|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009-5.del
20.1.2009 23:37:22   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ajvy, jst mam tud 0... Ampak jst mam raj sadje pa zelenjavo... Moj ma isto skupino pa je čst na meso utrgan...

Zdej pa grem v mižale, jutr moram zgodi vstat...

nočko...sej jst bom tudi počasi šla....ni druzga...mi že črke plešejo....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
20.1.2009 23:38:07   
sunny24
ajvy, pol pa tudi tebi lahko nočko in lepe sanje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
20.1.2009 23:42:32   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, pol pa tudi tebi lahko nočko in lepe sanje! user posted image user posted image user posted image

nočko...bodite v cvetju,,,,,,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
21.1.2009 6:53:29   
reckova
Dobro jutro punce! Danes pa jaz otvarjam čvekalni dan. Danes sem zgodnja, ker se počasi pokam na pregled in ctg. Torej kaj je novega.....ogromno:
-moj mi je prodal kuhinjo in novo dobim komaj konec februarja ali pa v začetku marca. Kljub temu, da nimamo kuhinje jemo koliko toliko normalno
-dobila spet en kup oblačil za našega malega
-danes še grem naredit zadnje nakupe za malega (lekarna in dm)
-kolegica, ki je imela rok 27.1. je malo prehitela in rodila 15.1. Pol pa se je moj zavedel, da zdaj pa res še malo pa bomo mi tudi trije
-našemu malemu se vsak večer kolca....bogi revež, ko mu ne morem pomagat

lepo, da tako čvekate....jaz upam, da bo naš mali počakal do februarja (tak sva se zmenila, zdaj pa upam da bo ubogal). Lepo bodite pa se javim popoldne...poročilo iz pregleda sledi.

Lp

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
21.1.2009 7:57:19   
rebeka84
Dobro jutro! Danes pa bo dež padal po vsej Slovenijiuser posted image . Moj lubi je šel na kolokvij, pol pa ima počitniceuser posted image . Kot da bi preračunala kdaj morema otročka it delat, da se bo rodil, ko bo on domauser posted image user posted image user posted image .
Reckova dobro opravi na pregleduuser posted image !

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
21.1.2009 8:06:07   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

aja....pa manj vesela novica...včeraj je v najin računalnik vstopil virus.user posted image user posted image user posted image user posted image ..in nama podrl cel sistem..slikice so izgubljene.user posted image user posted image user posted image ..vse je šlo..vso dokumentovje......sem bila kar malo žalostna....ampak obstajajo še hujše stvari na tem svetu...tak da me bo tudi ta žalost minila....

No, to pa res ni fajn. Samo, tako kot si rekla, nič se ne sekiraj, ker definitivno obstajajo veliko hujše zadeve!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
21.1.2009 8:09:45   
timy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Birdy...jst pa nisem sadni tip..jst sem mesni user posted image

Ja..mam zveze gor...tko da me je slišal....

Uh, jst pa glih msni nisem, sem bla ene dve leti celo vegetarjanka, pol sem pa z Neli zanosila in se začela normalno prehranjevat... Zdej pa pr mojmu nimam šans zganjat vegetarjanstva... Moj je čist mesn tip, ni kosila brez mesa, men pa že čez uhe ven gledauser posted image

Ti, kr uporab veze gor, jih bom rabla...

uf...ko je mene tašča prvič povabila na kosilo..pa me je pol ure spraševala kaj bi rada jedla....pa ji kar nisem mogla dopovedat ,da mij e čist vseeno kaj je samo da je meso user posted image user posted image user posted image user posted image

Katero krvno skupino pa imaš...jst sem O-...baje nam paše meso...samo se mi zdi ,da je to čisto odvisno od posameznega organizma....

To sem pa jaz tudi nekje prebrala. najbolj mesni tip naj bi bila skupina O, no, jaz imam A - to naj bi bili nabiralci in poljedelci, in glej ga zlomka, sem vegetarijankauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
21.1.2009 8:11:51   
timy
Reckova fajn pregled ti želim!!!!

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
21.1.2009 8:32:16   
Urša08
Jutro

Reckova lepo opravi na pregledu, pa super za cunce, za novo kuhinjo,...

rebeka84 naj tvoj dobro odpiše kolokvij. A potem je pa frej - superuser posted image user posted image user posted image

timy dobro jutro tudi tebi, si danes dobro spala?

Ajvy to pa je smola. A nista mela nič shranjeno na kakšnem dvd-ju? user posted image

Mene je včer zvečer začelo neki spodej bolet. Ponoči je bilo boljše, pa tudi sedaj je kar v redu, me pa na vsake toliko malce zvije. Sedaj grem narest zajtrk mojmu pikcu, potem vas pa še za nazaj preberem.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
21.1.2009 9:20:13   
Ajvy
jutro...zajtrk je v trebuščku...

zdej se odločam al grem pospravljat al ležat...težka odločitev.....

Reckova....lepo da si se uspela javit.....
lepo opravi....pa seveda poročaj.....

Rebeka...ja, kar orenk pada dežek..mej e čisto namočilo na poti do vrtca in nazaj....
Dobr sta to izračunala ....res....user posted image user posted image user posted image

Timy...
a res....a pol tudi zdej nič ne ješ meska.....zanimivo...dobra si......jst ne bi mogla....sicer pa je to v nas....

Jst sem zadnjič po Tv-ju gledla...te fore ..prehranjevanje po krvni skupini...to je cela znanost...sploh nisem vedela....baje ima vsaka krvna skupina prav določeno kaj ji paše in kaj ne oz. kaj ne obremenjuje celotni sistem.....
Zanimivo....

Urša---mam HB nekak slikic na cd-ju...izgubljen je samo kak mesec...sem bila kar ažurna kar se tega tiče.....samo dokumenti...pesmice še od mamice...tega mi je žal....
Špika te...takoj te ruknem na seznam...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
21.1.2009 9:22:34   
Ajvy

user posted image   user posted image   
user posted image user posted image dejmo navijat za punce v P user posted image user posted image

Majchy.......veliko sreče.......

V domači oskrbi prehitevajo:

KAtjuša-----še kar prehiteva......user posted image   
 popadki....

Petrap----špikanje, zvijanje user posted image

Urša--- špikanje
user posted image

Claud....sanja o 22.01. bomo videli kaj user posted image poreče na to

user posted image        user posted image

user posted image     user posted image   user posted image    user posted image user posted image

nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in
nedelavnik ob vsaki uri....

drgač pa punce...bliža se naš čas... 

še je čas ,
da izvem
al moram noge skup držat
al naje raje grem.....

MAMIN  ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma :

PIkica in njena dva fantiča

user posted image user posted image
user posted image user posted image

[/quote]

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 21.1.2009 9:23:50 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
21.1.2009 9:31:06   
piskot
jutro.

kaksna fajn noc. martin je spal pri atiju in sem lahko skoraj celo noc spala user posted image . ampak tole ta drugo dete v trebuhu je pa tako leno. nc noce brcat. upam da spi.

no tako, otroka smo oddali, zdaj pa lahko malo pocijem, potem pa se kaj postorit, pa kaj bi spekla, ker se mi ful sladko je, pa k frizerju grem danes. luxus.

katjusa, ajvi cestitke za obletnice.

katjusa upam da je florjan boljse.

birdy brez panike, saj bodo se roki za izpit. ze tako si ful pridna.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
21.1.2009 9:36:12   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

timy dobro jutro tudi tebi, si danes dobro spala?

Mene je včer zvečer začelo neki spodej bolet. Ponoči je bilo boljše, pa tudi sedaj je kar v redu, me pa na vsake toliko malce zvije. Sedaj grem narest zajtrk mojmu pikcu, potem vas pa še za nazaj preberem.

Dobro jutro Urša,

danes sem spala nekoliko bolje, ampak vseeno ne ravno dobro. Preveč premišljujem in sploh ne morem zaspatiuser posted image
user posted image  za dober spanec.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
21.1.2009 9:39:56   
petrap
ojla...

evo spat sem šla ob pol enih zjutrej, pa sem ob 6h že gledala, k da sem spala 12 ur...mislm, da me popoldne spet ne spasi en dremež...user posted image ...sem knjigo brala zdaj...mam še prou en mičkn, pa bom končala...al k me to čist not potegne in pol ne morm nehat dokler ne preberem....

mesek jaz sem bl k sunny...dost je parkrat na mesec, pa še to more bit pusto meso, birdy tud jaz obožujem sadje, ne tolk zelenjave no...

urša08 saj mene tud zvija zdaj že 2 dni kar lepo, prej je blo ene par dni mir...no počasi se pripravljamo...mi je pa prou že zoprno, ker me vsak vpraša, pa si še zmeraj doma? pa se mi ne da vsakemu posebej razlagat, da mamo še dovolj časa in da še mal zorimo...user posted image

ajvy, da ti pomagam pri odločitvi...jaz grem zdaj en stroj perila obesit, pa en stroj bom dala prat...pa najbrž bom še pomivalca zavrtila...pol grem pa ležat, tko da vsakega po malo user posted image

piskot tud naš otrok se je umiril...včasih je bil pravi divjak..no saj se je že začel premikat user posted image user posted image user posted image ..bolš da sem tiho, a ne? user posted image user posted image user posted image ... no sam se mi res zdi, da je manj divji...

katjusa upam, da je florjanček že bolje in da vama bo vseeno uspelo praznovat obletnico...

majchy ??? a kaj vemo kako je z njo? nobenih info? user posted image

vsi, ki imate danes preglede, vam želim vse lepo...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
21.1.2009 9:40:16   
timy

Timy...
a res....a pol tudi zdej nič ne ješ meska.....zanimivo...dobra si......jst ne bi mogla....sicer pa je to v nas....

Jst sem zadnjič po Tv-ju gledla...te fore ..prehranjevanje po krvni skupini...to je cela znanost...sploh nisem vedela....baje ima vsaka krvna skupina prav določeno kaj ji paše in kaj ne oz. kaj ne obremenjuje celotni sistem.....
Zanimivo....

ne, včasih pojem kakšno ribico. Nisem nikoli marala mesa. Razen pršut, pa kakšne suhe salame. Zrezkov nisem nikoli jedla, raje sem imela samo omako v kateri so se pajsali.

Ja, imam doma to knjigo - Diete za krvne skupine. Večinoma mi kar drži. Drugače pa piše za določeno zelenjavo in sadje, da ni zame, jaz pa ravno to obožujem, npr. paradižnik, jajčevci, melone, mandarine (ki sem jih v nosečnosti pojedla ogromno)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
21.1.2009 10:02:25   
MIHAILO
Dobro jutro punce.Kako je bilo lepo spati ob dezevnem dnevu.Ajvy slike so zbrisane-koncno-sem kar na vse mozne naslove pisala in potem je Barbara uredila...Rebeka fajn ,da bo tvoj doma...tudi mojemu so rekli ,da naj prinese list za ocetovski dopust,ker mu pripada,fajn ce bo tak...Meni tamal tako brca te zadnje dneve,kot je Kolumbo napisala levo in desno mece trebuhuser posted image ,pa tudi rine zelo mocno ,da se kar trdo cuti na dotik...vsem ,ki imate preglede,zelim,da bodo uspesni in pa porocajte nam seveda...jaz ga imam jutri,komaj cakam.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
21.1.2009 10:05:38   
petrap
ja mihalo vem kako je tole premetavanje in brcanje user posted image ...jaz mam pa pregled danes teden, če ne bomo že prej se odločili pokukat v svet...user posted image ... mah jaz bi že tko rada, da pride do tega...sem k en otrok neučakana...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
21.1.2009 10:07:43   
kayica24
Dobro jutrouser posted image

Tudi mene je že par večerov tako bolelo spodaj,kjer so "bili prej" jajčniki...Glih včeraj spet...Pa nimam pojma kaj je to...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
21.1.2009 10:07:48   
MIHAILO
Punce,sem nekaj razmisljala...kako je ce res cez rok a potem gres v bolnico al si se vedno doma in cakas?Koliko dni te pa pustijo cez rok?Jaz ,ce bom sla cez rok bom kr sama sla v bolnico pa tam cakalauser posted image ...bom jutri tudi g vprasala kak je s tem....drugace sem pa sanjala,da bom 29.1. rodila in da bo sreda...mal sem se zmotla v sanjah ,ker pride cet mislim...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
21.1.2009 10:11:29   
MIHAILO
Petra in Kayica tudi mene je ze tko bolelo in ravno vceraj,tako,da ko sem hotela do wc-ja sem komaj hodila...tudi v tem predelu kjer so jajcniki ampak zdaj je ok....grem zajtrkovati sem ze fullllllllllll lacna....njam,njam...Petra tudi jaz sem sama sebi rekla ,da sem kot otrok, neucakana...user posted image ...pa sej bo se malo ane...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
21.1.2009 10:11:54   
kayica24
Mala* tebe pa dost vidim prijavljeno, pa nam nič več ne napišeš...Javi se malo,povej kako si kaj..Zdaj tudi tebe ločijo samo še 3t in 5duser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
21.1.2009 10:12:39   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Dobro jutrouser posted image

Tudi mene je že par večerov tako bolelo spodaj,kjer so "bili prej" jajčniki...Glih včeraj spet...Pa nimam pojma kaj je to...

mene je pred casom tam bolelo. pa mi je ginekologinja rekla, da imamo zdaj tam mehur. tako da poskusi vec pit, mogoce bo kaj pomagalo, lahko pa tudi da samo dol pritiska ker se maternica se siri.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
21.1.2009 10:13:53   
MIHAILO
Tudi Izidora nas je prisla malo prebratiuser posted image ...Kako si kaj?Grem papat,napiste kaj da bom mela kaj prebrati..user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
21.1.2009 10:22:19   
petrap
mihailo mislm, da po roku hodiš na 2 dni na pregled v porodnišnico...kolk časa te pustijo pa nimam pojma...dobr tek..

ja saj mene je prej tud bolelo v predelu jajčnikov..zdaj so pa te bolečine po moje bol podobne pravim popadkom (saj ne vem kakšni so no, sam tko se mi zdi)..bolečina se začne v križu pa se nadaljuje naprej proti sprednjemu delu...al se pa začne zgoraj na trebuhu, pa gre počasi dol...sam ni še v kakih zaskrbljujočih časovnih intervalih...to so vse sam priprave...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
21.1.2009 10:26:20   
claud
Jutro!

Dons sm pa mela spet celo noč letanja na wc...najbolš da si kr tam postlo naštimam...user posted image
Pa trebuh me dons boli k user posted image ...in jst še kr upam da se naša Larissa poskuša neki obračat.... Spet se mi zdijo te njene izbokline na drugih mestih kot ponavadi, ampak nazadnje k se mi je tko zdel me je g postavu na realna tla pa reku da je že skos isto...
No do petka omo počakal k mamo ctg pa bomo vidl....

V spominu mi je ostal sam tole...

Ajvi čestitke za včerajšnjo obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?