Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:45:57
|
|
|
|
|
No pa da se še jaz malo javim , vreme je čudno full jaz pa še bolj čudna še dober da sem sama doma zdele grem neki pojest sem lačna ko volk pol pa pridem še kaj napisat pozabla sem pa tk vse kar bi naj pokomentirala
< Sporočilo je popravil cita -- 21.1.2009 10:46:45 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:54:19
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Meni je pa moja mami včeraj rekla,da se ji zdi,da se mi je ful trebuh spustil, faaaakkkk, pa ne že zdaj, noooo!!! A misliš da to že takoj pomeni da bo otroček prišel ven? Verjetno se je........pa ne .......je še prehitro da bi se ti naštimal v tisto lego........saj maš sam en teden prej rok kt jaz, ne verjamem da je že parajt . Tvoji mami se je res verjetno samo zdelo prvič je trajalo potem še en mesec, da sem rodila. To kdaj imam rok pa nič ne pomeni, ker imam rizično nosečnost, zadnji mesec večino časa preležim in moja G upa,da bo zdržalo do konec februarja . No, upam,da ni nič, saj na koncu bom šla itak šele aprila rodit, ko je zdaj taka panika okoli vsega.
< Sporočilo je popravil pocka -- 21.1.2009 10:55:46 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:56:26
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Mi bomo pa danes meli krvavice, zelje in krompir . Kmečko kosilo, ki ga vsi obožujemo. Se mi kar sline cedijo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:57:25
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kam ste zdaj vse ušle? delat? Čvekat po telefonu. Je treba tud jezik trenirat, ne samo prste
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:59:48
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa da se še jaz malo javim , vreme je čudno full jaz pa še bolj čudna še dober da sem sama doma zdele grem neki pojest sem lačna ko volk pol pa pridem še kaj napisat pozabla sem pa tk vse kar bi naj pokomentirala Zgleda, da si bom morala jaz tud še kaj za jest naredit pred kosilom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 11:01:11
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: bambam Meni je pa moja mami včeraj rekla,da se ji zdi,da se mi je ful trebuh spustil, faaaakkkk, pa ne že zdaj, noooo!!! A misliš da to že takoj pomeni da bo otroček prišel ven? Verjetno se je........pa ne .......je še prehitro da bi se ti naštimal v tisto lego........saj maš sam en teden prej rok kt jaz, ne verjamem da je že parajt . Tvoji mami se je res verjetno samo zdelo prvič je trajalo potem še en mesec, da sem rodila. To kdaj imam rok pa nič ne pomeni, ker imam rizično nosečnost, zadnji mesec večino časa preležim in moja G upa,da bo zdržalo do konec februarja . No, upam,da ni nič, saj na koncu bom šla itak šele aprila rodit, ko je zdaj taka panika okoli vsega. Ja, ti kar vstrajaj tam do marca pa tud če se tvoji mami zdi, da se ti trebuh spušča
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 11:02:12
|
|
|
|
bambam
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: bambam Meni je pa moja mami včeraj rekla,da se ji zdi,da se mi je ful trebuh spustil, faaaakkkk, pa ne že zdaj, noooo!!! A misliš da to že takoj pomeni da bo otroček prišel ven? Verjetno se je........pa ne .......je še prehitro da bi se ti naštimal v tisto lego........saj maš sam en teden prej rok kt jaz, ne verjamem da je že parajt . Tvoji mami se je res verjetno samo zdelo prvič je trajalo potem še en mesec, da sem rodila. To kdaj imam rok pa nič ne pomeni, ker imam rizično nosečnost, zadnji mesec večino časa preležim in moja G upa,da bo zdržalo do konec februarja . No, upam,da ni nič, saj na koncu bom šla itak šele aprila rodit, ko je zdaj taka panika okoli vsega. A rizično maš.......nisem vedla.Vidiš, ker nisem čist od začetka brala . To pa ni fajn........te je verjetno kr fajn stisnalo ko ti je to rekla aa?? Moja kolegica je že tudi dva mesca pred rokom (sicer ni mela rizične) bla kao nekaj odprta, pa je rodila samo 3 dni prej. Je normalno hodla v službo (dela za računalnikom) in normalno šla na porodniško. Upam, da te tvoj otroček preseneti in čimdalj ostane notri .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 11:13:56
|
|
|
|
janaja
|
Ja punce.... hitro čas beži. Se mi zdi kot da smo se ravno pogovarjale o slabostih pa .... zdej pa že drvimo proti cilju. No jest upam da bomo zdržali do 37 tedna vsaj tako kot pri prvem.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 11:15:03
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro cvekice se dobro ,da imam vas drugace bi itak jutri sla na pregled namesto danes kak se mi pa to lahk zgodi? Zgleda ,da je res moj spomin ze malo opesal al pa da sem res cist brez glave zadnje case... Sm mislila ,da ga imam jutri in ko sem odprla forum sem pogledala kaj je novega ,pa vidim da je danes 21. me je zagrabila panika in sem sla kontrolirat v knjizico kdaj mam pregled...pa je danes...ma sem vseeno ful vesela,da mi ni treba cakat se en dan vec in da bom danes videla najinega . Pa kasneje grem se lahk mal v soping in bo dan itak mimo. Upam,da ste vse ostale dobro, pocakat je treba do marca( za tiste katerih malecki hocjo prej na svet) pa uzivat se te zadnje dni, naspat se do amena, ker pol ne bo casa!!! Se vidi ,da sem dobre volje, naspidirana lp Lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 11:26:04
|
|
|
|
|
NO pa sem nazaj jem pozni zajtrk pijem čajčka za nosečnice pol pa še kavica pade...nekaj malega sem doma že nardila ampak res nekaj malega drugače sem pa lena ko dala sem en meso ven pa bom nekaj skuhala ampak še nimam pojma kaj...špinače pa pire ne bom jedla ker je ne maram ... In drugače kako ste kaj???Sem zdele pogledala na ticher pa imam še samo 1 mesec 1 teden in 1 dan do konca če bomo čakali tako dolgo...kako gre čas....
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 11:30:52
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro cvekice se dobro ,da imam vas drugace bi itak jutri sla na pregled namesto danes kak se mi pa to lahk zgodi? Zgleda ,da je res moj spomin ze malo opesal al pa da sem res cist brez glave zadnje case... Sm mislila ,da ga imam jutri in ko sem odprla forum sem pogledala kaj je novega ,pa vidim da je danes 21. me je zagrabila panika in sem sla kontrolirat v knjizico kdaj mam pregled...pa je danes...ma sem vseeno ful vesela,da mi ni treba cakat se en dan vec in da bom danes videla najinega . Pa kasneje grem se lahk mal v soping in bo dan itak mimo. Upam,da ste vse ostale dobro, pocakat je treba do marca( za tiste katerih malecki hocjo prej na svet) pa uzivat se te zadnje dni, naspat se do amena, ker pol ne bo casa!!! Se vidi ,da sem dobre volje, naspidirana lp Lejca Se dobro, da nisi zamudila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 11:39:35
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz bom imela tud vsaj prvi mesec pri sebi v spalnici, kljub temu, da ima mala že urejeno sobo, sam zarad boljšega nadzora, pa tudi lažje se mi zdi.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 11:48:06
|
|
|
|
julam
|
Vidim, da ste naklofale več kot preveč. Tako da se bom kar malo uštulila v tole debatko. Moj trebuh je tudi spuščen, sploh nikol ni bil dvignjen , ker nizko nosim. Mi tudi upamo, da zdržimo še dobra 2 tedna do dopolnjenega 37.tedna, potem pa zarad mene... se mi ful ne da več, itak nisem za nobeno rabo. Tamalega sem dala včeraj mojim za čez noč, ker sem delala do 21h, pa mi je tako pasal 1 dan na off. Sploh nisem vedela, da me mladiči tako zgonijo, že samo tisto, da jih obuješ, oblečeš, odpelješ, pripelješ, nafutraš, stuširaš... tudi, če so max pridni. Tako da sem danes (zaenkrat) še kot rožica, spočita in naspana . Naš bo v spalnici, dokler mu bo prav košek (ga bom opostavli na komodo). Potem pa v 120x60 in verjetno v dnevno. Ko pa začne spat celo noč (upam, da gre po stopinjah bratcev, ki sta začela spat celo noč pri 6m oz 8m) pa k bratoma v skupno sobo. Razen, če se prej ne preselimo - ampak o tem ni ne duha ne sluha...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 11:52:22
|
|
|
|
Pupa7
|
hojla, no pa sem peljala mojga lubija na operacijo, zdaj pa sem si dala pečt lazanjo... sm kr poenostavila zadevo zdaj vas bom pa mal prebrala, da vidim, če ste kej pametnega naklampale
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 12:12:10
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hojla, no pa sem peljala mojga lubija na operacijo, zdaj pa sem si dala pečt lazanjo... sm kr poenostavila zadevo zdaj vas bom pa mal prebrala, da vidim, če ste kej pametnega naklampale Kakšno operacijo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 12:12:38
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hojla, no pa sem peljala mojga lubija na operacijo, zdaj pa sem si dala pečt lazanjo... sm kr poenostavila zadevo zdaj vas bom pa mal prebrala, da vidim, če ste kej pametnega naklampale oprosti nisem vsega spremljala...kakšno operacijo?upam da nič hudega... kdaj pa te me kaj pametnega naklampamo?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 12:13:54
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita NO pa sem nazaj jem pozni zajtrk pijem čajčka za nosečnice pol pa še kavica pade...nekaj malega sem doma že nardila ampak res nekaj malega drugače sem pa lena ko dala sem en meso ven pa bom nekaj skuhala ampak še nimam pojma kaj...špinače pa pire ne bom jedla ker je ne maram ... In drugače kako ste kaj???Sem zdele pogledala na ticher pa imam še samo 1 mesec 1 teden in 1 dan do konca če bomo čakali tako dolgo...kako gre čas.... cita seveda bote čakali tako dolgo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 12:15:20
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hojla, no pa sem peljala mojga lubija na operacijo, zdaj pa sem si dala pečt lazanjo... sm kr poenostavila zadevo zdaj vas bom pa mal prebrala, da vidim, če ste kej pametnega naklampale oprosti nisem vsega spremljala...kakšno operacijo?upam da nič hudega... kdaj pa te me kaj pametnega naklampamo? nič hudega ni, zobe mu morjo neki porihtat, pa mu lih na živo ne bojo v kost vrtali... bo pa trajal 4 ure... no ja saj ne bo nič čutil, ker bo spal sem pa tja pa nam rata kej pametnega naklampat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 12:19:12
|
|
|
|
drevozivljenja
|
kako sem se pa zdaj strašila ..na gatah mi je bilo nekaj zeloo mokrega.in sem pogledala-izcedek-velik zelo.a je to normalno da je tako veliko izcedka naenkrat?uf
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 12:21:54
|
|
|
|
mihaela01
|
Ojla Zdaj pa vas res dolgo nisem prebirala, vidim da si bom mogla vzeti veliko časa za branje...ste kar dosti natipkale:). Mi smo pa do danes imeli malarja v stanovanju...smo malo osvežili stene in jih popestrili z barvami:)... Sedaj pa me čaka generalkain počasi pranje oblačil za našo pupo. Včeraj sem imela v porodnišnici predavanje - pravilno rokovanje z dojenčkom ali baby handling. Zelo dobra stvar... Fizioterapevtka nam je malo povedala kako pravilno polagati novorojenčka, kako ga pestovati...Skratka zelo poučno. Lepo mi bodite in se kaj tipkamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 12:23:35
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja kako sem se pa zdaj strašila ..na gatah mi je bilo nekaj zeloo mokrega.in sem pogledala-izcedek-velik zelo.a je to normalno da je tako veliko izcedka naenkrat?uf Izcedki so v nosečnosti dokaj normalen pojav,so tu še izcedki zarad vnetja.Jaz imam včasih takega vlecljivevo sluz.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 12:23:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja kako sem se pa zdaj strašila ..na gatah mi je bilo nekaj zeloo mokrega.in sem pogledala-izcedek-velik zelo.a je to normalno da je tako veliko izcedka naenkrat?uf joj nea tolko komplicirat, nič hudega ni, se zgodi tud mal večja količina belga toka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 12:25:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja kako sem se pa zdaj strašila ..na gatah mi je bilo nekaj zeloo mokrega.in sem pogledala-izcedek-velik zelo.a je to normalno da je tako veliko izcedka naenkrat?uf Izcedki so v nosečnosti dokaj normalen pojav,so tu še izcedki zarad vnetja.Jaz imam včasih takega vlecljivevo sluz. kaka pa je to? malo te hecam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 12:25:34
|
|
|
|
Lolita23
|
Danes pa moj dela kosilo in sicer paradižnikova juha, pikantna nabodalca in pomfri. Ma men sam juha paše, ampak bo že.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 12:26:10
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja kako sem se pa zdaj strašila ..na gatah mi je bilo nekaj zeloo mokrega.in sem pogledala-izcedek-velik zelo.a je to normalno da je tako veliko izcedka naenkrat?uf tudi meni se to pojavlja.ne se sekirat...je čist normalno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?