Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:42:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih a misliš da bo že zjutraj padla 200-tka....optimistka Če bo deževalo, potem smo vedno pridne. Do nas naj bi dež prišel popoldan, dopoldan pa je od Celja proti primorski vse v dežju napovedano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:42:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih Potem gremo pa spat in to zdaj takoj. Jutri čez dan lenarimo. Zvečer pa turbo pogon. A mislite, da bi zdržale? Me prav zanima. A ste za akcijo? A da bi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:42:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da se sedaj moj Videk tudi že obrača na trebuh in nazaj na hrbet. Sem prav ponosna na mojega lenuha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:43:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* No, zdej se pa res poslavljam....želim vam lahko noč brez prebujanj Jutri bo pa res hitro 1000-ka padla no nej ti bo ker se ne počutiš naj bolje . nočka in jaz se tudi počasi odpravljam nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:43:21
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . a vi tudi ne spite? Grem jo zdej probat dat spat. Držte pesti da mi rata. Če me ne bo nazaj sm zravn zaspala Gal je omagal, upam, da bo še Gaja. jaz ne bi zdržala če bi mi hodil spat ob taki uri, rajš prej vstanem....kok smo si različni Ja to pa res. Jaz pa zjutraj raje dolgo spim. Moj bi lahko tudi jutri tako spal, kot je danes, ob 9.45 se je prvič zbudil. Želim si ponovitev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:43:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra. Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite moj (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo. mi gremo pa na Hvar za 10 dni, tko da boste mele od 20-30 junija mir pred mano. Kam na Hvaru pa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:44:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih Potem gremo pa spat in to zdaj takoj. Jutri čez dan lenarimo. Zvečer pa turbo pogon. A mislite, da bi zdržale? Me prav zanima. A ste za akcijo? A da bi? A te mika?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:44:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* No, zdej se pa res poslavljam....želim vam lahko noč brez prebujanj Jutri bo pa res hitro 1000-ka padla no nej ti bo ker se ne počutiš naj bolje . nočka in jaz se tudi počasi odpravljam nočka nočko obema
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:44:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* No, zdej se pa res poslavljam....želim vam lahko noč brez prebujanj Jutri bo pa res hitro 1000-ka padla no nej ti bo ker se ne počutiš naj bolje . nočka in jaz se tudi počasi odpravljam nočka nočka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:44:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . a vi tudi ne spite? Grem jo zdej probat dat spat. Držte pesti da mi rata. Če me ne bo nazaj sm zravn zaspala Gal je omagal, upam, da bo še Gaja. jaz ne bi zdržala če bi mi hodil spat ob taki uri, rajš prej vstanem....kok smo si različni Ja to pa res. Jaz pa zjutraj raje dolgo spim. Moj bi lahko tudi jutri tako spal, kot je danes, ob 9.45 se je prvič zbudil. Želim si ponovitev. Upajmo, da se ponovi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:44:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* No, zdej se pa res poslavljam....želim vam lahko noč brez prebujanj Jutri bo pa res hitro 1000-ka padla no nej ti bo ker se ne počutiš naj bolje . nočka in jaz se tudi počasi odpravljam nočka nočka Nočka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:45:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . a vi tudi ne spite? Grem jo zdej probat dat spat. Držte pesti da mi rata. Če me ne bo nazaj sm zravn zaspala Gal je omagal, upam, da bo še Gaja. jaz ne bi zdržala če bi mi hodil spat ob taki uri, rajš prej vstanem....kok smo si različni Ja to pa res. Jaz pa zjutraj raje dolgo spim. Moj bi lahko tudi jutri tako spal, kot je danes, ob 9.45 se je prvič zbudil. Želim si ponovitev. da bi bilo po tvoje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:45:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra. Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite moj (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo. mi gremo pa na Hvar za 10 dni, tko da boste mele od 20-30 junija mir pred mano. Kam na Hvaru pa? vela stiniva,ti ko gremo skup hodijo tja že par let in jim je všeč, mi se pa bomo pustili presenetit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:45:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem mal likat ker se je nabral kar velik kup , vmest pa še kaj vskočim , razen če me ne zanese v posteljo Ob taki uri? ja neki sem že zlikala- temu se reče kamuflaža, ko pride dragi, da vidi kok sem pridna Saj če bi mu naložila kupe zlikanih cunj na njegovo stran postelje bi to tudi opazil. ne pali. tud okna na balkonu pomivam pa nikol ne vidi, a sem zač drugo taktiko ubrala, pomivala ko je bil doma. pa se je začel kar križat ko me je videl kako ven visim a je takoj prevzel stvar v svoje roke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:46:57
|
|
|
|
jana81
|
sem hotla za nazaj brat, pa mi očke kr skup lezejo...Nejc je šele pred 6 minutami zaspal, jst pa grem še flaške pomit in tud spat. nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:47:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra. Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite moj (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo. mi gremo pa na Hvar za 10 dni, tko da boste mele od 20-30 junija mir pred mano. Kam na Hvaru pa? vela stiniva,ti ko gremo skup hodijo tja že par let in jim je všeč, mi se pa bomo pustili presenetit. Mi smo hodili v Ivan Dolac pa je ful dobro. Za otroke ni nič igral ali pa kaj, ampak Jaka je užival tam, ker sem se jaz z njim igrala. Voda je odlična in me mika, da bi še šla. Vožnja je malo napora, ker smo se vedno do Makarske peljali, da smo šli tam na trajekt, ker smo tako prišparali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:48:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem hotla za nazaj brat, pa mi očke kr skup lezejo...Nejc je šele pred 6 minutami zaspal, jst pa grem še flaške pomit in tud spat. nočko O vi ste tudi pozno šli spat? Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:48:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem mal likat ker se je nabral kar velik kup , vmest pa še kaj vskočim , razen če me ne zanese v posteljo Ob taki uri? ja neki sem že zlikala- temu se reče kamuflaža, ko pride dragi, da vidi kok sem pridna Saj če bi mu naložila kupe zlikanih cunj na njegovo stran postelje bi to tudi opazil. ne pali. tud okna na balkonu pomivam pa nikol ne vidi, a sem zač drugo taktiko ubrala, pomivala ko je bil doma. pa se je začel kar križat ko me je videl kako ven visim a je takoj prevzel stvar v svoje roke Zdaj mi je jasno. Ni finta, da bi on tebe videl kako si pridna, ampak da prevzame delo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:48:42
|
|
|
|
Anitka
|
Se bom tudi jaz poslovila in vam želim lepo in mirno noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:48:42
|
|
|
|
tally
|
jaz grem tudi spat, ker mi učke neki skup lezejo lahko in mirno nočko vam želim, jaz pa upam da bo moja podobna včerajšnji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:49:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem hotla za nazaj brat, pa mi očke kr skup lezejo...Nejc je šele pred 6 minutami zaspal, jst pa grem še flaške pomit in tud spat. nočko O vi ste tudi pozno šli spat? Nočko Pa kaj je to? Skupinski štrajk. Prvo ne jest, zdaj ne spat. Kaj še sledi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:49:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra. Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite moj (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo. mi gremo pa na Hvar za 10 dni, tko da boste mele od 20-30 junija mir pred mano. Kam na Hvaru pa? vela stiniva,ti ko gremo skup hodijo tja že par let in jim je všeč, mi se pa bomo pustili presenetit. Mi smo hodili v Ivan Dolac pa je ful dobro. Za otroke ni nič igral ali pa kaj, ampak Jaka je užival tam, ker sem se jaz z njim igrala. Voda je odlična in me mika, da bi še šla. Vožnja je malo napora, ker smo se vedno do Makarske peljali, da smo šli tam na trajekt, ker smo tako prišparali. ja oni tud hodijo nekam tja dol na trajekt, je baje pol sam pol ure vožnje s trajektom, k iz Splita je 2 ure drgač. Bomo visli kako bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:50:01
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz se bom potem tudi poslovila. barbaw, kdaj gremo na kavo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:50:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem hotla za nazaj brat, pa mi očke kr skup lezejo...Nejc je šele pred 6 minutami zaspal, jst pa grem še flaške pomit in tud spat. nočko O vi ste tudi pozno šli spat? Nočko Pa kaj je to? Skupinski štrajk. Prvo ne jest, zdaj ne spat. Kaj še sledi? nočem vedet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:51:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem hotla za nazaj brat, pa mi očke kr skup lezejo...Nejc je šele pred 6 minutami zaspal, jst pa grem še flaške pomit in tud spat. nočko O vi ste tudi pozno šli spat? Nočko Pa kaj je to? Skupinski štrajk. Prvo ne jest, zdaj ne spat. Kaj še sledi? nočem vedet Pravi lumpi so.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?