|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
2.1.2009 10:13:06   
NAJBOLJŠA
Jutro, dame.
Kako ste?
Ste preživele lepo novoletno večer?
Mi smo več al manj bolani...Zala kašlja kot nora, pa iz noska ji lije.Oči isto.Jaz sem slaba z grlom in glavobol, le dva otroka sta ok...Pa smo imeli lep dopust....
Upam, da ste ok.....

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
4.1.2009 20:43:40   
lutiropan
Še od mene pozdravček  novem letu..
Jutri začenjam z delom....Ja, konec porodniške, nekaj dopusta...sedaj pa veselo na delo. Sploh ne morem verjet, da je že konec.
Naša Kaja bo 7. 1. stara eno leto. Praznovali bomo v nedeljo, en dan prej, v soboto bo pa ta srednji sine imel sošolce pa prijatelje povabljene ob roj. dnevu, ki ga je praznoval na silvestra. Bo imel kar v planetu Tuš, pa bovling varianto...da ne bo doma tašča živčni zlom dobila...user posted image user posted image
Lep začetek tedna želim.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
4.1.2009 22:02:19   
pikapolona2
ooooo lutriopan...to bo pa orng skok v novo leto....a to začenš tudi z novo službo? Čim manj stresen začetek ti želim.

pa vsem ostalim tudi.......tele doooolge počitnice se mene čisto polenile...spali smo vsak dan do 8 30 se je zgodilo tudi da smo se zbudili ob 9 00...luksuz. Ampak jutri pa začnemo 6 45 auf.

lahko noč

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
5.1.2009 7:51:53   
Urša08
Ojla!

Prazniki so za nami. Mi smo bili po večini kar na vikendu, mi je ful pasal, ker sem lahko počivala. Mojedva sta mela Nejca čez, tak da je užival sto na uro. Kuhat mi tud ni blo treba - uf mi je pasalouser posted image .

Ta teden imam še par stvari za narest, pa za zabavo pripravit - bo mel Nejc v soboto zabavo za dve leti. Kaj gre hitro čas.

Lutriopan naj bo prehod v službo čim lažji. A Kajo maš že v vrtcu?

uživajte v današnjem dnevu

papauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
5.1.2009 17:24:02   
lutiropan
Lutriopan naj bo prehod v službo čim lažji. A Kajo maš že v vrtcu?

Ne, Kaja bo doma pri babici, ki je sedaj z nami od oktobra, ko ji je umrl mož. Tako , da Kaji ni potrebno v vtec, babi bo malo družbe dopoldne imela....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
9.1.2009 9:45:56   
lutiropan
Kje ste vse?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2556
9.1.2009 22:13:12   
Peli
Nejc vse najboljše za 2. svečko!
user posted image

Lutiropan želim ti čimboljši začetek v novi službi, pa da za Kajo nebi blo prehudo. Ste jo že navadl na varstvo?

Mi mamo trenutno kar pestro z zobki, drgač pa sm bla ta teden kr leteča.
Z Urbanom sva imela kontrolo pri ortopedu in morava še naprej hodt na fizeoterapijo, napisala nama je predlog za podaljšanje porodniške.
Aljaž je zadnje dni ko user posted image , nč ne uboga...
Danes smo šli pa šetkat po Kranju z ANUBIS in korpi, končno je bil sonček!!!

Sandra kej se javi! Kako kej Mark in Anže - kako je v vrtcu?...

Drugače pa punce - čez praznike in še do zdej smo čist zanemarle tole temo!!!
LP

Neposredna povezava do sporočila: 2557
10.1.2009 22:52:11   
Peli
Spet nobene?
Midva z možm sva glihkar pršla domov sva šla na nočni pohod "pod krivo jelko", ja blo prov fajn, nazajgrade smo še mal postankov naredl... maladva pa sm že ob 18h spat spravla in sta skos spala. Aljaž je bil ful  zmatran, sm ga dopoldan kr fajn sprehodila, opoldan pa ga nism dala nč spat, morm pa ga tud pohvalt, tolk kot dons še u živlen ni jedu user posted image .

Urša upam da je tortica uspela, ste dobro praznovali?

Barba
- še v enem kosu?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
11.1.2009 20:06:31   
Urša08
Ojla!

Peli tortica je uspela, je bila dobra, lepa in velikauser posted image Hvala za pomoč.

No sej zabavica je tudi uspela, Nejc je bil pravi dobrovoljček, je pel, ploskal, smo se mu do solz nasmejali. Vsi dedki, babice, ati in mame so uživali. Jaz sem imela pa ves dan pomoč. Dopoldan je možek stanovanje pospravil, stregla sta po večini user posted image in moja mami, tako da sem jaz večinoma sedela. Po zabavi mi je pa mami še vse pospravilauser posted image super mamicauser posted image

Danes pa že ves dan zabušavam, ležim, gledam tv,...skratka nč ne delam.user posted image user posted image user posted image no spakirala sem torbo za v porodnišnico, kar je pa tud že nekajuser posted image .

Grem en štuk niži po nejca , da ga nahranim, pa nafutram in dam spat.

Uživajte v preostanku nedelje.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
11.1.2009 20:07:08   
Urša08
Sem čist pozabla....Barba kje si??? Si šla že rodit?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
12.1.2009 9:25:10   
pikapolona2
Peli...pridna....jst sem v temle mrazu čist lena....včeraj še nosu ven nisem pomolila. Brina in M sta šla malo ven da sem jaz na hitro pospravila stanovanje.......jaz pa sem se izognila...brrrr.....me skoz zebe. Kam se vi hodite sankat? sem gledala slikce v tvojem albumu? Mate kakšno lokacijo v bližini?

Urša..super za Rd...pa itak so mame zato da pomagaja a neuser posted image

Barba a je že? Evo zdej nas boš imela skoz za vratomuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
12.1.2009 10:28:43   
barba
Še zmeri sem tle 2 v 1. V sredo grem spet na amnio, pol bomo pa vidl kako. Se mi zdi, da bom spet čez rok.user posted image

Grem bajto po tleh pomit ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 2562
12.1.2009 10:45:33   
pikapolona2
jst sem na koncu tudi pomivala po tleh...pa sesala štenge vsak dan pa ni bilo nič. Želim ti da bo čimprej Barba!user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
12.1.2009 12:00:35   
Peli
Barba - čimmanj čakanja, pa nej bo čimmanj boleče!

Pikapolona
- mi smo se sankal v Grahovšah - to je tam k greš pod Storžič - se z avtom da ko prpeleš. Je pa bil tam svinjski mraz -11°, brrrr, sva se z Urbanom vmes hodila v avto gret user posted image , je tm bl mal sončka.

Neposredna povezava do sporočila: 2564
12.1.2009 13:39:44   
pikapolona2
Peli....mi ravno sonce in da je blizu iščemo.....smo bli v bodentalu je blo tudi -14.4 in senca....brrrrr...pa sej tale mraz mora počasi spustituser posted image  

Urša in Peli...a tam v Žiganji vasi za unimi hišami (tista lesena nova) a tam se lahko gre vsak sankat....al je to bl privat?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
12.1.2009 14:03:08   
Peli
Ma kaj  pa jest vem, v Sebenjah je bil tud včasih en tak dobr plac, pa je zdej edn tisto zemljo kupil in vse zagradil, res tud jest ne vem kam bi se loh hodil sankat. Včasih so se sankal tud v Žig. vasi zravn igrišča po hribu dol, pa mislm da se zdej ne več - Urša ti morš vedt?

Neposredna povezava do sporočila: 2566
12.1.2009 14:31:47   
pikapolona2
to je taka ironija...stanujemo na bregu.....okoli nas pa sama ravninaaaaa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
12.1.2009 15:09:10   
Urša08
Ojla!

Ja pr nam za hišo po tistem bregu se hodjo sankat, sm vidlauser posted image Tam za tisto leseno bajto zadej pa ne vem kako je.  Bom mojga vprašala, če ne bom pozabla.

Pikapolona zakaj pa na zelenico ne greste? Je predeleč? Moj se je šel z Nejcom sankat in sta uživala.

Barba a misliš da boš šla kar čez rok? Upam, da ne ker sedaj si pa verjetno že želiš it rodit. A boš v Kranju rodila? Mogoče se pa srečave user posted image

kje ste pa ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 2568
12.1.2009 16:39:34   
*Mateja
Helo.
Še ena gorenjka tle. 25.11.2008 sem rodila Žana :) to je najin prvi otrok. Se vam lahko pridružim?

Zanima me sam, tiste ki ste iz Škofje Loke, ali je trgovina Arnika na Suški cesti sploh odprta? Ker v četrtek sem bila tam in je blo vse zaprt. Zanima me pa zato ker tam naj bi se dobile vitaminske kapljice Oleovit.
Hvala za odgovor.
Lp

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
12.1.2009 18:25:26   
Peli
*Mateja* - pozdravljena! Če imaš v mislih OleovitD3, se ga da dobit tud v lekarni Deteljica v Bistrici.

Pikapolona
- ja na Zelenici smo se mi tud enkrat sankal, samo je bla tud senca. Drgač pa se z avtom zapelješ do Novin, Brino na sanke pa jo vlečeš, je notr po poteh še kr dost snega.
Kaj nimaš breguuser posted image čez cesto, sedeš na sanke pa se dol peleš user posted image .

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
13.1.2009 10:53:38   
barba
Urša - sej upam, da se bo kej začel dogajat ker se mi je dons začel luščit čep. Sam to itak lohk še traja. Bom vidla, kaj bo jutri na amnio.
Sej boste zvedle, če grem slučajno rodit. user posted image  

Sem se kar prepričala, da bom čez rok, tko da mal manj neučakano čakam na to dete.user posted image

Grem delat gobelin ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
13.1.2009 13:28:15   
Urša08
Barba želim ti , da čim prej spoznaš svoj zakledek k si ga nosila 9 mesecev pod srčkom in seveda čim lažji porod. Kako pa zgleda k se ti lušči čep? Men se pr Nejcu ni.

No men je ratal zdele eno čokolado pojest user posted image ne vem kdaj me bo minila manija na čokolado. Dopoldan je bila Peli s svojima sončkoma pr men. Je blo luštn, pa čas je šibnu naokoli, le Nejc ga je mal sračkal. Kosilo mam kuhano - sem že zjutrej ričet dala kuhat, tako da me čaka samo še kuhinja da jo pospravim pa en kup cun za zlikat.

Izkoristite sončka.

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
13.1.2009 14:24:01   
pikapolona2
Peli moram mojga vprašat kje so Novine...nimam pojma...na Zelenici je pa mraz....pa senca ja

Urša...ti si že tudi nestrpna a neuser posted image ...sej bo...ime še dokončno dorečite pa bo

Midve sva danes doma....je varuška klicala da je bolana......pa najbrž bomo še jutri tudi se lahko kej vidimo Peli in Urša. Sva pa bile v Kranju sem šla po fasngo tako kot vsak torek potem pa še malo po razprodajah...in sem za 35 EUR kupila  plašč, kavbojke, dve jopice en brezrokavnik pa še majčko s kratkimi rokavi....vse za Brino in za naslednje leto. Upam da sm trofla cifre....se je pa splačalo....je smao plašč bil prej 40 EUR. Je bil 70 posto skonto...to pa je popustuser posted image

Zdej grem pa ribice pripravljat.....sva bile še v ribarnici.

Mateja welcome......za trgovino pa pojma nimam nismo blizu doma...kaj če pokličeš ali na net pogledaš če imajo kakšen urnik napisam?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
13.1.2009 14:42:47   
Peli
pikapolona - Novine so v Žiganji vasi - tam na vrhu, k greš potem loh do krive jelke. Madonca, kje pa žviš - te tvoj nč v gmajno ne pele?user posted image
Ja lahko se kej vidmo, če hočta loh z Uršo prideta k nam!

Urša zdej le jej čokolado, potem nekaj časa ne bo nič!

Neposredna povezava do sporočila: 2574
13.1.2009 14:44:26   
pikapolona2
Peli tko po kmečko povej ja...tam sem pa že sopihala s kolesom jauser posted image ...zdej mi je jasno ..hehe

če bova jutri doma pokličem!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Spolnost po porodu je...
sonček08

...boljša (30%)

...slabša (28%)

...ni razlike (43%)

Število vseh glasov: 419

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!