Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:01:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Nočko!!!!! nočko....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:02:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy aja....pa manj vesela novica...včeraj je v najin računalnik vstopil virus. ..in nama podrl cel sistem..slikice so izgubljene. ..vse je šlo..vso dokumentovje......sem bila kar malo žalostna....ampak obstajajo še hujše stvari na tem svetu...tak da me bo tudi ta žalost minila.... aJVY, POZNAM TO... Sicer ne vem zakaj so pri nama slikce šle. Nama so šle pa iz hard diska-prenosnega... Pa nobwene rezervne kopije, nč... Tko da Neli v albumu manjkata ene dva mesca Med drugim tud obisk živalskega vrta mah sej pravim...bo že...samo prebolet moram...HB sem jih veliko sproti razviajt dajala....tak da ne manjka veliko.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:02:45
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, nč bit huda Sem si zdele en tak sproščujoč večer naštimala, mal musko poslušam, na stolu plešem, pa RR berem ... Mah moram se mal sprostit, nč mi že ni več šlo ker sem hotla preveč na silo... Tko da zdej bo najprej moj počutje, pol pa faks, pa tud če kkšnega izpita zarad tega ne bom naredla
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:05:39
|
|
|
|
Ajvy
|
dejmo navijat za punce v P Majchy.......veliko sreče....... V domači oskrbi prehitevajo: KAtjuša-----še kar prehiteva...... popadki.... Petrap----špikanje, zvijanje Claud....sanja o 22.01. bomo videli kaj poreče na to nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naje raje grem..... MAMIN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : PIkica in njena dva fantiča
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:06:04
|
|
|
|
birdy
|
Midva sva pa dons 6 kil pomaranč kupla... V Šparu je akcija: dve kili pomaran za 1,30 eur... In ker midva pomaranče jeva za večerjo sva jih mal več kupla Sej grem stavt da ne bojo do sobote...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:06:57
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, nč bit huda Sem si zdele en tak sproščujoč večer naštimala, mal musko poslušam, na stolu plešem, pa RR berem ... Mah moram se mal sprostit, nč mi že ni več šlo ker sem hotla preveč na silo... Tko da zdej bo najprej moj počutje, pol pa faks, pa tud če kkšnega izpita zarad tega ne bom naredla pravilno...in veš kaj ti povem....zaradi takšnega razmišljanja boš več izpitov naredila..ne manj.....ker boš bolj skoncentrirana.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:09:14
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Midva sva pa dons 6 kil pomaranč kupla... V Šparu je akcija: dve kili pomaran za 1,30 eur... In ker midva pomaranče jeva za večerjo sva jih mal več kupla Sej grem stavt da ne bojo do sobote... a vidva sta tudi pomarančnika... ..midva vsak večer....pa ne vem..jst drugače sploh ne jem pomaranč.... no, sej pr Tarji sem pa naktarine žulila vsak večer....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:10:59
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! A je še kdo tle? Sem zgodnja ne? Sem mela obiske, pa smo se mal zaklepetale s sestro od mojega. ajvy, sam ti si res ta najbolj pridna na rr... Jst bi že obupala, če bi mela tolko za pokomentirat! Ja, pr nas je res en žarnični mrk...Jutri zjutri gremo po žernce, danes ni zneslo. A virus vam je lsikice skinu z PC? Joj, to je pa res smotano. Kaj so pa ble to zaene slikice? JSt mam vse zapečeno še na CD-za vsak slučaj! Ja, na prebavo pa bom mogla pazit zaradi železa ja...Upam, da mi bo uspelo. Sam pa ni tko švoh ta sirup, je prov njam... Sem dobila 6 flaš, pa 2x/dan po 15 ml morem vzet, 1 flaša pa je za 5 dni...Tko, da ga bom pila lih do konca... birdy, izpit bo počakal, zdej si važna ti vaš , pa tudi Neli in tvoj dragi rabita normalno in ne živčno mamico zaradi šole! Tako, da res podpiram tvojo odločitev! Lepo se spočij in ko se boš počutla pripravljeno za na izpite, pejdi. Prej pa ne rint z glavo skozi zid...sej si vidla da ne gre! katjusa, za Florjana, da bi ta vročina čimprej padla!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:11:50
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, nč bit huda Sem si zdele en tak sproščujoč večer naštimala, mal musko poslušam, na stolu plešem, pa RR berem ... Mah moram se mal sprostit, nč mi že ni več šlo ker sem hotla preveč na silo... Tko da zdej bo najprej moj počutje, pol pa faks, pa tud če kkšnega izpita zarad tega ne bom naredla pravilno...in veš kaj ti povem....zaradi takšnega razmišljanja boš več izpitov naredila..ne manj.....ker boš bolj skoncentrirana..... Iz tvojih ust, v božja ušesa Bi blo fajn ja... Sej nasledn teden mam sam en težek izpit, pa dva lahka, to ni panike... Tale v četrtek je pa najtežji izpit, tko da se mi ne bi uspel naučit... Colonia, jeeeeee ...sretna nova, nova godina... Kva jst poslušam, joj, res se mi je čist utrgal
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:13:54
|
|
|
|
birdy
|
Sunny, a maš Legofer sirup??? To ti je dobr, men je pa tak bljek, se komi silm, ga sam vsake dva dni pijem... Zarad tega mam pa tud spet mal slabš železo, mislm, še mal slabš k prej...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:15:41
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy Midva sva pa dons 6 kil pomaranč kupla... V Šparu je akcija: dve kili pomaran za 1,30 eur... In ker midva pomaranče jeva za večerjo sva jih mal več kupla Sej grem stavt da ne bojo do sobote... a vidva sta tudi pomarančnika... ..midva vsak večer....pa ne vem..jst drugače sploh ne jem pomaranč.... no, sej pr Tarji sem pa naktarine žulila vsak večer.... Jst mam pa ful rada sadje... Pomaranče pa če so mal bl kisle bi jih pa lohk žrla, ne jedla... Pri Neli sem mela pa lubenico, takrat je bla ful pocen k sem bla jst na konc z nosečnostjo...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:17:15
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, a sm prov prebrala, da mata danes obletnico? Ja pol pa
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:19:00
|
|
|
|
sunny24
|
Ja birdy, lih ta sirup mam...Jst ga kar eksnem dol...ko da bi jegra tolkla! Če ne druzga je vsaj barva podobna jegru!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:19:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, a sm prov prebrala, da mata danes obletnico? Ja pol pa hvala.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:23:15
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...super za klepet....jst že tolk pogrešam en orenk babji klepet..... Jah..pazi na prebavo in pravilen vnos C vitamina, ker drugače bo šel tale tvoj jeger direkt samo v drekec in ven.... slikice..dokumetni...ni da ni....vse kar je bilo vsa ta leta gor spravljen na računalnik....sej bo....kolkr sem rekla, so še hujše stvari na svetu.... Birdy...jst pa nisem sadni tip..jst sem mesni Ja..mam zveze gor...tko da me je slišal....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:23:55
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja birdy, lih ta sirup mam...Jst ga kar eksnem dol...ko da bi jegra tolkla! Če ne druzga je vsaj barva podobna jegru! Sej jst ga tud eksnem, pa zraven mam še neki za pit naštiman... Tko da najprej (tko moj prav) šnopc ruknem, pol pa z vinom al pa pirom zalijem Sam dobr da si me spomnla, dej ti vsak večer tkole napiš za tale želez... Tko ga bom vsaj enkrat na dan pila Pa ne se ustrašt jutr svojga dreka Bo bolj temno veš, da ne boš panike zaganjala... No jst po železu nimam problemov z zaprtjem... Prej z odprtjem...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:26:36
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...jst pa nisem sadni tip..jst sem mesni Ja..mam zveze gor...tko da me je slišal.... Uh, jst pa glih msni nisem, sem bla ene dve leti celo vegetarjanka, pol sem pa z Neli zanosila in se začela normalno prehranjevat... Zdej pa pr mojmu nimam šans zganjat vegetarjanstva... Moj je čist mesn tip, ni kosila brez mesa, men pa že čez uhe ven gleda Ti, kr uporab veze gor, jih bom rabla...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:29:00
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, sej sam sprijaznt se bo treba, da ni več slikic...Maš pa prov, so še hujše stvari! Ja, vsakič ko ruknem jegra ruknem ozadi še juice al pa cedevito...tko mi je rekla G naj nardim... birdy, sej sjt isto poplahnem! Mojga kakeca se pa ne bom nič ustrašla, ker so me na to že opozorili... Aja vprašanje...Imam tudi une vitamine centamed materna za nosečnice in not je tudi železo+vsi ostali vitaminčki...A jst lahko te vitamine še kar pijem al bujš da ne, da si ne slučajno predoziram železa in ratam kaka wonderwoman... Sem pozabla vprašat G včeri...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:32:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...jst pa nisem sadni tip..jst sem mesni Ja..mam zveze gor...tko da me je slišal.... Uh, jst pa glih msni nisem, sem bla ene dve leti celo vegetarjanka, pol sem pa z Neli zanosila in se začela normalno prehranjevat... Zdej pa pr mojmu nimam šans zganjat vegetarjanstva... Moj je čist mesn tip, ni kosila brez mesa, men pa že čez uhe ven gleda Ti, kr uporab veze gor, jih bom rabla... uf...ko je mene tašča prvič povabila na kosilo..pa me je pol ure spraševala kaj bi rada jedla....pa ji kar nisem mogla dopovedat ,da mij e čist vseeno kaj je samo da je meso Katero krvno skupino pa imaš...jst sem O-...baje nam paše meso...samo se mi zdi ,da je to čisto odvisno od posameznega organizma....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:33:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aja vprašanje...Imam tudi une vitamine centamed materna za nosečnice in not je tudi železo+vsi ostali vitaminčki...A jst lahko te vitamine še kar pijem al bujš da ne, da si ne slučajno predoziram železa in ratam kaka wonderwoman... Sem pozabla vprašat G včeri... boš kot wolverine iz X man-ov...nimam pojma...rade volje bi ti pomagala , pa ne vem.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:34:23
|
|
|
|
sunny24
|
Joj, jst pa meseka pojem full malo...OK, npr pršut pa salame itak jem, sam da bi tko kak zrezek, pa mogoče 2-3x na mesec, sam 3x je že full...Pa še takrat je to puranji file in nič druzga... Mojmu se kar meša, k ni mesa doma, pol gre pa vsaketolko h mami po kako pohano...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:34:27
|
|
|
|
Ajvy
|
kolk me čevlja...prav fino je sem tolk vesela...... mam kar feeling da bo zdej zdej rokica ven pogledla
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:34:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Joj, jst pa meseka pojem full malo...OK, npr pršut pa salame itak jem, sam da bi tko kak zrezek, pa mogoče 2-3x na mesec, sam 3x je že full...Pa še takrat je to puranji file in nič druzga... Mojmu se kar meša, k ni mesa doma, pol gre pa vsaketolko h mami po kako pohano... meni brez mesa živeti ni....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:35:14
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, jst mam tud 0... Ampak jst mam raj sadje pa zelenjavo... Moj ma isto skupino pa je čst na meso utrgan... Zdej pa grem v mižale, jutr moram zgodi vstat...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:37:20
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, a greš pančat? No, pol pa lahko nočko in lepe sanje!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?