|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
13.1.2009 18:48:43   
Peli
user posted image
OK

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
14.1.2009 9:17:34   
pikapolona2
peli....me je presenetilo eno nepričakovanoi delo tako da čuva Brino tašča....se pa moramo videt kakšen drug dan. Dejte med vikendom vsi skupaj na kak kofe prit!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
14.1.2009 10:34:57   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Kako pa zgleda k se ti lušči čep?

Čep je tko kot menstruacija smo, da je rjav gost sluz. Na žalost to nč ne pomeni, da se bliža porod.

Don sem bila spet na amnio, pa je minimalna sprememba od prejšnega tedna. Zgleda, da bom tam okrog 25.1. rodila. Zdej morem v petek na ctg in naslednjo sredo spet na amnio.
Me vse pošteno boli in komaj čakam, da se ta otrok rodi. Sploh mi grejo na jetra sms-ji, kao če sem pozabila povedat, da sem rodila.user posted image user posted image user posted image  

Mi je fotr sporoču, da mi je rezerviru plac v porodnišnici. user posted image user posted image user posted image  So rekle sesre dons v KR porodnišnici, da je bolnica totalno polna in da že prenaročajo tiste bolnice za operacije, ki jih seveda lahko.
Bom jst kar lepo počakala na lepše vreme in manjšo gužvo v P.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
14.1.2009 13:57:13   
Urša08
Barba sej bo, mogoče te pa presneti in šibate že ponoč rodit. Jaz mam jutri ctg pa bomo vidl kako je. Jaz mam tak občutek, da bom kr kmal šla rodit, sam lahko me pa tud občutek vara.user posted image   Ti pa verjamem da ti gredo taki sms-ji na živče, če si že rodila. Ja halo sej boš sporočila ko boš. Eni so pa res čudni user posted image

Pikapolona
in Peli jaz sem mela dons že zmenjeno depilacijo tko da nisem mogla pridt, mi je pršla prjatelca noge povoskat, da sem sedaj ready za rodituser posted image .

Tašča je mal Nejca na sneg peljala in je seveda užival, medve sva pa v miru vse poštimali. Sedaj pančka, kosilo mam kuhano, še likat morm it pa bo. Sem pa tok smotana, bolj se porod bliža bolj razmišljam kaj je še treba naredit, pa da je treba vse oprat, zlikat, postle preoblečt, pa zamrzovalnik mal nafilat,...skratka kt da se brez mene ne bosta znajdla user posted image bom nehala paničarit k grem sama seb na živceuser posted image .

Men se je ene tri dni nazaj trebuh čist dol premaknu in je moja mami že nervozna ratala, da bom prej rodila. Stra mama od mojga mi je rekla, da bom šla ta teden rodit. Sicer sem pa vsem povedala da bom po 15 rodila. Nisem se še odločla kdaj.user posted image user posted image user posted image se morm na kavč ulešt pa rečt no zdej bom pa sam še počivala in garant naslednji dan bom šla rodit user posted image tko je blo pr Nejcu.

eto roman napisan, sedaj pa šibam na kavč

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
15.1.2009 10:46:32   
barba
Urša - a misliš, da če je blo včeraj na amnio še vse zaprto, da mi bo pa kar voda odtekla? Jst sem čist za, sam bolj mal verjamem, da bom lih jst imela tako srečo. user posted image  Po mojem me boš ti še prehitela.user posted image  
Jst računam na naslednji vikend, k bom že 10 dni čez. Bova pol z user posted image  imela skup žur za rojstni dan. Mož je reku, da more bit naslednji user posted image  pol avgusta, k ma on RD.  Se mi zdi, da bomo kar neki cajta čakal še na enga, če že ta noče ven. user posted image  Sej Meta se je rodila pa točno na prvo obletnico poroke. user posted image

Uživajte na snegu ... jst ga rajš skoz okno gledam. user posted image

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
15.1.2009 13:38:04   
pikapolona2
Urša...drugič še men povej...bi se jst tudi z voskom depilirala.....pa lepo da se za porod rihtaš....men je po pravic povedano takrat dol viselo kolk mam kosmate noge sam da je šlo ven!

Barba....tale amnio je mene sam nervozno delalo...na vsak način so hoteli not vidt .....jst sm bla pa neprodušno zaprta........pol so mi pa tiste svečke not tiščali.........ta 8 dan so mi pa potem umetne popadke našibali. A je Meta že tdui nestrpna?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
15.1.2009 14:14:08   
barba
pikapolona - na vpraš kolk Meta težko čaka. user posted image  Vsi smo jo že siti, ker kar naprej sprašuje in že prav teži. Potem jo pa še v vrtcu vsak dan vprašajo, če je že dojenček in velikokrat joka na poti domov, ko ji povema, da ga še kar ni.

Sej bo ... naslednji vikend user posted image  .... še noben ni not ostal

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 2582
15.1.2009 21:03:31   
Urša08
Ojla!

Jaz sem imela dons samo laboratorij in ctg, ker je ginekologinja zbolela.user posted image V glavnem ctg v redu, še ni popadkov. user posted image

Pikapolona jaz si pa zmer zrihtam noge pred porodom - no mi jih kolegica. Je pa tašča isto rekla k je ravno gor uletela k sva ble sred depilacije. Je rekla, da njej na kraj pameti ni pršlo da bi se še z nogami ubadala user posted image user posted image user posted image Je Brina že v varstvu?

Pikapolona in Peli a sta za kakšen sprehod jutri, če bo sonček? Nardimo en krog s postankom?

Barba smo v mislih pri tebi. Sicer pa ko boš najmanj pričakovala boš šla pa rodit. Lahko me pa počakaš, pa se bova skupej matrali user posted image

Sem pa dons srečala Sandro in njena dva sončka. Prov luštna sta.

sedaj grem pa mal na kavčka

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
15.1.2009 21:42:53   
pikapolona2
Urša......Brina je še doma...malo z babico pokombiniramo pa je....nebi rada da se kej od Ane naleze...je imela neko črevesno virozo. Bo še jutri doma drug teden pa gre spet služit. Jutri bi z veseljem šla na sprehod ampak sem v LJ...... imam zobarja pa ene sestanke. Brina pa bo pri Babici.

Uživejte......

Jst sm ravno iz gledališča...sva bila na eni super predstavi kjer sem toliko novega zvedela o Edit Piaf...to pa je življenje.....pa glavna igralka je super pela....očitno obvlada francoščino ker je perfektno izgovarjala (no vsaj meni se je zdelo)

lahko noč

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
16.1.2009 22:40:05   
Peli
Pikapolona, a veš kam se greš lahko z Brino sankat v Bukovco, tvoj zihr ve kje je to - ko greš iz Snakovega proti Vetrnu peš, tam zadaj, ko je bil včasih bazen...

Neposredna povezava do sporočila: 2585
18.1.2009 11:22:46   
Urša08
Ojla!

Ja kje pa ste vse?

Barba si nam že pobegnila, al počivaš? Ko rodiš nam sporoči.user posted image

Jaz odštevam dneve, ker sedaj sem pa res že okorna. Me vse dol tišči, pa križ matra, ...sploh ne bom naštevala k vse veste kako je zadnji mesec. Za user posted image je že vse pripravljeno, no zibko bo najbrž moj pripravil, ko bom v porodnišnici. Jutri grem še v Kranj v porodnišnico, da mi vzamejo kri, da bom lahko EA dobila. Pa potem mam še zobarja in upam, da bo kolegica lahko Nejca počuvala, da bom še to poštimala. Potem sem pa jaz ready .

Grem mal kuhno pospravt, pa za kosilo pripravit, saj popoldan dobimo še ene obiske.

Lepo preživite nedeljo.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
19.1.2009 10:33:47   
barba
Urša - čakam, da bo kej ... pa naš otrok ne najde štoflca za vodo spustit. user posted image
V glavnem nč se ne dogaja.

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
19.1.2009 14:14:44   
Urša08
Barba kok čez rok te pa lahko mučjo? Kdaj ti bodo sprožili, so že kej rekl? A veš da ti nč ne zavidam k tkole čakaš. Sem bla prepričana da si nam že ušla.user posted image

Jaz sem bla dons dopoldan v porodnišnici, da so mi kri vzeli. Joj kok gre to počas user posted image Potem sm bla dve urci doma in sem mogla še k zobarci kamen pobrusit. Sedaj kuham kosilo in lahko rečem, da zdej grem pa lahko rodit user posted image user posted image user posted image Sem vse kar sem mela v planu nardila.user posted image Ups, ne čist sm pozabla da morm še tamalga ustričt pelat. user posted image No še to mam za narest.

Sem pa mislila kako bom za vikend mal počila. Ja to bo. Smo imeli v soboto in nedeljo obiske tak da sm bla čist crknjena zvečer. Sem mojmu rekla, da od zdej naprej ne hodm nikamor po obiskih, pa da sam počivam , ostalo ma pa on čez user posted image no bomo vidl če bo kaj iz tega.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
19.1.2009 17:49:54   
barba
Urša - upam, da mi bojo v sredo kej pametnga povedal. V prvo sem bla 12 dni čez rok. Menda, da več kot 14 dni čez ne pustijo. user posted image  

Mi je pa dons tolk slabo user posted image user posted image user posted image , da prav nevem kam naj se dam. Če ležim mi je pa še bolj. Dete je ful aktivno, brca direktno pod rebra, mene pa vse boli.

Ko bi vsaj voda odtekla ...

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
20.1.2009 8:54:23   
lutiropan
Mi je pa dons tolk slabo , da prav nevem kam naj se dam. Če ležim mi je pa še bolj. Dete je ful aktivno, brca direktno pod rebra, mene pa vse boli.

Oj barba upam, da se kmalu rešiš ...user posted image Pri meni je bilo pa pri vseh ravno obratno. So vsi prehitevali po celi črti...user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
20.1.2009 9:49:16   
pikapolona2
user posted image

Jaz sem pa včeraj privlekla s podstrehe moj projekt iz 1 letnika faksa. Sem pri lutkarstvu naredila pravljičnega mačka ki ga nato preoblačiš in pripoveduješ mačje pravljice (Maček Muri, Muca copatarica.....) in sva se z Brino sel popoldan igrali. Ona je bial Muca copatarica...jst sem pa z mačkom igrala da sem maček Muri.....kolk je uživala. Vam pripopam sliko naše muce in mačka

user posted image  

Peli in Urša..naslednjič je dejt pri meni pa še vašim fantinom povemo kakšno mačjo zgodbouser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
21.1.2009 8:28:01   
kvačka
zdravo,
sem mamica 9.5 mesečnega malčka, priseljeni v radovljico, upam, da me sprejmete, pa da kakšno po gorenjsko rečemo.

pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 2592
21.1.2009 8:54:04   
Urša08
Pikapolona kaka lepa muca. Za predstavico se pa tud priporočava.user posted image

Barba držim pesti, da te dons rodit pošljejouser posted image

Kaj več pa kasneje.

papauser posted image

(odgovor članu kvačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
21.1.2009 8:54:43   
Urša08
kvačka dobrodošla med nami. Imaš fantka, punčko?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
21.1.2009 8:58:58   
lutiropan
kvačka dobrodošla

barba  držim pesti

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
21.1.2009 9:51:27   
pikapolona2
jst tudi skoz čekiram...go barba gouser posted image

kvačka dobrodošlauser posted image ...povej kej o sebi in svojem malčku....s kod si pa priseljena.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
21.1.2009 10:56:46   
barba
Jst sem bla dons na amnio. Sem 1 cm odprta, plodovnica je malo mlečna, maternični vrat pa že 3 tedne nespremenjen user posted image user posted image user posted image . Zgleda, da bom mogla spet une tablete za mehčanje dobit. Drgač me je G dal še na ctg, pa se tokrat ni noben popadek narisal.
V petek grem spet na amnio in sam upam, da se čez vikend to dete rodi. Men je že tok dosadno vse skupi, sploh k me tolk kolki bolijo,user posted image user posted image user posted image da hodim ko pingvin. Dons je bla tale amnio ful boleča user posted image

Lepo, da mislite name.user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 2597
21.1.2009 11:59:24   
kvačka
evo mene: hvala za dobrodošlico.

prihajam iz škofje loke (ki jo še vedno pogrešam), pred 3 leti sva se preselila v radovljico.

aprila 2008 sem rodila zdravega dečka, to je moj prvi in obenem tudi zadnji otročiček, ujela sem že zadnji vlak, pa še za njim sem mogla fajn tečt.
malčku je ime lovro. do  6 meseca sem ga samo dojila, se lepo razvija, je odličen jedec, je živahen. nima pa še nobenega zobka, se plazi, celo stanovanje je njegovo, pa predale odpira...
torej čez slaba dva meseca pa grem že delat, pazila ga bo moja mami...

tolk za zdej, kasneje pa še kaj več

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
21.1.2009 12:48:37   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Jst sem bla dons na amnio. Sem 1 cm odprta, plodovnica je malo mlečna, maternični vrat pa že 3 tedne nespremenjen user posted image user posted image user posted image . Zgleda, da bom mogla spet une tablete za mehčanje dobit. Drgač me je G dal še na ctg, pa se tokrat ni noben popadek narisal.
V petek grem spet na amnio in sam upam, da se čez vikend to dete rodi. Men je že tok dosadno vse skupi, sploh k me tolk kolki bolijo,user posted image user posted image user posted image da hodim ko pingvin. Dons je bla tale amnio ful boleča user posted image

Lepo, da mislite name.user posted image

barba...si te skor ne upam dragč prašat kuko si,ker si predstavljam,da imaš takih vprašanj že cel glavo...hb za rr :)...vidim,da tud tokrat nau šlo tko hitr..

vsekakor držim pesti,da bo čimprej,čimhitrej in da bo vse tko kot mora bit...maj pa pošilja meti enga lupčka :)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
21.1.2009 13:34:55   
Peli
Ojla!

kvačka pozdravljena, si ti kvačka iz mame? Moj najmlajši je mal mlajši od tvojga.

Oh, barba kaj nej ti rečem...smilš se mi že! Upam da bo čimprej.

Mi smo danes mal kofetkal z Uršo, pa še ena kolegica je pršla, zdej sm mal pospravla, pa kuhat dala, zdej pa čakam še en obisk, pomoje če bo šlo tko naprej - nau konc dežja user posted image !

Men pa se je zdej Urban že 2x ko sm šla spat zbudil, in potem bi ga sračkal, takoj je na nogah, potem cvili, če ga vzamem vn - pleza..., no sej po kakšne pol ure se ga naveličam ga dam nazaj v posteljico pa zaspi do 8h, tko da ni lih hudo...
Aljaž spet štrajka s hrano - mulo, če pa kam gremo pa zgleda kot bi ga stradal. No, sej prav za jamrat ni, zvečer pije vsaj kakav in je suhe cornflekse :).

Nč, punce mal se spočujte, k je tako vreme zunej ;) .

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Nifty test
Michonne RR

Ali ste/boste v nosečnosti opravile NIFTY test?

Da (30%)

Ne (54%)

Se še odločam (16%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!