nikoli ni tko joku. Prov histerični jok vse dokler nisva prišla ven iz čakalnice.    Jaz še vedno mislim da si je zapomnu da je tam dobil pikico in da se zdej boji. 

verjamem kako ti je blo....kaj pa jst k sem šla na tilnov prvi sistematski pregled in je šel žiga zraven...sem misla da se mi bo zrolal,.....še ven mi je pobegnu...

ojoj. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

eh punce dejte, zunaj sije sonček, poletje je, mamo ful denarja, veliko bajto, zunaj bazen, čez en teden gremo na all inclusive dopust, možje nas razvajajo do nezavesti, s taščami smo najboljše prijateljice, ma kaj kr jamrate, sej nam je ful lepo 

ej, zbudi se! user posted image

umpa ma ti me tko v smeh spravlaš zdej. Si res popestrila mal. Tale serijska napaka pa uveljavljanje garancije. user posted image user posted image user posted image

HD pojma nimam kolk časa zdrži baterija pri babyphonu. Meni je še ni zmanjkalo. Sam jo uporabljamo sam občasno če mali spi pa da greva naprimes spodaj h tašči al pa pred hišo... Drugače mam pa js tut tistega ki je pri meni za priklopit ali pa na baterije...

umpa glede mlečnih izdelkov jaz nimam pojma... Pa tut mene zanima kater jogurt ste jim dale tiste ki ste to že prakticirale?

Neposredna povezava do sporočila: 4279
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 19:27:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 19:29:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
21.1.2009 19:30:57   
Tinky

a ve boste kaj oblekle malčke za maškure? Boste kam šli? Jaz bi ga pa ne vem kje naj kaj kupim? V katerih trgovinah pa majo kaj za obleči za tko majhne?

joj, jaz pa tako sovražim pust in maškare

ne vem, ne vem, ne vem kaj bomo naredili, nisem sploh razmišljala

to mi deli!
jz tud sovražim maškare. od malega. že za v vrtec sem tulila, da ne bom NIČ. in jokala, k sm mogla bit indijanka 1x.

pol nisem samo jaz tista čudna user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, nisi.
pa men tud mercator šalčke niso všeč user posted image . očitno mam jz tud kako tehnično user posted image  ne glih za razvojno, ker gibčna sem kar user posted image  v glavi pa bi se dalo debatirat user posted image

meni tudi mercator šalčke niso všeč, pa noge dam tudi za vrat user posted image user posted image
pa kakšna kokoš mi manjka v glaviuser posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 21.1.2009 19:31:45 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4282
21.1.2009 19:32:11   
Gracie
Naš baby phone ima enoto ki je ob pojstlici otroka na elektriko (adapter), druga enota pa je "dvoživka" - lahko se jo uporablja na baterije (ko jo nosim sabo) oz. jo priključim na elektriko ko sem v prostoru.

Neposredna povezava do sporočila: 4283
21.1.2009 19:37:02   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Gracie

Naš baby phone ima enoto ki je ob pojstlici otroka na elektriko (adapter), druga enota pa je "dvoživka" - lahko se jo uporablja na baterije (ko jo nosim sabo) oz. jo priključim na elektriko ko sem v prostoru.

jaz mam tut takšnega

(odgovor članu Gracie)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 19:37:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
21.1.2009 19:53:08   
Gracie
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

eno vprašanje... ko sm dobila svojega otroka, so mi rekli da bo spal, jedel, kakal in lulal. zdej pa že dlje časa opažam, da ma zgleda neko napako, ker sicer lula, kaka in je, ampak noče spat. ker sem se menila z večimi mamicami, ki majo isti problem, zgleda da gre za serijsko napako. itak nočem komplicirat, zato me zanima a obstaja mogoče kaka nadgradnja za spanje? imam pa še eno težavo, da je verjetno kakšna povezava pokvarjena, ker moj otrok skoz joka in sitnari... če uveljavljam garancijo, a dobim istega otroka , z izboljšano verzijo in odpravljenimi pomankljivostmi? ker jaz ne bi nadomestila, ampak točno tega, ker vizualno je pa zlo všečen, tudi karakter je simpatičen... torej kak bi ve rešle ta problem? hvala!

user posted image user posted image user posted image
Naša user posted image pa noče jest. Verjetno ima kakšno drugo povezavo pokvarjeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4286
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 19:53:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4287
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 19:57:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Gracie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:03:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4289
21.1.2009 20:04:48   
Gracie
Z GH zelo počasi napredujeva ker jo še precej napenja. Trenutno sva na zelenjavi (riž-korenje-krompir), naslednji teden če bo po sreči bova sprobali jabolček. Vsaj usta zaenkrat z užitkom odpira (razen za krompir) kar je zelo dobro. Mlečni obroki  potekajo v tišini (še bolje spanju), ker jo vsaka stvar zmoti in potem noče več nadaljevati - P sumijo na refluks.

< Sporočilo je popravil Gracie -- 21.1.2009 20:07:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 4290
21.1.2009 20:06:07   
Netta
eno vprašanje... ko sm dobila svojega otroka, so mi rekli da bo spal, jedel, kakal in lulal. zdej pa že dlje časa opažam, da ma zgleda neko napako, ker sicer lula, kaka in je, ampak noče spat. ker sem se menila z večimi mamicami, ki majo isti problem, zgleda da gre za serijsko napako. itak nočem komplicirat, zato me zanima a obstaja mogoče kaka nadgradnja za spanje? imam pa še eno težavo, da je verjetno kakšna povezava pokvarjena, ker moj otrok skoz joka in sitnari... če uveljavljam garancijo, a dobim istega otroka , z izboljšano verzijo in odpravljenimi pomankljivostmi? ker jaz ne bi nadomestila, ampak točno tega, ker vizualno je pa zlo všečen, tudi karakter je simpatičen... torej kak bi ve rešle ta problem? hvala!

user posted image user posted image user posted image
moja je in spi, kaka pa bolj švoh...ko boš izvedela za to nadgradnjo, mi sporoči!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4291
21.1.2009 20:06:11   
Netta
zdej pa spet kr kriči cel božji dan, ne vem kaj mu ne paše res ne.

ko je ana sita, previta, naspana, zdrava...začne sitnariti, ko ji postane dolgčas...takrat jo moram ponavadi animirati na razne načine, ali jo nesem v drugo sobo, da je spet nekaj novega, ji dam druge igrače....
mogoče ti pa hoče povedat "mami jaz sem za akcijo!"user posted image user posted image

tinky - vidim da ostajaš zvesta modri barvi..a to si ti na sliki???

uuu, kak ste me sedaj nasmejaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4292
21.1.2009 20:09:09   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

tinky - vidim da ostajaš zvesta modri barvi..a to si ti na sliki???

bla bla

ma sem jo spet zamenjala, spet kažem hrbet, tokrat v družbi James Bonda (tako se je ta fantič poimenoval na Zanzibarjuuser posted image )

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
21.1.2009 20:10:11   
Tinky
Umpa, kje siiiii?
te čakam na gmailu, imam čas do 21, pol grem na lepše user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
21.1.2009 20:11:04   
Netta
tinky - prejšnji mi je bil boljši, na tej se tako slabo vidi...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:11:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4296
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:15:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4297
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:16:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4298
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:16:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4299
21.1.2009 20:16:39   
Tinky
imam inventuro ja, nimam kaj delat, pa gledam fotke, ko sva bla na poročnem, pa sem dobila navdih za nov avatar user posted image
a ta ni ok? user posted image

bom počakala Umpo, da vidim njen komentar, sicer pa že vem da bo zaničljiv user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

izbira imena za moja dvojčka
nosečka sem

katero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?

lovro-jure (38%)

jon-luka (15%)

aron-lan (9%)

jaša-rok (12%)

tijan-amadej (12%)

matej-staš (13%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!