Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:37:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, jst mam tud 0... Ampak jst mam raj sadje pa zelenjavo... Moj ma isto skupino pa je čst na meso utrgan... Zdej pa grem v mižale, jutr moram zgodi vstat... nočko...sej jst bom tudi počasi šla....ni druzga...mi že črke plešejo....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:38:07
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, pol pa tudi tebi lahko nočko in lepe sanje!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 20.1.2009 23:42:32
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, pol pa tudi tebi lahko nočko in lepe sanje! nočko...bodite v cvetju,,,,,,
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 6:53:29
|
|
|
|
reckova
|
Dobro jutro punce! Danes pa jaz otvarjam čvekalni dan. Danes sem zgodnja, ker se počasi pokam na pregled in ctg. Torej kaj je novega.....ogromno: -moj mi je prodal kuhinjo in novo dobim komaj konec februarja ali pa v začetku marca. Kljub temu, da nimamo kuhinje jemo koliko toliko normalno -dobila spet en kup oblačil za našega malega -danes še grem naredit zadnje nakupe za malega (lekarna in dm) -kolegica, ki je imela rok 27.1. je malo prehitela in rodila 15.1. Pol pa se je moj zavedel, da zdaj pa res še malo pa bomo mi tudi trije -našemu malemu se vsak večer kolca....bogi revež, ko mu ne morem pomagat lepo, da tako čvekate....jaz upam, da bo naš mali počakal do februarja (tak sva se zmenila, zdaj pa upam da bo ubogal). Lepo bodite pa se javim popoldne...poročilo iz pregleda sledi. Lp
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 7:57:19
|
|
|
|
rebeka84
|
Dobro jutro! Danes pa bo dež padal po vsej Sloveniji . Moj lubi je šel na kolokvij, pol pa ima počitnice . Kot da bi preračunala kdaj morema otročka it delat, da se bo rodil, ko bo on doma . Reckova dobro opravi na pregledu !
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 8:06:07
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy aja....pa manj vesela novica...včeraj je v najin računalnik vstopil virus. ..in nama podrl cel sistem..slikice so izgubljene. ..vse je šlo..vso dokumentovje......sem bila kar malo žalostna....ampak obstajajo še hujše stvari na tem svetu...tak da me bo tudi ta žalost minila.... No, to pa res ni fajn. Samo, tako kot si rekla, nič se ne sekiraj, ker definitivno obstajajo veliko hujše zadeve!!!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 8:09:45
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...jst pa nisem sadni tip..jst sem mesni Ja..mam zveze gor...tko da me je slišal.... Uh, jst pa glih msni nisem, sem bla ene dve leti celo vegetarjanka, pol sem pa z Neli zanosila in se začela normalno prehranjevat... Zdej pa pr mojmu nimam šans zganjat vegetarjanstva... Moj je čist mesn tip, ni kosila brez mesa, men pa že čez uhe ven gleda Ti, kr uporab veze gor, jih bom rabla... uf...ko je mene tašča prvič povabila na kosilo..pa me je pol ure spraševala kaj bi rada jedla....pa ji kar nisem mogla dopovedat ,da mij e čist vseeno kaj je samo da je meso Katero krvno skupino pa imaš...jst sem O-...baje nam paše meso...samo se mi zdi ,da je to čisto odvisno od posameznega organizma.... To sem pa jaz tudi nekje prebrala. najbolj mesni tip naj bi bila skupina O, no, jaz imam A - to naj bi bili nabiralci in poljedelci, in glej ga zlomka, sem vegetarijanka
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 8:11:51
|
|
|
|
timy
|
Reckova fajn pregled ti želim!!!!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 8:32:16
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro Reckova lepo opravi na pregledu, pa super za cunce, za novo kuhinjo,... rebeka84 naj tvoj dobro odpiše kolokvij. A potem je pa frej - super timy dobro jutro tudi tebi, si danes dobro spala? Ajvy to pa je smola. A nista mela nič shranjeno na kakšnem dvd-ju? Mene je včer zvečer začelo neki spodej bolet. Ponoči je bilo boljše, pa tudi sedaj je kar v redu, me pa na vsake toliko malce zvije. Sedaj grem narest zajtrk mojmu pikcu, potem vas pa še za nazaj preberem.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 9:20:13
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...zajtrk je v trebuščku... zdej se odločam al grem pospravljat al ležat...težka odločitev..... Reckova....lepo da si se uspela javit..... lepo opravi....pa seveda poročaj..... Rebeka...ja, kar orenk pada dežek..mej e čisto namočilo na poti do vrtca in nazaj.... Dobr sta to izračunala ....res.... Timy...a res....a pol tudi zdej nič ne ješ meska.....zanimivo...dobra si......jst ne bi mogla....sicer pa je to v nas.... Jst sem zadnjič po Tv-ju gledla...te fore ..prehranjevanje po krvni skupini...to je cela znanost...sploh nisem vedela....baje ima vsaka krvna skupina prav določeno kaj ji paše in kaj ne oz. kaj ne obremenjuje celotni sistem..... Zanimivo.... Urša---mam HB nekak slikic na cd-ju...izgubljen je samo kak mesec...sem bila kar ažurna kar se tega tiče.....samo dokumenti...pesmice še od mamice...tega mi je žal.... Špika te...takoj te ruknem na seznam...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 9:22:34
|
|
|
|
Ajvy
|
dejmo navijat za punce v P Majchy.......veliko sreče....... V domači oskrbi prehitevajo: KAtjuša-----še kar prehiteva...... popadki.... Petrap----špikanje, zvijanje Urša--- špikanje Claud....sanja o 22.01. bomo videli kaj poreče na to nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naje raje grem..... MAMIN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : PIkica in njena dva fantiča [/quote]
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 21.1.2009 9:23:50 >
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 9:31:06
|
|
|
|
piskot
|
jutro. kaksna fajn noc. martin je spal pri atiju in sem lahko skoraj celo noc spala . ampak tole ta drugo dete v trebuhu je pa tako leno. nc noce brcat. upam da spi. no tako, otroka smo oddali, zdaj pa lahko malo pocijem, potem pa se kaj postorit, pa kaj bi spekla, ker se mi ful sladko je, pa k frizerju grem danes. luxus. katjusa, ajvi cestitke za obletnice. katjusa upam da je florjan boljse. birdy brez panike, saj bodo se roki za izpit. ze tako si ful pridna.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 9:36:12
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 timy dobro jutro tudi tebi, si danes dobro spala? Mene je včer zvečer začelo neki spodej bolet. Ponoči je bilo boljše, pa tudi sedaj je kar v redu, me pa na vsake toliko malce zvije. Sedaj grem narest zajtrk mojmu pikcu, potem vas pa še za nazaj preberem. Dobro jutro Urša, danes sem spala nekoliko bolje, ampak vseeno ne ravno dobro. Preveč premišljujem in sploh ne morem zaspati za dober spanec.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 9:39:56
|
|
|
|
petrap
|
ojla... evo spat sem šla ob pol enih zjutrej, pa sem ob 6h že gledala, k da sem spala 12 ur...mislm, da me popoldne spet ne spasi en dremež... ...sem knjigo brala zdaj...mam še prou en mičkn, pa bom končala...al k me to čist not potegne in pol ne morm nehat dokler ne preberem.... mesek jaz sem bl k sunny...dost je parkrat na mesec, pa še to more bit pusto meso, birdy tud jaz obožujem sadje, ne tolk zelenjave no... urša08 saj mene tud zvija zdaj že 2 dni kar lepo, prej je blo ene par dni mir...no počasi se pripravljamo...mi je pa prou že zoprno, ker me vsak vpraša, pa si še zmeraj doma? pa se mi ne da vsakemu posebej razlagat, da mamo še dovolj časa in da še mal zorimo... ajvy, da ti pomagam pri odločitvi...jaz grem zdaj en stroj perila obesit, pa en stroj bom dala prat...pa najbrž bom še pomivalca zavrtila...pol grem pa ležat, tko da vsakega po malo piskot tud naš otrok se je umiril...včasih je bil pravi divjak..no saj se je že začel premikat ..bolš da sem tiho, a ne? ... no sam se mi res zdi, da je manj divji... katjusa upam, da je florjanček že bolje in da vama bo vseeno uspelo praznovat obletnico... majchy ??? a kaj vemo kako je z njo? nobenih info? vsi, ki imate danes preglede, vam želim vse lepo...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 9:40:16
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Timy...a res....a pol tudi zdej nič ne ješ meska.....zanimivo...dobra si......jst ne bi mogla....sicer pa je to v nas.... Jst sem zadnjič po Tv-ju gledla...te fore ..prehranjevanje po krvni skupini...to je cela znanost...sploh nisem vedela....baje ima vsaka krvna skupina prav določeno kaj ji paše in kaj ne oz. kaj ne obremenjuje celotni sistem..... Zanimivo.... ne, včasih pojem kakšno ribico. Nisem nikoli marala mesa. Razen pršut, pa kakšne suhe salame. Zrezkov nisem nikoli jedla, raje sem imela samo omako v kateri so se pajsali. Ja, imam doma to knjigo - Diete za krvne skupine. Večinoma mi kar drži. Drugače pa piše za določeno zelenjavo in sadje, da ni zame, jaz pa ravno to obožujem, npr. paradižnik, jajčevci, melone, mandarine (ki sem jih v nosečnosti pojedla ogromno)
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 10:02:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
Dobro jutro punce.Kako je bilo lepo spati ob dezevnem dnevu.Ajvy slike so zbrisane-koncno-sem kar na vse mozne naslove pisala in potem je Barbara uredila...Rebeka fajn ,da bo tvoj doma...tudi mojemu so rekli ,da naj prinese list za ocetovski dopust,ker mu pripada,fajn ce bo tak...Meni tamal tako brca te zadnje dneve,kot je Kolumbo napisala levo in desno mece trebuh ,pa tudi rine zelo mocno ,da se kar trdo cuti na dotik...vsem ,ki imate preglede,zelim,da bodo uspesni in pa porocajte nam seveda...jaz ga imam jutri,komaj cakam.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 10:05:38
|
|
|
|
petrap
|
ja mihalo vem kako je tole premetavanje in brcanje ...jaz mam pa pregled danes teden, če ne bomo že prej se odločili pokukat v svet... ... mah jaz bi že tko rada, da pride do tega...sem k en otrok neučakana...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 10:07:43
|
|
|
|
kayica24
|
Dobro jutro Mene je včer zvečer začelo neki spodej bolet. Ponoči je bilo boljše, pa tudi sedaj je kar v redu, me pa na vsake toliko malce zvije. Sedaj grem narest zajtrk mojmu pikcu, potem vas pa še za nazaj preberem. Tudi mene je že par večerov tako bolelo spodaj,kjer so "bili prej" jajčniki...Glih včeraj spet...Pa nimam pojma kaj je to...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 10:07:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
Punce,sem nekaj razmisljala...kako je ce res cez rok a potem gres v bolnico al si se vedno doma in cakas?Koliko dni te pa pustijo cez rok?Jaz ,ce bom sla cez rok bom kr sama sla v bolnico pa tam cakala ...bom jutri tudi g vprasala kak je s tem....drugace sem pa sanjala,da bom 29.1. rodila in da bo sreda...mal sem se zmotla v sanjah ,ker pride cet mislim...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 10:11:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
Petra in Kayica tudi mene je ze tko bolelo in ravno vceraj,tako,da ko sem hotela do wc-ja sem komaj hodila...tudi v tem predelu kjer so jajcniki ampak zdaj je ok....grem zajtrkovati sem ze fullllllllllll lacna....njam,njam...Petra tudi jaz sem sama sebi rekla ,da sem kot otrok, neucakana... ...pa sej bo se malo ane...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 10:11:54
|
|
|
|
kayica24
|
Mala* tebe pa dost vidim prijavljeno, pa nam nič več ne napišeš...Javi se malo,povej kako si kaj..Zdaj tudi tebe ločijo samo še 3t in 5d
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 10:12:39
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Dobro jutro Mene je včer zvečer začelo neki spodej bolet. Ponoči je bilo boljše, pa tudi sedaj je kar v redu, me pa na vsake toliko malce zvije. Sedaj grem narest zajtrk mojmu pikcu, potem vas pa še za nazaj preberem. Tudi mene je že par večerov tako bolelo spodaj,kjer so "bili prej" jajčniki...Glih včeraj spet...Pa nimam pojma kaj je to... mene je pred casom tam bolelo. pa mi je ginekologinja rekla, da imamo zdaj tam mehur. tako da poskusi vec pit, mogoce bo kaj pomagalo, lahko pa tudi da samo dol pritiska ker se maternica se siri.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 10:13:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tudi Izidora nas je prisla malo prebrati ...Kako si kaj?Grem papat,napiste kaj da bom mela kaj prebrati..
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 10:22:19
|
|
|
|
petrap
|
mihailo mislm, da po roku hodiš na 2 dni na pregled v porodnišnico...kolk časa te pustijo pa nimam pojma...dobr tek.. ja saj mene je prej tud bolelo v predelu jajčnikov..zdaj so pa te bolečine po moje bol podobne pravim popadkom (saj ne vem kakšni so no, sam tko se mi zdi)..bolečina se začne v križu pa se nadaljuje naprej proti sprednjemu delu...al se pa začne zgoraj na trebuhu, pa gre počasi dol...sam ni še v kakih zaskrbljujočih časovnih intervalih...to so vse sam priprave...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 10:26:20
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Dons sm pa mela spet celo noč letanja na wc...najbolš da si kr tam postlo naštimam... Pa trebuh me dons boli k ...in jst še kr upam da se naša Larissa poskuša neki obračat.... Spet se mi zdijo te njene izbokline na drugih mestih kot ponavadi, ampak nazadnje k se mi je tko zdel me je g postavu na realna tla pa reku da je že skos isto... No do petka omo počakal k mamo ctg pa bomo vidl.... V spominu mi je ostal sam tole... Ajvi čestitke za včerajšnjo obletnico
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?