Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Shuka bravo za pregled...Amino?Je to inekcija,da vidijo ,ce si odprta al?Ne vem... Amnioskopija je kot navaden vaginalni pregled kjer ti z uno zoprno železno razpiralko omogoči dostop z lučko in pregleda kakšne barve je plodovnica, pa še to lahko pogleda če si odprta če si zaprta ne more videti nič. IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 shuka, vreme...žalostno, oblačno, dežek...Vsaj piha ne (se mi zdi vsaj... )...Kaj prideš na obisk? Sej zdej k bomo žarnce zamenjali bo zgledalo, kot da je sonček! K boste mel pa sonček se pa splača pridet pa tud če je umeten, vseen dobro dene. IZVIRNO SPOROČILO: claud Shuka-to je pa čudn da ti do 40.tedna ne bo ctg-ja delu A ni tko da bi ga moral zadnji mesec vsak tedn? Ne vem no...jst mam vsak tedn ctg.... Sem ga vprašala kako je s tem in je rekel, da da CTG samo trenutno sliko aktivnosti otroka, kaj pa se dogaja po CTG-ju pa ne more vedeti in zanj to ni merilo, da je otrok od enega do drugega CTG-ja v dobrem stanju. Če dete čutim čez dan je OK. Rekel je, da naj opazujem teh najmanj 10 gibov na dan, če jih ne bi bilo pa takoj v P na CTG. Tko pač te naši delajo. IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Claud,jaz imam tudi vsak teden ctg plus kontrola pri svojem g. tak,da pride 2x na teden... HB da mate tko preglede kot jih imate. IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Shuka kako pa to da ti bo en dan po roku delu amnio in bris vzel? Kaj pa če greš prej rodit? Pa kar nič ctg-ja al kaj ? A ni to mal čudn? No sam da je zaenkrat blo vse o.k. na pregledu. Prejšnji teden je rekel, da mi bo amnio dela 2 tedna pred rokom, kar seveda ni smiselno, sem pa še zaprta sodeč po prejšnjem pregledu in zdej tko nič ne more narediti. Vprašal me je kdaj želim, da mi amnio naredi, pa sem rekla, da to pa on najbolje ve kdaj, ker pa vem, da je to bolj nadležen a seveda nujen pregled, da naj mi on pove kdaj je najbolje da mi to naredi, tako da mi je od sam dal datum 11.2., rekel pa je še, da pri tem oni bris vzamejo za streptokok prej pač ne. No mogoče če bi ga sforsirala bi mi ga vzel, ne vem, nisem potem več drezala. Če bom pa pač prej rodila bo pa na dan poroda CTG delu, ampak dokler dete čutim nima smisla se skoz priklapljat na CTG.