Freycha
|
Punce, super ste! Mojedva sta v LJ našla dve škatli , eno mi je ena iz foruma našla v NM, zaloge se kar večajo. Me pa full jezi, ker eni trdijo, da tega mleka ne bo več, eni, da samo škatlo menjajo, sam kje si pa upam rizkirat, da ne bi zaloge naredila, potem pa mleka ne bo več. Mogoče res delam paniko po nepotrebnem, ampak če pa ne vem, na čem smo..... V glavnem, LJ je več ali manj pokrito (moejdva bosta danes imela telefoniade), štajerski konec tudi, NM je šel tudi čez rešeto..... Me pa tko preseneča. Jaz vedno pomagam ljudem... poznam, ne poznam, vedno sem vsem pomagala, če se je le dalo. Pa do sedaj razen par posameznikov nisem dobivala nazaj pomoči (je tudi res, da redkokdaj sploh prosim). Včeraj in danes me je pa tako presenetlo, koliko ljudi se je javilo, da bodo pogledali pri njih, na ZS-ju ljudje, katerih nicke prvič vidim..... ne morem verjet, da je še toliko dobrote v ljudeh in da se res dobro z dobrim vrača. Res, prav dobre volje sem postala, ko sem videla odziv vseh....... ajvy pa tebe moram pokomentirat: full ok, da je vse z bambinotom ok, pa sporoči kako bo danes na UZ Tejči mi gremo spomladi na bioresonanco v LJ k enemu, ki so mi ga priporočili....... Full upov polagam na tole in res si iz srca želim,da bi ji bilo potem boljše. Če ji bo, se še jaz spravim na terapije, čeprav se mi zdi, da če bi me ne srbelo več, da bi bila kar malo zgubljena, ko se že celo življenje kot idiot praskam povsod
|