Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:27:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla zaželet lahko in mirno noč moj gleda za avte preko neta, tako da zdaj sem zvisela od računalnika za nekaj cajta. Bodite pridne in fajn čvekajte papa lahko noč, pa želim vama en dober nakup
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:28:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih Potem gremo pa spat in to zdaj takoj. Jutri čez dan lenarimo. Zvečer pa turbo pogon. A mislite, da bi zdržale? Me prav zanima. A ste za akcijo? jaz ne morem nehat Vidim . Bo 1000-ica padla še danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:28:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . a vi tudi ne spite?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:28:28
|
|
|
|
hijenca
|
Pozabila sem povedat, da se sedaj moj Videk tudi že obrača na trebuh in nazaj na hrbet. Sem prav ponosna na mojega lenuha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:28:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih Potem gremo pa spat in to zdaj takoj. Jutri čez dan lenarimo. Zvečer pa turbo pogon. A mislite, da bi zdržale? Me prav zanima. A ste za akcijo? Če se moram cel dan žogat, potem ne morem lenarit , če igrama cel dan košarko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:29:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nobena ne komentira mojega predloga to pa zato ker nobena nebi zdržala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:29:01
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih Potem gremo pa spat in to zdaj takoj. Jutri čez dan lenarimo. Zvečer pa turbo pogon. A mislite, da bi zdržale? Me prav zanima. A ste za akcijo? jaz ne morem nehat no dej še mal pa bo 1000 , pa še tally lahko danes zašiba novi del ti si pa še večja optimistka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:29:38
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da se sedaj moj Videk tudi že obrača na trebuh in nazaj na hrbet. Sem prav ponosna na mojega lenuha. no vidiš....super....bravo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:29:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da se sedaj moj Videk tudi že obrača na trebuh in nazaj na hrbet. Sem prav ponosna na mojega lenuha. Videk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:30:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana tipkaj, tipkaj . Še malo pa bo 1000 bo moralo počakat še malo, grem kmalu spat in nimam prav veliko moči in volje za to danes Bo pa jutri tvoja 1000-ica in pa seveda bomo odprle 12.del jap tally, a se že kej pripravljaš ja ja sam upam da bom prisotna jutr. dokler jaz prilezem do compa zjutraj je že 10 strani naklofanih Potem gremo pa spat in to zdaj takoj. Jutri čez dan lenarimo. Zvečer pa turbo pogon. A mislite, da bi zdržale? Me prav zanima. A ste za akcijo? jaz ne morem nehat no dej še mal pa bo 1000 , pa še tally lahko danes zašiba novi del ti si pa še večja optimistka ja seveda, dej no da bo danes sej nimaš velik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:30:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nobena ne komentira mojega predloga to pa zato ker nobena nebi zdržala a misliš? Če bi ve bi tudi jaz. Sem zadosti trmasta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:30:35
|
|
|
|
mafi
|
Tiana: kako pa je danes tamala spala????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:30:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da se sedaj moj Videk tudi že obrača na trebuh in nazaj na hrbet. Sem prav ponosna na mojega lenuha. Videk. naša je še vedno lenobica in se obrne samo iz trebuha na hrbet, obratno se ji pa ne da. začela se je pa neki dvigovat iz boka kot da bi se hotla iz tega položaja vsest
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:31:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nobena ne komentira mojega predloga to pa zato ker nobena nebi zdržala a misliš? Če bi ve bi tudi jaz. Sem zadosti trmasta jaz vem da bi , ker grem jutri ponovno v lov za hojico , za ostale pa ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:31:49
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tiana: kako pa je danes tamala spala???? se je zbudila okrog 2h in šla lulat, potem pa do 4h kar ni mogla zaspat nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:32:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da se sedaj moj Videk tudi že obrača na trebuh in nazaj na hrbet. Sem prav ponosna na mojega lenuha. Videk. naša je še vedno lenobica in se obrne samo iz trebuha na hrbet, obratno se ji pa ne da. začela se je pa neki dvigovat iz boka kot da bi se hotla iz tega položaja vsest boš res morala pridt na inštrukcije sam pol ne boš več mela miru , a ja maš ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:33:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da se sedaj moj Videk tudi že obrača na trebuh in nazaj na hrbet. Sem prav ponosna na mojega lenuha. Videk. naša je še vedno lenobica in se obrne samo iz trebuha na hrbet, obratno se ji pa ne da. začela se je pa neki dvigovat iz boka kot da bi se hotla iz tega položaja vsest Moj pa se je začel še v kinderpetu za ograjico prijemat, pa se gor vleče, rad bi se vsedel, pa še mu ne gre. Moram čimprej kinderpet spustit, da mi ne pade.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:33:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . a vi tudi ne spite? Grem jo zdej probat dat spat. Držte pesti da mi rata. Če me ne bo nazaj sm zravn zaspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:33:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tiana: kako pa je danes tamala spala???? se je zbudila okrog 2h in šla lulat, potem pa do 4h kar ni mogla zaspat nazaj in kaj pol je bla pa budna??? in kaj kej komentira sedaj ko spi v svoji sobici a je zdej velika punca???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:33:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . a vi tudi ne spite? Grem jo zdej probat dat spat. Držte pesti da mi rata. Če me ne bo nazaj sm zravn zaspala pol pa upam, da ne prideš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:33:54
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . a vi tudi ne spite? Grem jo zdej probat dat spat. Držte pesti da mi rata. Če me ne bo nazaj sm zravn zaspala držim pesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:34:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da se sedaj moj Videk tudi že obrača na trebuh in nazaj na hrbet. Sem prav ponosna na mojega lenuha. Videk. naša je še vedno lenobica in se obrne samo iz trebuha na hrbet, obratno se ji pa ne da. začela se je pa neki dvigovat iz boka kot da bi se hotla iz tega položaja vsest Moj pa se je začel še v kinderpetu za ograjico prijemat, pa se gor vleče, rad bi se vsedel, pa še mu ne gre. Moram čimprej kinderpet spustit, da mi ne pade.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:34:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . a vi tudi ne spite? Grem jo zdej probat dat spat. Držte pesti da mi rata. Če me ne bo nazaj sm zravn zaspala Držim pesti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:35:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da se sedaj moj Videk tudi že obrača na trebuh in nazaj na hrbet. Sem prav ponosna na mojega lenuha. Videk. naša je še vedno lenobica in se obrne samo iz trebuha na hrbet, obratno se ji pa ne da. začela se je pa neki dvigovat iz boka kot da bi se hotla iz tega položaja vsest boš res morala pridt na inštrukcije sam pol ne boš več mela miru , a ja maš ZS ja sej vem da je boljše za mene da je še vedno na enem mestu manj dela imam ampak si kr želim da bi osvojila kaj novega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 22:36:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi tud še ne spimo . Ji kr neki dogaja. Pa vidm da pri Hijenci in Anitki ni nč bolš. Jest sm pa že čist fertik zaspana, ta frača pa noče spat . a vi tudi ne spite? Grem jo zdej probat dat spat. Držte pesti da mi rata. Če me ne bo nazaj sm zravn zaspala držim pesti
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?