|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
21.1.2009 12:45:33   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

komentiral, da ma res velike lepe očke

In uha.... user posted image user posted image

Sem gledala dans Obamo, on ima tud velike uhe...pa poglej kje je donsuser posted image

..ja res je....ušesa ma pa tkooooo velikauser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej sem se spomnila na rdečekapicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 226
21.1.2009 12:47:20   
leda
čau urška,

super res drži glavico tvoj fantič!

pf, drži se.

sva frišni s posvetovalnice:
6.300 kg
63 cm

in da dodam kakofoniji mnenj o uvajanju goste hrane še eno. naši tule v zd moste so absolutno proti uvajanju pred 6. mesecem (govorimo seveda o dojenih). ma sem hotla še argumente, da ne bo tko suhaparno, ampak je naša ela fasala ornk ****is po cepljenju in sem ujela le nekaj zlogov medtem ko je sapo zajemala za nov napad tuljenja...tko da čez 4 tedne sledi argumentacija user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 227
21.1.2009 12:50:31   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................sm se spičla z taščo zdle...........se spomnete zadnjič k je bla pol ure pr nam?? no zdej sm jz kriva da ni lane neje videla.............

...joj te taščeuser posted image ....mene je pa včeri mojmu neki blatila....da kok sem ji hiter Nika vzelauser posted image ....a veni je bila z njim jaz sem pa na banko skočla pol se pa ustavim pred hišo in en za menoj čaka en avto da se spokam...ona mi pa pravi da naj se prestavim da bo šel mim...placa je pa itak imel dovolj....pol sem pa kr košaro otpela in ga dala v auto in seveda se hiter odpeljala da sem se umaknila z cesteuser posted image ...ma bom rajši tih...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 228
21.1.2009 12:54:32   
leda
****is

svašta, rr me je cenzuriral.

pa da vidmo:
krščen matiček
tristo kosmatih
prmejduš

eh moj dojiljski spomin, še klenih slovenskih kletvic se ne spomnim, ko ji rabim. meta, kera knigga naj bi pomagala pri revitalizaciji možganskih celic??

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 229
21.1.2009 12:55:19   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................sm se spičla z taščo zdle...........se spomnete zadnjič k je bla pol ure pr nam?? no zdej sm jz kriva da ni lane neje videla.............

ja itak da si kriva..... pa vedno boš......   pa pri eni uhi not, pri drugi ven...... kaj je nisi nadrla .....jaz bi jo že...samo moja niti ne pokliče..... se letos še nismo niti čuli, niti vidliuser posted image

Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim user posted image naše mame tud tolk na ...?

...moje mami že 5 let ni pa danes bi imela 48 letuser posted image ...sta se pa tko zastopla...res pa je da če bi živeli skupaj bi lahko bila druga pesem....

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 230
21.1.2009 12:58:21   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Saraya ne bi smel kar izklopiti.

saj me je pol nazaj priklopil.Je reko,da ni pogledal na vrata,kje je moj priimek,oz.ni videl in je kar šel izklopit.
Je pa mi vseeno tistih 25 eurov zraven zaračunal,je reko,da tud če bi potrkal in me obvestil,bi toliko zaračunal zraven,če pa me nebi bilo doma pa bi za priklop kasneje plačala še 50 eurov zravenuser posted image .Jutri zjutraj pride  po denar....

< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.1.2009 12:59:32 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 231
21.1.2009 13:02:14   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: tia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 3. del.

Jaz nekako vam ne morem slediti,tako ste hitre ,da komaj vas kaj preberem,da bi pa kaj napisla to pa je že umetnost. Pa tudi ,če že kaj napišem me nekako spregledate.
Evo to je pa naš sonček :
user posted image

To je pa ta večja:
user posted image

Pa še ena od Leni:
user posted image

Še naprej tako veselo čvekajte,

lp

vsi ste luštni..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 232
21.1.2009 13:09:37   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: urska238

Lep pozdravček vsem...

ne morem verjeti, da mi je končno uspelo, da sem se spravila do tega, da se še jaz malo oglasim... vsake toliko časa malo pogledam po forumih, pa vedno rečem, da se bi vam rada pridružla, pa mi do zdej ni ratal... no, sem vidla, da ste velke čveke... že 3. del... o ojej... sej nimam časa, da bi šla vse brat user posted image  No, nej povem, da jst mam tut septembrčka- Mateja - je danes star 4 mesece. Je zelo zelo priden fant. Cele noči prespi- po 9 ur ali še več. Vem, da je težko verjeti, ampak je res. Včeraj je pa postavil rekord -  je spal kar 11 ur- od 22:30 do 9:30 user posted image . Tko, da z možem še veva ne, da ga imava.

No, takole zaenkrat malo bolj na hitro... vas bom probala kej za nazaj prebrat, potem pa upam, da bom malo več sodelovala pri debatah user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image priden...dobrodošlauser posted image

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 233
21.1.2009 13:10:22   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

pa dajte no, mislim si pač....user posted image .... 

to vam je tak velik pojšter....user posted image ...user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj res ni velik-jaz ga tud mam...Od Galeba, ne? ...ampak ga uporabljam sam za čez dan, ko se valja po kavču. Zvečer ima samo prevleko od povštra in pleničko pod glavo. Lovro sploh ne more s povštrom spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (sori, mogla semuser posted image )

...kak cartekuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 234
21.1.2009 13:12:05   
gloria

Čestitke Mateju, Lauri in pozdravček našemu angelčku - Eli.. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za našo elo.............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 235
21.1.2009 13:12:53   
gloria

Punce, na koliko ur menjate polulano planico? Jaz cca na tri.... 

..jaz tudi tko nekak

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 236
21.1.2009 13:13:56   
Tejchy
Ojla punce!

Končno sem prišla do svojega računalnika in interneta po selitvi tko da bom lahko malo več online user posted image

Se že kr neki časa nisem javila.

Kot prvo Me to you - pohvale za seznamček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
In podatki našega Nikeca:

1. mesec 4600 g in 54 cm
2. mesec 6020 g in 57 cm
3. mesec 7130 g in 61 cm
4. mesec pa imamo posvetovalnico šele 2.2. a je imel okoli 8000 g nekje 13.1.

Berem, da nekateri sončki spijo po 10h skupaj ... kaj jim dajete kaka uspavala? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Mi še vedno vztrajamo pri 3h max... Je pa res, da se izključno dojiva. Če bi kaj dodajala, bi verjetno spali tud kako urco dlje.

Pa še ena slikica našega sončka......

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 237
21.1.2009 13:14:47   
gloria

Punce, na koliko ur menjate polulano planico? Jaz cca na tri.... 

jaz tud...ponavadi preden grema jest, včasih še večkrat....,ponoči pa ne.....mu dam avstrijsko pamprsko in zdrži, pol pa takoj zjutraj

...jaz tudi zdej več nisem ponoči menjala..pa mu dajem mullerjevo(pampersko)...pa vidim da bom mogla spet ker mi premoči...res ne vem če nisem jaz kriva pa dober ne naštimamuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.1.2009 13:16:39   
pf
Leda sam da sta uredili v posvetovalnici in da sta že doma. Ti pregledi so tudi meni odvratni, ni čudno da malčki tudi jokajo. Ampak kaj mora biti, mora biti. Tudi pri nas v ZD Slov. Bistrica strogo dojeni 6 mesecev nič GH, niti čaja. Argumenti, ki so jih meni našteli so da dobijo vse kar potrebujejo z maminim mlekom, so bolj zdravi dokler so samo dojeni user posted image , črevesje je še mlado in je GH šok zanj, vrsta alergij in posledično tudi vrsta raznih obolenij v kasnejših letih. Ko sem vprašala kakšnih je bil odgovor, da se ne zavedamo kaj vse prinese prehrana za sabo. No s tem bi se strinjala. Jaz ji dajem sokec po žlički vsak dan malo, da se navadi okusov in žličke. Da če kam skočim lahko dajo Lani sokec z žličko, ker flaške ne sprejme. Se pa zaradi tega nič manj ne dojiva, čeprav včasih spije tudi 60, 70 ml na dan, ampak gre malo za vrat, malo v nos, malo pa v ustka.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 239
21.1.2009 13:17:11   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: leda

evo, komaj čakam, da butnem v smeti te modrčke za dojenje..

sem šla včeri k kozmetičarki dlake pult in sem si nadela normalnen modrc. ma sem se počutla, ko da grem na zmenek...

...jaz ih pa več sploh ne nosim ker mi mleko več ne curlja....pa še kr dober stojijo...ker če bi vsaka svojo politiko vodla bi ziher spet dala moderc goruser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 240
21.1.2009 13:19:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...moje mami že 5 let ni pa danes bi imela 48 letuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 241
21.1.2009 13:20:20   
RAČKAPK
MTY - midve z Marijo sva prišli s pregleda
težka: 5,970 kg in dolga 63 cm

moram pa povedat, da sploh ni jokala ko je dobila pikico
sm bla ful vesela, ker jst tko trpim če joka

se še tipkamo

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 242
21.1.2009 13:20:24   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ponorela bom. Tak sem utrujena, pa križ me boli, neprespana. Katastrofa. Samo dudko hoče in je dobro in vmes dvakrat je, ampak dobesedno nič ne spim. To so sigurno zobki. Itak pa sem žalostna in slabe volje, ker moja moj skoraj 90 % na operacijo hrbtenice. Zdaj ga je bolela 14 dni in je hodil k zdravniku, slikanje, pa včeraj k ortopedu, ki mu je rekel da bo verjetno potrebna in to po hitrem postopku. Danes sem ga naročila na magnetno resonanco, ki jo ima v torek, pa potem 3.2. spet ortopeda, ki bo potrdil nadaljnje zdravljenje ali operacijo. Kar na jok mi gre. Pri tridesetih na operacijo hrbtenice, ko nikoli ne veš kako se konča. Doma mali dojenček, jaz sama brez pomoči, firma v kateri zaključna dela opravi moj in v kolikor bo v staležu par mesecev bo firma letela v groznem minusu, ker plače zaposlenim moraš dati tudi, če se ne dela. Upam, da ne bo rabil na operacijo, ali pa če bo moral, da bo bolje in da bo hitro okreval. Konec koncev sem pa tudi jaz izčrpana že do amena, pa še spim ponoči ne že par dni, ker ne morem tolikokrat zaspati nazaj.  Pa dograditi smo mislili še en del spomladi, kjer bi babika imela sobico. Pa bomo morali prestaviti na drugo leto. Kar na bruhanje mi gre, taka kriza mi je. Upam, da karkoli že bo, da ga ne bo bolelo več in da bo vse ok.

pf te čist razumem, ker sem sama na podobni situaciji.....sem že tudi tak utrujena, da sploh ne pridem več k sebi....   moram pa, zaradi obeh user posted image user posted image ...   pa me nobeden ne vpraša ali lahko, te kaj boli....  

Brez veze...,ker sem še samo bolj slabe volje....

Niti do zdravnika ne pridem....tast pa tašča pa v penziji, pa se delata kot da nas ni....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
21.1.2009 13:20:38   
gold fish

...kak cartekuser posted image

samo tu je še bolj mali...zdaj ga je že več skupaj....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 244
21.1.2009 13:20:55   
gloria
teychi ku ku

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 245
21.1.2009 13:21:20   
RAČKAPK
fiši - tisti voziček ki sem ga gledala včeraj sem ga naročila
pa ga ni več
sm tolk žalostna user posted image

fiši a majo v A še kaj teh starih modelov?

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 246
21.1.2009 13:22:00   
RAČKAPK

...moje mami že 5 let ni pa danes bi imela 48 letuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
21.1.2009 13:22:28   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: urska238

joj... se trudim, da bi mi ratalo slikico od Mateja dat gor, pa ne vem, če mi bo uspelo... upam, da bo...

user posted image

kok glavco drži user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 248
21.1.2009 13:24:52   
pf
Tejchy pozdravljena. Nik je pa že pravi fant. Pa se mu ne vidi, da je v klubu osemkilogramskih. user posted image A tudi ponoči ti na vsake tri ure je? Mi jemo dvakrat, ampak nam zobki nagajajo in tam od enajste, dvanajste pa do jutra damo ene desetkrat dudko v usta, da zaspi takoj nazaj. Drugače pa spimo od sedme do sedme zjutraj.
Glede previjanja je tudi pri nas rutina tri urce, ampak včasih če čutim da je že fejst napita plenička jo tudi vmes zamenjam, pa tudi ponoči enkrat, tam okrog pol štirih, štirih, ko se drugič dojiva. Pa ne vsako noč, le če je fejst mokra rita. Imamo pa še smotane poljske pamperske na zalogi. Kak klump je pa to. Komaj čakam, da jih porabim, ampak jih noče zmanjkati, ker mullerjeve uporabljam vmes, ker so sto in ena proti poljskim pamperskam. Kake so pa avstrijske trojkica pa ne vem, ker smo imeli samo enkico avstrijsko, tiste pa so bile naše tudi iste kvalitete. Vidim edino, da je velika razlika med active baby in baby fit tako v vpojnosti, vonju in materialu. Cela znanstvenost so tele pleničke.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 249
21.1.2009 13:26:08   
gloria

Ma midve greva v Koper... malo zapravljat... user posted image

prav imate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?