|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:17:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:19:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Gracie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4302
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
21.1.2009 20:21:41   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

a ve boste kaj oblekle malčke za maškure? Boste kam šli? Jaz bi ga pa ne vem kje naj kaj kupim? V katerih trgovinah pa majo kaj za obleči za tko majhne?

joj, jaz pa tako sovražim pust in maškare

ne vem, ne vem, ne vem kaj bomo naredili, nisem sploh razmišljala

to mi deli!
jz tud sovražim maškare. od malega. že za v vrtec sem tulila, da ne bom NIČ. in jokala, k sm mogla bit indijanka 1x.

pol nisem samo jaz tista čudna user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, nista čudni. Sem bila jaz ista. Vendar me je otrok spremenil. Zdaj se vsako leto maskira cela družina, celo v službi smo se začele maskirat v skupinsko masko 3 sodelavke. Hja, ljubezen do otroka in sreča, ko vidiš, da si mu naredila tako veselje, je nepopisno in človeka res čisto spremeni. Letos še je morda malo prezgodaj, drugo leto pa bo že druga pesem. Mi imamo vse s kamero posneto, vse naše obiske pri sorodnikih in prijateljih, pa seveda fotkic tud ne manjka. Smo bili pa vsi miške.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
21.1.2009 20:22:01   
Netta
meni se obeta romantičen večer, tako da šibamuser posted image user posted image user posted image nočka!

Neposredna povezava do sporočila: 4304
21.1.2009 20:31:53   
Blacky30
HD, moj baby phone ima na obeh enotah možnost vklopa v elektriko, tak da baterij še nisem sprobala. Ga pa redko uporabljam, vedno ga pozabimo doma. Doma pa ga tak ne rabim, ker jo slišim takoj v kuhinjo, se drži spalnice.

Lumpa, jaz še čakam, da ti druge odgovorijo o mlečnih izdelkih, ker mene tudi zanima in nimam pojma.user posted image
P mi je rekla, da začnem z navadnim 3,2 maščobe, pa dodaš sadje. Samo nekje od 7m dalje.

Mojcek in Tinky, ok, sem se strinjala z vama, da nista čudni, kar se tiče pusta, samo glede šalc pa ne bosta tak lepo skozi prišli. Čudni sta do onemoglosti.user posted image user posted image user posted image  Ravnokar mi je dragi prinesel nov, 4. paket šalc in zdaj imam vse 4 vzorce. Pa še po ene si grem.user posted image user posted image user posted image

Pust - jaz sem bila lani noseča nuna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pravzaprav 2 noseči nuni in mati prednica, ki se je križala nad nama.user posted image user posted image

Tinky, pa daj, zdaj pa onega vmesnega avatarja nisem vidla.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4305
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:32:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4306
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:35:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4307
21.1.2009 20:36:29   
Majuska
'čer drage dame,

evo mene končno doma ... z mojim pregledom na koncu ni bilo nič, ker me je zjutraj presenetila user posted image   bemtiš, pa ravno danes. Žal ni nič manj boleče kot pred nosečnostjo, kot nekatere pravijo, da se kasneje te stvari porihtajo. Stalno čutim, da se nekaj dogaja. Brezveze. Še dobro, da imam vložke doma user posted image

Sva bila pa zato z Aleksandrom pri babici, ki ga je pocrkljala, pa še njena frendica je prišla, ki je postala babica 6 tednov za nami user posted image   Tako smo se zaklepetale, da nisem utegnila v trgovino in smo to opravili, ko smo pobrali še očka. Moram reči, da mali v novem kombinezonu vzbuja ful pozornosti, saj je živo rumen user posted image

No, še mal vas preberem ...

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, vauuuu, za objavljeno porodno zgodbo. Čestitke!!! Sem jo sicer že prebrala, a jo bom še enkrat.user posted image
A nisi ti zgodbe tja poslala? Tukaj so jo prebrali in te prosili  za objavo???? Vau, ne morem verjet, da to tu delajo.
Drži se danes na pregledu!user posted image  Kaj za en pregled pa imaš?

Ja, nisem morala verjeti. Preko ZS me je kontaktirala ena novinarka z revije, ki je očitno uporabnica RR in je zgleda prebrala zgodbo. Me je ornk presenetila, pozitivno seveda user posted image

Imela naj bi proktologa, pa je vse skupaj odpadlo.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
21.1.2009 20:37:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Evo, takole zgleda kako Bor dojema puzanje

user posted image

jao Almera ... men se je kar kava zaletela, ko sem tole brala in gledala user posted image user posted image user posted image   sicer pa naš pobič tudi počne podobno user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4309
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:39:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:40:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4311
21.1.2009 20:40:25   
Blacky30
Majuska, ufff, a tak pregled te je čakal? Hb, da si dobla user posted image , ne?user posted image user posted image user posted image  

Ja, urednica ene revije pa je res veliko sodelovala tu gor en čas. Pa mislim, da ravno Super mami, to je ona, ko ima 4 al 5 otrok, neka Dashi, ne?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
   RE: Julijske čakupa 08 VII. del
21.1.2009 20:40:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Mene pa zanima, če ima katera Ljubljančanka jajca, da v petek mojega Tarika pomirka za dobro uro?? Noro. Imam psih., sem naročena za ob 13h pa nikjer nobebega varstva. Pa še to me zdaj naročajo 1x mesečno, pol pa če prestavim bogve kdaj pridem na vrsto.user posted image Kaj bi dala za eno normalno babico al pa za mojega pokojnega očija!user posted image

s katerega konca okolice LJ pa si, ilatic? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:40:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4314
21.1.2009 20:40:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Evo, tako pleše moj Lan! user posted image

user posted image

hec, hec... sva se pa na MINIMIGCE prijavla in bova veselo telovadila in plesala in pokurila vse odvečne kilce! user posted image

hehe ... tegale plesalčka je imel en frend za avatar user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4315
21.1.2009 20:44:36   
Blacky30
Veste, kaj zdaj počnem tu zraven? Skeniram slike z našega rd fotošutinga v foto studiu. Slike so prekrasne.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
21.1.2009 20:44:45   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

tinky, všeč mi je tvoj sexi hrbet, ampak slikca je premajhna. sori. sicer pa ti ni treba bit tolk egogirl in lahko daš naprimer hm... koga bi lahko... a maš kakega sina? no njega lahko daš namesto sebe za avatar. 

sina? kdo? jaz?

ma neeeeee, je lepši moj hrbet, pa rajska plaža user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4317
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 20:45:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4318
21.1.2009 20:48:53   
Tinky

še tole prosim:

če otroka nahranite za nočno hranjenje, pa noče jest, a ga silite al pustite? pojedel je nekje 70, pa ni hotel več... kaj nardite v tem primeru?

a je katera uporabljala metodo od avtorice otroško spanje, brez joka v sanje?

noče jest, ker vmes zaspi, al noče noče?

če zaspi, ga zbujam dokler ne poje, če noče jest, mu pač ne dam

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4319
21.1.2009 20:49:18   
Blacky30

joooj ne, zdej sem vidla okol mlečnih izdelko, jaz sem resno mislila hvala, ker sta mi dve ali tri odgovorile, pa sem se pozabila zahvalit, ni nlo sarkastično.

še tole prosim:

če otroka nahranite za nočno hranjenje, pa noče jest, a ga silite al pustite? pojedel je nekje 70, pa ni hotel več... kaj nardite v tem primeru?

a je katera uporabljala metodo od avtorice otroško spanje, brez joka v sanje?

Lumpa, saj več ne vem, kdaj si sarkastična in kdaj ne.user posted image user posted image user posted image  Sem res mislila, da se hecaš.

Glede hrane, je nič ne silim. Dam jo spat. Men je tudi prej ob 19h pojedla samo 100ml namesto 170ml, pa sem jo dala spat, ne morem je silit, bo bruhala.

Teh metod ne poznam, žal.

Neposredna povezava do sporočila: 4320
21.1.2009 20:51:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, ufff, a tak pregled te je čakal? Hb, da si dobla user posted image , ne?user posted image user posted image user posted image  

Ja, urednica ene revije pa je res veliko sodelovala tu gor en čas. Pa mislim, da ravno Super mami, to je ona, ko ima 4 al 5 otrok, neka Dashi, ne?

mislim da ima nick Angellina.

Za pregled pa ni ravno  HB ... prej ko bom opravila s tem, bo bolje zame user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
21.1.2009 20:52:13   
Majuska

majuska kje najdem tvojo porodno zgodbo?

tule http://www.ringaraja.net/prihod-aleksandra-velikega_1054.html

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4322
21.1.2009 20:55:47   
petra1984
Lunpa...jaz ga kar posilim, ker potem predvidevam da je sit in ga z mal lažjim srcem pustim, da se zjoka če se zbudi predčasno!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
21.1.2009 21:02:18   
metuljcek321
Good evening, ladies!

Po dooooolgem casu sem tuuser posted image  user posted image

Na mini pocitnicah je bila sestricna, skupaj z njo in Anjo smo se vceraj potepale po Lj., sle na en dooooolg sprehod, se igrale, smejale, cvekale --- fajn, fajn, fajn. Danes sva se pa malo ucili za en izpit (ime predmeta: glagol), dan je sel 1, 2, 3 okoli, peljala sem jo v Lj, z Anjo sva skocili se po mojo mami v sluzbo, ko sva se vrnili, pa so prisli se sorodniki malce pogledat Anjo. Smo se imeli krasno. Gregatov bratranec mi je prinesel tudi povzetek diplome, da to spravim v angleski abstract ... pravniske zadeve ... bom najrz naredila ju3, ker sem ZMATRANA ... zelo:
user posted image

Me je kar strah pritisniti "potrdi," da me ne bo kap ruknila, kje ste ze. Menda niste ze 200-tke sklatileuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
21.1.2009 21:05:29   
metuljcek321
O, groza, jaz sem na strani 156user posted image  user posted image  user posted image

Ne zdej eno uro nic pisat, a prav?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ime za punčko
Kimmi

Katero izmed naštetih vam je najbolj všeč

Neli (27%)

Ana (29%)

Lucija (19%)

Niti eno (25%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!