Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:31:03
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Nyna, meni je celo svetoval, naj grem drugam spat in naj ima moj Jaša čez. Da bo to trajalo cca tri noči potem bo pa dobro. Ma, nimam srca da bi to naredila. Ne bi nič spala, ker bi vedela da se moj otrok joka ker me potrebuje. Prepisano direkt z RR za 5 mesecev: Dojenje Dojenček v petem mesecu starosti potrebuje 5 do 6 obrokov dnevno, večina dojenčkov ponoči že spi tudi 6 ur skupaj, veliko pa se jih ponoči še zbuja za hranjenje enkrat do dvakrat. Glede pogostosti hranjenja se je najbolje prilagoditi otroku in mu ponuditi dojko vedno, ko joče ali kaže kakšne druge znake lakote. Osebno se strinjam. Mislim, da sem nekje prebrala, da ukinjaš nočno dojenje, ko je že veliko GH oziroma ukineš nočno hranjenje, ko ne dojiš več in je samo še GH. Pa še takrat ga ne pustiš, da se zjoka, ampak mu daš dudko, mu daš malo čaja, tople vode ipd. Še eno osebno mnenje: čustveno mu ne bo nič škodilo, če ga še petkrat ponoči dojiš pri 5. mesecih, al pa desetkrat. če ga pa pustiš, da joka, pa ne garantiram. Tko. Kaj ne maram takih P (pa tud, če so drugač čist ok) Se podpišem pod to. Tudi jaz sem takšnega mnenja. Ta P je kot sem napisala nadomeščal našo, ker je na rehabilitaciji zaradi kolena. Naša P pa mi že od vsega začetka govori, da mu je treba za jesti ponudit kadar hoče do devetega meseca starosti, kasneje pa s čajem ali dudiko ukinjat nočno dojenje. Za piko na i sva se pa danes še z mamo skregali
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:31:42
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan šefica za stike zoja miša kje, kdaj Izgleda da bo morala kar ona določit kdaj in kje. A bodo spet kakšna darilca??
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:33:23
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Jao kake ajo eni P, ne morem verjet. Pustiti ga da se joče! Ja, pa ja! Mi2 spali super, od 21h-6.30h! za Kajo Lino. A sva potem jokali od 8-9h, še sedaj ne vem zakaj . Ponavadi sama nazaj zaspi, danes pa ni. Sedaj spi. Zunaj pa tako vreme, da te kap. Mislim, da se v takem dežju res ne bova šli šetati . Sandra zate in za tvoje 3T. Res si pridna in verjamem, da komaj kaj doma narediš. Jaz sem tudi danes po tednu dni uspela posesati, kakop tebi kaj uspe mi ni jasno. Nell, vau, to je pa res že nepredek, hiti tale tvoj tiborček nekam se mu mudi Gajka, ja po mojem je lahko, sedaj pač bolj pridno papa in malo se je umiril, pa gredo kilce gor. Priden Rok! Nejka23 - JAKA betty - ROK Čestitke za 5 mesecev! IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sem se glihkar zbudila in uau Zoja še spi od pol 6ih na trebuščku Kje se zdej dobimo jaz se bolj za LJ nagibam ker sem par obveznosti dobila kaj vse moram v Bauhausu nakupit zato, če ne mi bi blo pa vseeno.. Bravo Zoja! In ja KJE SE DOBIMO??? In kolikokrat bom še morala to vprašanje postaviti prednop se zmenimo Vilika, Vid pravi svajač Katja, pozdravite se, prav tako Andrejaboris!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:36:01
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan šefica za stike zoja miša kje, kdaj Izgleda da bo morala kar ona določit kdaj in kje. A bodo spet kakšna darilca?? Joj, potem bom pa jaz taslašb, ker ne bom prav določila Jaz sem za darilca!!! Ampak mogla bi bit neka tematika. Hmmmm...Ideje?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:36:08
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Ljubljanska kava Saj sem vedela, da je nekje razlog, zakaj ne pijem kave, pa mi ni nikoli kapnilo...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:38:43
|
|
|
|
buhtlčk
|
Sandra res, super ti gre glede na vse skupaj. Se pomnim, ko naš nič ni spal čez dan. Ravno tolk sem naredila - nič. Ker je posledično cel dan po malem sitnaril, pa še dojil se na dve uri. Če ne bi blo mojga bi blo treba čistilni servis pa dostavo hrane klicat. Ti maš pa dve, res, pridna si pa odlično se držiš. Sploh pa jst velikrat opravljam mamice dvojčkov mojmu. Tkole nekak: Kako pa njim rata vse to, se mi pa ne sanja.... In pol oba modro kimava
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:39:04
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Ljubljanska kava Saj sem vedela, da je nekje razlog, zakaj ne pijem kave, pa mi ni nikoli kapnilo... anita a si ti tako do princa prišla?? Pa še ena kavna... Zoja a gremo pol kar sem na kavo?????
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:43:24
|
|
|
|
matejchi
|
Ja včeraj je bil en težek dan.... pol sem pa šla mal pred TV po nasvetu RR.. housa gledat , kakšne fore... pol pa CSI na HTV, to je bolj zame.. in spet sem bila pred 23 v postelji.. res je prekmalu pol se pa mečem po postelji.. Tejkaz tvoja P že ve, da se ona ni dovolj dolg dojila in ji zdaj kalcija manjka pa ima težave s koleni...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:45:19
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Pa še ena kavna... Zoja a gremo pol kar sem na kavo????? Mafija, tisti z največ dnarja pijejo najcenejšo kavo... Najboljše ja, vi kar sem navalite.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:46:25
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Tejkaz tvoja P že ve, da se ona ni dovolj dolg dojila in ji zdaj kalcija manjka pa ima težave s koleni...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:46:58
|
|
|
|
anita goitan
|
zoja miša jao a si baba al ja,. ukaži tukaj in pika ob tej uri, pa nič daril jaz nimam cajta-se mi ne da
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:53:48
|
|
|
|
matejchi
|
anita ti maš veze tam v hribih.. naj neha dež..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 9:55:00
|
|
|
|
matejchi
|
hm hm....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 10:00:14
|
|
|
|
anita goitan
|
ma nimam vez jaz...me2 bi morali do trgovine sam ta dež mi ne paše, grrr
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 10:02:22
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi hm hm.... Si se začela že ponavljat. To si že zadnjič objavila. Zoja Miša, ti kar določi, ne bo nobena zamerila. Jao, nič več ni za rečt tle gor, takoj vse obrnete. Izgleda da smo ratale res ena banda humoristk. Ena boljša od druge.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 10:03:18
|
|
|
|
matejchi
|
Zoja pol pa obuj sandalčke jutri, da bomo videli rezultate pedikure.. A 2 uri traja?? Pa menda ne bo tko kot pri Butec in butec... s fleksarco
< Sporočilo je popravil matejchi -- 21.1.2009 10:04:55 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 10:05:54
|
|
|
|
nyna84
|
Vic: Tri ženske - ena zaročena, ena poročena in ena samska, razglabljanjo o svojih vezah in se na koncu odločijo, da bodo še isto noč malo presenetile svoje moške. Vse tri si prisežejo, da bodo imele na sebi visoke pete, usnjeno spodnje perilo v S&M stilu in usnjene maske na obrazu. Nekaj dni kasneje se ponovno srečajo. Zaročenka pove: »Moj zaročenec je prišel domov, me našel v usnjeni opravi, maski in v čevljih z vrtoglavo visoko peto ter dejal: »Neverjetna si, draga, obožujem te …«. Nato sva se ljubila vso noč« Samska je dejala: »Oh midva sva se srečala v njegovi pisarni. Nosila sem usnjeno opravo, ekstremno visoke pete, masko preko oči in dežni plašč. Ko sem ga razprla, ni rekel niti besede. Divje sva seksala vso noč.« Končno se oglasi poročena ženska: »Otroke sem čez noč poslala k svoji mami in se pripravila: usnjeno perilo, visoke pete in maska čez oči. Mož je prišel iz službe, pograbil daljinec, vzel pivo, me pogledal in dejal: »Hej Batman, kaj bo za večerjo?«
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 10:09:35
|
|
|
|
anita goitan
|
smo bli do vratu v dreku pa kašna ihta je potem pri ponovnem oblačenju
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 10:10:00
|
|
|
|
matejchi
|
tejkaz a veš da nisem bila prepričana????
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 10:11:07
|
|
|
|
matejchi
|
tejka a zameriš?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 10:14:17
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi tejka a zameriš? Kaj če zamerim?? Jaz nič ne zamerim. Ko pa bom, boš pa že vedela
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 10:21:20
|
|
|
|
nyna84
|
Lana še kar spi... Od pol sedmih zutraj.... Zgleda da more prinest noter še za včeraj, ker ni nič spala ne čez dan ne ponoči in je bila posledično tečna ko . Mi je prav čudno...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 21.1.2009 10:29:05
|
|
|
|
anita goitan
|
moja se pa trudi zaspat, sam dvomim da ji bo uspelo ker je šele mal pred 9.vstala.. jaz mam pa ful razkopano, pa za zlikat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?