pingo80
|
Hojla! Se spet malo javljam, da veste, da sem še med živimi. Naša Lana nas polno zaposljuje. Pridno še vedno ziza, na žalost pa večkrat podnevi kot ponoči. No, ponoči se bolj kot ne crklja, tako da vstajanje od 5x naprej na noč ni nič takega. Danes je res "čudn" dan zgleda za Lane, saj je Nyny84, tud naša Lana spala od 6.30 do 10.45 v kosu, kar nisem že doživela 2 meseca. Prej smo imeli sicer malo več seans, ampak v primerjavi z ostalimi dnevi smo spali presenetljivo dobro. Zdaj z mojim spet probavava, da jo ponoči on mal zamoti in nosi okrog, da zaspi, ker koker pridem jaz, nam ziza ne uide. Sem pa tud jaz danes Tejkaz spala v dnevni in je bla princeska sama z atijem v spalnici. Sem jo sicer za vsak slišala, ko je začela rogovilit, ampak jest sem ji šla pa dat, ko so ble 3 ure mimo. Glede na to, da podnevi lepo je in ne prostestira, si to lahko privoščim. Vmes jo je pa moj nazaj uspaval. Ne, tud jaz je ne morm pustit, da se mi joka v postlci - kakšno minutko že, ampak da bi mi pa pol od onemoglosti zaspala, pa niti slučajno. Upam, Tejkaz, da bo začel JAša kmal papcat tud podnevi in da tole obremenjevanje s hranjenjem čimprej mine. Anita goitan - kak pa tebi rata, da ti na trebuščku zaspi? Tud jaz sem hotla probat, pa naša čebela misli, da jo dam past kravice in sploh noče dat glave dol. Ko je pa utrujena, pa začne tečkat.
|