Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:06:44
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje A mislite, da je možen, da se je moja tamala obrnila v trebuhu na noge nazaj ali pa počez, G mi je rekla da to ni več možen, sam tamala dela take not, da nimam pojma kje ima kaj??? Proti koncu je vedno manj možnosti, a nič ni 100%. Najverjetneje miga z nogicami in rokicami v vse smeri in mamici že zdaj sive lase dela, nagajivka mala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:07:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika mi mamo pa dans na jedilniku joto si jo je dragi zaželel pa naj mu bo no, pa imam idejo za jutri. Jo imamo mi tud vsi radi.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:08:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje A mislite, da je možen, da se je moja tamala obrnila v trebuhu na noge nazaj ali pa počez, G mi je rekla da to ni več možen, sam tamala dela take not, da nimam pojma kje ima kaj??? Proti koncu je vedno manj možnosti, a nič ni 100%. Najverjetneje miga z nogicami in rokicami v vse smeri in mamici že zdaj sive lase dela, nagajivka mala
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:08:06
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak živjo nosečke moje!! pri nas tudi dežuje pa tak je neko zaspano... mi bomo jedli pa kar palačinke danes... jej za mene!hehe mi smo jih pa imeli včeraj, pa zelenjavno juho. A sva midve usklajene glede jedilnika, a novo?!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:09:29
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo pa kaj je zdaj to! kaj kje skupaj beremo jedilnike! Pomoje smo preveč na RR, pa smo začele že enako razmišljat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:09:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak živjo nosečke moje!! pri nas tudi dežuje pa tak je neko zaspano... mi bomo jedli pa kar palačinke danes... jej za mene!hehe mi smo jih pa imeli včeraj, pa zelenjavno juho. A sva midve usklajene glede jedilnika, a novo?! Očitno imava podobne okuse. Js sm se sicer odločila, da bom zdaj kuhala vse, kar imam še v skrinji, da jo spraznem.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:11:08
|
|
|
|
bambam
|
No, vse sem dala dol. Strani mislim............uf je blo za prebrat . No, ne vem na keri strani že, je blo govora o tem, da se ne sme pit med porodom. Ja in to zato, ker težje rojevaš če maš poln mehur ali pa črevo., Jaz sem bla prvič v porodni 8 ur in ko sem rodila, mi vstavi kateter in se je kar vlilo. Je rekla: oooooooo, vi ste meli pa poln mehur, zato je šlo tako počasi . Pa moram priznat da mi je res moj skrivaj deval vodo..če sem bla pa tako žejna!! Bom za drugič vedla. Tako da punce en nasvet: lulajte in kakajte čimveč!! Dans je res eno tako posr.....o vreme, da se mi nič ne da. Kaj mislite ali je pametno dat dojenčka že takoj v sobo z prvim otrokom, al je bolš počakat? Jaz bi ga kr dala zraven tavelke, itak mamo sobi čisto skupaj....kaka so vaša mišljenja?? Glede plenic je pa takole: mi smo meli pamperske. Skoz. Enkrat sem vzela Huggies, pa je dobila rdečo rito. So pa baje različne pamperske, jaz tega takrat nisem vedla. Sem skoz kupovala tiste iz DMa. Baje so iz Mullerja najboljše, ker so nemške. Glede paketka sem pa razmišljala, da bom vzela denar, ker itak mam že vse doma od prej in bom za tisti dnar nakupla plenic do 4-ega leta , pa kako kremo tu in tam .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:11:18
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak živjo nosečke moje!! pri nas tudi dežuje pa tak je neko zaspano... mi bomo jedli pa kar palačinke danes... jej za mene!hehe mi smo jih pa imeli včeraj, pa zelenjavno juho. A sva midve usklajene glede jedilnika, a novo?! Očitno imava podobne okuse. Js sm se sicer odločila, da bom zdaj kuhala vse, kar imam še v skrinji, da jo spraznem. Ja, kaj bo pa tvoj jedel medtem, ko boš ti v P?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:12:04
|
|
|
|
_andreja_
|
joj jz bi tudi špinačko jedla.....
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:14:27
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje A mislite, da je možen, da se je moja tamala obrnila v trebuhu na noge nazaj ali pa počez, G mi je rekla da to ni več možen, sam tamala dela take not, da nimam pojma kje ima kaj??? Proti koncu je vedno manj možnosti, a nič ni 100%. Najverjetneje miga z nogicami in rokicami v vse smeri in mamici že zdaj sive lase dela, nagajivka mala Sej potem ni čuden, da moj pravi da je men podobna, sam potem sem lahk v skrbeh, ker moji mami ni bilo ravno lahko z mano.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:14:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam No, vse sem dala dol. Strani mislim............uf je blo za prebrat . No, ne vem na keri strani že, je blo govora o tem, da se ne sme pit med porodom. Ja in to zato, ker težje rojevaš če maš poln mehur ali pa črevo., Jaz sem bla prvič v porodni 8 ur in ko sem rodila, mi vstavi kateter in se je kar vlilo. Je rekla: oooooooo, vi ste meli pa poln mehur, zato je šlo tako počasi . Pa moram priznat da mi je res moj skrivaj deval vodo..če sem bla pa tako žejna!! Bom za drugič vedla. Tako da punce en nasvet: lulajte in kakajte čimveč!! Dans je res eno tako posr.....o vreme, da se mi nič ne da. Kaj mislite ali je pametno dat dojenčka že takoj v sobo z prvim otrokom, al je bolš počakat? Jaz bi ga kr dala zraven tavelke, itak mamo sobi čisto skupaj....kaka so vaša mišljenja?? Glede plenic je pa takole: mi smo meli pamperske. Skoz. Enkrat sem vzela Huggies, pa je dobila rdečo rito. So pa baje različne pamperske, jaz tega takrat nisem vedla. Sem skoz kupovala tiste iz DMa. Baje so iz Mullerja najboljše, ker so nemške. Glede paketka sem pa razmišljala, da bom vzela denar, ker itak mam že vse doma od prej in bom za tisti dnar nakupla plenic do 4-ega leta , pa kako kremo tu in tam . js bi ga na tvojem mestu imela na začetku še pri sebi. Sej tavelika tud potrebuje spanec. Pa boš kasneje videla, kako bo. se mi zdi, da najlažje razpolagaš z denarjem, če praviš, da že imaš nekaj stvari. Plenice pa so tud strošek, tak da po vsej verjetnosti ti denar ne bo ostal!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:15:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak živjo nosečke moje!! pri nas tudi dežuje pa tak je neko zaspano... mi bomo jedli pa kar palačinke danes... jej za mene!hehe mi smo jih pa imeli včeraj, pa zelenjavno juho. A sva midve usklajene glede jedilnika, a novo?! Očitno imava podobne okuse. Js sm se sicer odločila, da bom zdaj kuhala vse, kar imam še v skrinji, da jo spraznem. Ja, kaj bo pa tvoj jedel medtem, ko boš ti v P? tašča mu bo kuhala, zdaj pa js kuham za njo. Kompenzacija
< Sporočilo je popravil novo -- 21.1.2009 10:16:22 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:20:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ joj jz bi tudi špinačko jedla..... sej jo lahko.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:21:23
|
|
|
|
novo
|
kam ste zdaj vse ušle? delat?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:27:43
|
|
|
|
bambam
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kam ste zdaj vse ušle? delat? Jaz sem si šla sendvič narest je že minila ura kar sem nazadnje jedla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:29:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: novo kam ste zdaj vse ušle? delat? Jaz sem si šla sendvič narest je že minila ura kar sem nazadnje jedla no, pa dober tek.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:29:23
|
|
|
|
bambam
|
Mi bomo pa danes meli krvavice, zelje in krompir . Kmečko kosilo, ki ga vsi obožujemo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:30:22
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Kaj mislite ali je pametno dat dojenčka že takoj v sobo z prvim otrokom, al je bolš počakat? Jaz bi ga kr dala zraven tavelke, itak mamo sobi čisto skupaj....kaka so vaša mišljenja?? mi bomo s tem projektom še malo počakali, mi je bolj všeč,če je dojenček zraven moje postelje, da lahko čekiram,če je vse ok, pa še na začetku se veliko zbuja in joče, pa nebi rada,da mi tavečjo zbuja, že tako ne vem, če se ne bo zbujala, ker imamo ful majhno stanovanje in ima sobo čisto zraven nas kosilo - meni ste tudi ful gušte naredile s to špinačo, ampak je žal nimam doma...jaz bom pa danes kar špagete z vloženimi suhimi paradižniki, česnom in rožmarinom Meni je pa moja mami včeraj rekla,da se ji zdi,da se mi je ful trebuh spustil, faaaakkkk, pa ne že zdaj, noooo!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:33:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Mi bomo pa danes meli krvavice, zelje in krompir . Kmečko kosilo, ki ga vsi obožujemo. njami!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:33:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: bambam Kaj mislite ali je pametno dat dojenčka že takoj v sobo z prvim otrokom, al je bolš počakat? Jaz bi ga kr dala zraven tavelke, itak mamo sobi čisto skupaj....kaka so vaša mišljenja?? mi bomo s tem projektom še malo počakali, mi je bolj všeč,če je dojenček zraven moje postelje, da lahko čekiram,če je vse ok, pa še na začetku se veliko zbuja in joče, pa nebi rada,da mi tavečjo zbuja, že tako ne vem, če se ne bo zbujala, ker imamo ful majhno stanovanje in ima sobo čisto zraven nas kosilo - meni ste tudi ful gušte naredile s to špinačo, ampak je žal nimam doma...jaz bom pa danes kar špagete z vloženimi suhimi paradižniki, česnom in rožmarinom Meni je pa moja mami včeraj rekla,da se ji zdi,da se mi je ful trebuh spustil, faaaakkkk, pa ne že zdaj, noooo!!! se strinjam!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:34:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: bambam Mi bomo pa danes meli krvavice, zelje in krompir . Kmečko kosilo, ki ga vsi obožujemo. njami! upam, da si nisi naredila prevelikega sendviča, da boš imela še prostor za kosilo!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:36:20
|
|
|
|
bambam
|
Meni je pa moja mami včeraj rekla,da se ji zdi,da se mi je ful trebuh spustil, faaaakkkk, pa ne že zdaj, noooo!!! [/quote] A misliš da to že takoj pomeni da bo otroček prišel ven? Verjetno se je........pa ne .......je še prehitro da bi se ti naštimal v tisto lego........saj maš sam en teden prej rok kt jaz, ne verjamem da je že parajt . Tvoji mami se je res verjetno samo zdelo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:37:39
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Dans je res eno tako posr.....o vreme, da se mi nič ne da. Kaj mislite ali je pametno dat dojenčka že takoj v sobo z prvim otrokom, al je bolš počakat? Jaz bi ga kr dala zraven tavelke, itak mamo sobi čisto skupaj....kaka so vaša mišljenja?? Jaz bom na začetku imela dojenčka tik ob postelji (saj ne da imam veliko izbire, a tudi, če bi jo imela). Vem, da se mi ponoči za dojenje ne bi dalo ves čas hodit v drugo sobo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:40:17
|
|
|
|
novo
|
no, zdej pa grem js mal zapravljat denar. Pa ne za sebe ampak za . Lepo čvekajte!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 21.1.2009 10:41:03
|
|
|
|
bambam
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: bambam Mi bomo pa danes meli krvavice, zelje in krompir . Kmečko kosilo, ki ga vsi obožujemo. njami! upam, da si nisi naredila prevelikega sendviča, da boš imela še prostor za kosilo! A misliš da je edini?? Do 4-ih bo verjetno še kak padu
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?