|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
19.1.2009 22:10:09   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Ajvy, fajn da si šla do g,še bolj fajn pa da je vse okuser posted image user posted image user posted image
Zakaj pa ti ni kr danes nardila ultrazvokauser posted image

ker ni delal.....niso ga imeli....zato pa grem jutri....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
19.1.2009 22:26:24   
siskamiska
Freycha imaš ZS

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
19.1.2009 22:29:28   
Anonimen
ajvy sam da je ve okuser posted image in a so kej rekli, a se prpravlja kejuser posted image a me boš prehitela po levi al po desniuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4678
19.1.2009 22:30:55   
siskamiska
Ajvy men se zdi da je blo enkrat rečen da se pred porodom otrok umiri. No men se sicer nista, sem pa shujšala user posted image . No če si želiš kar pejt, drugač pa še mal čaki. In čiči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
20.1.2009 6:45:33   
Ronči
Jutro!!

Sanekova vse najboljše.

Ajvy držim pesti da je vse ok (čeprav vem da je!!)

In navijam kdo bo prvi ..... Ajvy ali Ula????!!!

Freycha bom pogledla pri nas, čeprav bi blo mal nerodno iz enga konca slo v drugi sprvait to mleko, če bo pa nuja se bomo pa znašli.

You can't fix stupid.

Neposredna povezava do sporočila: 4680
20.1.2009 7:38:31   
tejči77
Freycha, lahko tudi jaz vCelju preverim, če ga je kje še kaj - SOMA ? To je pa res hudič. Midve z Lariso tudi hodiva na Biomagnetno v Celje dr. Prazniku, smo dali že ene pet terapij skozi, pa pravi da je bolje ni pa še v redu. Ampak to traja in bo treba še ene dve terapije. Naroča nas pa na tri tedne. Dokler ne bo čisto OK ne upamo nič jesti ima strogo dieto kot pri enem mesecu - nič kupljenega kruha nobenih keksov, sladkarij, pravzaprav skoraj nič kar se v trgovini kupi, da ne omenjam vseh mlečnih izdelkov. Če je alergična na kravje mleko je potem še edina varianta Pregomin, ki ga dela Milupa posebej za hude alergike in je najbolj varna zadeva. Larisi so namrč prepovedali tudi sojino mleko. Je pa res tudi to, da se otrok navadi okusa in je lahko tudi to težava, da potem drugega mleka ne sprejme. Kaj pa če se posvetuješ z njeno pediatrinjo?
S kakšnim razlogom, so pa nehali proizvajati SOM?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
20.1.2009 8:19:26   
Ajvy
jutro......

Ulla
....sem ti rekla, da ne bom nič prehitevala....čeprav .....če boš dolg mečkala , te ne bom več čakala user posted image

Siskamiska...sej vem ,da se umirijo....samo ne toliko......da ne moreš naštet 10 gibov....in to je bil že drugi dan...zato, sem raje kar šla....

Freycha....kaj pa KOlinska...a ona bo tudi ukinila tole mleko???

ronči....hvala za lepe želje....kako si kaj ti?????

Tejči....a Larisa je še vedno tak boga s temi alergijami.....bogica......

nč...grem poklicat v ZD ,da vidm ,kaj bodo djali....raje grem 100 krat tja zastonj...kot enkrat premalo......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
20.1.2009 8:20:32   
bačko
Jutro!
Freycha upam  da boš našla čim več zaloge.A ti še jaz v Ljubljani kje pogledam?Samo povej točno kaj piše in kje se kupi!
Ulla to pa je grozno.Ruski čaj? user posted image Tudi jaz bi bila slabe volje!
Ajvy upam da je vse uredu z user posted image !Držim pesti!
Komaj čakam četrtek ko imam morfologijo.Mi je G strogo prepovedala dvigovati Žano.Samo kako hudiča naj jo dam v avto sedež?Ostalo nama kar gre in se previjeva na kavču, jesti ji dam tako da zleze sama na stol.Edino ko jo dam kakat na školjko jo dvignem.Ima pa 15.5 kg.Jo paše zmeraj nisem zmerila koliko je velika.Jo bom med vikendom.
Za vse bubane pa user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
20.1.2009 9:11:33   
SANEK1
Dobro jutro....

Ajvy, fajn zrihtajta danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko, Žana pa je fajn šišnila Živo pri kg. Vednao sta bli tu nekje, zdaj pa ma Žana kar dobri 2 kg več.
To so prave babeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
20.1.2009 9:24:13   
Freycha
Punce, super ste! user posted image user posted image user posted image Mojedva sta v LJ našla dve škatli , eno mi je ena iz foruma našla v NM, zaloge se kar večajo. Me pa full jezi, ker eni trdijo, da tega mleka ne bo več, eni, da samo škatlo menjajo, sam kje si pa upam rizkirat, da ne bi zaloge naredila, potem pa mleka ne bo več. Mogoče res delam paniko po nepotrebnem, ampak če pa ne vem, na čem smo.....

V glavnem, LJ je več ali manj pokrito (moejdva bosta danes imela telefoniade), štajerski konec tudi, NM je šel tudi čez rešeto.....

Me pa tko preseneča. Jaz vedno pomagam ljudem... poznam, ne poznam, vedno sem vsem pomagala, če se je le dalo. Pa do sedaj razen par posameznikov nisem dobivala nazaj pomoči (je tudi res, da redkokdaj sploh prosim). Včeraj in danes me je pa tako presenetlo, koliko ljudi se je javilo, da bodo pogledali pri njih, na ZS-ju ljudje, katerih nicke prvič vidim..... ne morem verjet, da je še toliko dobrote v ljudeh in da se res dobro z dobrim vrača. Res, prav dobre volje sem postala, ko sem videla odziv vseh.......

ajvy pa tebe moram pokomentirat: full ok, da je vse z bambinotom ok, pa sporoči kako bo danes na UZ user posted image user posted image user posted image

Tejči mi gremo spomladi na bioresonanco v LJ k enemu, ki so mi ga priporočili....... Full upov polagam na tole in res si iz srca želim,da bi ji bilo potem boljše. Če ji bo, se še jaz spravim na terapije, čeprav se mi zdi, da če bi me ne srbelo več, da bi bila kar malo zgubljena, ko se že celo življenje kot idiot praskam povsod user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
20.1.2009 9:24:23   
bačko
Ima dober apetit.user posted image Nimam kaj!Samo ne misliti da jo samo filamo.Jo ne!Jaz jo bolj nazaj držim.Pri tašči pa je bolj problem.Moram biti prav hudo da ji dopovem da naj jo ne fila preveč.Zdaj se končno tega drži.Že zaradi mene, ker ve da je ne smem dvigovati.Koliko ima pa Živa?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
20.1.2009 9:26:40   
madejka
Štajerke jaz sem ZA srečanje... si bom probala 31. rezerviratuser posted image user posted image

Freycha ti mene malo zafrkavašuser posted image   Lahko pa probam nardit kaj v tej smeriuser posted image user posted image user posted image

Ulla jaz bi obesla tvojo taščouser posted image Ruski čajuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa da popeniš!

Ajvy ti kar poročaj kako bo... Ulla se res nekaj deva, tak da ti kr bejži rodit pred njo, če maš voljouser posted image Malo pa še lahko počakašuser posted image

Joj morm napisat, kaj se je včeraj nardilo... sma mela z možekom zakonsko skupino in pride babica pazit Maja. In midva na odhodu, nakar mali pobruha mene, sebe, svoj stolček in še pol kuhneuser posted image Revež mali je bil tak vznemirjen al kaj te vem... In smo še pol ure pucali, jaz sem si še glavo mogla oprat, pa celega preoblečt in še enkrat umit... sma itak zamudlauser posted image Pa baje je pol rabil kar nekaj¸časa da je zaspal. Mah drek, saj se mora navadit da midva tud kdaj kam greva zvečer. Vsaj do maja boma še kam šla... pol pa tak spet en čas nikamor.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
20.1.2009 9:28:33   
SANEK1
Sem bla prehitrauser posted image user posted image user posted image

Bačko, kajn g. ti je nasplošno prepovedala dvigovanje, ker jaz ko sem jo vprašala glede tega, mi je sicer na začetku rekla naj pazim (takrat sem imela strogo dvigovanje), načeloma pa je rekla da če je materični vrat pb, torej da se ne mehča, krajša, naj ne bi blo nič narobe, seveda brez pretiravanja.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
20.1.2009 9:53:16   
SANEK1
Madejka, ti si kar zrihtaj za srečenje...komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še katerauser posted image user posted image user posted image  Gremo, gremo babe ko v starih dobrih cajtih ko smo zasedle pol Moje picerijeuser posted image user posted image user posted image
Bogi Maj, pa misliš da je to reakcija na vajin izhod? Vseeno mu pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko, saj vem, da je ti ne siliš oz. bolj nazaj držiš, ker pri nas je istouser posted image . s tem da sem taščo nekak navadla, zdaj pa moja mama dela problemeuser posted image . Vedno ko je pri niju gori nekaj mljacka, no vsaj tolko je, da pazi kaj ji da, torej da to niso keksi...ampak kako sadej itd.
Je pa res da je Živa zadnje čase sama reducirala hrano, tak da ima okoli 13,5 kg (deka gor al doluser posted image )

Tejči, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a tak ste vi ubogi s temi alergijami? Za lariso en kup user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .., pa da bi bioresonanca pomagala.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
20.1.2009 9:57:21   
madejka
Sanek hja ne prej, ne potem ni bruhal pa tud nič ni narobe z njim, tak da mislim, da je blo zarad odhoda, ja.user posted image  
Pa vseeno hvala za pikepokeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
20.1.2009 10:07:58   
Freycha
do sedaj imam že 16. škatel user posted image user posted image user posted image  sicer ne me vprašat, kje bom dnar zbrala za vse (ker tole je okoli 200€ že), ampak kar se mora, se pač mora........ Bo pa zagotovo za nekaj časa in potem upam na moč bioresonance, da se znebimo teh alergij in da bo lahko tudi druge stvari jedla in pila user posted image user posted image user posted image

madejka, nisem se hecala. Včasih se mi zdi škoda, da ne verjamem v višjo silo, ker bi mi v takem primeru kaka "molitev" prav prišla. Že zaradi boljšega občutka, če ne drugega. Samo kaj naj..... ne verjamem in ne bom se sprenevedala..... Mogoče je grdo zvenelo, ampak res ni bilo tako mišljeno user posted image

ja, tele malčke hitro kaka nervoza zmrda.... ampak kot praviš, fajn jih je navadit na to, da potem ni nekih večjih problemov user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
20.1.2009 10:12:15   
tejči77
ubogi Maj, res možno, da je bilo od razburjenja. Meni je enkrat tako bruhala Larisa, ko sva ravno stopile iz avta in bile namenjene v vrtec - na pločniku, v loku, tako da sem bila pobruhana jaz, vse naokoli in Larisa sama. Kaj sem mogla, sem jo hitro popokala in nazaj domov. K sreči je bila moja zlata mama doma (se zadnje čase zadržuje doma, ker jo mora venomer pazit) in niti nisem zamudila v službo. Z lepim se hvalim.user posted image
Skratka, potem tudi ni bilo nič narobe z njo.
Glede alergije, ko se navadiš sploh ni tako hudo, sumim pa, da ne glede na to, da ima nadomestno mleko, in sojine pudinge, je veliko sadja in zelenjave - ji pravi mlečni izdelki manjkajo pri prehrani in je posledično tudi zato bolj bolna. Tudi še ni dosegla 10 kg. Me mal skrbi, da je presuha. Čeprav velika je po mojih merjenjih samo 81cm. Se mi zdi da nič ne rase ali pa jaz ne znam merit. Ker cote so ji pa konstantno premajhne!user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
20.1.2009 10:16:25   
Freycha
Tejči, dita gre zdej na bodije 92, pa ima komaj nekaj čez 10 kg...... je suha in dolga.... ampak jaz se pač tolažim, da taka je in bi bila taka tudi, če bi pila moje ali pa kravje mleko.....  midva s partnerjem sva bila tut oba full suha v času otroštva, zdej sva pa oba krofeka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
20.1.2009 10:20:29   
tejči77
ne morem povedat, kak vas je fajn spet brat. Ne vem zakaj sem bila taka tepka in si nikoli nisem vzela čas za RR. user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
20.1.2009 10:22:28   
tejči77
huh, 92 bodiji, to je pa že kar lepa številka. Mi smo še na 80, 86 od H&M so ji še preveliki.
Hja, potem bo pa Dita velika punca.user posted image  Larisa pa majčkena tako kot jaz.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
20.1.2009 10:25:04   
Freycha
Šiškamiška tebi osebno najlepša hvala za vso pomoč in dobro voljo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce vam povem, to je baba in poluser posted image user posted image user posted image  Take ljudi bi si človek samo želel okoli sebe user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
20.1.2009 10:25:52   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

huh, 92 bodiji, to je pa že kar lepa številka. Mi smo še na 80, 86 od H&M so ji še preveliki.
Hja, potem bo pa Dita velika punca.user posted image  Larisa pa majčkena tako kot jaz.user posted image

tebe je tudi lepo brati!

thja, sej tut jaz nisem mala (1,75) pa moj tut ni pri ta malih (1,79) tko da se mora nekje poznati, ne user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
20.1.2009 10:36:23   
SANEK1
Freycha, tvoj post pa sem prej kr prešvicalauser posted image user posted image user posted image

Super za prostovoljceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz vedno pravim:Dobro se z dobrim vrača-slabo z slabim!!!!!!!!!! Tak, da se sploh ne čudiuser posted image

Če ti je kaj v pomoč, zate imam 2 DM nalepkiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
20.1.2009 11:38:42   
siskamiska
Freycha malenkost. Če le lahko pomagam sem vedno pripravljena. To velja za vse ne le zate. Glede bioresonance je baje najboljša v Rogaški, tja je vozila mislim da Afnica svoja otroka. Glede industrijske prodajalne je pa tudi v Rogaški (če me spomin ne vara) in če rabiš še kaj najd enga k je iz tam in mu pošlji kartico pa naj ti vzame.

Ajvy si še tu in ok? Mal še počakaj da bo lepše vreme da se ne boš matrala v tem grdem vremenu user posted image

Bačko sem mogla 2x prebrat če sem prav vidla koliko kil ima Žana. No pol pa ni čudno da so ti jo prepovedali dvigovat ker je res ornk punca.
Jaz ju nosim po stopnicah naenkrat, to se pravi 23,5 kg in si ne predstavljam da bi bila sedaj noseča user posted image .

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
20.1.2009 13:14:50   
kapica
Punce, sploh se ne sfolgam oglasat, pa cetud tako malo napiseteuser posted image .

Mi smo se odlocili, da ne bomo sli v slov. tokrat, pa ob kaksni drugi priloznosti. Se mi zdi da smo prav fajn ritem ujeli, da imamo neko rutino v dnevu, tud kar se spanja tice, pa ne bi rada vse pomrdala. Pa se sama morem obvezno mal shujsat, preden se pred domacimi pokazemuser posted image .

Upam, da ste dobro, vsem bolanckom dobre zeljeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?