Krysia
|
Da vas na hitro pozdravim. Sva se zdej matrala zaspat - že od pol desetih mu oči skup lezejo pa ne in ne zaspat ... se je že men bledlo, Rok je bil itak čist adijo, ampak spat pa ne. No, in mi je zdejle omagal - končno ... Ne vem, kaj ga daje - je siten kot ... ne vem, kot tole vreme zunaj ... pa zdej ne vem, al so zobki al ga vreme daje al je kaj tretjega. Nos ima zabasan, kar naprej mu zlivam tisto fiziološko noter, zjutraj mi kašlja, drugač je pa v redu, vročine nima ... sem ga mislila k P peljat, sam kaj, ko se bojim, da bo tam še kaj drugega pobral ... bom še kakšen dan počakala, pa bomo vidli ... Aja, čestiteke: ROK in JAKA, čestitke za 5 mesecev! Erin, hvala za odgovor o sedenju. Si pomagala, točno to me je zanimal ... Pa Zoja Miša mi je tud odgovorila, hvala ... Srečanje: men je vseen, če pa že moram glasovat, sta pa to Šiška pa Supernova. (v cityparku nekaj gradijo al širijo, pa ne vem, kako je zdej tam ...) Drugač pa, Zoja Miša, po mizi udart pa rečt "se dobimo tampatam ob tejpatej uri" Andrejaboris, pozdravte se, boščki ... upam, da je hiconcil že prijel. Kaja, vi se tud pozdravte, ne ga srat (ej, ne zamert, sam se morm mal pohecat ...) Sandra, ojoj, kaj se to pri vas dogaja ... mate pestre noči. En , pa upam, da kaj pomaga ... Ej, jaz moram tudi svojga pohvalit: mi pomaga pri vsem, sam če je doma ... No, pomivanju posode se izogiba, ampak ni panike, ker drugo pa vse naredi - kuha, pospravlja, tla pomiva, Roka uštima ... no, mu pa tud štumfi z nog padajo povsod, tko da to pa jst pobiram ... pač, moški, ne morš pomagat Ampak se ne smem pritoževta, ker je priden No, to bi blo na hitro ... grem jest, sm lačna kot volk ... sam nč ni v hladilniku
|